Το τι είναι οι δημοσιογράφοι θα το κρίνουν οι τηλεθεατές. Οι τηλεθεατές τούς δίνουν τηλεθέαση, οπότε μόκο.Gouerino 4 έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:33Το τι ειναι ο τραμπ,θα το κρινουν οι αμερικανοι στις καλπεςΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:31Το μουνοπανο ο Τραμπ ελεγε πριν απο ενα μηνα οτι ο ιος ειναι προπαγανδα των δημοκρατικων.Gouerino 4 έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:30Σιχαματα ελληνες δημοσιογραφοι.
Μονο που δεν ζητωκραυγαζουν οταν λενε για τους νεκρους στην αμερικη λογω τραμπ.
Στο τελος πετανε και ενα ψευτικο ,μακαρι να πανε καλα τα πραγματα.
Η αλλη στο οπεν νομιζε πως αν δεν εχεις ασφάλεια δεν πας νοσοκομειο με κορωνοιο.
Για τετοια μουνοπανα μιλαμε
Τι πιστεύετε πως θα γίνει στη Νέα Υόρκη;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει στη Νέα Υόρκη;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
στο μεταξυ στο Τεξας εφαρμοζουνε πληρη καραντινα ... οποιος μπαινει 14ημερη καραντινα ...
https://gov.texas.gov/uploads/files/pre ... 9-2020.pdf
https://gov.texas.gov/uploads/files/pre ... 9-2020.pdf
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
Τι εννοεις;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:34Πας και ξυπνάς άστεγος. Εγκληματίες είναι αυτοί που έστησαν και ανέχτηκαν αυτό το σύστημα, και Ρεπουμπλικανοί και Δημοκρατικοί.Gouerino 4 έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:30Η αλλη στο οπεν νομιζε πως αν δεν εχεις ασφάλεια δεν πας νοσοκομειο με κορωνοιο.
Οτι τους ανασφαλιστους με κορωνοιο τους ζηταν λεφτα για την περιθαλψη που δεχτηκαν;
Και αν δεν εχουν τους παιρνουν το σπιτι;
το ιδιο ελεγε και ο ηρωας σου ο Ερντογαν ...Στρακαστρουκας έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:31Το μουνοπανο ο Τραμπ ελεγε πριν απο ενα μηνα οτι ο ιος ειναι προπαγανδα των δημοκρατικων.Gouerino 4 έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:30Σιχαματα ελληνες δημοσιογραφοι.
Η αλλη στο οπεν νομιζε πως αν δεν εχεις ασφάλεια δεν πας νοσοκομειο με κορωνοιο.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
Εισαι χαλβαςhellegennes έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:37Το τι είναι οι δημοσιογράφοι θα το κρίνουν οι τηλεθεατές. Οι τηλεθεατές τούς δίνουν τηλεθέαση, οπότε μόκο.Gouerino 4 έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:33Το τι ειναι ο τραμπ,θα το κρινουν οι αμερικανοι στις καλπεςΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:31
Το μουνοπανο ο Τραμπ ελεγε πριν απο ενα μηνα οτι ο ιος ειναι προπαγανδα των δημοκρατικων.
Ο πολιτης θελει να ενημερωθει.
Το θεμα της αμερικης κατεχει απειροελαχιστο χρονο στην ενημερωση και πολυς κοσμος δεν δινει καν σημασια στα νεα απο εκει.
Δεν κρινεται απο αυτο η τηλεθεαση τους
- hellegennes
Δεν θα κρίνεις εσύ από τι κρίνεται η τηλεθέασή τους. Εφόσον ο κόσμος τούς παρακολουθεί, τούς θεωρεί αξιόπιστους και όχι μουνόπανα. Αυτή δεν είναι η συλλογιστική σου για τον Τραμπ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Όσοι μείνουν για να πανε να ψηφίσουν τελος πάντων. Καθάρισε ο παρανοικός πορτοκαλοχαίτης.Gouerino 4 έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:33Το τι ειναι ο τραμπ,θα το κρινουν οι αμερικανοι στις καλπεςΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:31Το μουνοπανο ο Τραμπ ελεγε πριν απο ενα μηνα οτι ο ιος ειναι προπαγανδα των δημοκρατικων.Gouerino 4 έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:30Σιχαματα ελληνες δημοσιογραφοι.
