σύνδρομο στέρησης ντουλοξετίνης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- EKPLIKTIKOS
Re: σύνδρομο στέρησης ντουλοξετίνης
Αυτο που λεει ο dna replication είναι οτι γενικά υπάρχει πολυς σκεπτικισμός για τη δραση των SSRI σε σχέση με το ποσο αποτελεσματικά είναι. Φαίνεται οτι δεν είναι τοσο αποτελεσματικά οσο παλαιότερης γενιας αντικαταθλιπτικά, αλλα συνταγογραφουνται ευρέως γιατι ειναι πιο ανεκτα, με πολυ λιγότερες παρενέργειες, και λιγότερους κινδύνους (πχ για overdose). Προσωπικά θα ήμουν σκεπτικός απέναντι τους διαβαζοντας τις στατιστικες, αλλα πρεπει να πω ανεκδοτολογικα οτι εχω δυο παραδείγματα ανθρώπων που εχουν βοηθηθεί και έχουν γινει λειτουργικοι στην καθημερινότητά τους.
Πηγη: https://www.nhs.uk/conditions/antidepressants/
Πηγη: https://www.nhs.uk/conditions/antidepressants/
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Σύνδρομο στέρησης...το τίμημα του να είσαι άνθρωπος...
Δεν το κατανοώ αλλα σας συμπονώ.
Δεν το κατανοώ αλλα σας συμπονώ.
Παρατηρητής...
καλούλαμου δώσε καμιά πρακτική συμβουλή αν θέλεις,
δεν είναι ώρα για σοφιστείες

δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Σωστά αυτά.Otto Weininger έγραψε: ↑13 Μαρ 2020, 11:57Για ενίσχυση ανοσοποιητικού.vantono έγραψε: ↑13 Μαρ 2020, 11:48Δεν ξέρω τι ειναι αυτό, αλλά κι εγώ σε ψιλοκαταλαβαίνω τον τελευταιο καιρο λόγω των ελλείψεων που υπάρχουν στα συμπληρώματα ιχθυέλαιων/μουρουνέλαιων. Τι διαολο, τους είπε κανεις οτι τα ω3 πολεμάνε τον κορωνοιό ή κατι τετοιο, κι επεσαν όλοι με τα μουτρα? Αν και η εταιρεία ιχθυελαίων που παίρνω εγώ, παίζει να 'χει έλλειψη πανω απο δίμηνο, πριν σκάσει ο κορώνας εδώ ακομα.
Αλλά είναι μύθος το ενισχυμένο ανοσοποιητικό. Είτε είναι φυσιολογικό είτε υπολειτουργεί.
Τούμπανο ανοσοποιητικό δεν υπάρχει. Ασε που αν γινόταν να υπάρξει, μάλλον θα ήταν επιζήμιο εν προκειμένω πάρα καλό.
Λέγοντας τουτο, πέρα από τις μάσκες, τα γάντια και τα αντισηπτικα, τίποτα δεν απο αυτά που έχουμε στα φαρμακεία δεν προσφέρει τίποτα για τον αγαπητό Covid-19.
Όσον αφορά τις βιταμίνες, σε έναν υγιή μη υποσιτιζομενο δεν προσφέρουν πάλι τίποτα. Η C για τους καπνιστές και η D3 σε περίπτωση έλλειψης.
Αυτά. Και καλή μας τύχη.
Εσύ από ιχθυέλαια έχεις κανένα στοκ, ή μπα? Εγώ τα είχα ξεκινήσει πριν περίπου 1,5 χρόνο, όπου ειχα βρεθεί με ανεξήγητα υψηλα (για τα δικά μου συνήθη δεδομένα) επίπεδα χοληστερίνης, σε εξετάσεις αίματος που ειχα κάνει, και μου πρότεινε ο γιατρός να παίρνω καποια συγκεκριμένα ιχθυέλαια. Κάμποσους μήνες αργότερα οταν ξανα έκανα εξετάσεις, η χοληστερίνη μου επανήλθε στα νορμαλ της επίπεδα (με ενα καλό συνδυασμό διατροφής και άσκησης), αλλά το συμπλήρωμα ιχθυελαίου δεν το διέκοψα, αισθανόμουν ότι μου έκανε καλό, σαν να με boostαρε. Και κάπως έτσι το συνέχιζα μέχρι σήμερα, κυρίως απο συνήθεια, και απλώς οταν ειχανε ελλείψεις διέκοπτα για λίγο. Αλλά το τελευταίο διάστημα έχει βαρέσει έλλειψη 2+ μηνων σχεδόν, δεν παίζει να 'χει να κάνει με το εγχώριο outbreak κορωνοιού το θέμα.
.vantono έγραψε: ↑13 Μαρ 2020, 18:22Σωστά αυτά.Otto Weininger έγραψε: ↑13 Μαρ 2020, 11:57Για ενίσχυση ανοσοποιητικού.vantono έγραψε: ↑13 Μαρ 2020, 11:48Δεν ξέρω τι ειναι αυτό, αλλά κι εγώ σε ψιλοκαταλαβαίνω τον τελευταιο καιρο λόγω των ελλείψεων που υπάρχουν στα συμπληρώματα ιχθυέλαιων/μουρουνέλαιων. Τι διαολο, τους είπε κανεις οτι τα ω3 πολεμάνε τον κορωνοιό ή κατι τετοιο, κι επεσαν όλοι με τα μουτρα? Αν και η εταιρεία ιχθυελαίων που παίρνω εγώ, παίζει να 'χει έλλειψη πανω απο δίμηνο, πριν σκάσει ο κορώνας εδώ ακομα.
Αλλά είναι μύθος το ενισχυμένο ανοσοποιητικό. Είτε είναι φυσιολογικό είτε υπολειτουργεί.
Τούμπανο ανοσοποιητικό δεν υπάρχει. Ασε που αν γινόταν να υπάρξει, μάλλον θα ήταν επιζήμιο εν προκειμένω πάρα καλό.
Λέγοντας τουτο, πέρα από τις μάσκες, τα γάντια και τα αντισηπτικα, τίποτα δεν απο αυτά που έχουμε στα φαρμακεία δεν προσφέρει τίποτα για τον αγαπητό Covid-19.
Όσον αφορά τις βιταμίνες, σε έναν υγιή μη υποσιτιζομενο δεν προσφέρουν πάλι τίποτα. Η C για τους καπνιστές και η D3 σε περίπτωση έλλειψης.
Αυτά. Και καλή μας τύχη.
Εσύ από ιχθυέλαια έχεις κανένα στοκ, ή μπα? Εγώ τα είχα ξεκινήσει πριν περίπου 1,5 χρόνο, όπου ειχα βρεθεί με ανεξήγητα υψηλα (για τα δικά μου συνήθη δεδομένα) επίπεδα χοληστερίνης, σε εξετάσεις αίματος που ειχα κάνει, και μου πρότεινε ο γιατρός να παίρνω καποια συγκεκριμένα ιχθυέλαια. Κάμποσους μήνες αργότερα οταν ξανα έκανα εξετάσεις, η χοληστερίνη μου επανήλθε στα νορμαλ της επίπεδα (με ενα καλό συνδυασμό διατροφής και άσκησης), αλλά το συμπλήρωμα ιχθυελαίου δεν το διέκοψα, αισθανόμουν ότι μου έκανε καλό, σαν να με boostαρε. Και κάπως έτσι το συνέχιζα μέχρι σήμερα, κυρίως απο συνήθεια, και απλώς οταν ειχανε ελλείψεις διέκοπτα για λίγο. Αλλά το τελευταίο διάστημα έχει βαρέσει έλλειψη 2+ μηνων σχεδόν, δεν παίζει να 'χει να κάνει με το εγχώριο outbreak κορωνοιού το θέμα.
Τόχω γράψει επανειλημένα....Τζάμπα ω 3....
Αντράκλα....η αλλιώς γλυστρίδα....η σκλιμίτσα....η τρευλό....
Φυτρώνει παντού.....μά παντού....καί πολλαπλασιάζεται ραγδαία..... βάλτε 2-3 γλάστρες....
καί μή στεναχωρείται τό Νεράκι....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- ksk
Καλούλα και σοφιστείες δεν συνάδουν...
Πρακτική συμβουλή έδωσα ... Όταν μάθεις το αίτιο και μελετήσεις την ύπαρξη του τοτε δεν χρειάζονται υποκατάστατα...
Αν εννοείς να δώσω λίστα για υποκατάστατα , λυπάμαι αλλα δεν έχω εμπειρία...
Παρατηρητής...
Μα για να βοηθηθείς να μπορείς να σκεφτείς δεν είναι;
- ksk
Το υποκατάστατο;Custom_F έγραψε: ↑13 Μαρ 2020, 18:40Μα για να βοηθηθείς να μπορείς να σκεφτείς δεν είναι;
Παρατηρητής...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
τρώω και ρόκα και γλυστρίδα. Σχεδόν καθημερινά τρώω μια πράσινη σαλάτα με αυτά μέσα. Το θέμα με τα ζαρζαβατικά είναι ότι χάνουν τα όποια θρεπτικά τους συστατικά σχεδόν με το που ξεριζωθουν απο τη γη, πόσα μαλιστα αν μείνουν καμποσο καιρό αφάγωτα και μπαγιατέψουν, ή μαγειρευτούν.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑13 Μαρ 2020, 18:35.vantono έγραψε: ↑13 Μαρ 2020, 18:22Σωστά αυτά.Otto Weininger έγραψε: ↑13 Μαρ 2020, 11:57
Για ενίσχυση ανοσοποιητικού.
Αυτά. Και καλή μας τύχη.
Φυτρώνει παντού.....μά παντού....καί πολλαπλασιάζεται ραγδαία..... βάλτε 2-3 γλάστρες....
.
Ωστόσο τρώω αρκετά συχνά ψάρι (σαρδέλα, κανα φιλετάκι σολωμού ενίοτε, κονσέρβα τόνο κτλ) οπότε κάπως έτσι εξισορροπώ το θέμα με τα ω3 στον οργανισμό μου.
υποκατάστατα ζωής;
είμαι ηλίθια, αλλά μέχρι ενός ορίου

τέλος πάντων, προτείνω εφόσον δεν προσφέρουμε βοήθεια
με την συμμετοχή μας, να μη το συνεχίσουμε

δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Στη συγκεκριμένη περιπτωση το υποκατάστατο του χαπιού που βρίσκεται σε έλλειψη το οποίο παίρνεις να να βοηθηθείς να μπορείς να σκεφτείς κτλ.
Έχασα επεισόδια μάλλον...
Άστο...

vantono έγραψε: ↑13 Μαρ 2020, 18:43τρώω και ρόκα και γλυστρίδα. Σχεδόν καθημερινά τρώω μια πράσινη σαλάτα με αυτά μέσα. Το θέμα με τα ζαρζαβατικά είναι ότι χάνουν τα όποια θρεπτικά τους συστατικά σχεδόν με το που ξεριζωθουν απο τη γη, πόσα μαλιστα αν μείνουν καμποσο καιρό αφάγωτα και μπαγιατέψουν, ή μαγειρευτούν.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑13 Μαρ 2020, 18:35.vantono έγραψε: ↑13 Μαρ 2020, 18:22
Σωστά αυτά.
.
Ωστόσο τρώω αρκετά συχνά ψάρι (σαρδέλα, κανα φιλετάκι σολωμού ενίοτε, κονσέρβα τόνο κτλ) οπότε κάπως έτσι εξισορροπώ το θέμα με τα ω3 στον οργανισμό μου.
.
Γιαυτό σού μιλάω γιά γλάστρες παιδάκι μου.....

Τό κόβεις τήν ώρα πού θά τό φάς.....

Βάλε καί τό γλαστράκι πάνω στό τραπέζι....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 122 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mitharadir
31 Μαρ 2025, 14:22
-