10 εκατομμύρια Xanax καταναλώνουν το μήνα οι Ελ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: 10 εκατομμύρια Xanax καταναλώνουν το μήνα οι Ελ
μη θίγεσαι βρε, παραδέξου ότι ήταν αστοχία και πάμε παρακάτω
όλοι έχουμε ανάγκες, διαφορετικά δε θα έμπαινες στον κόπο να αναλύσεις
όλοι έχουμε ανάγκες, διαφορετικά δε θα έμπαινες στον κόπο να αναλύσεις
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Τι έγινε
Πάλι στην απέξω?
Μόνο εγώ δεν έχω δοκιμάσει
Πάλι στην απέξω?

Μόνο εγώ δεν έχω δοκιμάσει

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- kongrosian
με βόηθησε για χρόνια σε αγχώδη διαταραχή, κρίσεις πανικού, αλλά και ως ψυχαγωγικό.sys3x έγραψε: ↑30 Ιουν 2024, 16:56Εμένανε με βοήθησε σε κάποια φάση με τις αϋπνίες, μέχρι να αρχίσω να τις αξιοποιώ υπέρ μου αυτό.kongrosian έγραψε: ↑30 Ιουν 2024, 16:47το xanax είναι φαρμακάρα. καλμάρει και πρεζάκια με χαρμάνες.
ώσπου αντικατέστησα το risperdal με το solian, μετά από δική μου έρευνα και πρόταση στο γιατρό, και πλέον δεν το έχω ανάγκη.
Μουφα ειναι,αυτο το δινουμε στους αλλους για να μην πεταχτουν απο κανενα θαμνο και μας σφαξουν ενω εμεις κανουμε την παπαρηγα την καλη.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ωραίος.kongrosian έγραψε: ↑30 Ιουν 2024, 17:41με βόηθησε για χρόνια σε αγχώδη διαταραχή, κρίσεις πανικού, αλλά και ως ψυχαγωγικό.sys3x έγραψε: ↑30 Ιουν 2024, 16:56Εμένανε με βοήθησε σε κάποια φάση με τις αϋπνίες, μέχρι να αρχίσω να τις αξιοποιώ υπέρ μου αυτό.kongrosian έγραψε: ↑30 Ιουν 2024, 16:47το xanax είναι φαρμακάρα. καλμάρει και πρεζάκια με χαρμάνες.
ώσπου αντικατέστησα το risperdal με το solian, μετά από δική μου έρευνα και πρόταση στο γιατρό, και πλέον δεν το έχω ανάγκη.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
"μπήκα στον κόπο" να αναλύσω διότι δημόσιος διάλογος.
Κατά τα άλλα ούτε θίχτηκα ούτε υπάρχει κάτι να παραδεχθώ.
.
.
Αν τα ψυχολογικά ήταν απόρροια της μη σεξουαλικής αποφόρτισης, τότε θα ήταν περισσότερα στο παρελθόν απ'οτι τώρα.sys3x έγραψε: ↑30 Ιουν 2024, 16:55Όχι και χαίρομαι ταυτόχρονα.
Επίσης αγαμία = πολλά άλλα πράγματα που έρχονται πριν και μετά το ίδγιο το σεχ και ναι το γαμήσι ή μάλλον πιο σωστά η προσπάθεια απόκτησης του είναι το μέην ντράηβ ολόκληρης της ανθρωπότητας, είναι το ένα και μοναδικό πράμα που μας κρατάει, κυριολεκτικά, ζωντανούς και μακριά από την ανυπαρξία ως είδος.
Υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις μεταξύ των φύλλων, οκ, αλλά αυτά είναι σεμάντικς (στο τέλος της ημέρας όλες τις ίδιες ανάγκες ικανοποιούμε απλά με λίγο διαφορετική προσέγγιση - όχι ότι αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετά σπουδαίο, απλά λέω), εάν καταφέρεις να τα ξεπεράσεις τότες θα δεις ότι αυτό που εννοώ είναι κάτι με το οποίον δεν μπορεί να διαφωνήσει κανείς.
Φυσικά εσύ μπορείς να διαφωνείς όσο θέλεις και να με θεωρείς χυδαίο πρόστυχο και πεζό αλλά ξες.
Στην πραγματικότητα είναι συνολικό το ζήτημα και δεν αφορά μόνο στις επιλογές του ατόμου αλλά και στις κοινωνικές νόρμες, στις κοινωνικές κατασκευές, στην διαμόρφωση της καθημερινής ρουτίνας του καθενός, σε γενετικούς παράγοντες (που είναι αποτέλεσμα των παραπάνω) και γενικότερα σε όλα στοιχεία που συντελούν στην "απομάγευση" του κόσμου μας.
Αν ολα αυτά εσύ τα εντάσσεις στο "πολλά άλλα πράγματα" δεν λες στην πραγματικότητα κάτι συγκεκριμένο, παρά μασκάρεις όλους τους παράγοντες με μια έννοια που στην πραγματικότητα σχετίζεται μόνο έμμεσα και επαγωγικά με αυτούς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bazoomba την 30 Ιουν 2024, 17:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είναι σα το κατούρημα φίλε, κρατιέσαι κρατιέσαι, ξέρεις τι φταίει, κατουράς και τσουπ όλα αυτά που έγραψες γίνονται ξαφνικά καπνός.Bazoomba έγραψε: ↑30 Ιουν 2024, 17:53Αν τα ψυχολογικά ήταν απόρροια της μη σεξουαλικής αποφόρτισης, τότε θα ήταν περισσότερα στο παρελθόν απ'οτι τώρα.sys3x έγραψε: ↑30 Ιουν 2024, 16:55Όχι και χαίρομαι ταυτόχρονα.
Επίσης αγαμία = πολλά άλλα πράγματα που έρχονται πριν και μετά το ίδγιο το σεχ και ναι το γαμήσι ή μάλλον πιο σωστά η προσπάθεια απόκτησης του είναι το μέην ντράηβ ολόκληρης της ανθρωπότητας, είναι το ένα και μοναδικό πράμα που μας κρατάει, κυριολεκτικά, ζωντανούς και μακριά από την ανυπαρξία ως είδος.
Υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις μεταξύ των φύλλων, οκ, αλλά αυτά είναι σεμάντικς (στο τέλος της ημέρας όλες τις ίδιες ανάγκες ικανοποιούμε απλά με λίγο διαφορετική προσέγγιση - όχι ότι αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετά σπουδαίο, απλά λέω), εάν καταφέρεις να τα ξεπεράσεις τότες θα δεις ότι αυτό που εννοώ είναι κάτι με το οποίον δεν μπορεί να διαφωνήσει κανείς.
Φυσικά εσύ μπορείς να διαφωνείς όσο θέλεις και να με θεωρείς χυδαίο πρόστυχο και πεζό αλλά ξες.
Στην πραγματικότητα είναι συνολικό το ζήτημα και δεν αφορά μόνο στις επιλογές του ατόμου αλλά και στις κοινωνικές νόρμες, στις κοινωνικές κατασκευές, στην διαμόρφωση της καθημερινής ρουτίνας του καθενός, σε γενετικούς παράγοντες (που είναι αποτέλεσμα των παραπάνω) και γενικότερα σε όλα στοιχεία που συντελούν στην "απομάγευση" του κόσμου μας.
Αν ολα αυτά εσύ τα εντάσσεις στο "πολλά άλλα πράγματα" δεν λες στην πραγματικότητα κάτι συγκεκριμένο, παρά μασκάρεις όλους τους παράγοντες με μια έννοια που στην πραγματικότητα σχετίζεται μόνο άμεσα και επαγωγικά με αυτούς.
Στην θέση της ούρησης μπορείς να βάλεις οποιαδήποτε άλλη ανάγκη, πραγματική ανάγκη όμως, όχι να την λέμε στον συμπχωρουμίτη επειδής κρατιόμαστανε τόση ώρα - χρόνια, αυτό δεν είναι ανάγκη, επιλογή είναι και υπάρχει ένα πάτερν, συνήθως όταν δεν πληρούνται κάποιες συγκεκριμένες ανάγκες αρχίζουν να εμφανίζονται αυτές οι "επιλογές". Μετά ακολουθείς το αντίστοιχο αγγελάκι από πάνω σου και πορεύεσαι κάπως, γω τα σκότωσα τα αγγελάκια μου.

.
.
Το αυτό νομίζω ότι ισχύει όχι μόνον για αυτούς που θέλουν να τα "κόψουν" αλλά για όλους όσους δεν αθλούνται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.
Καλή γυμναστική είναι η καλλισθενική, το κολύμπι, το σεχ κτλ κτλ.

.
.
Τρομακτικός αριθμός, αυτό το μαραφέτι το μυαλό γιατί δεν το αξιοποιούν επαρκώς οι άνθρωποι.
Το καταλαβαίνω να δώσεις χίλια ευρώ για κινητό και να μην χρησιμοποιείς ούτε το 10% των δυνατοτήτων του γιατί το κρατάς ως lifestyle accessory αλλά αυτό το ρημάδι το μυαλό που είναι και το πολυτιμότερο gadget γιατί δεν το αξιοποιείς.
Το xanax δεν κάνει κάτι που το μυαλό δεν μπορεί να κάνει.
Το καταλαβαίνω να δώσεις χίλια ευρώ για κινητό και να μην χρησιμοποιείς ούτε το 10% των δυνατοτήτων του γιατί το κρατάς ως lifestyle accessory αλλά αυτό το ρημάδι το μυαλό που είναι και το πολυτιμότερο gadget γιατί δεν το αξιοποιείς.
Το xanax δεν κάνει κάτι που το μυαλό δεν μπορεί να κάνει.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Φτιάξτε μελισσια και δεν θα έχετε χρόνο για άγχος κατάθλιψη ζαναξ και τα σχετικά....
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τα data centers παγκοσμίως καταναλώνουν περισσότερη ηλεκτρικη ενέργεια από χώρες όπως η Ισπανία κλπ
από Ίακχος » 22 Ιουν 2024, 17:39 » σε Τεχνολογία - 2 Απαντήσεις
- 372 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Stalker
22 Ιουν 2024, 18:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση 500 εκατομμύρια ευρω στα σκυπιδια απο τα συριζολυματα
από panos291 » 27 Αύγ 2024, 10:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 48 Απαντήσεις
- 841 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
01 Οκτ 2024, 17:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΪΟ!
από Kauldron » 26 Ιουν 2023, 10:46 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 244 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
26 Ιουν 2023, 10:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση 16.000€/μήνα τον πληρώναμε τον Γκρινμπεργκ για να σας κοροϊδεύει ο Κουλης
από Μαδουραίος » 24 Σεπ 2024, 17:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 159 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
24 Σεπ 2024, 18:21
-