Υπουργός της κυβέρνησης Τσιπρα μιλάει για εμβόλιο με τσιπάκι και Gates. Μαζέψτε τους θα πεθάνει κόσμος

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Re: Υπουργός της κυβέρνησης Τσιπρα μιλάει για εμβόλιο με τσιπάκι και Gates. Μαζέψτε τους θα πεθάνει κόσμος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 25 Απρ 2020, 20:06

Λέτε να τον διαφώτισε ο Αριστος;

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Re: Υπουργός της κυβέρνησης Τσιπρα μιλάει για εμβόλιο με τσιπάκι και Gates. Μαζέψτε τους θα πεθάνει κόσμος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 25 Απρ 2020, 20:06

Ας βρεθεί πρώτα εμβόλιο αποτελεσματικό για τον κορονοϊό, που δεν θα αφήνει τίποτα περίεργα κουσούρια, και μετά συζητάμε για το άμα θα το κάνουμε όλοι.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 25 Απρ 2020, 20:09

mao mao έγραψε:
25 Απρ 2020, 20:05
μίλησα με τη μάνα μου πριν , λέει πολλοί γνωστοί της στέλνουν μηνύματα στο facebook για το τσιπάκι που θέλουν να περάσουν στον κόσμο μέσω εμβολίου. Άλλοι στην πολυκατοικία άρχισαν να λένε οτι όλα είναι ψέμματα για τον ιό , και οτι δεν υπάρχει τίποτα. Ηλικίες όλοι αυτοί 65+
:smt005::smt005::smt005:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 25 Απρ 2020, 20:11

ΓΑΛΗ έγραψε:
25 Απρ 2020, 20:00
Στύγιος έγραψε:
25 Απρ 2020, 19:44
ΓΑΛΗ έγραψε:
25 Απρ 2020, 19:40
Απλώς είμαστε στη φάση, που αυτό που λέγαμε παλιά "σπασμένο τηλέφωνο" βγήκε και στις σμαρτ εκδόσεις.

Κι εκεί που λες ότι επετεύχθη η ρημάδα η κορύφωση, να' τοι πετιούνται από ξαρχής κι αντριεύουν και θεριεύουν.
Δηλαδή αγαπητή Γαλή περίμενες ότι εντελώς οργουελικά θα ήσουν 2 μήνες και βάλε κλεισμένη στο σπίτι; Να δεις τι σου έχουν για μετά..
Στην κορύφωση του ιού της βλακείας αναφέρομαι αγαπητέ Στύγιε.
Έλπίζω να μη με πάρουν τα σράπνελ . Ως χριστιανοκομμουνιστής και θεολόγος δηλώνω ότι τάσσομαι με την Ορθοδοξία ,αναγνωρίζω κι ομολογώ Χριστόν, απεχθάνομαι και βδελύσσομαι τα έργα του Διαβόλου και του Αντιχρίστου.

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 25 Απρ 2020, 20:14

Στύγιος έγραψε:
25 Απρ 2020, 20:11
ΓΑΛΗ έγραψε:
25 Απρ 2020, 20:00
Στύγιος έγραψε:
25 Απρ 2020, 19:44

Δηλαδή αγαπητή Γαλή περίμενες ότι εντελώς οργουελικά θα ήσουν 2 μήνες και βάλε κλεισμένη στο σπίτι; Να δεις τι σου έχουν για μετά..
Στην κορύφωση του ιού της βλακείας αναφέρομαι αγαπητέ Στύγιε.
Έλπίζω να μη με πάρουν τα σράπνελ . Ως χριστιανοκομμουνιστής και θεολόγος δηλώνω ότι τάσσομαι με την Ορθοδοξία ,αναγνωρίζω Χριστόν, απεχθάνομαι και βδελύσσομαι τα έργα του Διαβόλου και του Αντιχρίστου.
Αρα;
Μαράν Αθα!
Μπράβο
Αν είναι αυτό δε ξέρουμε θα μας πουν η εκκλησια

Εξήγησε μη τρομάξουν
Ως καθημερινή έκφραση της εκκλησίας όχι όπως το εννοεί ο Απόστολος

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 25 Απρ 2020, 20:16

Ζενίθεδρος έγραψε:
25 Απρ 2020, 20:06
Ας βρεθεί πρώτα εμβόλιο αποτελεσματικό για τον κορονοϊό, που δεν θα αφήνει τίποτα περίεργα κουσούρια, και μετά συζητάμε ...
Μακάρι να μας αφήσουν
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας » 25 Απρ 2020, 20:19

Στύγιος έγραψε:
25 Απρ 2020, 19:37
Όλα αυτά αργά ή γρήγορα προετοιμάζουν την παγκόσμια δικτατορία του Αντίχριστου." Στήκετε εν τη πίστει" αδελφοί..
Βαβυλὼν ἡ μεγάλη, ἡ μήτηρ τῶν πορνῶν καὶ τῶν βδελυγμάτων τῆς γῆς, θηριώδης καὶ δυσσεβής συντριβήσεται και διαλυθήσεται εἰς τὰ ἐξ ὧν συνετέθη.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.

Στύγιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 25 Απρ 2020, 20:31

Νταρνάκας έγραψε:
25 Απρ 2020, 20:19
Στύγιος έγραψε:
Όλα αυτά αργά ή γρήγορα προετοιμάζουν την παγκόσμια δικτατορία του Αντίχριστου." Στήκετε εν τη πίστει" αδελφοί..
Βαβυλὼν ἡ μεγάλη, ἡ μήτηρ τῶν πορνῶν καὶ τῶν βδελυγμάτων τῆς γῆς, θηριώδης καὶ δυσσεβής συντριβήσεται και διαλυθήσεται εἰς τὰ ἐξ ὧν συνετέθη.
Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 25 Απρ 2020, 20:34

Μπίστης έγραψε:
25 Απρ 2020, 20:16
Ζενίθεδρος έγραψε:
25 Απρ 2020, 20:06
Ας βρεθεί πρώτα εμβόλιο αποτελεσματικό για τον κορονοϊό, που δεν θα αφήνει τίποτα περίεργα κουσούρια, και μετά συζητάμε ...
Μακάρι να μας αφήσουν
Τα εμβόλια κανονικά κάνουν χρόνια να βγουν στην αγορά. 10 και 20 χρόνια ειναι νορμαλ χρόνος. Γιατί μπορεί να σου κάνουν ζημιες χειρότερες από την νόσο από την οποία υποτίθεται πως θα σε προστατέψουν. Εδώ ακόμα δεν βγήκε καλά καλά η επιδημία και όλοι μιλούν για εμβόλιο, και πως πρέπει όλοι να εμβολιαστούν. Όχι μόνο πιστεύουν τυφλά στην επιστήμη, πως θα βρεθεί σίγουρα εμβόλιο, αλλά και πως θα είναι, παρά τις διαδικασίες εξπρές ανάπτυξης του, τελείως ακίνδυνο και δεν θα τους κάνει να αποκτήσουν καμία στραβή περπατησιά αλα ζόμπι ή κανένα μόνιμο βλέμμα αγελάδας. Με λίγα λόγια, θεωρούν ψεκασμενο όποιον δεν συμφωνεί στο να μετατραπεί ο παγκόσμιος πληθυσμός σε πειραματόζωο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 25 Απρ 2020, 20:42

bluerose έγραψε:
25 Απρ 2020, 19:55
Με κοροϊδεύεις
Εγώ το παππουλη μου ακούω
Έχω την εντύπωση ότι δεν θα μας αφήσει να το κάνουμε. Δε ξέρω θα δούμε
Πάντως είπε σ' όσους έχουν συγγενείς έξω να γυρίσουν Ελλάδα. Σ' αυτούς. Δεν ισχύει για όλους,δε λέει σ' όλους τα ίδια
Εμένα δε μαφησε να φύγω στη πόλη
Βροντηξε και αστραψε, πρώτη φορά τον ειδα έτσι
Μετά που έκλαιγα,ησύχασε και μου είπε μετά το πόλεμο είσαι ελεύθερη όπου θες πάνε ΚΑΙ εξωτερικό.

:smt005::smt005::smt005::smt005::smt005:

ελιωσα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Στύγιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 25 Απρ 2020, 20:47

Αγις έγραψε:
25 Απρ 2020, 20:42
bluerose έγραψε:
25 Απρ 2020, 19:55
Με κοροϊδεύεις
Εγώ το παππουλη μου ακούω
Έχω την εντύπωση ότι δεν θα μας αφήσει να το κάνουμε. Δε ξέρω θα δούμε
Πάντως είπε σ' όσους έχουν συγγενείς έξω να γυρίσουν Ελλάδα. Σ' αυτούς. Δεν ισχύει για όλους,δε λέει σ' όλους τα ίδια
Εμένα δε μαφησε να φύγω στη πόλη
Βροντηξε και αστραψε, πρώτη φορά τον ειδα έτσι
Μετά που έκλαιγα,ησύχασε και μου είπε μετά το πόλεμο είσαι ελεύθερη όπου θες πάνε ΚΑΙ εξωτερικό.

:smt005::smt005::smt005::smt005::smt005:

ελιωσα
Μπράβο , απέδειξες πόσο βλάκας είσαι :na!::na!:

Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας » 25 Απρ 2020, 20:49

Cavaliere έγραψε:
25 Απρ 2020, 19:30
Εύγε στον Μαυραγάνη που μιλάει με θάρρος.
ετσι

αληθεια ο gates αναφερεται σε βιοτσιπ;! :smt017

Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John » 25 Απρ 2020, 20:49

Νταρνάκας έγραψε:
25 Απρ 2020, 20:19
Στύγιος έγραψε:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών