Περαστικά Ταλ. Εύχομαι να περάσει σύντομα.taliban έγραψε: ↑28 Φεβ 2023, 14:59σήμερα 28 Φεβρουαρίου και ώρα 10 το πρωί μου έχωσαν αυτό το στιλέτο στην μύτη και το έφερνε γύρω γύρω 5 φορές σε κάθε ρουθούνι η νοσηλεύτρια.
το αποτέλεσμα θετικό.
χθες βράδυ βάρεσα μέχρι 39.4.
έχω πάρει 4 ντεπον.
πέφτει μέχρι 38 και πάλι πάνω.
πονάνε τα κοκκαλα αλλά ο πόνος έρχεται και φεύγει κατα διαστήματα.
Ο πονοκέφαλος μειώθηκε αρκετά.
πονόλαιμο τίποτα προς το παρόν. ούτε βηχα.
Οξυγονο 98.
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Είμαι θετικός
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Τώρα είδα τι είχες πάθει εσύ. Νομίζω δεν ήμουν εδώ ακόμα τότε. Βρε; Γαστρεντερίτιδα είχες πάθει.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑09 Φεβ 2023, 10:12ο πυρετός είχε τελειώσει από το βράδυ, αλλά όλη η περιοχή της κοιλιάς είναι καταστροφη. λες και έχω φάει κάνα τσιμεντόλιθο. το βράδυ ήταν πολύ χειρότερα, γιατί είχα και διάρροια αλλά και δυσκοίλια, πονο,όοως και συνεχεια αναγούλα. μιλάμε για τρελό κόμπο. σε ένα σημείο στην τουαλετα ένιωσα να γυρνάει όλο το στομάχι, ναυτία, και λιποθύμησα. θα με έβρισκαν πεθαμένο στη χέστρα όπως τον Έλβις.
τώρα δεν ξέρω και τι να φάω που εχωκαι διάρροια και δυσκοίλια. χέσε μέσα. αλλά όσο ναναι, υπάρχει βελτιώση. δεν ξέρω αν παίζει και. κάνα φάρμακο.
Είχες θετικό κόβιντ τεστ;;;
Την επόμενη φορά να πίνεις Lucozade και να τρως ένα κρακερακι μια φρυγανιά ένα κριτσίνι κάτι.
Μην το πεις μονορούφι. Από λίγο λίγο. Ένα κουταλάκι κάθε 10 λεπτά (για ενυδάτωση).
Τώρα μάλλον θα είσαι καλά, αλλά τι τράβηξες θεέ μου
-
Ένας εντεροιος που κυκλοφορούσε τοτε στα σχολεία ειδικά, δεν ξέρω αν βολτάρει ακόμα. Έπρεπε απλά να πάω στο φαρμακείο να πάρω καμιά φάρμακο για τα συμπτώματα. Επειδή ποτέ δεν κολλούσαν ιούς και δεν είχαν ιδέα, με έσκισε. Αλλά οκ, ελπίζω να έφτιαξα κάνα ανοσοποιητικό πάλι, μην έρθει κάνας άλλος. Γιατί έδινα τα βράδια αυτά τα δέκατα είναι πολύ σπασαρχιδικα.user έγραψε: ↑28 Φεβ 2023, 16:01Τώρα είδα τι είχες πάθει εσύ. Νομίζω δεν ήμουν εδώ ακόμα τότε. Βρε; Γαστρεντερίτιδα είχες πάθει.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑09 Φεβ 2023, 10:12ο πυρετός είχε τελειώσει από το βράδυ, αλλά όλη η περιοχή της κοιλιάς είναι καταστροφη. λες και έχω φάει κάνα τσιμεντόλιθο. το βράδυ ήταν πολύ χειρότερα, γιατί είχα και διάρροια αλλά και δυσκοίλια, πονο,όοως και συνεχεια αναγούλα. μιλάμε για τρελό κόμπο. σε ένα σημείο στην τουαλετα ένιωσα να γυρνάει όλο το στομάχι, ναυτία, και λιποθύμησα. θα με έβρισκαν πεθαμένο στη χέστρα όπως τον Έλβις.
τώρα δεν ξέρω και τι να φάω που εχωκαι διάρροια και δυσκοίλια. χέσε μέσα. αλλά όσο ναναι, υπάρχει βελτιώση. δεν ξέρω αν παίζει και. κάνα φάρμακο.
Την επόμενη φορά να πίνεις Lucozade και να τρως ένα κρακερακι μια φρυγανιά ένα κριτσίνι κάτι.
