Κορονοϊός από την κινα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Κορονοϊός από την κινα
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Ευτυχως οι κινεζοι μεταναστες ειναι ρατσιστες και δεν ενσωματωνονται στην υπόλοιπη κοινωνία. Αυτο βοηθάει στον περιορισμό του ιου.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- dna replication
Χονγκ Κονγκ: κλειστά τα σχολεία ως το Μάρτιο
ταξιδιωτική οδηγία ΗΠΑ επιπέδου 4 για Κίνα DO NOT TRAVEL
1 νεο κρούσμα στη Βαυαρία
2 πρώτα κρούσματα στη Βρετανία
ταξιδιωτική οδηγία ΗΠΑ επιπέδου 4 για Κίνα DO NOT TRAVEL
1 νεο κρούσμα στη Βαυαρία
2 πρώτα κρούσματα στη Βρετανία
Η κινα πρεπει να τα δει αυτα ως ευκαιρια να πειραματιστει με τους ανθρωπους.
Δυστυχως τα πειραματα σε ποντικια δεν βοηθανε πολυ. Εμπρος λοιπον μπας και παρει νομπελ κανας κινεζος
Δυστυχως τα πειραματα σε ποντικια δεν βοηθανε πολυ. Εμπρος λοιπον μπας και παρει νομπελ κανας κινεζος
- dna replication
- hellegennes
Τσέρνομπιλ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- dna replication
μόνο που η ραδιενέργεια εδώ είναι μεταδοτική και θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στην πράξη πως ανταποκρίνονται τα διαφορετικά συστήματα
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Μονο εγω σκεφτομαι οτι πρεπει να γινει ενας ερανος και με τα λεφτα να βγαλουμε ενα εισητηριο για Wuhan στον OANNHSEA ;
To να βγαλουμε απο τωρα και εισητηριο επιστροφης θα το χαρακτηριζα πεταμα χρηματων
To να βγαλουμε απο τωρα και εισητηριο επιστροφης θα το χαρακτηριζα πεταμα χρηματων
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- hellegennes
Θα δούμε. Όπως και να 'χει, για την Κίνα είναι πιο εύκολο να πει «αποκλείω μια περιοχή 50 εκατομμυρίων» γιατί είναι μια χώρα 1,4 δις ανθρώπων, όχι τόσο λόγω του συστήματός της. Βοηθάει βέβαια και το να μην σε νοιάζει ιδιαίτερα η τύχη 50 εκατομμυρίων ατόμων και λόγω πληθυσμού και λόγω συστήματος. Αν δεν παρακολουθούσε η Δύση, η λύση επιλογής τους θα ήταν να βομβάρδιζαν την επαρχία.dna replication έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 14:52μόνο που η ραδιενέργεια εδώ είναι μεταδοτική και θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στην πράξη πως ανταποκρίνονται τα διαφορετικά συστήματα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το έγραψα πιο πάνω, αλλά προφανώς δεν τα διαβάζεις όλα...ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 14:56Μονο εγω σκεφτομαι οτι πρεπει να γινει ενας ερανος και με τα λεφτα να βγαλουμε ενα εισητηριο για Wuhan στον OANNHSEA ;
Όταν θα βγω σωστός σε μερικούς μήνες, όλοι εσείς οι αμόρφωτοι λάτρεις του πανικού που θα κρυφτείτε;;;
Α!!! Θα σου πω...
Εκεί που κρύφτηκε ο Οργισμένος...
Βλέπεις κατά τις ανασκαφές στην Αμφίπολη, μου έλεγε ότι ήμουν ηλίθιος καθώς ήμουν αντίθετος στην ιδέα ότι ο τάφος ήταν του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Χρησιμοποίησε τις ακριβείς λέξεις: Γελάει ο κόσμος μαζί σου.
Το ποιός γέλασε τελευταίος με την αμορφωσιά σας και τα σκατά που έχετε στο κεφάλι σας, είναι πλέον θαμμένη ιστορία...

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
To θεμα ειναι αν θα επαιρνες το ρισκο να πας και να μεινεις στην Wuhan για το επομενο διμηνο
Αρίστος for Tsirpas
- hellegennes
Είσαι Ελληνάκι 10 χρονών και διαβάζεις αυτήν την είδηση. Τι εύχεσαι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
να κάνει ο πατέρας κάποιου συμμαθητή μου airbnb την αποθήκη τουhellegennes έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 15:27Είσαι Ελληνάκι 10 χρονών και διαβάζεις αυτήν την είδηση. Τι εύχεσαι;
με προνομιακές τιμές για κινέζους πολίτες
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2310 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn