Περιποιηση δερματος

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
nick

Re: Περιποιηση δερματος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick » 08 Ιαν 2020, 01:33

Να κανεις τεστ για σύφιλη

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 08 Ιαν 2020, 13:32

λάδι καρύδας και μετά σαπουνάκι
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 03 Φεβ 2020, 00:16

Εικόνα

Εικόνα

Κατι μεσα σε λιγους μηνες εχει καταστρεψει το δερμα στα δαχτυλα μου.

Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav » 03 Φεβ 2020, 00:22

Σταματά να την παίζεις
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 03 Φεβ 2020, 00:32

Ορέστης 35 έγραψε:
07 Ιαν 2020, 22:57
Τι να βαλω στα γενια να μαλακωσουν; Τα επλυνα με σαμπουνι μπεταντιν πριν 2 εβδομαδες και εγιναν σκληρα σα συρματα.
Beard oil.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 03 Φεβ 2020, 00:42

Ζενίθεδρος έγραψε:
03 Φεβ 2020, 00:32
Ορέστης 35 έγραψε:
07 Ιαν 2020, 22:57
Τι να βαλω στα γενια να μαλακωσουν; Τα επλυνα με σαμπουνι μπεταντιν πριν 2 εβδομαδες και εγιναν σκληρα σα συρματα.
Beard oil.
Τα πλενω με σαμπουαν για ξηρα μαλλια και βοηθησε. Τωρα εχω αλλο προβλημα.

the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 03 Φεβ 2020, 00:47

κι εμένα έτσι είναι Ορέστη. συν το ότι έχω σημάδια σαν τον εσταυρωμένο. τυχαίο;

Εικόνα
Εικόνα

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 03 Φεβ 2020, 00:53

the comet the course the tail έγραψε:
03 Φεβ 2020, 00:47

Εικόνα
Εικόνα
Εχεις και μειωμενη αισθηση στα ακροδαχτυλα; Σου βγηκαν μεσα σε λιγους μηνες;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 03 Φεβ 2020, 01:01

Ορέστης 35 έγραψε:
03 Φεβ 2020, 00:53
Εχεις και μειωμενη αισθηση στα ακροδαχτυλα; Σου βγηκαν μεσα σε λιγους μηνες;
μειωμένη αίσθηση και δύναμη έχω στο δεξί. λόγω συμπίεσης του ωλένιου νεύρου. στο αριστερό είχα κάνει επέμβαση.

Who is The 4th man
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Who is The 4th man » 03 Φεβ 2020, 01:21

03 Φεβ 2020, 00:47

Εικόνα
Εικόνα
κτύπημα...σκληρές αγροτικές εργασίες; :smt017

πώς έγιναν τά σημάδια;
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 03 Φεβ 2020, 01:25

sibylic έγραψε:
03 Φεβ 2020, 01:21

πώς έγιναν τά σημάδια;
στο ένα Χέρι το έπαθα από Σταυροκατσάβιδο. βίδωνα με πίεση μια βίδα, να μπεί σε ένα Ξύλο. Ούτε που κατάλαβα πως έφυγε Δέρμα από Το Χέρι Μου.
το άλλο κλαδεύοντας μια Ελιά, εκεί που Σταυρώνουν τα Κλαδιά. κλώτσησε το Αλυσοπρίονο.

έλεος. δεν καίγομαι με τσιγάρα, ούτε χαρακώνομαι. μην αρχίζεις κι εσύ τώρα... :102:

Who is The 4th man
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Who is The 4th man » 03 Φεβ 2020, 01:32

03 Φεβ 2020, 01:25
sibylic έγραψε:

πώς έγιναν τά σημάδια;
στο ένα Χέρι το έπαθα από Σταυροκατσάβιδο. βίδωνα με πίεση μια βίδα, να μπεί σε ένα Ξύλο. Ούτε που κατάλαβα πως έφυγε Δέρμα από Το Χέρι Μου.
το άλλο κλαδεύοντας μια Ελιά, εκεί που Σταυρώνουν τα Κλαδιά. κλώτσησε το Αλυσοπρίονο.

