ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ
omega karen
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
με το τσιγαρο τι θα κανουμε? λογικα οι θανατοι ειναι εκατονταπλασιοι.
γιατι δεν καταστρεφουμε την παγκοσμια οικονομια για παρτη του?
στο πηγαδι κατουρησε το τιμιο τσιγαρακι?
γιατι δεν καταστρεφουμε την παγκοσμια οικονομια για παρτη του?
στο πηγαδι κατουρησε το τιμιο τσιγαρακι?
Αυτό ακόμα δεν το έχω καταλάβει. Γιατί να σε γεμίζουν με ψευτικες πληροφορίες για κάτι που είναι αλήθεια;
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
φιλε ξερω αλλα δν μπορω να σου πω. ειναι θεωρια συνωμοσιας. απαγορευεται και θα μου τα κανουν τσουρεκια. θα μου φορεσουν τιν φοιλ χατ και θα πατησουν τη γη μεχρι να γινει επιπεδη για χαρη μου..
πρεπει να το σκεφτεις μονος σου

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πήζον bot την 14 Σεπ 2020, 12:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ειναι και μεγαλο το κειμενο και φευγω σε λιγο 

δεν το βάζω κάτω.πες πως κάθε δαχτυλάκι στα χεράκια και στα ποδαράκια σου είναι 19.000.000.πόσα δαχτυλάκια έχεις?
Μετά τη μάνα ρέιβερ και τη μάνα αντιεξουσιαστή χωρίς ζακετάκι προέκυψε και η μάνα μασκοφόρου.
Τιμή και Δόξα στις Αθάνατες Ελληνίδες Μάνες.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
εμβολιο για το καπνισμα. να μια καλη ιδεα
- hellegennes
Ρε, καλέ μου άνθρωπε, σ'το ξαναλέω. Ο οδοντίατρος φοράει μάσκα μόνο όσο είναι πάνω απ' το στόμα σου και φυσικά φοράει χειρουργική μάσκα, όχι πάνινη. Τι 8ωρα λες; Στο σύνολο που δουλεύει βαριά να την φοράει 2 ώρες και όχι συνεχόμενα.Ασέβαστος έγραψε: ↑14 Σεπ 2020, 11:35δουλοεψε 8ωρα λεγαμε. ε ο οδοντιατρος το κανει. καθε μερα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 16:08Πήγαινε ο οδοντίατρος στο σούπερ μάρκετ με μάσκα; Σε λίγο θα μας πείτε και για τα ΜΑΤ...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Εσύ έχεις δει οδοντίατρο από κοντά;Ασέβαστος έγραψε: ↑14 Σεπ 2020, 11:54εχεις δει αν εχει αληθινο διπλωμα ο οδοντιατρος σου;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑14 Σεπ 2020, 11:44Αρκετά συχνά θα έλεγα. Τόσο συχνά ώστε να μην ισχυρίζομαι αηδίες ότι ο οδοντίατρος φοράει τη μάσκα του συνεχώς...
Τι γράφεις ρε άνθρωπε; Τη φοράει για όσο έχει ασθενή. 2 ώρες εργάζεται ημερησίως;hellegennes έγραψε: ↑14 Σεπ 2020, 12:52Τι 8ωρα λες; Στο σύνολο που δουλεύει βαριά να την φοράει 2 ώρες και όχι συνεχόμενα.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μετά από την πρώτη μέρα έχω να αναφέρω πως τα παιδιά γράφουν τους κανόνες εκεί που δεν πιάνει μελάνι και πολύ καλά κάνουν.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 304 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Σεπ 2024, 19:18
-