Πλαγίως αλλά θα γίνουμε. Έτσι και αλλιώς, δε το κόβω να έχουμε πολλά λεφτά για καφετέριες και ξύδια από εδω και πέρα.Papa John έγραψε: ↑25 Απρ 2020, 21:18Αυτό ακριβώς είπα κι εγώ στον αδερφό μου σήμερα !ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑25 Απρ 2020, 21:15Ένα από τα θετικά της κρίσης πάντως είναι ότι οι Έλληνες έχουν αρχίσει να εκτιμούν τους δημόσιους ανοιχτούς χώρους.
Με δεδομένο ότι πρέπει να αποφεύγουμε το συνωστισμό αλλά και με δεδομένη την οικονομική κρίση που έρχεται και
θα στερήσει επιλογές από τους Έλληνες, πρέπει το κράτος να ξεκινήσει χτες τη δημιουργία νέων χώρων. Μέρη όπως
το Ελληνικό ή τα Λιπάσματα Δραπετσώνας πρέπει να γίνουν κοινόχρηστα χτες.
Τουλάχιστον θα γίνουμε Γερμανοί,βόλτα στο πάρκο,άθληση κλπ
MEGA Ειδήσεις, τώρα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Re: MEGA Ειδήσεις, τώρα
Διαφωνώ.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑25 Απρ 2020, 21:20sys3x έγραψε: ↑25 Απρ 2020, 21:17ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑25 Απρ 2020, 21:15Ένα από τα θετικά της κρίσης πάντως είναι ότι οι Έλληνες έχουν αρχίσει να εκτιμούν τους δημόσιους ανοιχτούς χώρους.
Με δεδομένο ότι πρέπει να αποφεύγουμε το συνωστισμό αλλά και με δεδομένη την οικονομική κρίση που έρχεται και
θα στερήσει επιλογές από τους Έλληνες, πρέπει το κράτος να ξεκινήσει χτες τη δημιουργία νέων χώρων. Μέρη όπως
το Ελληνικό ή τα Λιπάσματα Δραπετσώνας πρέπει να γίνουν κοινόχρηστα χτες.
Και τα όργανα γυμναστικής τα υπαίθρια είναι γαμάτα, μορ οφ δεμ.
Πράγματι έκανα λίγο προχτές και έχω την ίδια άποψη.
Δεν μπορείς να ανεβάσεις κιλά και στηρίζονται αποκλειστικά στις επαναλήψεις,όσες περισσότερες τόσο περισσότερο δυναμώνεις.
Αλλά,πόσες επαναλήψεις να κάνεις πια ;
Θα έπρεπε να έχουν ελεύθερα βάρη,όπως στην Καλιφόρνια,να γυμνάζεται κανείς κανονικά.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Δεν έχεις εικόνα της πόλης. Το 5ο διαμέρισμα - η περιοχή πάνω από την παραλία - είναι η πιο πυκνοκατοικημένη στην πόλη, με 7οροφες πολυκατοικίες, έλλειψη ανοιχτών χώρων και εξαιρετικά στενά πεζοδρομια.Otto Weininger έγραψε: ↑25 Απρ 2020, 20:12Περπατά 3 φορές το τετράγωνο στο σπίτι σου αν είναι ανάγκη. Όχι στις παραλίες ένα μπουλούκι με καφέ στα χέρια.κορόιδο έγραψε: ↑25 Απρ 2020, 20:10Σου διαφεύγει ότι το περπάτημα είναι φάρμακο. Αν η γιατρός μου μάθει ότι δεν περπατάω, θα με πλακώσει στο ξύλο. Κάτι λέει ανεβαίνει στις αιματολογικές εξετάσεις.
Σε λίγο θα περπατήσω στο στενό πεζοδρόμιο της Μ. Αλεξάνδρου γιατί τα αστέρια έκλεισαν την παραλία. Επίσης τις καθημερινές όλοι συνωστίζονται μέχρι τις 2.00.
Το κλείσιμο της παραλίας ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να κάνει η Δημοτική αρχή / τενεκές.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Open air γυμναστήριο;sys3x έγραψε: ↑25 Απρ 2020, 21:16Σε μιλάω στα ίσα, άμα σε παίρνει μην πας, τουλάχιστον στην αρχή μέχρι να δεις τι θα παιχτεί, εγώ θα πάω αλλά θα είμαι όπεν ερ, οπότε θα πάω, αν και όποτε.
Τότε πας κι ας κολλήσεις

Δε ξέρω αδερφέ, ελπίζω να είναι σε όλα λάθος ο Χουργιατς.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Το "βλεποντας και κάνοντας" είναι η ήδη εφαρμοζόμενη στρατηγική και αυτό γιατί όπως λες και εσύ έχουμε κενά γνώσης.ST48410 έγραψε: ↑25 Απρ 2020, 21:21Σε πρώτη φάση μια εβδομάδα αυστηρής εφαρμογής με βροχή από πρόστιμα ώστε να μαζευτούν οι αδιάφοροι. Μετά βλέποντας και κάνοντας. Θα πρέπει να μάθει το παιδί, ο έφηβος, ο ενήλικας και ο παππούς ότι αυτό το βιολί μπορεί να στοιχίσει 1000 ζωές και μερικές χιλιάδες ασθενείς στο επόμενο διάστημα. Δεν είναι πλάκα. Τώρα είναι εποχή προσοχής μέχρι να γίνει καλοκαίρι (γιατί ακόμα δεν είναι) και να βεβαιωθούμε ότι η ζέστη βοηθάει σημαντικά και να δώσουμε στους επιστήμονες καιρό να βρουν λύσεις. Είναι φανερό για όποιον παρακολουθεί την καθημερινή ενημέρωση ότι υπάρχουν πολλά κενά γνώσεων ακόμα που σύντομα θα καλυφθούν.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑25 Απρ 2020, 21:10Εκτιμώ ότι έχεις μία συγκροτημένη πρόταση αλλά και πάλι αν γίνουν αυτά που λες θα βγαίνει πολύς κόσμος έξω από το σπίτι του.
Οι κρίσιμες υπηρεσίες δε μπορούν να ταυτοποιηθούν εκ των προτέρων. Τέλος, πρέπει να έχουμε υπόψην μας ότι το εμβόλιο θα βγεί
σε 18 μήνες, αν βγει ποτέ. Κανείς δεν έχει ισχυριστεί ότι θα βγει εμβόλιο κάποια στιγμή.Άρα στη προκειμένη περίπτωση, τι προτείνεται?
Να κλειστούν άπαντες μέσα, εφ'όρου ζωής?
Μου τη δίνει πολύ άσχημα όταν ενήλικοι κάνουν σαν κακομαθημένα νήπια. Όλοι αυτοί στη ζωή τους δεν αντιμετώπισα ποτέ κατάσταση που χρειάστηκε να περιορίσουν τα θέλω τους; Προφανώς ναι. Άρα τώρα δεν είναι θέμα αδιαφορίας αλλά θέμα νοοτροπίας.
Ακόμα και η μη ανθεκτικότητα του ιού στη ζέστη έχει αμφισβητηθεί.Όσο για τις λύσεις, ενδέχεται να μην έρθουν ποτέ.Η
ισπανική γρίπη δε θεραπεύτηκε ποτέ εξ'όσων γνωρίζω. Νομίζω ότι το ίδιο ισχύει και για τη βουβωνική πανώλη.
Να προσεύχεστε για μένα, σύντροφε.

«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Ο ΟΥΤΙΣ είναι ο πλέον αρμόδιος να μιλήσει για αυτό, στη δική μου περίπτωση πάντως θέλω στυλ γυμναστικής που σουPapa John έγραψε: ↑25 Απρ 2020, 21:23Διαφωνώ.
Δεν μπορείς να ανεβάσεις κιλά και στηρίζονται αποκλειστικά στις επαναλήψεις,όσες περισσότερες τόσο περισσότερο δυναμώνεις.
Αλλά,πόσες επαναλήψεις να κάνεις πια ;
Θα έπρεπε να έχουν ελεύθερα βάρη,όπως στην Καλιφόρνια,να γυμνάζεται κανείς κανονικά.
επιτρέπουν να μη σηκώνεις βάρη, το ελλειπτικό μου κάνει μια χαρά, ένα άλλο όργανο δε θυμάμαι πως το λένε σε βοηθάει
στα ανοίγματα και είναι καλό.
-
Bowflex, εγγύησηΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑25 Απρ 2020, 21:43Ο ΟΥΤΙΣ είναι ο πλέον αρμόδιος να μιλήσει για αυτό, στη δική μου περίπτωση πάντως θέλω στυλ γυμναστικής που σου
επιτρέπουν να μη σηκώνεις βάρη, το ελλειπτικό μου κάνει μια χαρά, ένα άλλο όργανο δε θυμάμαι πως το λένε σε βοηθάει
Το νόημα είναι το εξής. Αν αποφασίσαμε άνοιγμα, να γίνει αυστηρά για αυτούς που είναι αναγκαίο ώστε να έχεις μικρό αριθμό ατόμων στους δρόμους. Οι άλλοι υπομονή μερικές εβδομάδες.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑25 Απρ 2020, 21:39Το "βλεποντας και κάνοντας" είναι η ήδη εφαρμοζόμενη στρατηγική και αυτό γιατί όπως λες και εσύ έχουμε κενά γνώσης.
Ακόμα και η μη ανθεκτικότητα του ιού στη ζέστη έχει αμφισβητηθεί.Όσο για τις λύσεις, ενδέχεται να μην έρθουν ποτέ.Η
ισπανική γρίπη δε θεραπεύτηκε ποτέ εξ'όσων γνωρίζω. Νομίζω ότι το ίδιο ισχύει και για τη βουβωνική πανώλη.
Άρα κόβεις άμεσα την αιτία βγαίνω για βόλτα, τρέξιμο κλπ. Επίσης βόλτες για ζώα θα έχουν αυστηρό χρονικό περιθώριο κάτω της ώρας.
Όχι να έχεις έξω άτομα με γονεϊκή άδεια πχ. Τον βρίσκεις έξω; Διακοπή της άδειας άμεσα. Το κράτος δεν δίνει λεφτά για να κάνουν οι πολίτες πληρωμένες διακοπές και χαλαρές βολτούλες.
Όλα τα παραπάνω μέχρι να ζεστάνει καλά ο καιρός πχ αρχές Ιουνίου ή και λίγο νωρίτερα αν χτυπάμε 30άρια. Αν δεν μας βγει αυτό το χαρτί, τότε ας γίνει ότι πει η γνώση από τις χώρες που προηγούνται. Ή έξω όλοι με στολές και σκάφανδρα ή μέτρα Σουηδίας κι όποιος αντέξει. Αλλά όχι τώρα. Είναι εγκληματικά ηλίθιο να έχουμε πάει καλά όταν οι άλλοι ανοίγαν έξτρα τάφους και να την φάμε στο τέλος λόγω νοοτροπίας.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
talaipwros έγραψε: ↑25 Απρ 2020, 21:46Bowflex, εγγύησηΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑25 Απρ 2020, 21:43Ο ΟΥΤΙΣ είναι ο πλέον αρμόδιος να μιλήσει για αυτό, στη δική μου περίπτωση πάντως θέλω στυλ γυμναστικής που σου

Θα ρίξω μιά ματιά, ευχαριστώ.
Κάνε ασκήσεις με άξονα το βάρος του σώματός σου,κάμψεις π.χ. για στήθος-χέρια,ανεβοκατέβασμα σε παγκάκι για πόδια,στατικές κινήσεις όπως για παράδειγμα η στάση που παίρνεις για κάμψεις αλλά χωρίς να κάνεις επανάληψη (να παραμένεις στην ίδια στάση για 30 δεύτερα και να αυξάνεις),στήριξη χεριών πίσω σε παγκάκι και ανεβοκατέβασμα κορμού για τρικέφαλους,στήριξη στα ακροδάχτυλα των ποδιών σου και επαναλήψεις πάνω κάτω χωρίς να ακουμπάς το έδαφος για γάμπες,διατάσεις με ποικίλους τρόπους για προσαγωγούς,μονόζυγο απλό για ώμους κλπ κλπΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑25 Απρ 2020, 21:43
στη δική μου περίπτωση πάντως θέλω στυλ γυμναστικής που σου
Θα δεις φοβερά αποτελέσματα.
Επίσης κλέψε στάσεις από γιόγκα,στήριξη σε ένα χέρι ή στον αγκώνα και ευθυγράμμιση του κορμιού κλπ
Ακόμη προσπάθησε να κάνεις την παλαιστική γέφυρα και να προσπαθείς να σηκώνεις το σώμα ώστε το κεφάλι να μην ακουμπάει στο πάτωμα ή το έδαφος,μείνε έτσι για όσο περισσότερα δεύτερα μπορείς (μέτρα από μέσα σου,όχι φωναχτά)
Τα υπαίθρια όργανα γυμναστικής είναι καλά για αρχάριους. Ούτε καν για μέτριου επιπέδου γυμναζόμενους. Κάνουν καλό στις αρθρώσεις και κινητοποιούν τις μυικές ίνες, αν είσαι παντελώς αγύμναστος ή ηλικιωμένος ή με προβλήματα υγείας. Αν στο γυμναστήριο έκανες 100 κιλά πάγκο, τι να σου κάνουν;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑25 Απρ 2020, 21:43Ο ΟΥΤΙΣ είναι ο πλέον αρμόδιος να μιλήσει για αυτό, στη δική μου περίπτωση πάντως θέλω στυλ γυμναστικής που σου
Η δική μου άποψη είναι: Τρέξιμο ή περπάτημα στο ύπαιθρο ή σχοινάκι στο μπαλκόνι σου ή την αυλή σου για αερόβια-αναερόβια προπόνηση. Τώρα τα βάρη είναι δυσκολότερη εξίσωση. Ένα TRX σου λύνει τα χέρια μέχρι, όμως, ενός σημείου. Διότι, αν όπως είπαμε, έκανες 100 κιλά πάγκο και βαθιά καθίσματα στο γυμναστήριο, τότε είναι αδύνατον να τα αντικαταστήσεις με κάτι άλλο. Θα πρέπει να έχεις στο σπίτι εξοπλισμό γυμναστηρίου σχεδόν.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 645 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
14 Μαρ 2024, 11:57
-
- 6 Απαντήσεις
- 186 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
24 Φεβ 2025, 03:58
-
-
Νέα δημοσίευση Οι ειδήσεις της επικαιρότητας αποπροσανατολίζουν και δεν προσφέρουν τίποτα
από Unicex » 26 Οκτ 2024, 05:53 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 263 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
26 Οκτ 2024, 05:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Μαγγελάνος στις ειδήσεις του Alpha ΤΩΡΑ
από Green Dragon » 06 Αύγ 2023, 19:24 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 9 Απαντήσεις
- 593 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
06 Αύγ 2023, 23:10
-