ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΝ ΚΟΛΗΣΕΙΣ ΚΟΒΙΝΤ?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΝ ΚΟΛΗΣΕΙΣ ΚΟΒΙΝΤ?
Στις περισότερες περιπτώσεις απολύτως τίποτα.
Σε αρκετές όμως θα είναι σαν άγρια γρίπη.
Σε βαθμό να φοβηθούν οι τριγύρω σου.
Σε ακόμα πιο σπάνιες περιπτώσεις μπορει να σου αφήσει κουσούρι και σε ακραίες περιπτώσεις να σε σκοτώσει. Κι από πνευμονία πεθαίνουν άνθρωποι και από γρίπη ακόμα. Ενίοτε και από άγνωστα αίτια.
Κακώς κάνουμε και προσποιούμαστε οτι με τον κόβιντ πρωτομάθαμε οτι οι άνθρωποι.... πεθαίνουν! Παναγία μου, Παναγία μου.
Έχουμε να κάνουμε λοιπόν με έναν μετρίου κινδύνου ιο, οπού ο καθένας καλείται να κάνει ο,τι καταλαβαίνει πιο σωστό. Ο πανικός που έχει προκληθεί διεθνώς είναι απλά ένδειξη της σούπερ-μαλθακής ψυχολογικής κατάστασης της ανθρωπότητας (η μάλλον της βολεμένης ανθρωπότητας) που έχει επιφέρει το σύγχρονο άμυαλο καταναλωτικό λαϊφστάιλ.
Σε αρκετές όμως θα είναι σαν άγρια γρίπη.
Σε βαθμό να φοβηθούν οι τριγύρω σου.
Σε ακόμα πιο σπάνιες περιπτώσεις μπορει να σου αφήσει κουσούρι και σε ακραίες περιπτώσεις να σε σκοτώσει. Κι από πνευμονία πεθαίνουν άνθρωποι και από γρίπη ακόμα. Ενίοτε και από άγνωστα αίτια.
Κακώς κάνουμε και προσποιούμαστε οτι με τον κόβιντ πρωτομάθαμε οτι οι άνθρωποι.... πεθαίνουν! Παναγία μου, Παναγία μου.
Έχουμε να κάνουμε λοιπόν με έναν μετρίου κινδύνου ιο, οπού ο καθένας καλείται να κάνει ο,τι καταλαβαίνει πιο σωστό. Ο πανικός που έχει προκληθεί διεθνώς είναι απλά ένδειξη της σούπερ-μαλθακής ψυχολογικής κατάστασης της ανθρωπότητας (η μάλλον της βολεμένης ανθρωπότητας) που έχει επιφέρει το σύγχρονο άμυαλο καταναλωτικό λαϊφστάιλ.
Μαρία Χοακινα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
χαχα,πολυ αστειο
χαιρομαι που παραδεχεσαι πως λες αρλουμπες
χαιρομαι που παραδεχεσαι πως λες αρλουμπες
η ναιντα συνεχεια πεταγεται και λεει ψεμματα για μια δηθεν νεαρη γυναικα που δηθεν πεθανε απο κοροιδοιο 
οταν της ζηταω να μου πει ονομα μου λεει ενα απο μεξικανικη σαπουνοπερα
αυτο ειναι το επιπεδο των εμβολιακηδων

οταν της ζηταω να μου πει ονομα μου λεει ενα απο μεξικανικη σαπουνοπερα

αυτο ειναι το επιπεδο των εμβολιακηδων

- ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
- Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Κόλλησα πριν 31 ημέρες από την κόρη μου.
Μοριακό θετικό, πριν 30 ημέρες
Εμβόλιο δεν είχα κάνει, αναβάλλοντας τον εμβολιασμό μέχρι του σημείου ‘’ το μαχαίρι στο λαιμό’’.
Σήμερα έκανα ράπιντ και βγήκα αρνητικός.
Εκτός από λίγο πυρετό 38,5 δυο μέρες, αρχικά δεν είχα κάτι εμφανές.
Τα αποτελέσματα—κουσούρια που έχουν μείνει είναι:
-Βήχας
-Διαταραχή στην όραση: γυαλιά μυωπίας όχι απαραίτητα, τώρα απαραίτητα
-Διαταραχή στην ομιλία: δεν μπορώ να ορίσω τη γλώσσα
-Ανάγκη μηχανήματος οξυγόνου: όχι άμεση, αλλά διευκολύνει τον ύπνο
-Μονίμως κουρασμένος
-Γεύση--όσφρηση ελάχιστα
Για την κατάσταση που διάγω τον τελευταίο μήνα, καλύτερα να είχα κάνει το εμβόλιο.
Μοριακό θετικό, πριν 30 ημέρες
Εμβόλιο δεν είχα κάνει, αναβάλλοντας τον εμβολιασμό μέχρι του σημείου ‘’ το μαχαίρι στο λαιμό’’.
Σήμερα έκανα ράπιντ και βγήκα αρνητικός.
Εκτός από λίγο πυρετό 38,5 δυο μέρες, αρχικά δεν είχα κάτι εμφανές.
Τα αποτελέσματα—κουσούρια που έχουν μείνει είναι:
-Βήχας
-Διαταραχή στην όραση: γυαλιά μυωπίας όχι απαραίτητα, τώρα απαραίτητα
-Διαταραχή στην ομιλία: δεν μπορώ να ορίσω τη γλώσσα
-Ανάγκη μηχανήματος οξυγόνου: όχι άμεση, αλλά διευκολύνει τον ύπνο
-Μονίμως κουρασμένος
-Γεύση--όσφρηση ελάχιστα
Για την κατάσταση που διάγω τον τελευταίο μήνα, καλύτερα να είχα κάνει το εμβόλιο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί είναι κακό να τεκνοθετούν οι ομοφυλόφιλοι ;
από έργο_μακέτο » 19 Ιαν 2024, 16:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 287 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο