Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
hellegennes
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από hellegennes » 12 Ιουν 2023, 13:19
Λεγεών έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 13:06
Ουρλιάζαν για χρόνια τα σκατομουνόπανα ότι
δεν δουλεύουν οι μάσκες, δεν δουλεύουν τα λοκντάουν, δεν δουλεύουν τα εμβόλια, δεν δουλεύει τίποτα διότι μία γριπούλα είναι, τίποτα σοβαρό, και τώρα ενοχλούνται που τρίβεις τα σκατά στην μούρη τους.
Άντε μου και στο διάολο, opinionated κοπρίτη. Πρώτη και τελευταία φορά που παραβαίνω τον κανόνα μου και σου απευθύνομαι, και σου απαντώ και με το υφάκι σου για να γουστάρεις. Έχεις τελειώσει για εμένα, μην το συνεχίζεις.

Βρε άντε τράβα, που βρήκες στο νήμα του άλλου να βγεις να πεις τις μαλακίες σου. Ούτε τον ελάχιστο σεβασμό δεν έχεις, είσαι εμετικός, πραγματικά.
Είδαμε ότι δεν δουλεύουν ούτε οι μάσκες ούτε τα λοκντάουν. Στην πράξη το είδαμε. Τράβα να βγάλεις την κακία και την χολή σου αλλού. Δεν απαντάς γιατί δεν έχεις ποτέ τίποτα να απαντήσεις. Πολύ κακώς σού απαντάω στο νήμα του ανθρώπου που μοιράζεται κάτι, αλλά είναι καιρός να τα ακούσεις κάπου δημόσια. Αναζήτησε θεραπεία όσο ακόμη είναι καιρός, γιατί θα καταλήξεις ένας μίζερος άνθρωπος που σιχαίνεται τα πάντα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
vantono
- Phorum.gr user: vantono
από vantono » 12 Ιουν 2023, 13:19
Ξέρω ενα σκασμό ατομα με λονγκ κοβιντ συμπτώματα, πάντως. Με συμπτώματα λονγκ γριπούλας ομως, κανενα. Και αναφέρομαι σε ατομα νεαρής ηλικίας, με τα γεροντια δεν ξερω τι παιζει.
-
vantono
από vantono » 12 Ιουν 2023, 13:21
hellegennes έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 13:19
δεν δουλεύουν οι μάσκες, δεν δουλεύουν τα λοκντάουν, δεν δουλεύουν τα εμβόλια, δεν δουλεύει τίποτα διότι μία γριπούλα είναι, τίποτα σοβαρό, και τώρα ενοχλούνται που τρίβεις τα σκατά στην μούρη τους.
Άντε μου και στο διάολο, opinionated κοπρίτη. Πρώτη και τελευταία φορά που παραβαίνω τον κανόνα μου και σου απευθύνομαι, και σου απαντώ και με το υφάκι σου για να γουστάρεις. Έχεις τελειώσει για εμένα, μην το συνεχίζεις.

Βρε άντε τράβα, που βρήκες στο νήμα του άλλου να βγεις να πεις τις μαλακίες σου. Ούτε τον ελάχιστο σεβασμό δεν έχεις, είσαι εμετικός, πραγματικά.
Είδαμε ότι δεν δουλεύουν ούτε οι μάσκες ούτε τα λοκντάουν. Στην πράξη το είδαμε. Τράβα να βγάλεις την κακία και την χολή σου αλλού. Δεν απαντάς γιατί δεν έχεις ποτέ τίποτα να απαντήσεις. Πολύ κακώς σού απαντάω στο νήμα του ανθρώπου που μοιράζεται κάτι, αλλά είναι καιρός να τα ακούσεις κάπου δημόσια. Αναζήτησε θεραπεία όσο ακόμη είναι καιρός, γιατί θα καταλήξεις ένας μίζερος άνθρωπος που σιχαίνεται τα πάντα.
Ποιό λοκνταουν δεν δουλεψε? Αυτο που ουτε καν εφαρμόστηκε?
Το πρωτο που εφαρμόστηκε σωστά, μια χαρα δουλεψε για όσο χρειάστηκε.
-
Bazoomba
- Phorum.gr user: Bazoomba
από Bazoomba » 12 Ιουν 2023, 13:24
vantono έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 13:21
hellegennes έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 13:19

