Θα το ψαξω. Μεσα στην πολη πεζοπορια με τιποτα, δεν αντεχω το θορυβο. Στην εξοχη θελω να παω, να ακουω ρυακια, να ριξω και καναν υπνο σε αιωρα. Απο αντοχες μπορω να περπαταω μιαμιση ωρα χωρις παυση, μετα οπως πρεπει να βαλω ψηλα τα ποδια μου γιατι εχω φλεβικη ανεπαρκεια. Μολις ξεκουραστω μπορω να περπατησω αλλη τοση ωρα.Juno έγραψε: ↑19 Ιουν 2019, 20:27Υπάρχουν διάφορες και καλό είναι να ξεκινήσεις από αυτές που λένε πως είναι για αρχάριους για να μην σε μαζεύουν.Ορέστης 35 έγραψε: ↑18 Ιουν 2019, 03:44Ποσα χλμ ειναι η πεζοπορια και ποιο το κοστος; Θα ελεγες οτι μια πεζοπορια στη φυση ειναι ησυχη και ηρεμιστικη;
Υπάρχουν πεζοπορικοί όμιλοι οπότε το κόστος άντε να είναι 10-20 ευρώ μαζί με το λεωφορείο που θα σε πάει εκεί που θα περπατήσετε συν την εγγραφή στον όμιλο που είναι ετήσια. Δηλαδή αν ξαναπάς μαζί τους μέσα στον χρόνο, δεν ξαναπληρώνεις την εγγραφή.
Επίσης θέλεις σίγουρα μπατόν και καλά παπούτσια, τουλάχιστον.
Αν θέλεις όμως, μπορείς για αρχή να τσεκάρεις για πεζοπορίες μέσα στην Αθήνα που τις περισσότερες φορές είναι δωρεάνκαι να δεις αν σου αρέσει για κάτι παραπάνω.
Ειδικά τώρα που ζέστανε ο καιρός, αραιώνουν οι πεζοπορίες των ομίλων, κάνουν περισσότερο οργανωμένες εκδρομές και κάθονται μέρες εκεί.
Και αυξάνονται οι πεζοπορίες μέσα στην πόλη από διάφορες ομάδες. Δηλαδή κάθε Σαββατοκύριακο όλο και κάτι θα έχει και για τον επόμενο μήνα. Άρα είναι καλή περίπτωση να δοκιμάσεις τώρα στα εύκολα.
Μετά, από Σεπτέμβριο.
Γυμναστική μετά τα αντα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Γυμναστική μετά τα αντα
- Sid Vicious
Να πω την αλήθεια δε το ήξερα, είχα την εντύπωση ότι ραχαιους κάνουμε όταν κάνουμε κοιλιακούς, δεν ήξερα ότι ισχύει το ίδιο και για τις κάμψεις.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
λοιπόν παράτησα τις πιλάτες γιατί έφτιαξα κάτι κοιλιακούς πέτρα.fagano3 έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 12:36Τι αεροβια γυμναστικη θα προτεινατε για μετα τα 40 περα απο το περπατημα;
Σκεφτομουν κατι σε πιλατες,κολυμβηση και καμια πολεμικη τεχνη για σινιορς.
Καμια αλλη ιδεα;
Πολεμικη τεχνη επειδη θα την ηθελα κυριως για λογους υγειας και οχι για να πλακωνομαι θα ηθελα μια που να μην κινδυνευει το ομορφο προσωπακι και μυτουλα μου.
Κροσ φιτ στους δρομους εχει αποκλειστει λογω καγκουριας, γιογκα λογω οτι μαζευει συχνα ατομα που πρεπει να ξερεις ηδη γιογκα για να ελεγξεις την παρορμηση να τους σπασεις στο ξυλο, τρεξιμο για τα γονατα.
Πού είναι το κακό θα μου πεις;
ΟΤΙ ΕΣΦΙΞΑΝ ΟΙ ΜΥΕΣ ΤΩΝ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΑΖΕΨΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΜΠΑΚΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΤΣΟΥΠΩΤΟ ΠΑΧΟΥΛΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΡΕΜΕΤΑΙ.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μαλακία.
Η παγίδα είναι όλες οι ξυπόλητες μιλφ με κολλάν και ξώβυζα που κάνουν ανοίγματα αλλά δεν αξίζει γιατί στο τέλος γίνεσαι κι εσύ μια γυναίκα με κρεμαστή κοιλιά όπως εκείνες.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια

Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Sid Vicious
Αυτό διορθώνεται με αλκοόλ, γρήγορα και θεαματικά αποτελέσματαfoscilis έγραψε: ↑19 Ιουν 2019, 21:55λοιπόν παράτησα τις πιλάτες γιατί έφτιαξα κάτι κοιλιακούς πέτρα.fagano3 έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 12:36Τι αεροβια γυμναστικη θα προτεινατε για μετα τα 40 περα απο το περπατημα;
Σκεφτομουν κατι σε πιλατες,κολυμβηση και καμια πολεμικη τεχνη για σινιορς.
Καμια αλλη ιδεα;
Πολεμικη τεχνη επειδη θα την ηθελα κυριως για λογους υγειας και οχι για να πλακωνομαι θα ηθελα μια που να μην κινδυνευει το ομορφο προσωπακι και μυτουλα μου.
Κροσ φιτ στους δρομους εχει αποκλειστει λογω καγκουριας, γιογκα λογω οτι μαζευει συχνα ατομα που πρεπει να ξερεις ηδη γιογκα για να ελεγξεις την παρορμηση να τους σπασεις στο ξυλο, τρεξιμο για τα γονατα.
Πού είναι το κακό θα μου πεις;
ΟΤΙ ΕΣΦΙΞΑΝ ΟΙ ΜΥΕΣ ΤΩΝ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΑΖΕΨΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΜΠΑΚΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΤΣΟΥΠΩΤΟ ΠΑΧΟΥΛΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΡΕΜΕΤΑΙ.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μαλακία.
Η παγίδα είναι όλες οι ξυπόλητες μιλφ με κολλάν και ξώβυζα που κάνουν ανοίγματα αλλά δεν αξίζει γιατί στο τέλος γίνεσαι κι εσύ μια γυναίκα με κρεμαστή κοιλιά όπως εκείνες.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
Το ξέρω.
Και μου ξαναέγινε μεγάλο και το πουλί.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι με είχε πιασει.
Και μου ξαναέγινε μεγάλο και το πουλί.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι με είχε πιασει.
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Welcome to crossfit !Sid Vicious έγραψε: ↑18 Ιουν 2019, 16:09...Το πρώτο σετ το έφτασα 77 συνεχόμενες, καινούργιο ρεκόρ. Καλούτσικα είμαστε, στόχος οι 100 συνεχόμενες αρχικά, κοντά είμεθα. Αν μπορέσω κάποια στιγμή και 150 συνεχόμενες ακόμη καλύτερα, λόγω βαθειάς θρησκευτικότητος τείνω ενίοτε στην αποδοχή των διδαγμάτων του Κομφούκιου περί υπερβολής.
Βάλε ένα αντικείμενο κάπου 10 εκατοστά κάτω από το στήθος σου και φρόντισε να το ακουμπάς κάθε φορά που κατεβαίνεις. Δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να κάνεις μεγάλα σετ από μία άσκηση που δεν κρατάς αυστηρή φόρμα.
Have a nice injury!SuperRogue έγραψε: ↑19 Ιουν 2019, 22:46Welcome to crossfit !Sid Vicious έγραψε: ↑18 Ιουν 2019, 16:09...Το πρώτο σετ το έφτασα 77 συνεχόμενες, καινούργιο ρεκόρ. Καλούτσικα είμαστε, στόχος οι 100 συνεχόμενες αρχικά, κοντά είμεθα. Αν μπορέσω κάποια στιγμή και 150 συνεχόμενες ακόμη καλύτερα, λόγω βαθειάς θρησκευτικότητος τείνω ενίοτε στην αποδοχή των διδαγμάτων του Κομφούκιου περί υπερβολής.
Βάλε ένα αντικείμενο κάπου 10 εκατοστά κάτω από το στήθος σου και φρόντισε να το ακουμπάς κάθε φορά που κατεβαίνεις. Δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να κάνεις μεγάλα σετ από μία άσκηση που δεν κρατάς αυστηρή φόρμα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Προφανώς ειρωνικά το είπα γιατί αυτό που κάνει είναι στην ουσία crossfit.
