Π-θ η Κων/λου το αργότερο μέχρι το 2030
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Π-θ η Κων/λου το αργότερο μέχρι το 2030
Θέλω συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με ΣΎΡΙΖΑ και κόμμα Κασσελάκη αντε το πολύ με Νέα Αριστερά. Την Κωνσταντοπουλου δεν τη θέλω είναι πολύ λαικιστρια για τα δεδομένα μου. Θεωρώ ότι την ψηφίζει το κομμάτι της κοινωνίας που λέει όχι σε όλα και δεν έχει ενναλακτικους τρόπους. Ας την αφήσουν να κυβερνησει στην τελική θα φανεί η γύμνια των ιδεών της
- Eθνικοκοινωνιστης
ειδατε ο κυριος μαρινακης? 
να που πρωτη φορα θα συμφωνησω με τον Οργι για την τοποθετηση του νηματος

να που πρωτη φορα θα συμφωνησω με τον Οργι για την τοποθετηση του νηματος

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
οχι ειναι του χοντρου

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Γιατί; Στηρίζω την εξέλιξη. Σιγά μην την ψηφίσω.
- Οργισμένος
οτι πεις αλλα πως ειναι δυνατον να ειστε τοσο ποταπα αφελεις, για να μη χρησιμοποιησω αλλη λεξη.
ΕΠιτηδες μαλλον το καμετε.
ΕΝ πασει περιπτωση , πιστευω οτι πλεον ειναι ξεκαθαρο. Αφου τα ζωα του συριζα καταστρεψαν τον μονο που μπορουσε να συνδιασει λαικη δυναμικη και ρεαλιστικη πολιτικη δλδ τον Κας, πλεον παμε για νεες δημαγωγικες κυβερνησεις. Οχι οτι θελω να παραμεινει ο Κουλης, αυτος παει τελειωσε. Αλλα ρε γαμωτο κριμα, κριμα που εισαστε τοσο μπουμπουνοκεφαλοι.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Eθνικοκοινωνιστης

