Ομολογουμένως, είναι ευχάριστο να λύνονται τα προβλήματά σου χωρίς να κάνεις τίποτα, απλώς περιμένοντας.- Casper - έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 13:47Για να δούμε αν θα τελειώσουν. Που το εύχομαι.sharp έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 13:38Ο εμβολιασμός γίνεται για να τελειώσουν όλα αυτά. Διαφορετικά θα πρέπει να τα κλείνουμε κάθε τόσο και το οικονομικό κακό θα χειροτερεύει.- Casper - έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 13:26First world problems οι καημένοι ε; Τι να πουν και οι άνθρωποι που έχουν χάσεις τις δουλειές τους, έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους και χειροτέρεψαν τα ψυχολογικά τους. Το μοναδικό πρόβλημα του λοκντάουν ήταν η βαρεμάρα!!!
Αλλιώς θα προτιμούσα την λύση του αγαπημένου μου Ματσάκη χωρίς τις υστερίες και τους παραλογισμούς
Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Δημοκρατικός
Την ευθύνη φέρουν αποκλειστικά οι ψέκες και όσοι τους σιγοντάρουν και τους δίνουν βήμα.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εμενα μου εκατσε τέλεια το λοκντάουν, οπως κι εσένα (τεράστια οικονομικη ανοδος στην τσέπη μου, ούτε βενζίνες να χαλάω, τηλεργασία, περισσότερες βολτούλες απ'οτι έκανα και πριν, λιγο περισσοτερος ελευθερος χρόνος, καλύτερη ψυχολογια) οπότε δεν με συμφέρει να γράφω τα παραπάνω. Σαν παράδεισο έπρεπε να το παρουσιάζω, να σας παρακαλάω και να σας σιγοντάρω να μην εμβολιαστείτε για να διαιωνίζεται κι άλλο, όλο αυτο.- Casper - έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 13:49Κρίμα πάντως νέα παιδιά να σκέφτεστε έτσι. Πάντα η ευθύνη στους άλλους και μας κατηγορείτε ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ.
Αλλα δυστυχως η κοινωνική μου συνείδηση μου απαγορεύει να βαζω το ατομικό μου καλό, πάνω απο το συλλογικό. Λυπαμαι, μακάρι να ήμουν παρτάκιας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 20 Μάιος 2021, 13:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
απαντάς σε ερώτηση με ερώτηση και μετά παραληρείς.εμβολιάστηκες πρόσφατα?NewModelArmy έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 13:47Σαφες ηταν και το δικο μου.Αυτο ειναι το πιο εκνευριστικο με τους αντιεμβολιαστες/ψεκασμενους.Λυση δεν προτεινουν.Μονο στο να ειναι κατα των παντων ξερουν.Κατα των μασκων,κατα των λοκνταουν,κατα των εμβολιων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nowhere την 20 Μάιος 2021, 13:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σταματήστε. Συγκινήθηκα από τον υπερβολικό αλτρουισμό σας. Πάω να κλάψω.
Κανείς δεν κάνει αυτή την στιγμή στην Ελλάδα πειραματικό εμβόλιο. Ολα έχουν περάσει δοκιμές φάσης 3.NewModelArmy έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 13:43Ποσο να περιμενουμε μεχρι να παψουν να ειναι πειραματικα;5-10-15 χρονια;Ως τοτε εχεις να προτεινεις τιποτα για την αντιμετωπιση της πανδημιας;H εισαι και εσυ απο τους "μια γριπουλα ειναι"nowhere έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 13:29πόσα πειραματικά εμβόλια έχεις κάνει?EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 13:21Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Γιατι να κανω ενα πειραματικό εμβόλιο; Ας το κάνουν οι άλλοι. Γιατι να πολεμήσω εγώ τον τούρκο; Ας πολεμήσουν οι άλλοι.
Ας σημειωθεί ότι το εμβόλιο γιά τον Εμπολα χορηγήθηκε στον πληθυσμό χωρίς να περάσει από δοκιμής φάσης 3. Ο λόγος ήταν ότι θεωρήθηκε ανήθικο να έχεις ανθρώπους εκτεθειμένους στον Εμπολα και να τους εμβολιάζεις με placebo ενώ θα μπορούσαν να έχουν εμβολιασθεί στ'αλήθεια.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Δεν έχεις ακούσει την έκφραση, αυτός έχει πάντα ένα πρόβλημα για κάθε λύση;NewModelArmy έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 13:47Σαφες ηταν και το δικο μου.Αυτο ειναι το πιο εκνευριστικο με τους αντιεμβολιαστες/ψεκασμενους.Λυση δεν προτεινουν.Μονο στο να ειναι κατα των παντων ξερουν.Κατα των μασκων,κατα των λοκνταουν,κατα των εμβολιων.nowhere έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 13:45ήταν σαφές το ερώτημα μουNewModelArmy έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 13:43
Ποσο να περιμενουμε μεχρι να παψουν να ειναι πειραματικα;5-10-15 χρονια;Ως τοτε εχεις να προτεινεις τιποτα για την αντιμετωπιση της πανδημιας;H εισαι και εσυ απο τους "μια γριπουλα ειναι"

καταλαβαίνετε ότι έχετε ξεφύγει ελαφρώς έτσι?
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όχι εσύ λες πως το να έχει κάποιος ένα ποσοστό γύρω στο 6% να κολλήσει και να μεταδόσει, εφόσον το εμβόλιο προστατεύει κατά 94% περίπου, είναι το ίδιο με το να μην έχει κάνει το εμβόλιο και να έχει ένα ποσοστό 100% να κολλήσει και να μεταδόσει.- Casper - έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 13:08Αυτό ακριβώς λέω κι' εγώ.Gherschaagk έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 12:50Ο καθένας είναι ελεύθερος να ενημερωθεί απ' όπου θέλει και να κάνει τις επιλογές του.- Casper - έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 11:48
Ναι! Η λατρεία!
Το σπουδαίος επίσης δεν θα το κρίνεις εσύ. Τράβα δες τα πτυχία του. Ψεκασμένος βλάκας μωρέ.
Προσωπικά δεν θα λυπηθώ κανέναν αρνητή που πέθανε από κόβιντ. Μόνο εκείνους που κόλλησε και νόσησαν εξαιτίας του.
Λυπάμαι και εμένα που εισπνέω τον καπνό των καπνιστών, που με κολλάνε γρίπη αυτοί που δεν έκαναν εμβόλια και τώρα τρέχουν για τον κόβιντ κτλ. Λες και με το εμβόλιο δεν μπορούν να νοσήσουν άλλοι εξαιτίας τους, λες και ο κύριος λόγος που το βάζουν (σύμφωνα με τους ίδιους πάντα) δεν είναι το γιολάρισμα. Λες και δεν παραδέχεται μια μεγάλη μερίδα εμβολιασμένων πώς θα γράψει στα τέτοια της τα μέτρα. Άχου μωρέ οι ψυχούλες που εμβολιάζονται για το κοινό καλό.
Εκτός αυτού ανακατεύεις μέσα και άσχετα πράγματα όπως την γρίπη και το κάπνισμα και βγάζεις το συμπέρασμα πως όσοι εμβολιάζονται κατά κόβιντ είναι αδίστακτα καθάρματα που στην ουσία θέλουν το κακό σου.
Κι αυτό τώρα το λες λογική. Εμ, δεν είναι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Αυτό με τον εμβολιασμό placebo δεν έχω καταλάβει τι προσφέρει. Ανύψωση ηθικού ή και κάτι πιο πρακτικό;Leporello έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 13:57Κανείς δεν κάνει αυτή την στιγμή στην Ελλάδα πειραματικό εμβόλιο. Ολα έχουν περάσει δοκιμές φάσης 3.NewModelArmy έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 13:43Ποσο να περιμενουμε μεχρι να παψουν να ειναι πειραματικα;5-10-15 χρονια;Ως τοτε εχεις να προτεινεις τιποτα για την αντιμετωπιση της πανδημιας;H εισαι και εσυ απο τους "μια γριπουλα ειναι"
Ας σημειωθεί ότι το εμβόλιο γιά τον Εμπολα χορηγήθηκε στον πληθυσμό χωρίς να περάσει από δοκιμής φάσης 3. Ο λόγος ήταν ότι θεωρήθηκε ανήθικο να έχεις ανθρώπους εκτεθειμένους στον Εμπολα και να τους εμβολιάζεις με placebo ενώ θα μπορούσαν να έχουν εμβολιασθεί στ'αλήθεια.
Πολύ σημαντικός είναι ο ρόλος τής ομάδας που παίρνει φάρμακα ή εμβόλια placebo. Είναι αυτή που επιτρέπει τον στατιστικό έλεγχο σχετικά με τις επιπτώσεις τής επιδημίας ή τής όποιας ασθένειας στους πληθυσμούς που έχουν πάρει το φάρμακο ή το εμβόλιο και σε εκείνους που δεν το έχουν πάρει.sharp έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 14:05Αυτό με τον εμβολιασμό placebo δεν έχω καταλάβει τι προσφέρει. Ανύψωση ηθικού ή και κάτι πιο πρακτικό;Leporello έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 13:57Κανείς δεν κάνει αυτή την στιγμή στην Ελλάδα πειραματικό εμβόλιο. Ολα έχουν περάσει δοκιμές φάσης 3.NewModelArmy έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 13:43Ποσο να περιμενουμε μεχρι να παψουν να ειναι πειραματικα;5-10-15 χρονια;Ως τοτε εχεις να προτεινεις τιποτα για την αντιμετωπιση της πανδημιας;H εισαι και εσυ απο τους "μια γριπουλα ειναι"
1.