-
Εσυ πες πως η τηλεθεαση των ελληνικων καναλιων κρινεται απο την αποψη τους για τον τραμπ και τον χειρισμο του στην κριση αυτη.hellegennes έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:43Δεν θα κρίνεις εσύ από τι κρίνεται η τηλεθέασή τους. Εφόσον ο κόσμος τούς παρακολουθεί, τούς θεωρεί αξιόπιστους και όχι μουνόπανα. Αυτή δεν είναι η συλλογιστική σου για τον Τραμπ;
Αν καποια στιγμη εχεις να πεις κατι πιο σοβαρο ομως,εγω εδω ειμαι
-
Μακαρι να ειμαστε ολοι εδω και θα δουμε τι θα γινειGewponos90 έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:46Όσοι μείνουν για να πανε να ψηφίσουν τελος πάντων. Καθάρισε ο παρανοικός πορτοκαλοχαίτης.Gouerino 4 έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:33Το τι ειναι ο τραμπ,θα το κρινουν οι αμερικανοι στις καλπεςΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:31
Το μουνοπανο ο Τραμπ ελεγε πριν απο ενα μηνα οτι ο ιος ειναι προπαγανδα των δημοκρατικων.
- Dwarven Blacksmith
Ακριβώς. Δωρεάν είναι μόνο το τεστ. Και δεν είπα τους παίρνουν το σπίτι είπα μένεις άστεγος. Πνιγεσαι δηλαδή στο ιατρικό χρέος.Gouerino 4 έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:38Τι εννοεις;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:34Πας και ξυπνάς άστεγος. Εγκληματίες είναι αυτοί που έστησαν και ανέχτηκαν αυτό το σύστημα, και Ρεπουμπλικανοί και Δημοκρατικοί.Gouerino 4 έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:30Η αλλη στο οπεν νομιζε πως αν δεν εχεις ασφάλεια δεν πας νοσοκομειο με κορωνοιο.
Οτι τους ανασφαλιστους με κορωνοιο τους ζηταν λεφτα για την περιθαλψη που δεχτηκαν;

-
Δεν ισχυει αυτο που λες,το εξηγησε ελληνας γιατρος απο αμερικη σημερα στο οπεν.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:52Ακριβώς. Δωρεάν είναι μόνο το τεστ. Και δεν είπα τους παίρνουν το σπίτι είπα μένεις άστεγος. Πνιγεσαι δηλαδή στο ιατρικό χρέος.Gouerino 4 έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:38Τι εννοεις;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:34
Πας και ξυπνάς άστεγος. Εγκληματίες είναι αυτοί που έστησαν και ανέχτηκαν αυτό το σύστημα, και Ρεπουμπλικανοί και Δημοκρατικοί.
