ΕΜΦΡΑΓΜΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Juno

Re: ΕΜΦΡΑΓΜΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 03 Μάιος 2020, 19:57

Μηχανικός έγραψε:
03 Μάιος 2020, 15:47
Naida έγραψε:
03 Μάιος 2020, 14:36
Μηχανικός έγραψε:
03 Μάιος 2020, 14:31
Πολλοί έχουν πεθάνει από έμφραγμα πάνω στο γαμήσι.
Εγώ ξέρω δύο γείτονες μου.
Με μικρούλες και οι δύο. Γι αυτό να προσέχετε τα τσιλιπουρδίσματα. :lol:
Ηλικίας;
Ο ένας ήτανε 45 και είχε πάει με μία 15άρα.
Ο άλλος ήταν 65 είχε πάρει βιάγκρα και είχε πάει με μία Βουλγάρα 35άρα.
Το κέρδισαν με την αξία τους!
Ειδικά ο πρώτος, καλά να πάθει. Ζωή σε μας.

Naida έγραψε:
03 Μάιος 2020, 15:49
45αρης ε; με 15αρα; αν δεν είχε πεθάνει θα έπρεπε σίγουρα να είναι φυλακή.
Ας λείπουν οι ευγένειες για τέτοιο κάθαρμα. Έπαθε αυτό που του άξιζε.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

mpiftekopoiimeno burger

Re: ΕΜΦΡΑΓΜΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mpiftekopoiimeno burger » 03 Μάιος 2020, 20:35

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
03 Μάιος 2020, 14:15
Υπάρχει τύπος εμφράγματος που δεν συνοδεύεται με κακουχία και κατάπτωση, όπου ο εμφραγματίας νοίωθει καλά πριν και μετά το συμβάν;
δεν μπορώ να καταλάβω τι θα κερδίσεις με μία σχετική απάντηση, δεν το λέω επιθετικά, και μένα με ενδιαφέρει το όλο ζήτημα
ας πούμε ότι ναι, συμβαίνει, σε τι θα σε βοηθήσει η απάντηση πέρα από άγχος;

πιο """χρήσιμο""" θα ήταν να μας πούνε γιατροί σε ποιό σημείο πονάς ή συνήθως πονάς πριν το έμφραγμα

έχω ακούσει ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ότι ο πόνος κοντά στην καρδιά είναι νευρόπονος ασήμαντος και ο επικίνδυνος είναι στην μασχάλη-πλάτη :-?

στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω τον αξιότιμο κύριο Ταλαίπωρο διότι αν και η μόνη επαφή μας ήταν να τον βρίζω (μετά από διάφορα αδικαιολόγητα μπαν στο παλιό) όταν στο καινούργιο του ζήτησα ιατρική συμβουλή ενώ ήξερε ποιός είμαι, μου απάντησε πολύ άμεσα και με επαγγελματισμό

θα πει κανείς, οκ γιατρός είναι, μια κουβέντα έγραψε σε πμ,αλλά το πλέον συγκινητικό είναι για μενα προσωπικα ότι έδινε τις συμβουλές του το ίδιο αυστηρά όπως μιλούσε σαν συντονιστής, πράγμα που με κάνει να πιστεύω (πέραν της κατάφωρης αδικίας από την ομάδα συντονισμού στο παλιό) ότι είναι μια ψυχούλα ο κ Ταλαίπωρος, σαν τους καθηγητές στο σχολειό τους πιο αυστηρούς που όμως είχαν καρδιά μαρουλιού

:hebit::hebit::hebit::hebit::hebit::hebit:

υγ
από συγγενείς αυτό που ξέρω είναι ότι οι ψευτοπόνοι μία έρχονται μία φεύγουν, ενώ οι σοβαροί είναι συνεχείς, έχω συγγενή που τον έπιασε πόνος αρχικά αμελητέος, συνεχώς εντεινόταν και δεν δώσαν σημασία, τον χάσανε λίγες ώρες μετά

ε η ενταση του πονου ηταν τετοια που αν εισαι νεος και ακμαιος (εχοντας κανει εξετασεις που δεν κανουν παρα απο συμπτωση ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΑΚΜΑΙΟΙ και ειδαλλως ακους να χανονται απο αιφνιδιο θανατο) δεν θα σκεφτοσουν καν να πας επειγοντα, αλλα μεσηλικας και με στενοχωριες, επιβαλλεται να πας και ας ειναι τζαμπα

το πλέον σημαντικό είναι ΤΑ ΚΙΛΑ, να μαζεύεσαι στο φαγητό, να μην αφήνεις στενοχώριες να σε τρώνε και να κάνεις ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ προληπτικες εξετάσεις χωρίς να λες δεν βαριεσαι, θα κατσω να σκασω
και να εχεις μεν γιατρο μονιμο που σε παρακολουθει αλλα πού και πού να παίρνεις και καμια αλλη γνωμη (γιατρου)

αν κάνεις όλα αυτά, οι υπόλοιπες ανησυχίες είναι περιττές
ΓΑΛΗ έγραψε:
13 Μάιος 2020, 23:04
ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών