Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Δεν είναι στοίχημα,δεν είναι ποιός την έχει μεγαλύτερη.
Είναι απλά ζήτημα κοινωνικής ευθύνης.
Νοιάζομαι για την παρτάρα μου πρώτα,αλλά νοιάζομαι κι ένα δράμι για τον γείτονα.Ένα δράμι,όχι παραπάνω.
Είναι απλά ζήτημα κοινωνικής ευθύνης.
Νοιάζομαι για την παρτάρα μου πρώτα,αλλά νοιάζομαι κι ένα δράμι για τον γείτονα.Ένα δράμι,όχι παραπάνω.
Πέρα από τα αστεία, οι ανεμβολίαστοι θα χάσουν σε όλα τα πεδία. Και το ξέρεις.
Και αναφέρομαι στο σύνολο και όχι σε μεμονωμένες περιπτώσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Προηγουμένως έγραφες για τα μαγαζιά , τώρα για κοινωνική ευθύνη. Αποφάσισε που θα κάτσει η μπίλια....
Αν δεν μπορείς να διακρίνεις την ειρωνία απ`την θέση,ή εγώ δεν τα γράφω σωστά ή εσύ έχεις πρόβλημα αντίληψης.
Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι δεν σου κάνω προσωπική επίθεση.
Κι αν φαίνεται έτσι δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου.
Κι αν φαίνεται έτσι δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου.
- EKPLIKTIKOS
Όλα καλά από μένα από τη στιγμή που μου δίνουν την επιλογή να κάνω δεύτερη πάλι άστρα. Τώρα γι αυτούς που θα προτιμούσαν mix n match δε θα με πειραζε να δινόταν η επιλογή.
Στύγιος έγραψε: ↑14 Ιουν 2021, 17:35Δε θέλω ανέκαθεν ( προ ιού) τον συγχρωτισμό με πολλούς ,δεν είναι φοβία ,στοιχειώδη μέτρα προφύλαξης είναι ( Σχολείο Αεροπορίας). Μου έχει μείνει και πάντα κοιτάω σε μεγάλα μαγαζιά πρώτα τις εξόδους και την ασφαλή διαφυγή

- Dwarven Blacksmith
Ωχ εγώ όμως τώρα δε θέλω να σκεφτομαι πάλι τι να κάνω.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑14 Ιουν 2021, 19:08Όλα καλά από μένα από τη στιγμή που μου δίνουν την επιλογή να κάνω δεύτερη πάλι άστρα. Τώρα γι αυτούς που θα προτιμούσαν mix n match δε θα με πειραζε να δινόταν η επιλογή.

Μάλλον Άστρα αλλά φορτώνομαι άγχος χωρίς λόγο.

https://www.protothema.gr/koronoios-liv ... to-ton-60/
Σύσταση λένε όχι απαγόρευση
. Εγώ σας τα έγραφα εδώ και κάποιοι από εσάς έσπευσαν να κάνουν το Αστρα επειδή το είπε η κυβερνησάρα μας που το μόνο που την ενδιαφέρει επί του παρόντος είναι να φέρει τουρίστες για αυτό και το Κούλι παρακαλά τον Μπόρις να φέρει τους μεταλλαγμένους στη χώρα μας. Και τι καταφέραν με αυτό? Να ξεστοκάρουν κάποια από τα εμβόλια που θα τους έμειναν αδιάθετα στους νέους (κάποια άλλα τα δώρισαν στην Αλβανία) και να ανεβάσουν λίγο τα νούμερα των εμβολιασμών για να πουν στους τουρίστες να ελάτε είμαστε εμβολιασμένοι σας θέλουμε όλους. Εσείς που σπεύσατε να επωφεληθείτε από την προσφορά της κυβερνησάρας σας γιατί ως γνωστό το καλύτερο εμβόλιο είναι το γρηγορότερο τι καταφέρατε? Και δεν μιλώ μόνο για αυτούς που πέθαναν από θρομβώσεις όπως η άτυχη στην Κρήτη ή ταλαιπωρήθηκαν από αυτές που θα πρέπει να κυνηγήσουν την κυβέρνηση και τους "ειδικούς" στα δικαστήρια και να ζητήσουν αποζημιώσεις αλλά και εσάς που το κάνατε και καταφέρατε να έχετε 2-3 μέρες 39αρια για να πετύχετε με τη μια δόση μια μέτρια προστασία από τον covid (33% λένε στις μεταλλάξεις) και τώρα να είστε εγκλωβισμένοι και να μην ξέρετε τι θα κάνετε με την β δόση. Και για να μην παρεξηγηθώ πάλι δεν θεωρώ σίγουρο τίποτε και ούτε το Pfizer που έκανα είναι πανάκεια ούτε υπάρχει 100% σιγουριά και για την αποτελεσματικότητα αλλά και την ασφάλεια του. Αλλά ολα δείχνουν από τα παραδείγματα παγκοσμίως (Χιλή, Σευχέλλες και Βρετανία απέναντι σε ΗΠΑ και Ισραήλ) οτι είναι περισσότερο αποτελεσματικό και έχει και σίγουρα λιγότερες παρενέργειες (τουλάχιστον μέχρι τώρα).
Σύσταση λένε όχι απαγόρευση

Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑14 Ιουν 2021, 19:19Ωχ εγώ όμως τώρα δε θέλω να σκεφτομαι πάλι τι να κάνω.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑14 Ιουν 2021, 19:08Όλα καλά από μένα από τη στιγμή που μου δίνουν την επιλογή να κάνω δεύτερη πάλι άστρα. Τώρα γι αυτούς που θα προτιμούσαν mix n match δε θα με πειραζε να δινόταν η επιλογή.
Μάλλον Άστρα αλλά φορτώνομαι άγχος χωρίς λόγο.
Fluffy έγραψε: ↑14 Ιουν 2021, 10:38μια από τα ίδιαΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑07 Ιουν 2021, 14:01Έχω κάνει την πρώτη δόση ΑΖ. Θα ήθελα με κάποιο τρόπο να κάνω και τα τέσσερα εμβόλια μέσα στη χρονιά.
+ σπουτνικ, κουβανικο, κινεζικο
Κορονοϊός από την κινα.....GoBack έγραψε: ↑14 Ιουν 2021, 17:33Ισχυει αυτο,εκτος αν κατι μας κρυβουνNewModelArmy έγραψε: ↑14 Ιουν 2021, 17:30Η απόφαση είναι ηλιθια απο τη στιγμη που τα νουμερα στην Αγγλία δειχνουν οτι η γνωστή παρενεργεια εμφανίζεται ελάχιστες φορες στη δεύτερη δοση. Τοσο λίγες είναι οι περιπτώσεις που πιθανοτατα στην Ελλάδα δεν θα εμφανιστεί καμια.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑14 Ιουν 2021, 17:09https://www.protothema.gr/greece/articl ... n-60-eton/
Δε μας βλέπω μάγκες για 2η δόση άστρα
Τώρα αντε να κραξεις τους ψεκασμενους που λένε ότι μας έχουν κάνει πειραματόζωα. Προσωπικά θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά αν θα κάνω 2η δόση πλέον

- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αστρα Ζενέκα θελωμεν κι ας πεθανωμεν απο κόβιντ. 

Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Μιλάνε όλοι μιλάνε και οι αναλυτές ψεκολόγοι.
Εκεί, εκεί, στην ψεκ διεθνική.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο Covid, μετά την παραδοχή σπάνιας παρενέργεια
από Μαδουραίος » 08 Μάιος 2024, 05:28 » σε Κοινωνικά θέματα - 73 Απαντήσεις
- 2340 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
10 Νοέμ 2024, 18:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μα πώς κάνετε έτσι για λίγα σκουλικάκια?
από Kauldron » 27 Νοέμ 2023, 15:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 243 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
27 Νοέμ 2023, 15:18
-
-
- 120 Απαντήσεις
- 2288 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vagabondo
13 Μάιος 2025, 18:28
-
-
Νέα δημοσίευση Υγιής επιχειρηματικότητα στο Ελλαδισταν - Πώς να γίνετε εκατομμυριούχος με λίγα κλίκ
από Unique » 30 Ιουν 2024, 12:30 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 198 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
30 Ιουν 2024, 13:02
-