Δάγκωσε τη γλώσσα σου βρε γκαντεμοσαυρα!
Ματωμένο αρχίδι (μισό, να εξηγήσω)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ματωμένο αρχίδι (μισό, να εξηγήσω)
Μια με τους σκατοσωλήνες στο σπίτι στην Αγγλετέρα ,μια με το χέσιμο στο γραφείο , μια με το αριστερό αρχίδι... τι γίνεται ρε γαμώτο , ποιος τον έχει καταραστεί;
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 00:05Εκφραση ταυτόσημη εννοιολογικα με εκείνην με τις κινούμενες βάρκες, και αναφέρεται σε κατι που είναι εκ διαμέτρου αντίθετο του συγκλονιστικου γεγονότος.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑28 Δεκ 2019, 06:58.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑28 Δεκ 2019, 02:47
Γιά αυτό και λέμε, θα μου ξυρισεις τα αρχιδια, σε κάποιον που θέλουμε να τον υποβιβασουμε στην κατηγορία του παντελώς ακίνδυνου ατόμου .
Μήπως ξέρεις καί τί μπορεί νά σημαίνει η γνωστή έκφραση.....καί τ αρχίδια μας κουνιούνται..........
.
.
Νομίζω ο μπόλεκ αθελά του ίσως δίνει τήν απάντηση νομίζω....
Οποιος παρατηρήσει τίς Ορχιδέες του.....σέ φάση ηρεμίας καί ανάπαυσης....
θά δεί ότι κατα διαστήματα κάνουν μιά δική τους γλυκειά ρυθμική καί πήγαινέλα κίνηση.....
Νομίζω αυτό τό κούνημα εννοεί η γνωμιμή έκφραση....πού θά είχε παρατηρηθεί απο τούς
παρατηρητικότερους παλαιούς.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Τύπε, τρέμω στην ιδέα του τι είδε ή τι έκανε ο τύπος που έβγαλε την έκφρασηΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 00:33Ζενίθεδρος έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 00:05Εκφραση ταυτόσημη εννοιολογικα με εκείνην με τις κινούμενες βάρκες, και αναφέρεται σε κατι που είναι εκ διαμέτρου αντίθετο του συγκλονιστικου γεγονότος.
.
θά δεί ότι κατα διαστήματα κάνουν μιά δική τους γλυκειά ρυθμική καί πήγαινέλα κίνηση.....
Νομίζω αυτό τό κούνημα εννοεί η γνωμιμή έκφραση....πού θά είχε παρατηρηθεί απο τούς
.
Στον πούτσο μου λουλούδια και γύρω γύρω μέλισσες
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άμα πλένεσαι, δε σαποφευγουν.Feindflug έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 00:44Τύπε, τρέμω στην ιδέα του τι είδε ή τι έκανε ο τύπος που έβγαλε την έκφρασηΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 00:33Ζενίθεδρος έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 00:05
Εκφραση ταυτόσημη εννοιολογικα με εκείνην με τις κινούμενες βάρκες, και αναφέρεται σε κατι που είναι εκ διαμέτρου αντίθετο του συγκλονιστικου γεγονότος.
.
Είτε ήπια πολύ, είτε είσαι σε άλλα επίπεδα γνώσεως, τα οποία δεν αντιλαμβάνομαι, δικιά μου.Custom_F έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 00:47Άμα πλένεσαι, δε σαποφευγουν.Feindflug έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 00:44Τύπε, τρέμω στην ιδέα του τι είδε ή τι έκανε ο τύπος που έβγαλε την έκφρασηΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 00:33
.
Dein Herz, meine Gier
.Feindflug έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 00:44Τύπε, τρέμω στην ιδέα του τι είδε ή τι έκανε ο τύπος που έβγαλε την έκφρασηΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 00:33Ζενίθεδρος έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 00:05
Εκφραση ταυτόσημη εννοιολογικα με εκείνην με τις κινούμενες βάρκες, και αναφέρεται σε κατι που είναι εκ διαμέτρου αντίθετο του συγκλονιστικου γεγονότος.
.
.
Μή τρέμεις ρέ φίλο....ησύχασε....
Κάποια παρτούζα παίχτηκε σέ ανθοπωλείο.... ...

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Υποθέτω, πως αυτή η έκφραση πρέπει να βγήκε στην Κατοχή, από τους ρεμπετες. Σαν φιλομουσοι που ήσαν, θα θέλησαν να μαθουν για το πως μεταφράζεται το γνωστό γερμανικό εμβατήριο, το Έρικα, όπου σε κάποια φάση λέει για 100 000 μέλισσες που τριγυριζουν ένα λουλούδι με την ονομασία Ερικα.Feindflug έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 00:44Τύπε, τρέμω στην ιδέα του τι είδε ή τι έκανε ο τύπος που έβγαλε την έκφρασηΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 00:33Ζενίθεδρος έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 00:05
.
.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ξεχασε να αναφερει και τους μυκητες που ειχε πιασει απο κατι ασιατισες σε ενα παρακμιακο μασατζιδικο
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ντάξει, ζω, σταμάτησε τελικά, αφού πρώτα μου έβγαλε την ψυχή. Έχει μείνει τώρα ένα πράμα σαν καρουμπαλάκι που ελπίζω εντός των ημερών να υποχωρήσει, αλλιώς θα πάω γιατρό.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ζητω ο Παπαριος ο αρχιδοζουληχτης.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
Και έτσι βγήκε η έκφραση τσίμπα ένα αρχιδι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ταραντίνο άντε γαμησου ρε αρχίδι ....τελικά πάντα σιχαμένος ήσουν..
από georgebi » 18 Ιουν 2024, 16:45 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 145 Απαντήσεις
- 3214 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ιδεολόγος
23 Ιουν 2024, 20:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση 25e μισο κομμάτι μουσακά στην ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ. PSOFOS RE!
από Κοιτάσματα » 05 Φεβ 2025, 15:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 40 Απαντήσεις
- 794 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από axilmar
07 Φεβ 2025, 11:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στο μισό μειώθηκαν οι βροχές στην Ελλάδα. Ο υδροφορος ορίζοντας στεγνώνει
από Ίακχος » 23 Μάιος 2024, 15:25 » σε Οικολογία & Φύση - 4 Απαντήσεις
- 712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
14 Ιουν 2024, 10:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οδηγίες προς νέους εργένηδες που θέλουν να βρουν το άλλο τους μισό
από student » 17 Ιουν 2023, 20:25 » σε Κοινωνικά θέματα - 66 Απαντήσεις
- 2868 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από klg
18 Ιουν 2023, 17:27
-