Εκεινο που πληρωνει,ειναι την ιατρικη παρακολουθηση, αν τελικα την γλυτωσει
- Dwarven Blacksmith
Gouerino 4 έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:54Δεν ισχυει αυτο που λες,το εξηγησε ελληνας γιατρος απο αμερικη σημερα στο οπεν.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:52Ακριβώς. Δωρεάν είναι μόνο το τεστ. Και δεν είπα τους παίρνουν το σπίτι είπα μένεις άστεγος. Πνιγεσαι δηλαδή στο ιατρικό χρέος.Gouerino 4 έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:38
Τι εννοεις;

Τι φαντάζεσαι ότι είναι η ιατρική παρακολούθηση; Κάτι σαν τα ποπκορν για το σινεμά, κάτι εντελώς προαιρετικό έξτρα;

- hellegennes
Δεν βγάζει καν νόημα αυτό που έγραψες. Είπες ότι το αν είναι μουνόπανο ή οτιδήποτε άλλο ο Τραμπ θα κριθεί από τον λαό στις εκλογές κι εγώ σού λέω ότι η επέκταση της λογικής σου είναι ότι αν είναι μουνόπανα οι δημοσιογράφοι θα κριθεί από την τηλεθέασή τους. Η αναλογία είναι ευθεία και άμεση.Gouerino 4 έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:50Εσυ πες πως η τηλεθεαση των ελληνικων καναλιων κρινεται απο την αποψη τους για τον τραμπ και τον χειρισμο του στην κριση αυτη.hellegennes έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:43Δεν θα κρίνεις εσύ από τι κρίνεται η τηλεθέασή τους. Εφόσον ο κόσμος τούς παρακολουθεί, τούς θεωρεί αξιόπιστους και όχι μουνόπανα. Αυτή δεν είναι η συλλογιστική σου για τον Τραμπ;
Τα κανάλια θεωρούνται από τον ελληνικό λαό ικανοποιητικά. Κλάψε όσο θες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Οχι φυσικα,αλλα δεν εχει καμια σχεση με τα εξοδα της εισαγωγης και παραμονης σε μεθ,απαξ και κολλησεις τον ιο και εχεις επιπλοκες.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:56Gouerino 4 έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:54Δεν ισχυει αυτο που λες,το εξηγησε ελληνας γιατρος απο αμερικη σημερα στο οπεν.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:52
Ακριβώς. Δωρεάν είναι μόνο το τεστ. Και δεν είπα τους παίρνουν το σπίτι είπα μένεις άστεγος. Πνιγεσαι δηλαδή στο ιατρικό χρέος.
Τι φαντάζεσαι ότι είναι η ιατρική παρακολούθηση; Κάτι σαν τα ποπκορν για το σινεμά, κάτι εντελώς προαιρετικό έξτρα;
Αυτο ειναι δωρεαν για ολους,ασφαλισμενους και ανασφαλιστους
-
Καλα ενταξει.hellegennes έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:58Δεν βγάζει καν νόημα αυτό που έγραψες. Είπες ότι το αν είναι μουνόπανο ή οτιδήποτε άλλο ο Τραμπ θα κριθεί από τον λαό στις εκλογές κι εγώ σού λέω ότι η επέκταση της λογικής σου είναι ότι αν είναι μουνόπανα οι δημοσιογράφοι θα κριθεί από την τηλεθέασή τους. Η αναλογία είναι ευθεία και άμεση.Gouerino 4 έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:50Εσυ πες πως η τηλεθεαση των ελληνικων καναλιων κρινεται απο την αποψη τους για τον τραμπ και τον χειρισμο του στην κριση αυτη.hellegennes έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:43Δεν θα κρίνεις εσύ από τι κρίνεται η τηλεθέασή τους. Εφόσον ο κόσμος τούς παρακολουθεί, τούς θεωρεί αξιόπιστους και όχι μουνόπανα. Αυτή δεν είναι η συλλογιστική σου για τον Τραμπ;
Τα κανάλια θεωρούνται από τον ελληνικό λαό ικανοποιητικά. Κλάψε όσο θες.
Παλι θα κλαιτε για την εκλογη του τραμπ και εσυ μιλα για την τηλεθεαση
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πιστεύετε ότι πρέπει να γίνει αργία η Πρωταπριλιά;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 27 Μαρ 2025, 10:20 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 7 Απαντήσεις
- 227 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
27 Μαρ 2025, 15:38
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
26 Οκτ 2023, 21:58
-
-
Νέα δημοσίευση Πιστεύετε ότι πρέπει να γίνει αργία η Παρασκευή μετά την Τσικνοπέμπτη;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 19 Φεβ 2025, 12:45 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 18 Απαντήσεις
- 365 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
20 Φεβ 2025, 21:54
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πιστεύετε ότι πρέπει κάθε πρώτη του μηνός να γίνει αργία;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 06 Απρ 2025, 11:56 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 110 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γυφτάκι
06 Απρ 2025, 16:16
-