Υπουργός της κυβέρνησης Τσιπρα μιλάει για εμβόλιο με τσιπάκι και Gates. Μαζέψτε τους θα πεθάνει κόσμος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Υπουργός της κυβέρνησης Τσιπρα μιλάει για εμβόλιο με τσιπάκι και Gates. Μαζέψτε τους θα πεθάνει κόσμος
Λέτε να τον διαφώτισε ο Αριστος;
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Υπουργός της κυβέρνησης Τσιπρα μιλάει για εμβόλιο με τσιπάκι και Gates. Μαζέψτε τους θα πεθάνει κόσμος
Ας βρεθεί πρώτα εμβόλιο αποτελεσματικό για τον κορονοϊό, που δεν θα αφήνει τίποτα περίεργα κουσούρια, και μετά συζητάμε για το άμα θα το κάνουμε όλοι.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
mao mao έγραψε: ↑25 Απρ 2020, 20:05μίλησα με τη μάνα μου πριν , λέει πολλοί γνωστοί της στέλνουν μηνύματα στο facebook για το τσιπάκι που θέλουν να περάσουν στον κόσμο μέσω εμβολίου. Άλλοι στην πολυκατοικία άρχισαν να λένε οτι όλα είναι ψέμματα για τον ιό , και οτι δεν υπάρχει τίποτα. Ηλικίες όλοι αυτοί 65+

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έλπίζω να μη με πάρουν τα σράπνελ . Ως χριστιανοκομμουνιστής και θεολόγος δηλώνω ότι τάσσομαι με την Ορθοδοξία ,αναγνωρίζω κι ομολογώ Χριστόν, απεχθάνομαι και βδελύσσομαι τα έργα του Διαβόλου και του Αντιχρίστου.
Αρα;
Μαράν Αθα!
Μπράβο
Αν είναι αυτό δε ξέρουμε θα μας πουν η εκκλησια
Εξήγησε μη τρομάξουν
Ως καθημερινή έκφραση της εκκλησίας όχι όπως το εννοεί ο Απόστολος
Μακάρι να μας αφήσουνΖενίθεδρος έγραψε: ↑25 Απρ 2020, 20:06Ας βρεθεί πρώτα εμβόλιο αποτελεσματικό για τον κορονοϊό, που δεν θα αφήνει τίποτα περίεργα κουσούρια, και μετά συζητάμε ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Βαβυλὼν ἡ μεγάλη, ἡ μήτηρ τῶν πορνῶν καὶ τῶν βδελυγμάτων τῆς γῆς, θηριώδης καὶ δυσσεβής συντριβήσεται και διαλυθήσεται εἰς τὰ ἐξ ὧν συνετέθη.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Τα εμβόλια κανονικά κάνουν χρόνια να βγουν στην αγορά. 10 και 20 χρόνια ειναι νορμαλ χρόνος. Γιατί μπορεί να σου κάνουν ζημιες χειρότερες από την νόσο από την οποία υποτίθεται πως θα σε προστατέψουν. Εδώ ακόμα δεν βγήκε καλά καλά η επιδημία και όλοι μιλούν για εμβόλιο, και πως πρέπει όλοι να εμβολιαστούν. Όχι μόνο πιστεύουν τυφλά στην επιστήμη, πως θα βρεθεί σίγουρα εμβόλιο, αλλά και πως θα είναι, παρά τις διαδικασίες εξπρές ανάπτυξης του, τελείως ακίνδυνο και δεν θα τους κάνει να αποκτήσουν καμία στραβή περπατησιά αλα ζόμπι ή κανένα μόνιμο βλέμμα αγελάδας. Με λίγα λόγια, θεωρούν ψεκασμενο όποιον δεν συμφωνεί στο να μετατραπεί ο παγκόσμιος πληθυσμός σε πειραματόζωο.Μπίστης έγραψε: ↑25 Απρ 2020, 20:16Μακάρι να μας αφήσουνΖενίθεδρος έγραψε: ↑25 Απρ 2020, 20:06Ας βρεθεί πρώτα εμβόλιο αποτελεσματικό για τον κορονοϊό, που δεν θα αφήνει τίποτα περίεργα κουσούρια, και μετά συζητάμε ...
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
bluerose έγραψε: ↑25 Απρ 2020, 19:55Με κοροϊδεύεις
Εγώ το παππουλη μου ακούω
Έχω την εντύπωση ότι δεν θα μας αφήσει να το κάνουμε. Δε ξέρω θα δούμε
Πάντως είπε σ' όσους έχουν συγγενείς έξω να γυρίσουν Ελλάδα. Σ' αυτούς. Δεν ισχύει για όλους,δε λέει σ' όλους τα ίδια
Εμένα δε μαφησε να φύγω στη πόλη
Βροντηξε και αστραψε, πρώτη φορά τον ειδα έτσι
Μετά που έκλαιγα,ησύχασε και μου είπε μετά το πόλεμο είσαι ελεύθερη όπου θες πάνε ΚΑΙ εξωτερικό.

ελιωσα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Τώρα τέτοιος τύπος ήταν υφυπουργός.Ούτε στη Ζιμπάμπουε
Μπράβο , απέδειξες πόσο βλάκας είσαιΑγις έγραψε: ↑25 Απρ 2020, 20:42bluerose έγραψε: ↑25 Απρ 2020, 19:55Με κοροϊδεύεις
Εγώ το παππουλη μου ακούω
Έχω την εντύπωση ότι δεν θα μας αφήσει να το κάνουμε. Δε ξέρω θα δούμε
Πάντως είπε σ' όσους έχουν συγγενείς έξω να γυρίσουν Ελλάδα. Σ' αυτούς. Δεν ισχύει για όλους,δε λέει σ' όλους τα ίδια
Εμένα δε μαφησε να φύγω στη πόλη
Βροντηξε και αστραψε, πρώτη φορά τον ειδα έτσι
Μετά που έκλαιγα,ησύχασε και μου είπε μετά το πόλεμο είσαι ελεύθερη όπου θες πάνε ΚΑΙ εξωτερικό.
ελιωσα

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο πιο πετυχημενος Υπουργος της Κυβερνησης
από George_V » 11 Δεκ 2024, 21:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 88 Απαντήσεις
- 2033 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
13 Ιαν 2025, 08:52
-
-
- 20 Απαντήσεις
- 424 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
06 Σεπ 2024, 12:07
-
-
Νέα δημοσίευση Bill Gates: Οι a.i. agents θα αλλάξουν τα πάντα..!
από Parrot » 27 Δεκ 2023, 20:07 » σε Πληροφορική - 0 Απαντήσεις
- 269 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
27 Δεκ 2023, 20:07
-
-
- 38 Απαντήσεις
- 2406 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
11 Ιούλ 2024, 00:46