Όσο χάλια και να είναι το σύστημα υγείας μας δεν είμαστε Ινδία, οπότε η σύγκριση είναι λανθασμένη. Ακόμη κι έτσι όμως είχαν λιγότερους θανάτους ανά πλυθησμό. Τι συζητάμε;Isildur έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 13:30Ναι, κόλλησαν. Αλλά σταδιακά και όχι όλοι μαζί ώστε να γονατίσουν το σύστημα υγείας και κυρίως όχι στις πρώτες μεταλλάξεις που ήταν κάργα θανατηφόρες. Γι' αυτό και όπου έγινε καραντίνα δεν είχαμε τα φαινόμενα που είδαμε σε κάτι Ινδίες κλπ, που τους περιθάλπτανε στα αυτοκίνητά τους έξω απ' το νοσοκομείο και πέφτανε σαν τις μύγες εκείνη την πρώτη, δύσκολη περίοδο.hellegennes έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 13:27Πουθενά δεν δούλεψε. Σε όλην την υφήλιο κόλλησε το 100% του πληθυσμού και μια και δυο και τρεις φορές. Η καραντίνα είναι ένα μέτρο που δουλεύει στοχευμένα. Έτσι γινόταν πάντα, με απομόνωση. Όταν είναι πανδημία δεν σώζεται τίποτα, έχει ήδη εξαπλωθεί παντού.
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Είμαι θετικός
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Να προσθέσω ότι δεν είναι συζητήσιμο αν οι μάσκες και οι καραντίνα έκαναν τίποτα. Έχουμε δεδομένα διασποράς και σύγκρισή τους με μοντέλα διασποράς και συμφωνούν. Δηλαδή δεν φαίνεται καμία μείωση στην διασπορά από το αναμενόμενο, εκτός από τις περιπτώσεις που έκλεισαν σχολεία και για όσο έμειναν κλειστά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Κάπου εδώ να σημειώσομε πως σε σύνολο 231 χωρών, η Ινδία είναι στην 145η θέση σε θανάτους κοβιντ αναλογικά με τον πληθυσμό.Isildur έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 13:30Ναι, κόλλησαν. Αλλά σταδιακά και όχι όλοι μαζί ώστε να γονατίσουν το σύστημα υγείας και κυρίως όχι στις πρώτες μεταλλάξεις που ήταν κάργα θανατηφόρες. Γι' αυτό και όπου έγινε καραντίνα δεν είχαμε τα φαινόμενα που είδαμε σε κάτι Ινδίες κλπ, που τους περιθάλπτανε στα αυτοκίνητά τους έξω απ' το νοσοκομείο και πέφτανε σαν τις μύγες εκείνη την πρώτη, δύσκολη περίοδο.hellegennes έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 13:27
Πουθενά δεν δούλεψε. Σε όλην την υφήλιο κόλλησε το 100% του πληθυσμού και μια και δυο και τρεις φορές. Η καραντίνα είναι ένα μέτρο που δουλεύει στοχευμένα. Έτσι γινόταν πάντα, με απομόνωση. Όταν είναι πανδημία δεν σώζεται τίποτα, έχει ήδη εξαπλωθεί παντού.
Η Ελλάς στην θέση 13. Αν δε βγάλουμε κάτι κρατίδια τύπου Σαν Μαρίνο ,στην πρώτη δεκάδα.
Βεβαίως έχετε απομείνει στην γκεμπελικη προπαγάνδα της τρομακτικής Κουλειας επιτυχίας στο πρώτο (μηδενικό) κύμα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
Αν προστεθεί και το "ανεμβολίαστοι"?
-
-
Παντελώς άσχετο αυτό με αυτό που είπα, αλλά δεν βαριέσαι. Και οι λόγοι που καταλήξαμε να έχουμε τόσο υψηλό ποσοστό θανάτων είναι γνωστοί, αλλά δεν βαριέσαι...Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 16:35Κάπου εδώ να σημειώσομε πως σε σύνολο 231 χωρών, η Ινδία είναι στην 145η θέση σε θανάτους κοβιντ αναλογικά με τον πληθυσμό.Isildur έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 13:30Ναι, κόλλησαν. Αλλά σταδιακά και όχι όλοι μαζί ώστε να γονατίσουν το σύστημα υγείας και κυρίως όχι στις πρώτες μεταλλάξεις που ήταν κάργα θανατηφόρες. Γι' αυτό και όπου έγινε καραντίνα δεν είχαμε τα φαινόμενα που είδαμε σε κάτι Ινδίες κλπ, που τους περιθάλπτανε στα αυτοκίνητά τους έξω απ' το νοσοκομείο και πέφτανε σαν τις μύγες εκείνη την πρώτη, δύσκολη περίοδο.hellegennes έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 13:27
Πουθενά δεν δούλεψε. Σε όλην την υφήλιο κόλλησε το 100% του πληθυσμού και μια και δυο και τρεις φορές. Η καραντίνα είναι ένα μέτρο που δουλεύει στοχευμένα. Έτσι γινόταν πάντα, με απομόνωση. Όταν είναι πανδημία δεν σώζεται τίποτα, έχει ήδη εξαπλωθεί παντού.
Η Ελλάς στην θέση 13. Αν δε βγάλουμε κάτι κρατίδια τύπου Σαν Μαρίνο ,στην πρώτη δεκάδα.