Μην το πεις μονορούφι. Από λίγο λίγο. Ένα κουταλάκι κάθε 10 λεπτά (για ενυδάτωση).
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
Ελπίζω να είσαι, γιατί γράφεις κάπως περίεργαΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑28 Φεβ 2023, 16:15Ένας εντεροιος που κυκλοφορούσε τοτε στα σχολεία ειδικά, δεν ξέρω αν βολτάρει ακόμα. Έπρεπε απλά να πάω στο φαρμακείο να πάρω καμιά φάρμακο για τα συμπτώματα. Επειδή ποτέ δεν κολλούσαν ιούς και δεν είχαν ιδέα, με έσκισε. Αλλά οκ, ελπίζω να έφτιαξα κάνα ανοσοποιητικό πάλι, μην έρθει κάνας άλλος. Γιατί έδινα τα βράδια αυτά τα δέκατα είναι πολύ σπασαρχιδικα.user έγραψε: ↑28 Φεβ 2023, 16:01Τώρα είδα τι είχες πάθει εσύ. Νομίζω δεν ήμουν εδώ ακόμα τότε. Βρε; Γαστρεντερίτιδα είχες πάθει.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑09 Φεβ 2023, 10:12ο πυρετός είχε τελειώσει από το βράδυ, αλλά όλη η περιοχή της κοιλιάς είναι καταστροφη. λες και έχω φάει κάνα τσιμεντόλιθο. το βράδυ ήταν πολύ χειρότερα, γιατί είχα και διάρροια αλλά και δυσκοίλια, πονο,όοως και συνεχεια αναγούλα. μιλάμε για τρελό κόμπο. σε ένα σημείο στην τουαλετα ένιωσα να γυρνάει όλο το στομάχι, ναυτία, και λιποθύμησα. θα με έβρισκαν πεθαμένο στη χέστρα όπως τον Έλβις.

Να προσέχεις.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
ευχαριστώ για τις ευχές.
άτιμο πράμα ο πστης.
άτιμο πράμα ο πστης.
- hellegennes
Περαστικά σου. Να αναπαύεσαι όσο περισσότερο μπορείς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Περαστικά, αγαπητέ. Ελπίζω να μην σε ταλαιπωρήσει πολύ (από τώρα κι ύστερα, γιατί είδα τι έγραψες για τα 39άρια).
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Ευχαριστώ.
Ασανσέρ έχει καταντήσει η θερμοκρασία.
Αρχίζει να με ενοχλεί ο λαιμός τώρα. Τα πονίδια αραίωσαν.
Ασανσέρ έχει καταντήσει η θερμοκρασία.
Αρχίζει να με ενοχλεί ο λαιμός τώρα. Τα πονίδια αραίωσαν.
Tελικά μετά απο 3 χρόνια κόλλησα και εγώ. θετικός σήμερα με πυρετό εδω και 2 μέρες ένα τσούξιμο στο λαιμο και λιγη καταρροή. Απλά ο πυρετος φτάνει μέχρι 38 και 5 και δεν πέφτει παρά μονο με αλγκοφρεν. Ντεπον μάξιμουμ τίποτε. Βήχα ελάχιστο.
- hellegennes
Υπομονή και περαστικά. Δεν είναι τίποτα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Όχι, ρε φίλε, τώρα στα πίσω πίσω;
Περαστικά και οξυγόνο να μετράς.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Περαστικά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Οξύμετρο δεν έχω γιατί δεν έχω και κανένα σοβαρό βήχα. Βασικά έκανα και εγώ μαλακία και το περνάω λίγο σοβαρά, καθώς ενώ είχα τον λαιμό από την Κυριακή πήγα και έτρεξα 10 χιλιόμετρα. Και την επόμενη με επιασαν οι πυρετοί και τα σχετικά. Το μόνο που με ανησυχεί ειναι οτι με ντεπον το μόνο που κατάφερνα ήταν να ριξω τον πυρετο από το 38 και 5 στο 37 και 8. Χθες πήρα ένα αλγκοφρεν το μεσημέρι και δεν ειχα πυρετό μέχρι το βράδυ. Αλλά κατά τις 3-4 τα ξημερώματα ξανά 38 και κάτι. Πήρα πάλι σήμερα αλγκοφρεν γιατι δεν έπεφτε ούτε το πρωι. Αν και αυριο παραμείνει ο πυρετος μπορεί να πάρω γιατρό.Otto Weininger έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 16:24Όχι, ρε φίλε, τώρα στα πίσω πίσω;
Περαστικά και οξυγόνο να μετράς.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2884 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 462 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Ιουν 2023, 06:50