Λάθος μου, κοιλιακούς εννοούσα. Διάβασα κάμψεις, το έγραψα έτσι, αλλά σκεφτόμουν κοιλιακούς. Συνέχισε όπως το πας, αλλά χωρίς το τσιγάρο αν μπορείς.Sid Vicious έγραψε: ↑19 Ιουν 2019, 21:47Να πω την αλήθεια δε το ήξερα, είχα την εντύπωση ότι ραχαιους κάνουμε όταν κάνουμε κοιλιακούς, δεν ήξερα ότι ισχύει το ίδιο και για τις κάμψεις.
Ακόμα και για αρχάριους είναι 2-3 ώρες, αλλά κάνουν διάλειμμα.Ορέστης 35 έγραψε: ↑19 Ιουν 2019, 21:21Θα το ψαξω. Μεσα στην πολη πεζοπορια με τιποτα, δεν αντεχω το θορυβο. Στην εξοχη θελω να παω, να ακουω ρυακια, να ριξω και καναν υπνο σε αιωρα. Απο αντοχες μπορω να περπαταω μιαμιση ωρα χωρις παυση, μετα οπως πρεπει να βαλω ψηλα τα ποδια μου γιατι εχω φλεβικη ανεπαρκεια. Μολις ξεκουραστω μπορω να περπατησω αλλη τοση ωρα.
Αλλά μην σνομπάρεις τις πεζοπορίες μέσα στην πόλη, συνήθως κάνουν ευχάριστες διαδρομές. Δοκίμασέ το. Και έχει το καλό πως όποια στιγμή βαρεθείς ή κουραστείς, φεύγεις, πολύ θετικό για αρχή.
θενξ!Juno έγραψε: ↑20 Ιουν 2019, 00:12Λάθος μου, κοιλιακούς εννοούσα. Διάβασα κάμψεις, το έγραψα έτσι, αλλά σκεφτόμουν κοιλιακούς. Συνέχισε όπως το πας, αλλά χωρίς το τσιγάρο αν μπορείς.Sid Vicious έγραψε: ↑19 Ιουν 2019, 21:47Να πω την αλήθεια δε το ήξερα, είχα την εντύπωση ότι ραχαιους κάνουμε όταν κάνουμε κοιλιακούς, δεν ήξερα ότι ισχύει το ίδιο και για τις κάμψεις.Ακόμα και για αρχάριους είναι 2-3 ώρες, αλλά κάνουν διάλειμμα.Ορέστης 35 έγραψε: ↑19 Ιουν 2019, 21:21Θα το ψαξω. Μεσα στην πολη πεζοπορια με τιποτα, δεν αντεχω το θορυβο. Στην εξοχη θελω να παω, να ακουω ρυακια, να ριξω και καναν υπνο σε αιωρα. Απο αντοχες μπορω να περπαταω μιαμιση ωρα χωρις παυση, μετα οπως πρεπει να βαλω ψηλα τα ποδια μου γιατι εχω φλεβικη ανεπαρκεια. Μολις ξεκουραστω μπορω να περπατησω αλλη τοση ωρα.
Αλλά μην σνομπάρεις τις πεζοπορίες μέσα στην πόλη, συνήθως κάνουν ευχάριστες διαδρομές. Δοκίμασέ το. Και έχει το καλό πως όποια στιγμή βαρεθείς ή κουραστείς, φεύγεις, πολύ θετικό για αρχή.

Αυτό το έκανα με άνεση πριν αρχίσω γυμναστήριο, πλέον είναι αδύνατο βρίσκω στο φτερό
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Obi Wan Iakobi
Στη Ξιφασκια εχουμε πρωταθλητρια τη Κουντουρα.Θα μου αρεσε να μου μαθει το αθλημα.

Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Μαυροβασίλης
Obi Wan Iakobi έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 19:34Στη Ξιφασκια εχουμε πρωταθλητρια τη ΓΚουντουρα.Θα μου αρεσε να μου μαθει το αθλημα.

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
δεν ειναι περιφερειες αυτες για γυναικα.
η επομενη παρακαλω!!
η επομενη παρακαλω!!