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Οργισμένος
Σε βρισκω ιδιαιτερα αφελη και υπερμετρα υπεραισιοδοξο.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Σύνταγμα τώρα φτάσαν τα ματ μόλις μου ήρθε μήνυμα.Οργισμένος έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 20:45οτι πεις αλλα πως ειναι δυνατον να ειστε τοσο ποταπα αφελεις, για να μη χρησιμοποιησω αλλη λεξη.
ΕΠιτηδες μαλλον το καμετε.
ΕΝ πασει περιπτωση , πιστευω οτι πλεον ειναι ξεκαθαρο. Αφου τα ζωα του συριζα καταστρεψαν τον μονο που μπορουσε να συνδιασει λαικη δυναμικη και ρεαλιστικη πολιτικη δλδ τον Κας, πλεον παμε για νεες δημαγωγικες κυβερνησεις. Οχι οτι θελω να παραμεινει ο Κουλης, αυτος παει τελειωσε. Αλλα ρε γαμωτο κριμα, κριμα που εισαστε τοσο μπουμπουνοκεφαλοι.
Χωρίς επεισόδια ένας απο ματ ψέκασε κόσμο τον γιουχάισαν και τον μάζεψαν οι συνάδελφοι του και σταμάτησε εκεί το επεισόδιο.
Τέτοια και άλλα θα κάνουν την ΖΩΗ στο 30 σε τρείς μέρες.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- Οργισμένος
Ηδη εχει κλειδωσει εκεινη η κρισιμη μαζα ψεκασμενων και βλαμμενων ψηφοφορων, δεν το λεω υποτιμητικα, η οποιοι δειχνουν που θα βαδισει και το υπολοιπο κοπαδι ως τροχιοδεικτικα βληματα.Ίακχος έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 20:38Θέλω συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με ΣΎΡΙΖΑ και κόμμα Κασσελάκη αντε το πολύ με Νέα Αριστερά. Την Κωνσταντοπουλου δεν τη θέλω είναι πολύ λαικιστρια για τα δεδομένα μου. Θεωρώ ότι την ψηφίζει το κομμάτι της κοινωνίας που λέει όχι σε όλα και δεν έχει ενναλακτικους τρόπους. Ας την αφήσουν να κυβερνησει στην τελική θα φανεί η γύμνια των ιδεών της
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Οργισμένος την 07 Μαρ 2025, 20:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Η καλπη ειναι ΑΛΛΙΩΣ λεμε . κουβαλαει και στην πλατη της το φιασκο του 15 συν τοις αλλοις .
10 χρονακια δεν ειναι και πολυ μακρια δε μιλαμε για τον εμφυλιο . σαν κλαμενα μουνια ηταν ολοι οι επαγγελματιες που ξερω τη μερα που κλεισαν οι τραπεζες .
Re: Π-θ η Κω/λου το αργότερο μέχρι το 2030
Βασίλη Λεβέντη δεν ψήφιζες κάποτε;Οργισμένος έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 20:48Ηδη εχει κλειδωσει εκεινο τη κρισιμη μαζα ψεκασμενων και βλαμμενων ψηφοφορων, δεν το λεω υποτιμητικα, η οποιοι δειχνουν που θα βαδισει και το υπολοιπο κοπαδι ως τροχιοδεικτικα βληματα.Ίακχος έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 20:38Θέλω συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με ΣΎΡΙΖΑ και κόμμα Κασσελάκη αντε το πολύ με Νέα Αριστερά. Την Κωνσταντοπουλου δεν τη θέλω είναι πολύ λαικιστρια για τα δεδομένα μου. Θεωρώ ότι την ψηφίζει το κομμάτι της κοινωνίας που λέει όχι σε όλα και δεν έχει ενναλακτικους τρόπους. Ας την αφήσουν να κυβερνησει στην τελική θα φανεί η γύμνια των ιδεών της
- Οργισμένος
Καλα τωρα κι εσυ εδω ολοκληρες ΗΠΑ και βαλανε για υπουργους τελειωμενους Ναζι και ψεκασμενους αντιεμβολιαστες, στο παγκο θα κολλησουμε εδω στο Ελλαντα;;;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Λοιπόν πάμε να μιλήσουμε και λίγο οικονομικά με λόγια του νυν υπουργού οικονομίας.
Εγώ την συνήθεια που έχει η Κωνσταντοπούλου να απαντάει με λόγια δικά τους την έχω πολλά χρόνια.
Πολλές φορές απάντησα με λόγια του Μητσοτάκη από εξαγγελίες , από λόγους του από συναντήσεις , στον otto και στον γγ και με είπανε ανόητη.
Τολμάει κανείς να πει ότι θα εξοφλήσουμε το Ελληνικό χρέος;
Να το πει κάποιος και να μας γράψει τον τρόπο.
Ο ίδιος ο σημερινός υπουργός οικονομίας είχε πει παλιά ότι δεν χρειάζεται να ξοφληθεί το Ελληνικό χρέος ούτε είναι εφικτό κάτι τέτοιο ούτε μας το ζητάνε απλά πρέπει να το φέρουμε σε επίπεδα που να είναι διαχειρίσιμο.
Δηλαδή να γίνετε η αποπληρωμή των τόκων χωρίς να ξεπουλιέται περιουσία του Ελληνικού δημοσίου χωρίς να φτωχοποιείται περισσότερο ο Ελληνικός λαός χωρίς να μειώνει τις κοινωνικές παροχές το κράτος και χωρίς αυτό να επηρεάζει την ανάπτυξη της χώρας το δε χρέος να μένει σταθερό.
Αυτό έχει προγραμματιστεί ότι μπορεί να το πετύχουμε σαν χώρα το 2050.
Χατζηδάκης πριν τις εκλογές του 2019 στην τηλεόραση.
Νυν υπουργός οικονομίας.
Άρα μέχρι το 2050 για την αποπληρωμή θα χρειάζεται να ξεπουλάει το κράτος περιουσιακά στοιχεία να μειώνει τις κοινωνικές παροχές και να φτωχοποιείται ο Ελληνικός λαός.
Άρα αυτοί που γεννήθηκαν το 2011 θα δούνε λίγο φώς στα 40 τους αυτοί που ήτανε φοιτητές το 2011 θα είναι συνταξιούχοι όταν θα ξεκινάει το λίγο φώς
Στην Ουκρανία δώσανε 400 δις μια ελάφρυνση 100 δις στην Ελλάδα να μην χαροπαλεύει είναι πολύ τίμια.
Την θεωρώ πολύ δίκαια.
Μια χαρά τα λέει η ΖΩΗ.
Εγώ την συνήθεια που έχει η Κωνσταντοπούλου να απαντάει με λόγια δικά τους την έχω πολλά χρόνια.
Πολλές φορές απάντησα με λόγια του Μητσοτάκη από εξαγγελίες , από λόγους του από συναντήσεις , στον otto και στον γγ και με είπανε ανόητη.