έλεος. δεν καίγομαι με τσιγάρα, ούτε χαρακώνομαι. μην αρχίζεις κι εσύ τώρα... :102:
τό κατάλαβα βρε σύ αφού είπα γιά αγροτικές εργασίες, δεν είμαι μπασκίνας
έχω κι'εγώ ένα πριόνι ηλ/κο μέ μπαλαντέζα γιά κάποιες δουλιές.....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 03 Φεβ 2020, 01:41

sibylic έγραψε:
03 Φεβ 2020, 01:32
sibylic έγραψε:

πώς έγιναν τά σημάδια;

δεν έχω υπομονή με τις χειρωνακτικές δουλειές. με πιάνουν τα νεύρα μου. έχω μεγάλη ένταση. συνήθως βρίζω. καμιά φορά παθαίνω και ατυχήματα. κάτι πρέπει να κάνω με τις εμμονές μου όμως. :p2:

σήμερα πάλι έκοβα κάτι ξύλα και μου έπεσαν τα γυαλιά πάνω στην λάμα από το πριόνι. ευτυχώς δεν έσπασαν -δεν γύριζε η αλυσίδα- όπως κάποια άλλα παλιότερα. θα ήμουν ψυχαναγκασμένος να το συνδέσω με κάποια αλλαγή, κάποιο νέο κεφάλαιο στη ζωή μου και με αυτό που διάβασα χτες εδώ:
Μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας μια ανάμνηση από τα γυρίσματα;
Η πιο έντονη ανάμνηση για μένα θα είναι πάντα, μια στιγμή μετά τα γυρίσματα, την ημέρα της ελληνικής πρεμιέρας, στη Θεσσαλονίκη. Ήταν μεσημέρι, είχε ήλιο, είχαμε βγει για φωτογράφιση στην παραλία στο λιμάνι, οι τέσσερίς μας περπατούσαμε και κάναμε πόζες φορώντας τα γυαλιά των ρόλων μας. Τα δικά μου ήταν τα παιδικά γυαλιά του Αλέξανδρου, τα οποία τα είχα φορέσει ξανά και ξανά μέσα στα χρόνια. Σε μια στιγμή, τίναξα με χάρη το κεφάλι μου και είδα έντρομη σε αργή κίνηση τα γυαλιά μου-του να φεύγουν απ’ το πρόσωπό μου, να κυλάνε στην προβλήτα και να βυθίζονται στον Θερμαϊκό. Μαζί τους και εγώ. Έμεινα να κοιτάζω το νερό, ήταν σαν να έχασα ένα εκατομμύριο ευρώ. Ένιωθα τον Αλέξανδρο πίσω μου, νομίζω δεν θα γύριζα ποτέ να τον κοιτάξω αν δεν άκουγα τη φωνή του. Αυτά τα γυαλιά θα έμπαιναν σε μουσείο. Τώρα κείτονται στον Θερμαϊκό. Ηρέμησα μόνο όταν ο Αλέξανδρος την επόμενη μέρα είπε ότι το “κλείσιμο” αυτό ίσως ήταν το πιο ταιριαστό. Καμιά φορά χρειάζεται κάτι τέτοιο για να μπορέσουμε να αποχαιρετήσουμε και να προχωρήσουμε.
https://elle.gr/blogs/texni/i-protagoni ... yyiT5pPR0c

:fp:

Who is The 4th man
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Who is The 4th man » 03 Φεβ 2020, 02:07

03 Φεβ 2020, 01:41
sibylic έγραψε:
03 Φεβ 2020, 01:32

δεν έχω υπομονή με τις χειρωνακτικές δουλειές. με πιάνουν τα νεύρα μου. έχω μεγάλη ένταση. συνήθως βρίζω. καμιά φορά παθαίνω και ατυχήματα. κάτι πρέπει να κάνω με τις εμμονές μου όμως. :p2:

