Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
47χρονος μουσικός. Θετικός βρέθηκε και ο γιος του.
Με κάθε επιφύλαξη
Με κάθε επιφύλαξη
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αλλαξαν θεση πλανητες;

Ο καιρος γαρ εγγυς
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- hellegennes
Δίπλα μου έχει μικροβιολογικό. Μου είπαν σήμερα ότι τους ειδοποίησαν από του υπουργείο ότι μπορεί να ζητηθεί να συλλέγουν δείγματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
.hellegennes έγραψε: ↑18 Μαρ 2020, 01:38Δίπλα μου έχει μικροβιολογικό. Μου είπαν σήμερα ότι τους ειδοποίησαν από του υπουργείο ότι μπορεί να ζητηθεί να συλλέγουν δείγματα.
Δωρεάν ;;;
Γιά ρώτα.....καί πές.....
Τούς είπα στή δουλειά οτι είχα απλό συνάχι πού πέρασε καί μού είπαν μήν ξανάρθεις
χωρίς χαρτί από τέστ....οι υστερικοί....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- hellegennes
Θα τα πληρώσει το κράτος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Την καριολα την κοντοστουπα την κινεζα, εαν οντως ευθυνεται αυτη για την διασπορα, ανετα την επνιγα....Otto Weininger έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 23:31Nigga, you've got no fucking idea τι έχει ένα γίνει. Δυστυχώς. Μιλάω για την Ευρώπη συνολικά.Arisvilla έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 23:20Πάντως με βάση τα επίσημα στοιχεία 185 από τα επίσημα κρούσματα είναι πάνω από 65. Από αυτούς 4 έχουν πεθάνει και 11 είναι διασωληνωμένοι (λογικά όλοι πάνω από 65 όλοι) Εύχομαι να σωθούν όλοι αλλά αν υποθέσουμε ότι χτύπα ξύλο πεθαίνουν οι μισοί τότε η θνησιμότητα στους πάνω από 65 είναι γύρω στο 5% Λιγότερο από ότι στην Ιταλία. Βέβαια το δείγμα είναι μικρό. Επίσης, δεν ξέρω που θα καταλήξει αυτή η απόφαση (που μάλλον εξ ανάγκης έγινε αφού δεν μπορούν να κάνουν τεστ) να μην κάνουν τεστ σε αυτούς με ήπια ή με καθόλου συμπτώματα, δηλαδή στους νέους κυρίως. Τέλος εντυπωσιακό αυτό με τους άνδρες. Όλα τα θύματα και οι διασωληνωμένοι είναι άνδρες.
Φοβάμαι ότι στην Ιταλία οι νεκροί θα φτάσουν ακόμα και τις 15-20.000.
Και από κοντά το ίδιο σε Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία.
Ο δε μαλακας στην Αγγλία με την τακτική του θα είχε καμία 200.000 νεκρούς. Γι'αυτό τα αλλάζει τώρα. Αλλά και εκεί θα είναι γύρω στους 50.000+
Στην Ελλάδα πρέπει να μπει στρατιωτικός νόμος. Μόνο έτσι θα μαζευτούν οι μαλακες που ακόμα δε νιώθουν.
Εύχομαι και ελπίζω να διαψευστώ για τα νούμερα.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
καὶ ἐδόθη αὐτοῖς ἑκάστῳ στολὴ λευκή, καὶ ἐρρέθη αὐτοῖς ἵνα ἀναπαύσονται ἔτι χρόνον μικρόν, ἕως πληρωθῶσιν καὶ οἱ σύνδουλοι αὐτῶν καὶ οἱ ἀδελφοὶ αὐτῶν οἱ μέλλοντες ἀποκτέννεσθαι ὡς καὶ αὐτοί.

ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Κοψε τις βλακειες κι εσυ!Ίφιδα έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 23:52Επειδή υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να πεθάνουμε ΟΥΛΟΙ, κι επειδή εγώ μαλλον θα φύγω απ' τους πρώτους, θέλω σοβαρά τώρα, να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ σε όλους σας, ιδίως σ εκείνους με τους οποίους διαφωνήσαμε και μαλώσαμε και βριστήκαμε γιατί έμαθα πολλά απ' το φόρουμ, το χρησιμοποίησα ποικιλοτρόπως κι έμαθα απο πολλούς εδώ μεσα, όχι μόνο σε επίπεδο γενικών γνώσεων αλλά για τους ανθρώπους γενικά αλλά κι εμένα την ίδια. Εδώ βρήκα κάποιους που εκτιμώ ειλικρινά, όχι μόνο οσους εμφανώς γουστάρω, αγαπώ κι έχω μέσα στην καρδιά μου αλλά και ανθρώπους με τους οποίους συνήθως βρίσκομαι σε κόντρα. Ειλικρινά ευχαριστώ για την παρέα τόσα χρόνια, την ανοχή και τις γνώσεις σας
Να είμαστε όλοι καλά, να τα καταφέρουμε και να μαστε πάλι όλοι εδώ σ ένα εξάμηνο να τα λέμε

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- hellegennes
Μα τι λες, αφού ο γνωστός επιδημιολόγος και στατιστικολόγος του φόρουμ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, το είπε ξεκάθαρα: worst case senario, η Ιταλία θα έχει 2250 νεκρούς.Otto Weininger έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 23:31Nigga, you've got no fucking idea τι έχει ένα γίνει. Δυστυχώς. Μιλάω για την Ευρώπη συνολικά.
Φοβάμαι ότι στην Ιταλία οι νεκροί θα φτάσουν ακόμα και τις 15-20.000.
Και από κοντά το ίδιο σε Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία.
Ο δε μαλακας στην Αγγλία με την τακτική του θα είχε καμία 200.000 νεκρούς. Γι'αυτό τα αλλάζει τώρα. Αλλά και εκεί θα είναι γύρω στους 50.000+
Στην Ελλάδα πρέπει να μπει στρατιωτικός νόμος. Μόνο έτσι θα μαζευτούν οι μαλακες που ακόμα δε νιώθουν.
Εύχομαι και ελπίζω να διαψευστώ για τα νούμερα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Kαι ειπαμε πως τα παω καταληκτικα στις προβλεψεις
Αρίστος for Tsirpas
Shock Doctrine Reverse.... Το πολιτικο κοστος να χαθουν τοσες ζωες ειναι τεραστιο, θα αναγκαστουν να αλλαξουν πολιτικη....Namrail έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 23:10Γι αυτό γράφω τόσα "ίσως" και "ενδέχεται". Βέβαια τώρα τα χτυπήματα στο κυρίαρχο αφήγημα είναι αρκετά και συνεχόμενα. Μπορεί λοιπον η κακή αντιμετώπιση του ιού να αποτελέσει θρυαλλίδα εξελίξεων.
Μπορεί από την άλλη να κάνει τους ανθρώπους περισσότερο παρτακηδες. Εγώ ποντάρω στο πρώτο. Με την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει εκατόμβη νεκρών και συστημικό φειλ.
Πράγμα που δεν είναι απίθανο.
- hellegennes
Όχι, δεν δείχνει τέτοιο πράγμα η ανάλυση. Χρησιμοποιώ ELA για να ελέγχω φωτογραφίες και αυτό που βλέπεις δεν δείχνει πείραγμα. Βέβαια, αν η φωτογραφία έχει συμπιεστεί εκ νέου, σε άλλο φορμάτ, δεν θα φαίνεται τίποτα.vatraxos έγραψε: ↑18 Μαρ 2020, 00:12Κάτι δεν πάει καλά με τη φωτογραφία από το Γαλαξία.
Δείτε εδω
http://fotoforensics.com/analysis.php?i ... 05c5.85649
Εκεί που είναι γραμμένη η περιγραφή του προϊόντος, μοιάζει να έχει γίνει επεξεργασία στην εικόνα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πρώτο κρούσμα του νέου ιού στην Θεσσαλονίκη
από Aitwlos » 08 Ιαν 2025, 08:53 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 200 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
08 Ιαν 2025, 09:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιός του Δυτικού Νείλου - Πρώτο κρούσμα στην Αττική
από πήζον bot » 14 Αύγ 2024, 20:49 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 1 Απαντήσεις
- 320 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
14 Αύγ 2024, 20:53
-
-
- 157 Απαντήσεις
- 3592 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Urzaring13
27 Μαρ 2025, 14:38
-