Ώπα μισό γιατί κάτι δεν έχω καταλάβει εδώ:Gherschaagk έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 14:05
Όχι εσύ λες πως το να έχει κάποιος ένα ποσοστό γύρω στο 6% να κολλήσει και να μεταδόσει, εφόσον το εμβόλιο προστατεύει κατά 94% περίπου, είναι το ίδιο με το να μην έχει κάνει το εμβόλιο και να έχει ένα ποσοστό 100% να κολλήσει και να μεταδόσει.
Εκτός αυτού ανακατεύεις μέσα και άσχετα πράγματα όπως την γρίπη και το κάπνισμα και βγάζεις το συμπέρασμα πως όσοι εμβολιάζονται κατά κόβιντ είναι αδίστακτα καθάρματα που στην ουσία θέλουν το κακό σου.
"είναι το ίδιο με το να μην έχει κάνει το εμβόλιο και να έχει ένα ποσοστό 100% να κολλήσει και να μεταδόσει."
Όποιος δεν κάνει το εμβόλιο έχει 100% πιθανότητα να κολλήσει και να μεταδώσει τον ιό; Αυτό λες;
Δεν είναι αδίστακτα καθάρματα. Αυτό το λέτε εσείς για εμάς. Εγώ απλά τους λέω ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.
- NoMoreLice
Πρακτικότατο. Ας πούμε θες να αξιολογήσεις ένα εμβόλιο και έχεις 1000 υγιή άτομα. Κάνεις το εμβόλιο στους 500 και το placebo στους άλλους, ώστε μετά από κάποιο χρονικό διάστημα να δεις πόσοι νόσησαν από το ένα γκρουπ και πόσοι από το άλλο, και να βγάλεις μία αξιολόγηση για την αποτελεσματικότητα στα πλαίσια ενός στατιστικού διαστήματος εμπιστοσύνης. Αντίστοιχα και με παρενέργειες.sharp έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 14:05Αυτό με τον εμβολιασμό placebo δεν έχω καταλάβει τι προσφέρει. Ανύψωση ηθικού ή και κάτι πιο πρακτικό;Leporello έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 13:57Κανείς δεν κάνει αυτή την στιγμή στην Ελλάδα πειραματικό εμβόλιο. Ολα έχουν περάσει δοκιμές φάσης 3.NewModelArmy έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 13:43Ποσο να περιμενουμε μεχρι να παψουν να ειναι πειραματικα;5-10-15 χρονια;Ως τοτε εχεις να προτεινεις τιποτα για την αντιμετωπιση της πανδημιας;H εισαι και εσυ απο τους "μια γριπουλα ειναι"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NoMoreLice την 20 Μάιος 2021, 14:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το εμβόλιο που έκανα εγώ με προστατεύει στην πρώτη δόση κατά ένα 92% και στην δεύτερη κατά ένα 96% κοντά. Δλδ αν έρθω σε επαφή, η πιθανότητα να νοσήσω είναι ένα 6%. Αν δεν το είχα κάνει η πιθανότητα να νοσήσω θα ήταν στο 100%.- Casper - έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 14:10Ώπα μισό γιατί κάτι δεν έχω καταλάβει εδώ:Gherschaagk έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 14:05
Όχι εσύ λες πως το να έχει κάποιος ένα ποσοστό γύρω στο 6% να κολλήσει και να μεταδόσει, εφόσον το εμβόλιο προστατεύει κατά 94% περίπου, είναι το ίδιο με το να μην έχει κάνει το εμβόλιο και να έχει ένα ποσοστό 100% να κολλήσει και να μεταδόσει.
"είναι το ίδιο με το να μην έχει κάνει το εμβόλιο και να έχει ένα ποσοστό 100% να κολλήσει και να μεταδόσει."
Όποιος δεν κάνει το εμβόλιο έχει 100% πιθανότητα να κολλήσει και να μεταδώσει τον ιό; Αυτό λες;
Δεν είναι αδίστακτα καθάρματα. Αυτό το λέτε εσείς για εμάς. Εγώ απλά τους λέω ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.
Έχω όμως κι εγώ μια απορία. Γιατί είμαι υποκρίτρια;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο Covid, μετά την παραδοχή σπάνιας παρενέργεια
από Μαδουραίος » 08 Μάιος 2024, 05:28 » σε Κοινωνικά θέματα - 73 Απαντήσεις
- 2317 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
10 Νοέμ 2024, 18:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μα πώς κάνετε έτσι για λίγα σκουλικάκια?
από Kauldron » 27 Νοέμ 2023, 15:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
27 Νοέμ 2023, 15:18
-
-
- 113 Απαντήσεις
- 2071 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από giotis2005
02 Μάιος 2025, 15:36
-
-
Νέα δημοσίευση Υγιής επιχειρηματικότητα στο Ελλαδισταν - Πώς να γίνετε εκατομμυριούχος με λίγα κλίκ
από Unique » 30 Ιουν 2024, 12:30 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 196 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
30 Ιουν 2024, 13:02
-