Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
όταν είσαι σκληρός καριόλης μόνο τον θάνατο θεωρείς παρενέργεια
εγώ ομολογώ ότι και το ψευδώς θετικό τεστ εγκυμοσύνης ψιλοβαρύ το θεώρησα.
stergiosbik έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 10:40Χθες στις ειδησεις βγηκε ενας καθηγητης ιατρικης και ειπε οτι σε 110 εκ. δοσεις Astra,τα περιστατικα που εχουν αναφερθει ως επιβεβαιωμενοι (και αυτοι που ειναι προς διερευνηση) θανατοι ειναι 400 κατι.
Μαθηματικα ξερετε,καντε την πραξη μονοι σας.
Τι συζηταμε;
Δεν ισχυει, μονο στην Αγγλια οι σχετιζομενοι θανατοι ειναι πανω απο 400.
.
Νομίζω δεν ήταν ψευδώς θετικό, αλλά αληθώς. Επίσης, εμένα με τρομοκράτησε και η παρενέργεια "verbal abuse"
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Cecily Anne
Και στην περιπτωση των αρνητών θα δεις διαφορετικές υποπεριπτώσεις από τον υπερπληροφορημενο με φοβία, μέχρι και τα 5G και τα τσιπακια. Και το βασικότερο, θα δεις αρνητές που τηρούν τα μέτρα στο 100% και άλλους που είναι και αρνητές του ιού, εκτός του εμβολίου, που είναι και οι επικίνδυνοι πρακτικα. Δεν μπορείς να υποχρεώσεις κάποιον να εμβολιαστεί, ακόμα και σε θέσεις που αποτελούν βόμβα επιμόλυνσης δεν τους υποχρεώνουν.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 07:02Συμφωνώ.Cecily Anne έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 00:18Δεν είναι one size fits all η απάντηση. Πχ. το 1/100.000 σε κάποιον με ιστορικό θρομβώσεων στην οικογένεια είναι τεράστιο, σε κάποιον που δεν έχει ιστορικό είναι μικρό. Με την ίδια λογική που είναι βασικό το να εμβολιαστεί κάποιος με υποκείμενα νοσήματα άμεσα, σε σχέση με τον υγιή 20άρη, γιατί διατρέχει μεγαλύτερο ρίσκο.
Το ερώτημα όμως αφορά σε αυτούς που δεν έχουν ιστορικό θρομβώσεων ή υποκείμενα νοσήματα.
Αυτοί που έχουν είναι σαφές ότι πρέπει να πάρουν οδηγίες από το γιατρό τους.
Στην περίπτωση που δεν το κάνουν και ψάχνονται στο διαδίκτυο, τι να πω;
Τεσπα. Το αρχικό μου point ηταν οτι όταν έχουμε να κάνουμε με πολυπαραγοντική κατάσταση, μην περιμένεις να πάρεις απάντηση στάνταρντ στις ερωτήσεις σου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μήπως είναι Moderna;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 10:33Δεν είμαι σίγουρος. Μπορεί να ήταν και πφάιζερ. Ρώτησα και τη γιατρό αλλά μου είπε ότι είναι της siemens, μητσοτάκης γαρ.Gherschaagk έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 09:07Είσαι σίγουρος για το εμβόλιο; Μην είναι κανένα άλλο;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 08:42
Προχθές έκανα το αστραζένεκα στο περίπτερο 13 της έκθεσης. Όχι ότι είμαι προληπτικός αλλά γιατί να το κάνουμε στο περιπτερο 13; Χάθηκε το 12 ή το 14; Μα αυτό δεν έχει σημασία Αρίστο μου. Παρατήρησα λοιπόν ότι όλα ήταν πεντακάθαρα και οργανωμένα στην εντέλεια. Αποκλείεται το ελληνικό κράτος να κατάφερε τέτοιο πράμα, σκέφτηκα. Εδώ έχει πέσει δάκτυλος Μπιλ Γκαίητς. Οι υποψίες μου επαληθεύτηκαν όταν ο γιατρός που με ρώτησε το όνομά μου συμπλήρωσε μέσα σε παρένθεση "Σπέις Καντέτ" ενώ η γιατρός που μου έκανε το εμβόλιο μου είπε χωρίς να με γνωρίζει φυσικά: Ησύχασε θυσαυρέ μου δε θα πονέσεις. "Ησύχασε θυσαυρέ μου" ήταν μια φράση που χρησιμοποιούσε η πρώτη γυναίκα με την οποία πλάγιασα. Ήταν μια γεροντοκόρη φιλόλογος με θλιμμένα μάτια που λάτρευε τις εκθέσεις μου χωρίς να ξέρει βέβαια ότι ήταν όλες ξεπατικωμένες από έργα του Ταρκόφσυ. Σύμπτωση; Δε νομίζω Αρίστο.
Της Ζίμενς ε; Κι εσύ 5G από αύριο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Οι περισσότεροι αρνητές αλλάζουν κασέτα ανά 12ωρο περίπου. Τη μία τους φταίει ο ιός, την άλλη τα εμβόλια, την άλλη οι μάσκες, την άλλη τα μέτρα στα σχολεία, την άλλη οι κλειστές εκκλησίες. Δεν ξέρεις από πού να τους πιάσεις. Επίσης έχουν κάνει μεγάλη ζημιά, τεράστια, οι πνευματικοί.Cecily Anne έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 11:11Και στην περιπτωση των αρνητών θα δεις διαφορετικές υποπεριπτώσεις από τον υπερπληροφορημενο με φοβία, μέχρι και τα 5G και τα τσιπακια. Και το βασικότερο, θα δεις αρνητές που τηρούν τα μέτρα στο 100% και άλλους που είναι και αρνητές του ιού, εκτός του εμβολίου, που είναι και οι επικίνδυνοι πρακτικα. Δεν μπορείς να υποχρεώσεις κάποιον να εμβολιαστεί, ακόμα και σε θέσεις που αποτελούν βόμβα επιμόλυνσης δεν τους υποχρεώνουν.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 07:02Συμφωνώ.Cecily Anne έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 00:18
Δεν είναι one size fits all η απάντηση. Πχ. το 1/100.000 σε κάποιον με ιστορικό θρομβώσεων στην οικογένεια είναι τεράστιο, σε κάποιον που δεν έχει ιστορικό είναι μικρό. Με την ίδια λογική που είναι βασικό το να εμβολιαστεί κάποιος με υποκείμενα νοσήματα άμεσα, σε σχέση με τον υγιή 20άρη, γιατί διατρέχει μεγαλύτερο ρίσκο.
Το ερώτημα όμως αφορά σε αυτούς που δεν έχουν ιστορικό θρομβώσεων ή υποκείμενα νοσήματα.
Αυτοί που έχουν είναι σαφές ότι πρέπει να πάρουν οδηγίες από το γιατρό τους.
Στην περίπτωση που δεν το κάνουν και ψάχνονται στο διαδίκτυο, τι να πω;
Τεσπα. Το αρχικό μου point ηταν οτι όταν έχουμε να κάνουμε με πολυπαραγοντική κατάσταση, μην περιμένεις να πάρεις απάντηση στάνταρντ στις ερωτήσεις σου.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Βασικά μου ήρθε μνμ για την επόμενη δόση σε 20 μέρες περίπου και η γυναίκα μου λέει ότι μάλλον έκανα της moderna ή της πφάιζερ. Εγώ δεν ξέρω απ' αυτά κι ούτε ανησυχώ. Στο στρατό φάγαμε καμιά δεκαριά εμβόλια απανωτά και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για το τι είναι και τι κάνουν, μόνο διαβάζαμε ταρατατά και μανάρα.Gherschaagk έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 11:19Μήπως είναι Moderna;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 10:33Δεν είμαι σίγουρος. Μπορεί να ήταν και πφάιζερ. Ρώτησα και τη γιατρό αλλά μου είπε ότι είναι της siemens, μητσοτάκης γαρ.
Της Ζίμενς ε; Κι εσύ 5G από αύριο.
Ούτε για το 5g ανησυχώ αφού έτσι κι αλλιώς ο Μπιλ Γκαίητς έβαλε τσιπ μέσα στο εμβόλιο και σε λίγο καιρό θα πιάνουμε ίντερνετ χωρίς τηλέφωνα και υπολογιστές.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- Υδράργυρος
Μην βάζεις την ταμπέλα του αρνητή ή ψεκασμένου σε οποιονδήποτε έχει αμφιβολίες για τα εμβόλια. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αλλεργίες, κυκλοφορικά προβλήματα, άλλα προβλήματα υγείας. Είναι πολύ λογικό να έχουν αντιρρήσεις και φοβίες προς κάποια εμβόλια για τα οποία ούτε οι γιατροί δεν ξέρουν να συμβουλέψουν.Gherschaagk έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 11:25
Οι περισσότεροι αρνητές αλλάζουν κασέτα ανά 12ωρο περίπου. Τη μία τους φταίει ο ιός, την άλλη τα εμβόλια, την άλλη οι μάσκες, την άλλη τα μέτρα στα σχολεία, την άλλη οι κλειστές εκκλησίες. Δεν ξέρεις από πού να τους πιάσεις. Επίσης έχουν κάνει μεγάλη ζημιά, τεράστια, οι πνευματικοί.
Ειδικά για της αστραζενεκα έπρεπε να έχει αποσυρθεί και να συνεχίσουν με τα υπόλοιπα. Έχει πολύ σοβαρές παρενέργειες, έχουν καταγραφεί, γιατί να μην κάνεις από τα άλλα που δεν έχουν;
- Δημοκρατικός
Γνωστά πράγματα.
Η ζωή μπορεί να συνεχιστεί κανονικότατα, με οριστικό λουκέτο σε επιχειρηματικές ή κοινωνικές δραστηριότητες που μαζεύουν κόσμο σε κλειστούς χώρους (πλην καλοκαιρινής σεζόν, ξεχνάμε σινεμά, θέατρα, καφέ, μπαρς, κλαμπς, γάμους, βαφτίσα), και με δρακόντεια μέτρα (αναγκαστικά home offices, μάσκες FFP3, κλιματιστικά με φίλτρα P3) σε μμμ και χώρους εργασίας. Εκπαίδευση, home schooling και εξ αποστάσεως, με περιοδικά μικρά διαστήματα φυσικής παρουσίας.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
- Bill Hicks
sorry anti αλλά μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι λέμε.
20%+ είναι το ποσοστό τών συνολικά νοσηλευθέντων στις ηλικίες 18-49 από την αρχή τής πανδημίας.
0.37% ~ ένας στους 270 είναι το μέσο ετήσιο ρίσκο νοσηλείας στις ηλικίες 40-49.

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

Οι παρενέργειες του Άστρα στο μεγαλύτερο εμβολιαστικό δείγμα του πλανήτη, δηλαδή τη Βρετανία, ήταν 44 στα 18.100.000.Υδράργυρος έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 08:50Κάθε φορά που γίνεται συζήτηση για παρενέργειες εμβολίων, και ειδικά της αστρα ζένεκα που είναι και οι πιο σοβαρές, η συζήτηση γυρνάει στο τι θα γίνει άμα πάθεις κορονοιο. Αυτά είναι δύο διαφορετικά ζητήματα και κακώς μπαίνουνε στη ζυγαριά.
Ως τώρα 128.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από Covid στη Βρετανία, επειδή δεν εμβολιάστηκαν έγκαιρα για οποιονδήποτε λόγο.
Επομένως, το να συζητά κανείς επιστημονικά πώς μπορεί να βελτιώσει ένα εμβόλιο είναι απολύτως θεμιτό.
Το να προσπαθεί να προκαλέσει πανικό στους συνανθρώπους του βασισμένος σε λάθος στοιχεία, είναι βρώμικο.
Δυστυχώς, από την παραπληροφόρηση στα φόρα και τα facebook, πλήθος ανθρώπων πιθανότατα έχουν αναβάλει τον εμβολιασμό τους για να αλλάξουν εμβόλιο. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα κάποιοι από αυτούς είτε χαροπαλεύουν, είτε έχουν αποδημήσει, πέρα από αυτούς που απλά νόσησαν και θα τους βγει αργότερα ο λογαριασμός των μακροχρόνιων παρενεργειών.
Αυτό, λοιπόν, που σου γράφω είναι ότι σε επιστημονικό επίπεδο, σωστά γίνεται η όποια αξιολόγηση. Σε επίπεδο φόρουμ και εφημερίδας, υπάρχει πολλή βρωμιά, ανοησία, αμάθεια και φυσικά εκμετάλλευση σε κάθε επίπεδο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 24 Μάιος 2021, 12:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Cecily Anne
Δε συμφωνώ για τους αρνητες, είναι πολλές οι κατηγορίες ρε συ. Ούτε αλλάζουν κασσέτες όλοι. Τώρα για τους πνευματικους, τι ακριβώς εννοείς, τους μορφωμένους γενικά από οποίο κλάδο? Την εκκλησία ?Gherschaagk έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 11:25Οι περισσότεροι αρνητές αλλάζουν κασέτα ανά 12ωρο περίπου. Τη μία τους φταίει ο ιός, την άλλη τα εμβόλια, την άλλη οι μάσκες, την άλλη τα μέτρα στα σχολεία, την άλλη οι κλειστές εκκλησίες. Δεν ξέρεις από πού να τους πιάσεις. Επίσης έχουν κάνει μεγάλη ζημιά, τεράστια, οι πνευματικοί.Cecily Anne έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 11:11Και στην περιπτωση των αρνητών θα δεις διαφορετικές υποπεριπτώσεις από τον υπερπληροφορημενο με φοβία, μέχρι και τα 5G και τα τσιπακια. Και το βασικότερο, θα δεις αρνητές που τηρούν τα μέτρα στο 100% και άλλους που είναι και αρνητές του ιού, εκτός του εμβολίου, που είναι και οι επικίνδυνοι πρακτικα. Δεν μπορείς να υποχρεώσεις κάποιον να εμβολιαστεί, ακόμα και σε θέσεις που αποτελούν βόμβα επιμόλυνσης δεν τους υποχρεώνουν.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Οι περισσότεροι που ξεκίνησαν ως αρνητές κόβιντ πλέον έχουν φτάσει στη φάση όπου αποδέχονται πως ο ιός υπάρχει, αφού πέθαναν 2-3 δικοί τους, αλλά ψέγουν τα εμβόλια. Το ότι πέθαναν γιατροί και νοσηλευτές από κόβιντ, οι οποίοι κόλλησαν μέσα στα νοσοκομεία αναφοράς προσπαθώντας να σώσουν ασθενείς είναι κάτι που δεν τους απασχολεί.Υδράργυρος έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 11:43Μην βάζεις την ταμπέλα του αρνητή ή ψεκασμένου σε οποιονδήποτε έχει αμφιβολίες για τα εμβόλια. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αλλεργίες, κυκλοφορικά προβλήματα, άλλα προβλήματα υγείας. Είναι πολύ λογικό να έχουν αντιρρήσεις και φοβίες προς κάποια εμβόλια για τα οποία ούτε οι γιατροί δεν ξέρουν να συμβουλέψουν.Gherschaagk έγραψε: ↑24 Μάιος 2021, 11:25
Οι περισσότεροι αρνητές αλλάζουν κασέτα ανά 12ωρο περίπου. Τη μία τους φταίει ο ιός, την άλλη τα εμβόλια, την άλλη οι μάσκες, την άλλη τα μέτρα στα σχολεία, την άλλη οι κλειστές εκκλησίες. Δεν ξέρεις από πού να τους πιάσεις. Επίσης έχουν κάνει μεγάλη ζημιά, τεράστια, οι πνευματικοί.
Ειδικά για της αστραζενεκα έπρεπε να έχει αποσυρθεί και να συνεχίσουν με τα υπόλοιπα. Έχει πολύ σοβαρές παρενέργειες, έχουν καταγραφεί, γιατί να μην κάνεις από τα άλλα που δεν έχουν;
Καμία αναφορά σ' αυτούς. Ούτε σε ποσοστά, ούτε τίποτα.
Όσο για τα εμβόλια, έχει αναφερθεί σε προηγούμενες σελίδες πως επειδή ο καθένας από εμάς είναι διαφορετικός δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει σε οποιοδήποτε εμβόλιο. Το να δαιμονοποιείτε το ένα και να προτρέπετε κάποιον να κάνει κάποιο άλλο, μπορεί και να μη βγει σε καλό. Δεν ξέρεις τι προβλήματα μπορεί να έχει ο άλλος. Στην τελική παίξτε κάτι άλλο κι όχι τον γιατρό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο Covid, μετά την παραδοχή σπάνιας παρενέργεια
από Μαδουραίος » 08 Μάιος 2024, 05:28 » σε Κοινωνικά θέματα - 73 Απαντήσεις
- 2328 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
10 Νοέμ 2024, 18:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μα πώς κάνετε έτσι για λίγα σκουλικάκια?
από Kauldron » 27 Νοέμ 2023, 15:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
27 Νοέμ 2023, 15:18
-
-
- 113 Απαντήσεις
- 2100 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από giotis2005
02 Μάιος 2025, 15:36
-
-
Νέα δημοσίευση Υγιής επιχειρηματικότητα στο Ελλαδισταν - Πώς να γίνετε εκατομμυριούχος με λίγα κλίκ
από Unique » 30 Ιουν 2024, 12:30 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 197 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
30 Ιουν 2024, 13:02
-