Βεβαίως έχετε απομείνει στην γκεμπελικη προπαγάνδα της τρομακτικής Κουλειας επιτυχίας στο πρώτο (μηδενικό) κύμα.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Συνεπώς η καραντίνα με σμσ δε φάνηκε να αποδίδει.Isildur έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 21:05Παντελώς άσχετο αυτό με αυτό που είπα, αλλά δεν βαριέσαι. Και οι λόγοι που καταλήξαμε να έχουμε τόσο υψηλό ποσοστό θανάτων είναι γνωστοί, αλλά δεν βαριέσαι...Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 16:35Κάπου εδώ να σημειώσομε πως σε σύνολο 231 χωρών, η Ινδία είναι στην 145η θέση σε θανάτους κοβιντ αναλογικά με τον πληθυσμό.Isildur έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 13:30
Ναι, κόλλησαν. Αλλά σταδιακά και όχι όλοι μαζί ώστε να γονατίσουν το σύστημα υγείας και κυρίως όχι στις πρώτες μεταλλάξεις που ήταν κάργα θανατηφόρες. Γι' αυτό και όπου έγινε καραντίνα δεν είχαμε τα φαινόμενα που είδαμε σε κάτι Ινδίες κλπ, που τους περιθάλπτανε στα αυτοκίνητά τους έξω απ' το νοσοκομείο και πέφτανε σαν τις μύγες εκείνη την πρώτη, δύσκολη περίοδο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Τα sms ήταν μια μαλακία και μισή φυσικά, απλά ίσως πρσθέτανε έναν χαρακτήρα φόβου, δέους, "επισημότητας" σε κάποιους λίγους και κάτι να κάνανε ως έναν βαθμό. Στους περισσότερους βέβαια λειτούργησαν αντίστροφα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 21:07Συνεπώς η καραντίνα με σμσ δε φάνηκε να αποδίδει.Isildur έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 21:05Παντελώς άσχετο αυτό με αυτό που είπα, αλλά δεν βαριέσαι. Και οι λόγοι που καταλήξαμε να έχουμε τόσο υψηλό ποσοστό θανάτων είναι γνωστοί, αλλά δεν βαριέσαι...Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 16:35
Κάπου εδώ να σημειώσομε πως σε σύνολο 231 χωρών, η Ινδία είναι στην 145η θέση σε θανάτους κοβιντ αναλογικά με τον πληθυσμό.
Οι θάνατοι και τα μεγάλα ποσοστά βέβαια ήρθαν αργότερα.

- hellegennes
Πρέπει να το λήξουμε κάποια στιγμή αυτό. Επίσημα, με δεδομένα διασποράς, ούτε η καραντίνα ούτε οι μάσκες δείχνει να έκαναν τίποτα. Πρέπει να έρθουμε στην ίδια σελίδα. Κάποιοι έχετε μείνει πίσω.Isildur έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 21:12Τα sms ήταν μια μαλακία και μισή φυσικά, απλά ίσως πρσθέτανε έναν χαρακτήρα φόβου, δέους, "επισημότητας" σε κάποιους λίγους και κάτι να κάνανε ως έναν βαθμό. Στους περισσότερους βέβαια λειτούργησαν αντίστροφα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Νομίζω ότι σε διαψεύδουν οι αριθμοί αν τους λάβουμε υπ' όψιν ημερολογιακά, αλλά τέλος πάντων.hellegennes έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 22:15Πρέπει να το λήξουμε κάποια στιγμή αυτό. Επίσημα, με δεδομένα διασποράς, ούτε η καραντίνα ούτε οι μάσκες δείχνει να έκαναν τίποτα. Πρέπει να έρθουμε στην ίδια σελίδα. Κάποιοι έχετε μείνει πίσω.Isildur έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 21:12Τα sms ήταν μια μαλακία και μισή φυσικά, απλά ίσως πρσθέτανε έναν χαρακτήρα φόβου, δέους, "επισημότητας" σε κάποιους λίγους και κάτι να κάνανε ως έναν βαθμό. Στους περισσότερους βέβαια λειτούργησαν αντίστροφα.
Επίσης, γιατί να το λήξουμε; Και γιατί μόνο αυτό κι όχι πχ και τις καθημερινές αναφορές σε συνέπειες εμβολίων, σε "ξαφνικίτιδες" κλπ; Εκείνα, να μην "τα λήξουμε"; Δεν σε έχουν κουράσει;

- hellegennes
Εκείνα και σε εκείνους δεν τα δίνω σημασία, εσύ είσαι φίλος μου.Isildur έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 22:26Νομίζω ότι σε διαψεύδουν οι αριθμοί αν τους λάβουμε υπ' όψιν ημερολογιακά, αλλά τέλος πάντων.hellegennes έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 22:15Πρέπει να το λήξουμε κάποια στιγμή αυτό. Επίσημα, με δεδομένα διασποράς, ούτε η καραντίνα ούτε οι μάσκες δείχνει να έκαναν τίποτα. Πρέπει να έρθουμε στην ίδια σελίδα. Κάποιοι έχετε μείνει πίσω.Isildur έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 21:12
Τα sms ήταν μια μαλακία και μισή φυσικά, απλά ίσως πρσθέτανε έναν χαρακτήρα φόβου, δέους, "επισημότητας" σε κάποιους λίγους και κάτι να κάνανε ως έναν βαθμό. Στους περισσότερους βέβαια λειτούργησαν αντίστροφα.
Επίσης, γιατί να το λήξουμε; Και γιατί μόνο αυτό κι όχι πχ και τις καθημερινές αναφορές σε συνέπειες εμβολίων, σε "ξαφνικίτιδες" κλπ; Εκείνα, να μην "τα λήξουμε"; Δεν σε έχουν κουράσει;
Δεν με διαψεύδουν οι αριθμοί, έχω παραθέσει και γραφήματα. Ορίστε, από τις ΗΠΑ:
Η κόκκινη γραμμή είναι εξομοίωση διασποράς, η μπλε γραμμή είναι η αληθινή διασπορά.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2884 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 462 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Ιουν 2023, 06:50