Κάηκα help
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Κάηκα help
Δεν ξερω,αλλα η λογικη με προσταζει να πω οτι ειναι ασφαλες,εκτος απο περιπτωσεις αλλεργιας.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Μπορεί να την καταράστηκε άλλος.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 15:03Με μπάναρε αλλά δεν την καταράστηκα. Είμαι καλό παιδί.isuldar έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 15:01Η κατάρα των συντονιστώνGherschaagk έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 14:26Σε γλώσσα, ουρανίσκο, ούλα από καφέ. Δεν κατάπια, έκανα έναν μεγάλο χαμό αλλά δεν γινόταν και πιστεύω καλύτερα.
Είναι γνωστό πως οι συντονιστές είναι καταροαποδέκτες.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
δεν γιγνωσκω παντως τωρα που το πες κανα δυο φορες στην ψησταρια που τα χρειαστηκα και εκανα δουλιτσα στο χερι λειτουργησε εντυπωσιακα !Σουβλίτσα έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 15:05Α, από αφηρημάδα? Καταλαβαίνω, έχω κινδυνέψει χειρότεραGherschaagk έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 14:59Από καφέ την έπαθα. Σκεφτόμουν τι θα κάνω τα καστανά και πήρα το φλιτζάνι και το κατέβασα.
Κοίτα κει πέρα να βάζεις τώρα συνέχεια κρύα για να μην πονάς και να πάρει το κάψιμο, καμιά φλεγμονή (που δεν νομίζω) κτλ
Περαστικά
Επί τη ευκαιρεία, ξέρει κανεις εαν φυσική αλόη όπως την κόβουμε από το φυτό είναι σέιφ να την βάζουμε στην στοματική κοιλότητα σε περίπτωση ανάγκης όπως πχ εδώ?
σε μενα τουλαχιστον
όπως όλοι οι συντονιστές.

- Cecily Anne
Κάποιες ποικιλίες είναι βρώσιμες. Aloe vera barbadensis miller πχ. Όχι όλες, πρέπει να τσεκάρετε ποιά έχετε και να δείτε, αν είναι ασφαλής.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δεν ξέρω πώς να τσεκάρω αυτές που έχωCecily Anne έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 15:12Κάποιες ποικιλίες είναι βρώσιμες. Aloe vera barbadensis miller πχ. Όχι όλες, πρέπει να τσεκάρετε ποιά έχετε και να δείτε, αν είναι ασφαλής.

Παίζει ας πούμε οι συγκεκριμένες εαν δεν είναι αυτής της ποικιλίας να μην κάνει να έρθουν σε επαφή με οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια του δέρματος?
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- Cecily Anne
Είναι άσχετη η δερματική χρήση και άσχετη η στοματική. Συνήθως για δερματική είναι ΟΚ μεγάλο μέρος αυτών, για στοματική όχι όλες, γιατί έχουν και laxative παρανέργειες, οπότε εγώ θα έψαχνα την ποικιλία, πριν τη χρησιμοποιήσω στο στόμα, δεν φτάνει να λέει αλόε βέρα, γιατί η Aloe vera var. chinensis πχ δεν τρώγεται.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θενκς.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Περαστικά εύχομαι.Παλιά μια τυπα που είχε καεί από καφέ στα Μακντόναλντς τους έκανε μήνυση και τους πήρε και τα σωβρακα. Αφού την πλήρωσαν άρχισαν να βάζουν σήμανση στα ποτηράκια τους.Gherschaagk έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 14:59Από καφέ την έπαθα. Σκεφτόμουν τι θα κάνω τα καστανά και πήρα το φλιτζάνι και το κατέβασα.Κινκυ.
Πολύ καλό άρθρο, με συμβουλες γιατρων
https://www.google.com/amp/s/www.buzzfe ... your-mouth
Περαστικά
https://www.google.com/amp/s/www.buzzfe ... your-mouth
Περαστικά

Κατ'αρχάς, θα σου συνιστούσα μη πας σε νοσοκομείο τέτοιες εποχές αν δεν θες αντί για ένα, επιστρέψεις με δυο προβλήματα.
Ο καλύτερός σου σύμβουλος είναι ο εαυτός σου (ίσως να περιμένεις και τον otto να σου πει πιο συγκεκριμένα). Ναι σε αναζήτηση αλοιφής από το φαρμακείο. Όχι στα ματζούνια και τις αλοιφές που θα έχεις ακούσει πως κάνουν καλό στο δέρμα, δεν παίζουμε με αυτά σε ότι έχει να κάνει με το κάψιμο των βλεννογόνων. Και βέβαια όχι σε ζεστά φαγητά ή ροφήματα, όπως καταλαβαίνεις. Από κει κι έπειτα, υπομονή και περαστικά.
Ο καλύτερός σου σύμβουλος είναι ο εαυτός σου (ίσως να περιμένεις και τον otto να σου πει πιο συγκεκριμένα). Ναι σε αναζήτηση αλοιφής από το φαρμακείο. Όχι στα ματζούνια και τις αλοιφές που θα έχεις ακούσει πως κάνουν καλό στο δέρμα, δεν παίζουμε με αυτά σε ότι έχει να κάνει με το κάψιμο των βλεννογόνων. Και βέβαια όχι σε ζεστά φαγητά ή ροφήματα, όπως καταλαβαίνεις. Από κει κι έπειτα, υπομονή και περαστικά.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Cecily Anne
Eγώ θα έπαιρνα και μια ιβουπροφαίνη για αναλγητική και αντιφλεγμονώδη δράση, μέχρι να πάω στο γιατρό, αν έχεις κατακαεί και εννοείται πρόσεξε τι τρώς. Όχι καυτερά, ξινά κλπ. Ρίχτο στα γιαούρτια και στα δροσερά νερά, καμιά κρεμούλα, κάνα ρυζόγαλο, τέτοια.
Δε συμφωνώ με τα παγάκια ούτε εγώ.
Επίσης, δε χρειάζεται νοσοκομείο, κλείσε να σε δει ένας παθολόγος να ξεμπερδεύεις.
Δε συμφωνώ με τα παγάκια ούτε εγώ.
Επίσης, δε χρειάζεται νοσοκομείο, κλείσε να σε δει ένας παθολόγος να ξεμπερδεύεις.
Oh well mistakes were made γι αυτο δεν πρεπει να ακους τους ραντομαδες του πχορουμ σε θεματα υγειας
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.