Να πουμε σε αυτο το σημειο πως για να κανεις το συγκεκριμενο τεστ δεν βαζεις κατι στον κωλο σου
COLON.GOV.GR
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: COLON.GOV.GR
Πάνε κάνε εσύ και ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να'χεις κάνα τυχερό.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν πας πουθενα
Σπιτι σου το κανεις
Self Test ειναι βρε βλαξ
Σπιτι σου το κανεις
Self Test ειναι βρε βλαξ
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Ρε σεις,
Μου ήρθε η ειδοποίηση για την κωλοβυθομέτρηση τον Οκτώβριο, το αμέλησα, τώρα το πήρε χαμπάρι η σύζυγος και με πρήζει να πάω να το κάνω αλλά βλέπω από το σάιτ ότι έπρεπε εντός 4 μηνών, αν κατάλαβα καλά.
Έχουμε workaround σε αυτή την περίπτωση, ή θα μου ζαλίσει τον αδόξαστο μέχρι να καρκινιάσω έτσι κι αλλιώς;
Μου ήρθε η ειδοποίηση για την κωλοβυθομέτρηση τον Οκτώβριο, το αμέλησα, τώρα το πήρε χαμπάρι η σύζυγος και με πρήζει να πάω να το κάνω αλλά βλέπω από το σάιτ ότι έπρεπε εντός 4 μηνών, αν κατάλαβα καλά.
Έχουμε workaround σε αυτή την περίπτωση, ή θα μου ζαλίσει τον αδόξαστο μέχρι να καρκινιάσω έτσι κι αλλιώς;
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Πανε φαρμακειο και αγορασε ενα νομιζω 3 γιουρο κανει
Ρε συ, μην το αφήνεις, πήγαινε κάντο. Ζήτησέ το στο φαρμακείο ( FOB TEST), τρία ευρώ έχει.Allah έγραψε: ↑28 Απρ 2025, 00:22Ρε σεις,
Καλά κάνει και σε πρήζει η σύζυγος. Και άσε τις μαλακίες. Φιλικάτα στο λέω.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- kongrosian
άλλο πράγμα η κολονοσκοπηση κι αλλο το fob test.
Έτσι. Πρωτα κάνεις το τεστ κι αν βγει θετικό, τότε πας για κολονοσκόπηση.
βρίσκει τους πολύποδες; το νοημα νομίζω είναι να τους βρεις και να τους αφαιρέσεις μην αφήσεις καμία δεκαετία να καρκινοποιηθούν από τη στιγμή που εμφανιστούν..Πασιφάη έγραψε: ↑28 Απρ 2025, 12:10Ρε συ, μην το αφήνεις, πήγαινε κάντο. Ζήτησέ το στο φαρμακείο ( FOB TEST), τρία ευρώ έχει.Allah έγραψε: ↑28 Απρ 2025, 00:22Ρε σεις,
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Όχι. Το τεστ, δεν βρίσκει τους πολύποδες. Λέω πως αν βγει θετικό, κάνεις κολονοσκόπηση. Αυτή θα εντοπίσει τους πολύποδες και το μέγεθός τους.Dorian έγραψε: ↑28 Απρ 2025, 18:40βρίσκει τους πολύποδες; το νοημα νομίζω είναι να τους βρεις και να τους αφαιρέσεις μην αφήσεις καμία δεκαετία να καρκινοποιηθούν από τη στιγμή που εμφανιστούν..Πασιφάη έγραψε: ↑28 Απρ 2025, 12:10Ρε συ, μην το αφήνεις, πήγαινε κάντο. Ζήτησέ το στο φαρμακείο ( FOB TEST), τρία ευρώ έχει.Allah έγραψε: ↑28 Απρ 2025, 00:22Ρε σεις,
Αφού δεν τους βρίσκει δεν είναι πρόληψη. ειναι έλεγχος αν έχεις θεμα. δεν ξέρω ρωτάω, δεν ειμαι στο πρόγραμμα ακόμα.Πασιφάη έγραψε: ↑28 Απρ 2025, 18:43Όχι. Το τεστ, δεν βρίσκει τους πολύποδες. Λέω πως αν βγει θετικό, κάνεις κολονοσκόπηση. Αυτή θα εντοπίσει τους πολύποδες και το μέγεθός τους.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Και μόνο οτι σε βάζει στο τριπάκι να το ψάξεις όμως, είναι σημαντικό. Ξέρω περιπτώσεις ανθρώπων που το πρόλαβαν εγκαίρως.Dorian έγραψε: ↑28 Απρ 2025, 18:45Αφού δεν τους βρίσκει δεν είναι πρόληψη. ειναι έλεγχος αν έχεις θεμα. δεν ξέρω ρωτάω, δεν ειμαι στο πρόγραμμα ακόμα.