Τολμάει κανείς να πει ότι θα εξοφλήσουμε το Ελληνικό χρέος;
Να το πει κάποιος και να μας γράψει τον τρόπο.
Ο ίδιος ο σημερινός υπουργός οικονομίας είχε πει παλιά ότι δεν χρειάζεται να ξοφληθεί το Ελληνικό χρέος ούτε είναι εφικτό κάτι τέτοιο ούτε μας το ζητάνε απλά πρέπει να το φέρουμε σε επίπεδα που να είναι διαχειρίσιμο.
Δηλαδή να γίνετε η αποπληρωμή των τόκων χωρίς να ξεπουλιέται περιουσία του Ελληνικού δημοσίου χωρίς να φτωχοποιείται περισσότερο ο Ελληνικός λαός χωρίς να μειώνει τις κοινωνικές παροχές το κράτος και χωρίς αυτό να επηρεάζει την ανάπτυξη της χώρας το δε χρέος να μένει σταθερό.
Αυτό έχει προγραμματιστεί ότι μπορεί να το πετύχουμε σαν χώρα το 2050.
Χατζηδάκης πριν τις εκλογές του 2019 στην τηλεόραση.
Νυν υπουργός οικονομίας.
Άρα μέχρι το 2050 για την αποπληρωμή θα χρειάζεται να ξεπουλάει το κράτος περιουσιακά στοιχεία να μειώνει τις κοινωνικές παροχές και να φτωχοποιείται ο Ελληνικός λαός.
Άρα αυτοί που γεννήθηκαν το 2011 θα δούνε λίγο φώς στα 40 τους αυτοί που ήτανε φοιτητές το 2011 θα είναι συνταξιούχοι όταν θα ξεκινάει το λίγο φώς
Στην Ουκρανία δώσανε 400 δις μια ελάφρυνση 100 δις στην Ελλάδα να μην χαροπαλεύει είναι πολύ τίμια.
Την θεωρώ πολύ δίκαια.
Μια χαρά τα λέει η ΖΩΗ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 07 Μαρ 2025, 20:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το 45% των γυναικών θα είναι μόνο και χωρίς παιδιά μέχρι το 2030
από Unique » 05 Οκτ 2024, 12:01 » σε Κοινωνικά θέματα - 225 Απαντήσεις
- 5160 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
28 Ιαν 2025, 11:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πιστεύετε ότι θα προσσεληνωθεί κάποιος ξανά στη Σελήνη μέχρι το 2030;
από Dwarven Blacksmith » 23 Αύγ 2023, 18:50 » σε Θετικές Επιστήμες - 665 Απαντήσεις
- 36652 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
Σήμερα, 12:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δημιουργία Εφεδρικου Σώματος 150000 ανδρων σχεδιάζει η κυβερνηση μεχρι το 2030
από George_V » 26 Απρ 2025, 16:00 » σε Εθνικά Θέματα - 36 Απαντήσεις
- 978 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
28 Απρ 2025, 11:25
-
-
- 18 Απαντήσεις
- 695 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
22 Φεβ 2024, 00:03