Δηλαδη αγνοεις οτι σε συγκεκριμενες ηλικιακες ομαδες και εμβολιαστικα κεντρα ηταν διαθεσιμο μονο το ΑΖ? Και τι παει να πει κανεις δεν με υποχρεωνει? Δεν μιλαμε ουτε για ψεκες ουτε για αντιεμβολιαστες και σταματα να πετας συνεχεια την μπαλα στην εξεδρα. Θελει καποιος να εμβολιαστει κατα του ιου και συνεχιζεις να του προσφερεις ως μονη επιλογη για την ωρα το ΑΖ αλλιως θα παρει παραταση για ενα μηνα+.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 14:47Ποιον είδες να επιμένει στο ΑΖ;Lord Snow έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 14:41Eγω εχω ραντεβου με τον καινουριο μηνα, υποτιθεται για pfizer. Αν μεχρι τωρα δεν ηταν μονο το Αστρα διαθεσιμο θα ειχα ηδη εμβολιαστει. Καταλαβες τωρα για τι μιλαμε? Ολα τα φαρμακα εχουν παρενεργειες ναι, αλλα εδω μιλαμε για θανατους εστω και σε χαμηλο ποσοστο, οχι ξυσιμο στ' αρχιδια. Και φαινεται οτι οσο κατεβαινουμε ηλικιακη ομαδα τοσο αυξανονται οι πιθανοτητες. Εγω ερωτω γιατι να επιμεινουμε στο Αστρα εφοσον εχει προκυψει και ουσιαστικο αλλα και επικοινωνιακο προβλημα, γιατι να μην παραξουμε περισσοτερη ποσοστητα απο τα αλλα σκευασματα. Η απαντηση ειναι γιατι πρεπει να κονομησει και η Αστρα και δεν γαμιεται ο κοσμος ολος.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 14:31
Δέχομαι πως ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΖ.
Μέχρι την τελευταία στιγμή η επιλογή ήταν δική μου όπως και το ρίσκο. Όπως παίρνω το ρίσκο και εμβολιάζω το παιδί μου κατά συγκεκριμένων ασθενειών. Ελπίζω να μην αγνοείς το γεγονός πως και εμβόλια που είναι ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα.
Αν θέλετε να σταματήσουμε να έχουμε γεμάτες ΜΕΘ από κόβιντ πρέπει να επιτευχθεί ανοσία αγέλης. Άλλος τρόπος ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Κάντε ότι νομίζετε κατά τα άλλα.
Απορία όμως, εσύ εμβολιάστηκες; Αν ναι με ποιο;
Αυτοί που επιμένουν είναι όσοι λένε πως είναι πιο επικίνδυνο από τον ίδιο τον κόβιντ.
Θες να σου βάλω τι γράφει το χαρτάκι του παναντολ από παρενέργειες ή του primolut nor που το πήρα δύο φορές κι έφτασα στο τόσο από την κρίση πανικού.
Η επιλογή όπως και το ρίσκο δικά σου.
Σταματήστε την κλάψα λοιπόν.
Αν μου έλεγες πως ήταν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ και σε ανάγκαζαν να κάνεις μόνο αυτό και κανένα άλλο ας έλεγες. Στην παρούσα φάση δεν καταλαβαίνω τον λόγο ειλικρινά.
Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Lord Snow έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 14:41Eγω εχω ραντεβου με τον καινουριο μηνα, υποτιθεται για pfizer. Αν μεχρι τωρα δεν ηταν μονο το Αστρα διαθεσιμο θα ειχα ηδη εμβολιαστει. Καταλαβες τωρα για τι μιλαμε? Ολα τα φαρμακα εχουν παρενεργειες ναι, αλλα εδω μιλαμε για θανατους εστω και σε χαμηλο ποσοστο, οχι ξυσιμο στ' αρχιδια. Και φαινεται οτι οσο κατεβαινουμε ηλικιακη ομαδα τοσο αυξανονται οι πιθανοτητες. Εγω ερωτω γιατι να επιμεινουμε στο Αστρα εφοσον εχει προκυψει και ουσιαστικο αλλα και επικοινωνιακο προβλημα, γιατι να μην παραξουμε περισσοτερη ποσοστητα απο τα αλλα σκευασματα. Η απαντηση ειναι γιατι πρεπει να κονομησει και η Αστρα και δεν γαμιεται ο κοσμος ολος. το αστρα ηταν το φθηνοτερο ολων και το πηραμε μαζικα γιατι δεν υπαρχει μιαGherschaagk έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 14:31Δέχομαι πως ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΖ.Lord Snow έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 14:23
Δεχεσαι δηλαδη apriori οτι το εμβολιο ειναι ενα προιον που προσφερεται απο μια ιδιωτικη εταιρεια με τους ιδιους ορους που αγοραζεις μια κοκα κολα ετσι? Το ενδεχομενο να εμενε στην ακρη το Αστρα το οποιο φαινεται ως τωρα να δημιουργει τα περισσοτερα προβληματα, και οι εγκαταστασεις της εταιρειας να παρηγαγαν επιπλεον pfizer δεν μας περνα απ το μυαλο.
Μέχρι την τελευταία στιγμή η επιλογή ήταν δική μου όπως και το ρίσκο. Όπως παίρνω το ρίσκο και εμβολιάζω το παιδί μου κατά συγκεκριμένων ασθενειών. Ελπίζω να μην αγνοείς το γεγονός πως και εμβόλια που είναι ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα.
Αν θέλετε να σταματήσουμε να έχουμε γεμάτες ΜΕΘ από κόβιντ πρέπει να επιτευχθεί ανοσία αγέλης. Άλλος τρόπος ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
fixed
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
ότι αποσύρεται από άλλες χώρες να το βαρέσουμε εμείς που δε μασάμε 

- Dwarven Blacksmith
Άμα είναι να σιζάρουμε μινς οβ προντάξιον εγώ είμαι μέσα.

Καλα αυτα ελεγε και ο αρχηγος σου και μετα το παιζε υπερμαχος της προτασης Μπαιντεν και οτι ΗΔΗ το ειχε πει

Που βασικα μακαρι να το ειχε πει γιατι ειναι και η μονη λυση.
Ναι. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που προτίμησε ένα μήνα παραπάνω εκθεσης σε κοβιντ (πιθανότητα να κολλήσεις και να πεθάνεις σε αυτό το μήνα περίπου μία στις δεκα χιλιάδες) επειδή θεώρησε πως μία στις πεντακοσιες χιλιάδες για θάνατο από εμβόλιο (Φάιζερ) είναι αποδεκτο ενώ μια στις τρακοσιες χιλιάδες (ΑΖ) όχι. Και του φταίει η κυβερνηση και μας δηλώνει και ότι αν ήταν υποχρεωτικό το ΑΖ θα προτιμούσε το 1 στις 500 που είναι το endgame για ανεμβολιαστους. Αλλά απαγορεύεται να τον κάνεις να υποψιαστεί ότι ίσως είναι λίγο μαλακας.Lord Snow έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 14:41Eγω εχω ραντεβου με τον καινουριο μηνα, υποτιθεται για pfizer. Αν μεχρι τωρα δεν ηταν μονο το Αστρα διαθεσιμο θα ειχα ηδη εμβολιαστει. Καταλαβες τωρα για τι μιλαμε?Gherschaagk έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 14:31Δέχομαι πως ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΖ.Lord Snow έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 14:23
Δεχεσαι δηλαδη apriori οτι το εμβολιο ειναι ενα προιον που προσφερεται απο μια ιδιωτικη εταιρεια με τους ιδιους ορους που αγοραζεις μια κοκα κολα ετσι? Το ενδεχομενο να εμενε στην ακρη το Αστρα το οποιο φαινεται ως τωρα να δημιουργει τα περισσοτερα προβληματα, και οι εγκαταστασεις της εταιρειας να παρηγαγαν επιπλεον pfizer δεν μας περνα απ το μυαλο.
Δεν το ξέρεις αυτό, μπορεί να μην έβλεπε κανέναν για ένα μήνα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι λες μωρέ;;Lord Snow έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 14:59Δηλαδη αγνοεις οτι σε συγκεκριμενες ηλικιακες ομαδες και εμβολιαστικα κεντρα ηταν διαθεσιμο μονο το ΑΖ? Και τι παει να πει κανεις δεν με υποχρεωνει? Δεν μιλαμε ουτε για ψεκες ουτε για αντιεμβολιαστες και σταματα να πετας συνεχεια την μπαλα στην εξεδρα. Θελει καποιος να εμβολιαστει κατα του ιου και συνεχιζεις να του προσφερεις ως μονη επιλογη για την ωρα το ΑΖ αλλιως θα παρει παραταση για ενα μηνα+.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 14:47Ποιον είδες να επιμένει στο ΑΖ;Lord Snow έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 14:41
Eγω εχω ραντεβου με τον καινουριο μηνα, υποτιθεται για pfizer. Αν μεχρι τωρα δεν ηταν μονο το Αστρα διαθεσιμο θα ειχα ηδη εμβολιαστει. Καταλαβες τωρα για τι μιλαμε? Ολα τα φαρμακα εχουν παρενεργειες ναι, αλλα εδω μιλαμε για θανατους εστω και σε χαμηλο ποσοστο, οχι ξυσιμο στ' αρχιδια. Και φαινεται οτι οσο κατεβαινουμε ηλικιακη ομαδα τοσο αυξανονται οι πιθανοτητες. Εγω ερωτω γιατι να επιμεινουμε στο Αστρα εφοσον εχει προκυψει και ουσιαστικο αλλα και επικοινωνιακο προβλημα, γιατι να μην παραξουμε περισσοτερη ποσοστητα απο τα αλλα σκευασματα. Η απαντηση ειναι γιατι πρεπει να κονομησει και η Αστρα και δεν γαμιεται ο κοσμος ολος.
Αυτοί που επιμένουν είναι όσοι λένε πως είναι πιο επικίνδυνο από τον ίδιο τον κόβιντ.
Θες να σου βάλω τι γράφει το χαρτάκι του παναντολ από παρενέργειες ή του primolut nor που το πήρα δύο φορές κι έφτασα στο τόσο από την κρίση πανικού.
Αν μου έλεγες πως ήταν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ και σε ανάγκαζαν να κάνεις μόνο αυτό και κανένα άλλο ας έλεγες. Στην παρούσα φάση δεν καταλαβαίνω τον λόγο ειλικρινά.
Μόνο εγώ άλλαξα ραντεβού σ' αυτή τη χώρα γιατί μου είπε ο παθολόγος μου να κάνω συγκεκριμένο εμβόλιο λόγω των αλλεργιών που έχω;;
Γιατί κι εγώ με ΑΖ ήμουν και το πρόβλημά μου δεν ήταν πως θα μου προκαλέσει το οτιδήποτε αλλά πως θα έπρεπε να περιμένω να κάνω την δεύτερη δόση 2,5 μήνες μετά και δεν φημίζομαι για την υπομονή μου.
Εγώ πετάω την μπάλα στην εξέδρα που τα έχετε κάνει όλα σούπα και νομίζετε πως βρήκατε τη συνταγή για τον μαγικό ζωμό του Πανοραμίξ;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δεν ειπα πουθενα οτι αν η μονη επιλογη εμβολιου κατα του ιου ηταν το ΑΖ δεν θα το εκανα και θα προτιμουσα να ρισκαρω. Αλλα αυτο θα το καταλαβαινες μονο αν δεν ησουν ενα μονομανιακο μικρο αρχιδακι που και καλα ηρθες να μου την πεις ανεξαρτητως αποψης. Εγω μιλαω με βαση τα πραγματικα δεδομενα των 4-5 διαθεσιμων σκευασματων. Εσυ μπορει να μην εχεις προβλημα με το να παιζουν καποιοι sim city στην πλατη σου. Στ' αρχιδια μας. Πηγαινε εμβολιασου με ΑΖ (ή μηπως δεν πηγες?). Οι υπολοιποι που εχουν ενα μικρο προβλημα με το να πανε μονοι τους και να βαλουν τα χερια στην πριζα ενω κανονικα δεν θα επρεπε να ειναι καν επιλογη, εκφραζουν το σκεπτικισμο τους και πολυ σωστα.foscilis έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 15:04Ναι. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που προτίμησε ένα μήνα παραπάνω εκθεσης σε κοβιντ (πιθανότητα να κολλήσεις και να πεθάνεις σε αυτό το μήνα περίπου μία στις δεκα χιλιάδες) επειδή θεώρησε πως μία στις πεντακοσιες χιλιάδες για θάνατο από εμβόλιο (Φάιζερ) είναι αποδεκτο ενώ μια στις τρακοσιες χιλιάδες (ΑΖ) όχι. Και του φταίει η κυβερνηση και μας δηλώνει και ότι αν ήταν υποχρεωτικό το ΑΖ θα προτιμούσε το 1 στις 500 που είναι το endgame για ανεμβολιαστους. Αλλά απαγορεύεται να τον κάνεις να υποψιαστεί ότι ίσως είναι λίγο μαλακας.Lord Snow έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 14:41Eγω εχω ραντεβου με τον καινουριο μηνα, υποτιθεται για pfizer. Αν μεχρι τωρα δεν ηταν μονο το Αστρα διαθεσιμο θα ειχα ηδη εμβολιαστει. Καταλαβες τωρα για τι μιλαμε?Gherschaagk έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 14:31
Δέχομαι πως ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΖ.
Προκειται για πανδημια για ενα παγκοσμιο γεγονος, εχουν ανασταλει δικαιωματα, εχουν κυρηχθει καταστασεις αναγκης αλλα για καποιο λογο μην και θιξουμε τις πατεντες των εταιρειων και παραξουμε το βελτιστο σκευασμα full speed, προταση μεχρι και του προεδρα των ΗΠΑ for fucks sake. Γιατι θα κανει τζιζ και θα ζαρωσει το πουλακι του Φοτσιλι.
Δεν ξερω αν καταλαβαινεις οτι μονη σου συνηγορεις για την αποψη μου με αυτα που λες. Αλλαξες ραντεβου. Μου θυμιζεις τον μαγειρα στο Αστεριξ λεγεωναριος ''μηπως θελετε και παστουλες?''. Ναι κοπελα μου η αλλαγη ραντεβου μπορει να σημαινει απο εβδομαδες μεχρι κι ενα μηνα. Επισης απεφυγες το ΑΖ, εσυ λογω της αλλεργιας, αλλος λογω κληρονομικης θρομβοφιλιας κατα τα αλλα νταξ, δεν γαμιεται ''θα το ρισκαρουμε''.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 15:15Τι λες μωρέ;;Lord Snow έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 14:59Δηλαδη αγνοεις οτι σε συγκεκριμενες ηλικιακες ομαδες και εμβολιαστικα κεντρα ηταν διαθεσιμο μονο το ΑΖ? Και τι παει να πει κανεις δεν με υποχρεωνει? Δεν μιλαμε ουτε για ψεκες ουτε για αντιεμβολιαστες και σταματα να πετας συνεχεια την μπαλα στην εξεδρα. Θελει καποιος να εμβολιαστει κατα του ιου και συνεχιζεις να του προσφερεις ως μονη επιλογη για την ωρα το ΑΖ αλλιως θα παρει παραταση για ενα μηνα+.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Μάιος 2021, 14:47
Ποιον είδες να επιμένει στο ΑΖ;
Μόνο εγώ άλλαξα ραντεβού σ' αυτή τη χώρα γιατί μου είπε ο παθολόγος μου να κάνω συγκεκριμένο εμβόλιο λόγω των αλλεργιών που έχω;;
Γιατί κι εγώ με ΑΖ ήμουν και το πρόβλημά μου δεν ήταν πως θα μου προκαλέσει το οτιδήποτε αλλά πως θα έπρεπε να περιμένω να κάνω την δεύτερη δόση 2,5 μήνες μετά και δεν φημίζομαι για την υπομονή μου.
Εγώ πετάω την μπάλα στην εξέδρα που τα έχετε κάνει όλα σούπα και νομίζετε πως βρήκατε τη συνταγή για τον μαγικό ζωμό του Πανοραμίξ;
Στην 30-34 παιζω.Πλοτ τουιστ;Εχει ανοιξει;

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
'Έναν πστη ρε,μ' έκανε κι υπογραφή .
Αισθάνομαι ότι κέρδισα πχορουμικό Όσκαρ.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο Covid, μετά την παραδοχή σπάνιας παρενέργεια
από Μαδουραίος » 08 Μάιος 2024, 05:28 » σε Κοινωνικά θέματα - 73 Απαντήσεις
- 2329 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
10 Νοέμ 2024, 18:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μα πώς κάνετε έτσι για λίγα σκουλικάκια?
από Kauldron » 27 Νοέμ 2023, 15:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
27 Νοέμ 2023, 15:18
-
-
- 113 Απαντήσεις
- 2107 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από giotis2005
02 Μάιος 2025, 15:36
-
-
Νέα δημοσίευση Υγιής επιχειρηματικότητα στο Ελλαδισταν - Πώς να γίνετε εκατομμυριούχος με λίγα κλίκ
από Unique » 30 Ιουν 2024, 12:30 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 198 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
30 Ιουν 2024, 13:02
-