Το ερωτικό καλοκαίρι των νέων εκτόξευσε τον κορονοϊό
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Υδράργυρος
Re: Το ερωτικό καλοκαίρι των νέων εκτόξευσε τον κορονοϊό
Γερασμενη χωρα, κυριαρχη εκλογικη βαση οι μπουμερς, γερασμενο πολιτικο συστημα που οταν δεν υποσχεται επιστροφη σε καποια παρελθοντικη κανονικοτητα, μισει τους νεους. Μπρρρ δεν ειμαι αισιοδοξος
fap only 2021Sid Vicious έγραψε: ↑16 Νοέμ 2020, 22:45Τι να κανονίσουμε; No sex;;;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑16 Νοέμ 2020, 21:39Κάποιοι τα είχαμε προβλέψει αυτά στο πρώτο λοκντάουν. Κανονίστε μαλάκες μου τώρα που θα ξανανοίξουμε
- Sid Vicious
Εντάξει εγώ δεν είμαι τόσο νέος, λογικά οκ θα είμαιenaon έγραψε: ↑16 Νοέμ 2020, 22:49Sid Vicious έγραψε: ↑16 Νοέμ 2020, 22:45Τι να κανονίσουμε; No sex;;;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑16 Νοέμ 2020, 21:39Κάποιοι τα είχαμε προβλέψει αυτά στο πρώτο λοκντάουν. Κανονίστε μαλάκες μου τώρα που θα ξανανοίξουμε
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
όλοι πρέπει να βάλουμε το χεράκι μας για να έχουμε αποτέλεμα.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Φίξεδ.Οι αμαρτίεςΤο ερωτικό καλοκαίρι των νέων εκτόξευσε ίσως και αυτές έφεραν τον κορονοϊό.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Δεν βγαινει το σεναριο,αν πεθαιναν οι νεοι οκ,θα μου πεις βεβαια αγνωσται αι βουλαιlonelyrider έγραψε: ↑16 Νοέμ 2020, 22:54Φίξεδ.Οι αμαρτίεςΤο ερωτικό καλοκαίρι των νέων εκτόξευσε ίσως και αυτές έφεραν τον κορονοϊό.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Διαχρονικός και επίκαιρος ο Παυλάρας o Σιδηρόπουλος ως προς την προπαγάνδα κράτους και ΜΜΕ:
να δεις θα φταίει η τριλογία
sex, drugs, Rock’n’roll
ψευδαίσθηση καμιά δεν τους αγχώνει
μέταλλο κρύο που δεν λιώνει
πυρηνικό το μανιτάρι, ένα λουλούδι
θα στο πουν κι αυτό
κι ο θίασος μεγαλώνει
το κρέας μας αρχίζει να το τρώει ωμό
Welcome to the show
normal, τελείως normal το σκηνικό
welcome to the show
να δεις θα φταίει η τριλογία
sex, drugs, Rock’n’roll
ψευδαίσθηση καμιά δεν τους αγχώνει
μέταλλο κρύο που δεν λιώνει
πυρηνικό το μανιτάρι, ένα λουλούδι
θα στο πουν κι αυτό
κι ο θίασος μεγαλώνει
το κρέας μας αρχίζει να το τρώει ωμό
Welcome to the show
normal, τελείως normal το σκηνικό
welcome to the show
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
πληρώνουμε τα λάθη των επόμενων και των προηγούμενων, δοκιμασία ίσως.lonelyrider έγραψε: ↑16 Νοέμ 2020, 22:54Φίξεδ.Οι αμαρτίεςΤο ερωτικό καλοκαίρι των νέων εκτόξευσε ίσως και αυτές έφεραν τον κορονοϊό.
- lonelyrider
Και πρόσεξε. Δε γράφω ότι απλώς μεταδίδουν τον ιό αλλά ότι ίσως ευθύνονται όσο τους αναλογεί και για την απαρχής εμφάνισή του.GoBack έγραψε: ↑16 Νοέμ 2020, 22:58Δεν βγαινει το σεναριο,αν πεθαιναν οι νεοι οκ,θα μου πεις βεβαια αγνωσται αι βουλαιlonelyrider έγραψε: ↑16 Νοέμ 2020, 22:54Φίξεδ.Οι αμαρτίεςΤο ερωτικό καλοκαίρι των νέων εκτόξευσε ίσως και αυτές έφεραν τον κορονοϊό.
Metaphysics.
Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- lonelyrider
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Όπως για παράδειγμα ένας γιος είναι ενάρετος αλλά δυστυχεί γιατί ο πατέρας του είναι αλκοολικός και τον δέρνει έτσι συμβαίνει και στη κοινωνία.enaon έγραψε: ↑16 Νοέμ 2020, 23:00πληρώνουμε τα λάθη των επόμενων και των προηγούμενων, δοκιμασία ίσως.lonelyrider έγραψε: ↑16 Νοέμ 2020, 22:54Φίξεδ.Οι αμαρτίεςΤο ερωτικό καλοκαίρι των νέων εκτόξευσε ίσως και αυτές έφεραν τον κορονοϊό.
Αλληλεπίδραση.
-
Ψψψιιτ , σειρά, σου έχω νέα...Υδράργυρος έγραψε: ↑16 Νοέμ 2020, 22:48Γερασμενη χωρα, κυριαρχη εκλογικη βαση οι μπουμερς, γερασμενο πολιτικο συστημα που οταν δεν υποσχεται επιστροφη σε καποια παρελθοντικη κανονικοτητα, μισει τους νεους. Μπρρρ δεν ειμαι αισιοδοξος
εγω σε έπιασα αλλά ίσως γιατί ξέρω τι αμαρτωλοί ειναι οι νέοι. Ειμαστε η γενιά που θα τα έκανε όλα τέλεια αν δεν υπήρχαν οι πριν και οι επόμενοι, μας κατέστρεψαν.lonelyrider έγραψε: ↑16 Νοέμ 2020, 23:05Δεν είναι ακριβώς έτσι. Όπως για παράδειγμα ένας γιος είναι ενάρετος αλλά δυστυχεί γιατί ο πατέρας του είναι αλκοολικός και τον δέρνει έτσι συμβαίνει και στη κοινωνία.
Αλληλεπίδραση.
Με το ζόρι να την παίξουμε όλοι ρε τύπε;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς η γενιά των σημερινών μεσηλίκων είναι που τα τίναξε όλα στον αέρα και αφάιρεσε απο την Ελλάδα την αξιοπρέπεια της σε όλους τους τομείς.Οι νέοι του σήμερα είχαν άχρηστους δασκάλους και έγιναν έτσι.Δεν είναι καλύτεροι οι χειρότεροι απο ότι υπήρξαν οι σημερινοί μεσήλικες στην ηλικίας τους.enaon έγραψε: ↑16 Νοέμ 2020, 23:09εγω σε έπιασα αλλά ίσως γιατί ξέρω τι αμαρτωλοί ειναι οι νέοι. Ειμαστε η γενιά που θα τα έκανε όλα τέλεια αν δεν υπήρχαν οι πριν και οι επόμενοι, μας κατέστρεψαν.lonelyrider έγραψε: ↑16 Νοέμ 2020, 23:05Δεν είναι ακριβώς έτσι. Όπως για παράδειγμα ένας γιος είναι ενάρετος αλλά δυστυχεί γιατί ο πατέρας του είναι αλκοολικός και τον δέρνει έτσι συμβαίνει και στη κοινωνία.
Αλληλεπίδραση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση 88% των νέων Αμερικανών υποστηρίζει τα εργατικά συνδικάτα.
από Frappezitis » 31 Αύγ 2023, 20:21 » σε Διεθνής πολιτική - 14 Απαντήσεις
- 603 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
01 Σεπ 2023, 22:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αδιαφάνεια στον διορισμό των νέων Υποδιοικητών ΥΠΕ
από Βίνγκιλοτ » 22 Αύγ 2024, 20:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 93 Προβολές
-