Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
Μπράβος που το ξεπερασες!!! Καλή ανάρρωση για να επανέλθεις πλήρως.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
ευχαριστώ! 

Μπράβο στον οπαδό του Συμπολίτη που ξεπέρασε τον κοβιντ. Και εγώ που κόλλησα λίγο πριν τον Κόκκορα, πριν καμιά εικοσαριά μέρες, μια χαρά είμαι τώρα, ξεκίνησα και εδώ και μια εβδομάδα και τρέξιμο πάλι και είμαι μια χαρά. Δεν πήγα να κάνω εξετάσεις, θα με μαλώσει ο Otto
Εγω θετικός ούτε έξι μέρες δεν ήμουν πάντως. Αλλά ένα τετραήμερο με τον πυρετό που δεν έπεφτε και τον λαιμό τα είδα όλα.

- Κόκκορας
μπραβο σου 
εγω δέκα μέρες ήμουν θετικός
δεν είμαι τελείως καλά ακόμα
ειναι λιγο προωρο ισως
αμα βγω να τρέξω θα με μαζεύουνε

εγω δέκα μέρες ήμουν θετικός
δεν είμαι τελείως καλά ακόμα

αμα βγω να τρέξω θα με μαζεύουνε

Κανένα πρόβλημα. Όλα καλά.

Αναφορικά δε με το τρέξιμο, πόσους από αυτούς που δηλώνουν ότι είναι καλά, θεωρείς ότι δεν θα μαζεύουν αν αρχίσουν να τρέχουν;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Κόκκορας
θελει χρονο νομιζω αυτο οντως
,ακομα και covid να μην εχεις δεν ειναι ευκολο 
ΥΣ διορθωση: δεκατη μερα βγηκα αρνητικος,αρα 9 θετικος(σιγουρα)

ΥΣ διορθωση: δεκατη μερα βγηκα αρνητικος,αρα 9 θετικος(σιγουρα)
Εγώ πάντως είμαι σίγουρη ότι μια χαρά θα ανταπεξέλθεις στα πασχαλιάτικα έθιμα. Και θα τα χαρείς περισσότερο κι εσύ και η οικογένεια σου.

Να' στε όλοι καλά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Κόκκορας
Εισαι πολυ καλη!να είσαι καλά
δεν εχω παράπονο δόξα τω Θεώ,αυτά που έχουν απομείνει πόσος κόσμος τα έχει για αρκετούτσικο καιρό,θα φύγουν
καλό Πάσχα να ευχηθώ και εγώ.
-
Πάντως, εγώ σχεδόν 2 εβδομάδες μετά την αρνητικό ποίηση μου δεν έχω τίποτε που να έχει μείνει. Για καμιά εβδομάδα είχα μόνο ένα μικρό μπούκωμα που δεν ξέρω αν ήταν από τον κοβιντ η ήταν αλλεργικό. Και 2 μέρες μετά που βγήκα αρνητικός ξεκίνησα βάρη και τρέξιμο πάλι και δεν με μάζεψαν ακόμα. Η όμικρον δεν νομίζω να αφήνει κουσούρια στους πνευμονες.
- Κόκκορας
ναι και εγω με το μικρο μπουκωμα ειμαι και τον ερεθισμο στην μυτη 4 μερες μετα το αρνητικο και αρκετη κουρασηArisvilla έγραψε: ↑09 Απρ 2023, 10:39Πάντως, εγώ σχεδόν 2 εβδομάδες μετά την αρνητικό ποίηση μου δεν έχω τίποτε που να έχει μείνει. Για καμιά εβδομάδα είχα μόνο ένα μικρό μπούκωμα που δεν ξέρω αν ήταν από τον κοβιντ η ήταν αλλεργικό. Και 2 μέρες μετά που βγήκα αρνητικός ξεκίνησα βάρη και τρέξιμο πάλι και δεν με μάζεψαν ακόμα. Η όμικρον δεν νομίζω να αφήνει κουσούρια στους πνευμονες.
taliban

Παπαλα η πασχαλινη μαζωξη,προβιντιαστηκε πολυς λαός.Τωρα κάνουν σχέδια να το σπάσουν σε 3 γκρουπ,τους θετικους,τους εν δυνάμει θετικους,και τους αμολυντους.Εκανε δουλίτσα το μπολι του κτηνιατρου
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Θετικός και εγώ πρώτη φορά μετά από 3 χρόνια. Με κόλλησε η μητέρα μου δεν μπορούσα να το αποφύγω. Την πρώτη μέρα ήμουν χαλιά, 39 πυρετό, πολλή κούραση και πονοκέφαλο. Σήμερα κάπως καλύτερα με 38 πυρετό, δεν κοιμήθηκα καλά και δυσκοιλιότητα. Ιδωμεν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2884 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 462 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Ιουν 2023, 06:50