Στην Κίνα εφαρμόστηκαν κατά την γνώμη σου;
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
hellegennes
από hellegennes » 12 Ιουν 2023, 13:24
vantono έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 13:19
Ξέρω ενα σκασμό ατομα με λονγκ κοβιντ συμπτώματα, πάντως. Με συμπτώματα λονγκ γριπούλας ομως, κανενα. Και αναφέρομαι σε ατομα νεαρής ηλικίας, με τα γεροντια δεν ξερω τι παιζει.
Εγώ δεν ξέρω κανέναν που να μην πέρασε γρίπη και να μην είχε μακρά συμπτώματα, δηλαδή πέραν των 4-5 ημερών που κρατάει η ασθένεια. Βήχα ακόμη και για μήνες, πόνο στα κόκαλα, κόπωση, αναπνευστικά, μόνιμα αναπνευστικά και όλα αυτά υπάρχουν στην βιβλιογραφία.
Η γρίπη είναι εξαιρετικά σπάνιο να περάσει σε 5 μέρες και να μην έχει μακρά συμπτώματα, αλλά ποτέ δεν το ονομάζαμε long flu.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
hellegennes
από hellegennes » 12 Ιουν 2023, 13:27
Πουθενά δεν δούλεψε. Σε όλην την υφήλιο κόλλησε το 100% του πληθυσμού και μια και δυο και τρεις φορές. Η καραντίνα είναι ένα μέτρο που δουλεύει στοχευμένα. Έτσι γινόταν πάντα, με απομόνωση. Όταν είναι πανδημία δεν σώζεται τίποτα, έχει ήδη εξαπλωθεί παντού.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Isildur
- Phorum.gr user: Isildur
από Isildur » 12 Ιουν 2023, 13:30
hellegennes έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 13:27
Πουθενά δεν δούλεψε. Σε όλην την υφήλιο κόλλησε το 100% του πληθυσμού και μια και δυο και τρεις φορές. Η καραντίνα είναι ένα μέτρο που δουλεύει στοχευμένα. Έτσι γινόταν πάντα, με απομόνωση. Όταν είναι πανδημία δεν σώζεται τίποτα, έχει ήδη εξαπλωθεί παντού.
Ναι, κόλλησαν. Αλλά σταδιακά και όχι όλοι μαζί ώστε να γονατίσουν το σύστημα υγείας και κυρίως όχι στις πρώτες μεταλλάξεις που ήταν κάργα θανατηφόρες. Γι' αυτό και όπου έγινε καραντίνα δεν είχαμε τα φαινόμενα που είδαμε σε κάτι Ινδίες κλπ, που τους περιθάλπτανε στα αυτοκίνητά τους έξω απ' το νοσοκομείο και πέφτανε σαν τις μύγες εκείνη την πρώτη, δύσκολη περίοδο.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία...

-
EKPLIKTIKOS
από EKPLIKTIKOS » 12 Ιουν 2023, 13:32
hellegennes έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 13:24
Εγώ δεν ξέρω κανέναν που να μην πέρασε γρίπη και να μην είχε μακρά συμπτώματα, δηλαδή πέραν των 4-5 ημερών που κρατάει η ασθένεια. Βήχα ακόμη και για μήνες, πόνο στα κόκαλα, κόπωση, αναπνευστικά, μόνιμα αναπνευστικά και όλα αυτά υπάρχουν στην βιβλιογραφία.
Η γρίπη είναι εξαιρετικά σπάνιο να περάσει σε 5 μέρες και να μην έχει μακρά συμπτώματα, αλλά ποτέ δεν το ονομάζαμε long flu.
Παρών. Δεν είχα μακρά συμπτώματα ούτε με τη γρίπη ούτε με τον κορωνοιο. Αλλά ο κορωνοιος ήταν walk in the park συγκριτικά με τη γρίπη
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 12 Ιουν 2023, 13:35
Πόσοι είναι σήμερα στις μεθ για κόβιντ, παίδες;
Σαφώς και ήταν άλλη η βαρύτητα της νόσου στις πρώτες μεταλλάξεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
GoBack
από GoBack » 12 Ιουν 2023, 14:31

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Bazoomba
- Phorum.gr user: Bazoomba
από Bazoomba » 12 Ιουν 2023, 14:32
GoBack έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 14:31

ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
Πετσωμενος
από Πετσωμενος » 12 Ιουν 2023, 14:33
hellegennes έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 13:27
H καραντινα ειχε στοχο την επιβραδυνση της εξαπλωσης.
Και ξεκαθαρα πετυχε τον στοχο της.
-
vantono
από vantono » 12 Ιουν 2023, 15:08
GoBack έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 14:31

Ανάποδα το ψέκ με ψεκμπολ, πύτε μου.
Όλοι αυτοί που ξερω που κλαψομουνιαζουν για λονγκ κοβιντ συμπτώματα, αμπολιαστοι ήταν.
Μόνο 1 μπολιασμενο ξέρω που χτυπήθηκε από λονγκ.
-
GoBack
από GoBack » 12 Ιουν 2023, 15:12
Ποσιμπολ
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
-
- 67 Απαντήσεις
- 2884 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 462 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Ιουν 2023, 06:50
-
-
- 150 Απαντήσεις
- 4334 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Niki
07 Σεπ 2024, 21:02
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.