Κορονοϊός από την κινα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Κορονοϊός από την κινα
Σημαντικες εξελιξεις στην Κινα
29 νεοι θανατοι στην Κινα
Οι 26 απο αυτους καταγράφηκαν στην επαρχία Χουμπέι,
Είναι οι λιγότεροι από την 28η Ιανουαρίου, ενώ την Τρίτη είχαν καταγραφεί 52.
Τα επιβεβαιωμένα νέα κρούσματα στην ηπειρωτική Κίνα ειναι 433
Τα 409 απο αυτα καταγράφηκαν στην επαρχία Χουμπέι
Ο αριθμός των ασθενών που αποθεραπεύθηκαν και έλαβαν εξιτήριο από τα νοσοκομεία όπου νοσηλεύονταν χτες ήταν 2.750
Τα επιβεβαιωμένα νέα κρούσματα στην Ν. Κορεα ειναι 334
Από τα νέα κρούσματα, τα 307 εντοπίστηκαν στην πόλη Ντέγκου
0 νεοι θανατοι στην Ν. Kορεα
Ο αριθμός των ασθενών που αποθεραπεύθηκαν και έλαβαν εξιτήριο από τα νοσοκομεία όπου νοσηλεύονταν χτες ήταν 2.750
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
dna replication έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 03:1714% of recovered coronavirus patients in China's Guangdong tested positive again
Δεν εχουν αποδειξεις οτι οι ασθενεις αυτοι ειναι και παλι μεταδοτικοι
Αρίστος for Tsirpas
Ενθαρρυντικό, φαίνεται σαν να κάνει κύκλο.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 05:12Σημαντικες εξελιξεις στην Κινα
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Βλεπουμε οτι στην Κινα και σε περιοχες χωρις καραντινα δεν παρουσιαζονται σοβαρες αυξησεις
Αρίστος for Tsirpas
Όντως.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 05:36Βλεπουμε οτι στην Κινα και σε περιοχες χωρις καραντινα δεν παρουσιαζονται σοβαρες αυξησεις
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
bluerose έγραψε: ↑26 Φεβ 2020, 16:27
Κι οι δίκαιοι την πληρώνουν
Για ενα λογο δε τη πληρώνουν,αλλά δε θα το γράψω. Θέλει απ' την αρχή κι όχι χωρίς κατήχηση να τα μάθεις τα πνευματικά αλλιώς δε θα καταλάβεις
Εχθές μας το είπε,χωρίς κατήχηση μπα. Ο Πάτερ Δημήτριος, για να μαθεις
Μη νομίσεις οι χριστιανοί δεν υποφέρουν Στο συγκεκριμένο θέμα.λένε οι ιερείς, έβαλα και το άρθρο, μαζί με το γιατρό και τη πρόληψη κι αγιασμό να πίνετε
συγκρατω τον εαυτο μου και δεν απαντω κοροιδευτικα σε καθε ποστ σου, επειδη μου εισαι συμπαθης, δεν εισαι εριστικη, και μοιαζεις καλος ανθρωπος.
αλλα να ξερεις πολυ λυπαμαι που εχεις παθει τετοια ζημια, αληθεια, στεναχωριεμαι.
ευχομαι να σε φωτισει ο θεος που πιστευεις, να απομακρυνθεις απο το παπαδαριο. σου εχει κανει μεγαλο κακο. ελπιζω να εχεις βοηθεια απο φιλους και συγγενεις, και να απεξαρτηθεις απο αυτον τον κακο εθισμο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ο Μεντής λέει ότι το μεσημέρι θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα από 4 ύποπτα δείγματα.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν αναφέρει τις περιοχές αν και ρωτήθηκε γι' αυτό.
Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.
Η προσπάθεια αποφυγής πανικού δεν στέκει σ' αυτήν την περίπτωση.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν αναφέρει τις περιοχές αν και ρωτήθηκε γι' αυτό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το να έλθουν ακόμη 5-6 άρρωστοι από το εξωτερικό, δεν μου λέει τίποτα. Εκείνο που θα ήταν ανησυχητικό είναι να αρρωστήσει άνθρωπος που δεν πήγε στην Ιταλία ή στην Κίνα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 09:14Ο Μεντής λέει ότι το μεσημέρι θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα από 4 ύποπτα δείγματα. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν αναφέρει τις περιοχές αν και ρωτήθηκε γι' αυτό.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Πώς θα μπορέσουμε να το αποφύγουμε αυτό;Leporello έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 09:49Το να έλθουν ακόμη 5-6 άρρωστοι από το εξωτερικό, δεν μου λέει τίποτα. Εκείνο που θα ήταν ανησυχητικό είναι να αρρωστήσει άνθρωπος που δεν πήγε στην Ιταλία ή στην Κίνα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 09:14Ο Μεντής λέει ότι το μεσημέρι θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα από 4 ύποπτα δείγματα. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν αναφέρει τις περιοχές αν και ρωτήθηκε γι' αυτό.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Φαίνεται πως στις ΗΠΑ έχουν τέτοιο περιστατικό:
The Centers for Disease Control and Prevention (CDC) has confirmed an infection with the virus that causes COVID-19 in California in a person who reportedly did not have relevant travel history or exposure to another known patient with COVID-19.
The Centers for Disease Control and Prevention (CDC) has confirmed an infection with the virus that causes COVID-19 in California in a person who reportedly did not have relevant travel history or exposure to another known patient with COVID-19.
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
εχω.hellegennes έγραψε: ↑26 Φεβ 2020, 19:52Γαμήθηκαν να μου ζητάνε σήμερα. Πουθενά στην χονδρική δεν υπάρχουν.
οχι πολλες και μαλον θα τελειωσουν σημερα, παρολο που εξηγω σε ολους ποσο γιδγια ειναι που μου ζητανε. σε ορισμενους δειχνω κι εκει που λεει "made in prc" για να τους τρολλαρω λιγουλακι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ακριβώς τα ίδια κι εγώ. Και σε αυτό το νήμα και κυρίως στο άλλο, έχει δώσει ρεσιτάλ απο χτες, πρήζοντάς μας τον κρίνο. Και πράγματι για αυτό το λόγο συγκρατιέμαι κι εγώ, επειδή μου φαίνεται πολύ συμπαθητική και γλυκιά σαν περσόνα, και ακομα περισσότερο σαν άνθρωπος.Ασέβαστος έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 09:06bluerose έγραψε: ↑26 Φεβ 2020, 16:27
Κι οι δίκαιοι την πληρώνουν
Για ενα λογο δε τη πληρώνουν,αλλά δε θα το γράψω. Θέλει απ' την αρχή κι όχι χωρίς κατήχηση να τα μάθεις τα πνευματικά αλλιώς δε θα καταλάβεις
Εχθές μας το είπε,χωρίς κατήχηση μπα. Ο Πάτερ Δημήτριος, για να μαθεις
Μη νομίσεις οι χριστιανοί δεν υποφέρουν Στο συγκεκριμένο θέμα.λένε οι ιερείς, έβαλα και το άρθρο, μαζί με το γιατρό και τη πρόληψη κι αγιασμό να πίνετε
συγκρατω τον εαυτο μου και δεν απαντω κοροιδευτικα σε καθε ποστ σου, επειδη μου εισαι συμπαθης, δεν εισαι εριστικη, και μοιαζεις καλος ανθρωπος.
αλλα να ξερεις πολυ λυπαμαι που εχεις παθει τετοια ζημια, αληθεια, στεναχωριεμαι.
ευχομαι να σε φωτισει ο θεος που πιστευεις, να απομακρυνθεις απο το παπαδαριο. σου εχει κανει μεγαλο κακο. ελπιζω να εχεις βοηθεια απο φιλους και συγγενεις, και να απεξαρτηθεις απο αυτον τον κακο εθισμο.
Αν δεν τα έγραφε αυτή όλα αυτά, αλλά κάποιος άλλος, παίζει και να έκανα αναφορά στα ποστς ενα προς ένα. Γιατί κατά τ'αλλα μιλάμε για ενα πολύ σοβαρό θέμα υγείας σε παγκόσμιο σχεδόν επίπεδο, που απαιτεί τεράστια προσοχή, και με το να βλέπεις να γράφονται κάτι τέτοια ιδεαλιστικά μαγαρίζεται και ειναι κρίμα.
Δεν είμαι ξερόλας γιά να το ξέρω κι'αυτό. Πιθανότατα θα έχουμε και τέτοιες περιπτώσεις, το θέμα είναι πόσες.Beria έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 09:51Πώς θα μπορέσουμε να το αποφύγουμε αυτό;Leporello έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 09:49Το να έλθουν ακόμη 5-6 άρρωστοι από το εξωτερικό, δεν μου λέει τίποτα. Εκείνο που θα ήταν ανησυχητικό είναι να αρρωστήσει άνθρωπος που δεν πήγε στην Ιταλία ή στην Κίνα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 09:14Ο Μεντής λέει ότι το μεσημέρι θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα από 4 ύποπτα δείγματα. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν αναφέρει τις περιοχές αν και ρωτήθηκε γι' αυτό.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Δουλειές με… φούντες γεννά ο κοροναϊός στην Τουρκία
Η ζήτηση για ειδικές ιατρικές μπλούζες και μάσκες έχει αυξηθεί κατακόρυφα - Νυχθημερόν δουλεύουν οι κλωστοϋφαντουργίες για ειδικές ιατρικές μπλούζες
https://www.ethnos.gr/kosmos/90783_doyl ... in-toyrkia
Η ζήτηση για ειδικές ιατρικές μπλούζες και μάσκες έχει αυξηθεί κατακόρυφα - Νυχθημερόν δουλεύουν οι κλωστοϋφαντουργίες για ειδικές ιατρικές μπλούζες
https://www.ethnos.gr/kosmos/90783_doyl ... in-toyrkia
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2305 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
07 Μαρ 2025, 22:24