σήμερα πάλι έκοβα κάτι ξύλα και μου έπεσαν τα γυαλιά πάνω στην λάμα από το πριόνι. ευτυχώς δεν έσπασαν -δεν γύριζε η αλυσίδα- όπως κάποια άλλα παλιότερα. θα ήμουν ψυχαναγκασμένος να το συνδέσω με κάποια αλλαγή, κάποιο νέο κεφάλαιο στη ζωή μου και με αυτό που διάβασα χτες εδώ:
Μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας μια ανάμνηση από τα γυρίσματα;
Η πιο έντονη ανάμνηση για μένα θα είναι πάντα, μια στιγμή μετά τα γυρίσματα, την ημέρα της ελληνικής πρεμιέρας, στη Θεσσαλονίκη. Ήταν μεσημέρι, είχε ήλιο, είχαμε βγει για φωτογράφιση στην παραλία στο λιμάνι, οι τέσσερίς μας περπατούσαμε και κάναμε πόζες φορώντας τα γυαλιά των ρόλων μας. Τα δικά μου ήταν τα παιδικά γυαλιά του Αλέξανδρου, τα οποία τα είχα φορέσει ξανά και ξανά μέσα στα χρόνια. Σε μια στιγμή, τίναξα με χάρη το κεφάλι μου και είδα έντρομη σε αργή κίνηση τα γυαλιά μου-του να φεύγουν απ’ το πρόσωπό μου, να κυλάνε στην προβλήτα και να βυθίζονται στον Θερμαϊκό. Μαζί τους και εγώ. Έμεινα να κοιτάζω το νερό, ήταν σαν να έχασα ένα εκατομμύριο ευρώ. Ένιωθα τον Αλέξανδρο πίσω μου, νομίζω δεν θα γύριζα ποτέ να τον κοιτάξω αν δεν άκουγα τη φωνή του. Αυτά τα γυαλιά θα έμπαιναν σε μουσείο. Τώρα κείτονται στον Θερμαϊκό. Ηρέμησα μόνο όταν ο Αλέξανδρος την επόμενη μέρα είπε ότι το “κλείσιμο” αυτό ίσως ήταν το πιο ταιριαστό. Καμιά φορά χρειάζεται κάτι τέτοιο για να μπορέσουμε να αποχαιρετήσουμε και να προχωρήσουμε.
https://elle.gr/blogs/texni/i-protagoni ... yyiT5pPR0c

:fp:
ώχου κι'εσύ θέλεις τώρα νά μέ παρασύρεις σέ ψυχαναλυτικές θεωρίες,από ατυχήματα άλλο τίποτα
όπως έκοβα κάτι χοντρά κλαδιά από μιά κουτσουπιά μέ τό πριόνι(σ'ενα οικόπεδο σε βουνό) πετάχτηκε
ξαφνικά ένας ποντίκαρος απ'τό οίκιμα πού τρόμαξα....πήγα στό κοντινότερο μαγαζί καί πήρα τό ρακουμίν....
έβαλα σέ αρκετά σημεία, τήν άνοιξη πού θά πάω πάλι θά πάρω μαζί μου 2 γάτες, εννοείται θά έχω μαζέψει
τό ρακουμίν άν έχει μείνει

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 03 Φεβ 2020, 02:14

sibylic έγραψε:
03 Φεβ 2020, 02:07

ώχου κι'εσύ θέλεις τώρα νά μέ παρασύρεις σέ ψυχαναλυτικές θεωρίες,από ατυχήματα άλλο τίποτα
όπως έκοβα κάτι χοντρά κλαδιά από μιά κουτσουπιά μέ τό πριόνι(σ'ενα οικόπεδο σε βουνό) πετάχτηκε
ξαφνικά ένας ποντίκαρος απ'τό οίκιμα πού τρόμαξα....πήγα στό κοντινότερο μαγαζί καί πήρα τό ρακουμίν....
έβαλα σέ αρκετά σημεία, τήν άνοιξη πού θά πάω πάλι θά πάρω μαζί μου 2 γάτες, εννοείται θά έχω μαζέψει
τό ρακουμίν άν έχει μείνει
αναρωτιέμαι τι να συμβολίζει ο ποντικός σε αυτό το πάτερν που σε βρήκε. :xena:

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών