ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑03 Μάιος 2020, 14:15
Υπάρχει τύπος εμφράγματος που δεν συνοδεύεται με κακουχία και κατάπτωση, όπου ο εμφραγματίας νοίωθει καλά πριν και μετά το συμβάν;
δεν μπορώ να καταλάβω τι θα κερδίσεις με μία σχετική απάντηση, δεν το λέω επιθετικά, και μένα με ενδιαφέρει το όλο ζήτημα
ας πούμε ότι ναι, συμβαίνει, σε τι θα σε βοηθήσει η απάντηση πέρα από άγχος;
πιο """χρήσιμο""" θα ήταν να μας πούνε γιατροί σε ποιό σημείο πονάς ή συνήθως πονάς πριν το έμφραγμα
έχω ακούσει
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ότι ο πόνος κοντά στην καρδιά είναι νευρόπονος ασήμαντος και ο επικίνδυνος είναι στην μασχάλη-πλάτη

στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω τον αξιότιμο κύριο Ταλαίπωρο διότι αν και η μόνη επαφή μας ήταν να τον βρίζω (μετά από διάφορα αδικαιολόγητα μπαν στο παλιό) όταν στο καινούργιο του ζήτησα ιατρική συμβουλή ενώ ήξερε ποιός είμαι, μου απάντησε πολύ άμεσα και με επαγγελματισμό
θα πει κανείς, οκ γιατρός είναι, μια κουβέντα έγραψε σε πμ,αλλά το πλέον συγκινητικό είναι για μενα προσωπικα ότι έδινε τις συμβουλές του το ίδιο αυστηρά όπως μιλούσε σαν συντονιστής, πράγμα που με κάνει να πιστεύω (πέραν της κατάφωρης αδικίας από την ομάδα συντονισμού στο παλιό) ότι
είναι μια ψυχούλα ο κ Ταλαίπωρος, σαν τους καθηγητές στο σχολειό τους πιο αυστηρούς που όμως είχαν καρδιά μαρουλιού

υγ
από συγγενείς αυτό που ξέρω είναι ότι οι ψευτοπόνοι μία έρχονται μία φεύγουν, ενώ οι σοβαροί είναι συνεχείς, έχω συγγενή που τον έπιασε πόνος αρχικά αμελητέος, συνεχώς εντεινόταν και δεν δώσαν σημασία, τον χάσανε λίγες ώρες μετά
ε η ενταση του πονου ηταν τετοια που αν εισαι νεος και ακμαιος (εχοντας κανει εξετασεις που δεν κανουν παρα απο συμπτωση ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΑΚΜΑΙΟΙ και ειδαλλως ακους να χανονται απο αιφνιδιο θανατο) δεν θα σκεφτοσουν καν να πας επειγοντα, αλλα μεσηλικας και με στενοχωριες, επιβαλλεται να πας και ας ειναι τζαμπα
το πλέον σημαντικό είναι ΤΑ ΚΙΛΑ, να μαζεύεσαι στο φαγητό, να μην αφήνεις στενοχώριες να σε τρώνε και να κάνεις ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ προληπτικες εξετάσεις χωρίς να λες δεν βαριεσαι, θα κατσω να σκασω
και να εχεις μεν γιατρο μονιμο που σε παρακολουθει αλλα πού και πού να παίρνεις και καμια αλλη γνωμη (γιατρου)
αν κάνεις όλα αυτά, οι υπόλοιπες ανησυχίες είναι περιττές