COLON.GOV.GR

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Re: COLON.GOV.GR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 01 Μαρ 2025, 22:07

vantono έγραψε:
27 Φεβ 2025, 20:41
Μετά την αυριανή συγκέντρωση κανονίστε ραντεβού τα ΝΔμποτς παρακαλώ, να έχει ήδη ανοίξει η έδρα σας να μη νιώθετε πολλά μετά :102:
Να πουμε σε αυτο το σημειο πως για να κανεις το συγκεκριμενο τεστ δεν βαζεις κατι στον κωλο σου

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 01 Μαρ 2025, 22:08

SeaHawk έγραψε:
01 Μαρ 2025, 22:07
vantono έγραψε:
27 Φεβ 2025, 20:41
Μετά την αυριανή συγκέντρωση κανονίστε ραντεβού τα ΝΔμποτς παρακαλώ, να έχει ήδη ανοίξει η έδρα σας να μη νιώθετε πολλά μετά :102:
Να πουμε σε αυτο το σημειο πως για να κανεις το συγκεκριμενο τεστ δεν βαζεις κατι στον κωλο σου
Πάνε κάνε εσύ και ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να'χεις κάνα τυχερό.

Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 01 Μαρ 2025, 22:09

Δεν πας πουθενα
Σπιτι σου το κανεις
Self Test ειναι βρε βλαξ

Άβαταρ μέλους
Allah
Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah » 28 Απρ 2025, 00:22

Ρε σεις,

Μου ήρθε η ειδοποίηση για την κωλοβυθομέτρηση τον Οκτώβριο, το αμέλησα, τώρα το πήρε χαμπάρι η σύζυγος και με πρήζει να πάω να το κάνω αλλά βλέπω από το σάιτ ότι έπρεπε εντός 4 μηνών, αν κατάλαβα καλά.

Έχουμε workaround σε αυτή την περίπτωση, ή θα μου ζαλίσει τον αδόξαστο μέχρι να καρκινιάσω έτσι κι αλλιώς;

Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 28 Απρ 2025, 03:46

Πανε φαρμακειο και αγορασε ενα νομιζω 3 γιουρο κανει

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 28 Απρ 2025, 12:10

Allah έγραψε:
28 Απρ 2025, 00:22
Ρε σεις,

Μου ήρθε η ειδοποίηση για την κωλοβυθομέτρηση τον Οκτώβριο, το αμέλησα, τώρα το πήρε χαμπάρι η σύζυγος και με πρήζει να πάω να το κάνω αλλά βλέπω από το σάιτ ότι έπρεπε εντός 4 μηνών, αν κατάλαβα καλά.

Έχουμε workaround σε αυτή την περίπτωση, ή θα μου ζαλίσει τον αδόξαστο μέχρι να καρκινιάσω έτσι κι αλλιώς;
Ρε συ, μην το αφήνεις, πήγαινε κάντο. Ζήτησέ το στο φαρμακείο ( FOB TEST), τρία ευρώ έχει.
Καλά κάνει και σε πρήζει η σύζυγος. Και άσε τις μαλακίες. Φιλικάτα στο λέω.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian » 28 Απρ 2025, 16:21

άλλο πράγμα η κολονοσκοπηση κι αλλο το fob test.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 28 Απρ 2025, 18:29

kongrosian έγραψε:
28 Απρ 2025, 16:21
άλλο πράγμα η κολονοσκοπηση κι αλλο το fob test.
Έτσι. Πρωτα κάνεις το τεστ κι αν βγει θετικό, τότε πας για κολονοσκόπηση.

Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian » 28 Απρ 2025, 18:40

Πασιφάη έγραψε:
28 Απρ 2025, 12:10
Allah έγραψε:
Ρε σεις,

Ρε συ, μην το αφήνεις, πήγαινε κάντο. Ζήτησέ το στο φαρμακείο ( FOB TEST), τρία ευρώ έχει.
βρίσκει τους πολύποδες; το νοημα νομίζω είναι να τους βρεις και να τους αφαιρέσεις μην αφήσεις καμία δεκαετία να καρκινοποιηθούν από τη στιγμή που εμφανιστούν..
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 28 Απρ 2025, 18:43

Dorian έγραψε:
28 Απρ 2025, 18:40
Πασιφάη έγραψε:
Allah έγραψε:
Ρε σεις,

βρίσκει τους πολύποδες; το νοημα νομίζω είναι να τους βρεις και να τους αφαιρέσεις μην αφήσεις καμία δεκαετία να καρκινοποιηθούν από τη στιγμή που εμφανιστούν..
Όχι. Το τεστ, δεν βρίσκει τους πολύποδες. Λέω πως αν βγει θετικό, κάνεις κολονοσκόπηση. Αυτή θα εντοπίσει τους πολύποδες και το μέγεθός τους.

Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian » 28 Απρ 2025, 18:45

Πασιφάη έγραψε:
28 Απρ 2025, 18:43
Dorian έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:

Όχι. Το τεστ, δεν βρίσκει τους πολύποδες. Λέω πως αν βγει θετικό, κάνεις κολονοσκόπηση. Αυτή θα εντοπίσει τους πολύποδες και το μέγεθός τους.
Αφού δεν τους βρίσκει δεν είναι πρόληψη. ειναι έλεγχος αν έχεις θεμα. δεν ξέρω ρωτάω, δεν ειμαι στο πρόγραμμα ακόμα.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 28 Απρ 2025, 18:49

Dorian έγραψε:
28 Απρ 2025, 18:45
Πασιφάη έγραψε:
28 Απρ 2025, 18:43
Dorian έγραψε:

Αφού δεν τους βρίσκει δεν είναι πρόληψη. ειναι έλεγχος αν έχεις θεμα. δεν ξέρω ρωτάω, δεν ειμαι στο πρόγραμμα ακόμα.
Και μόνο οτι σε βάζει στο τριπάκι να το ψάξεις όμως, είναι σημαντικό. Ξέρω περιπτώσεις ανθρώπων που το πρόλαβαν εγκαίρως.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών