πχορουμικη χαρτογραφηση κρουσματων

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.

Ειχατε συμπτωματα την περιοδο 10/2 εως σημερα και αν ναι ποσα;

Οχι κανενα
23
49%
Ενα
6
13%
Δυο
4
9%
Τρια
4
9%
Τεσσερα
6
13%
Πεντε
1
2%
Εξι
2
4%
Επτα
1
2%

Σύνολο ψήφων: 47

Άβαταρ μέλους
esu

Re: πχορουμικη χαρτογραφηση κρουσματων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από esu » 04 Απρ 2020, 13:58

Gewponos90 έγραψε:
30 Μαρ 2020, 23:38
Σουβλίτσα έγραψε:
30 Μαρ 2020, 23:37
Συμπτώματα πάνε κι έρχονται
Και μια γενικευμένη πτωματίαση
Αν πανε και ερχονται δεν ειναι κορόνα λογικά
καινούρια διάγνωση αυτή?
Nandros έγραψε:
09 Ιουν 2024, 15:48
Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.

Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 » 04 Απρ 2020, 15:04

esu έγραψε:
04 Απρ 2020, 13:58
Gewponos90 έγραψε:
30 Μαρ 2020, 23:38
Σουβλίτσα έγραψε:
30 Μαρ 2020, 23:37
Συμπτώματα πάνε κι έρχονται
Και μια γενικευμένη πτωματίαση
Αν πανε και ερχονται δεν ειναι κορόνα λογικά
καινούρια διάγνωση αυτή?
Ναι
dtri2020 έγραψε:
23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας

Άβαταρ μέλους
esu

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από esu » 04 Απρ 2020, 15:55

με επεισες
Nandros έγραψε:
09 Ιουν 2024, 15:48
Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 03 Μάιος 2020, 16:55

Στα μέσα περίπου Φεβρουαρίου είχα κάτι που σίγουρα δεν ήταν κρύωμα, άρα ή γρίππη (το πιο πιθανό) ή κορωνοϊός. Συγκεκριμένα:

Έντονος πονοκέφαλος (με παραξένεψε γιατί δεν θυμάμαι ποτέ να είχα παραπάνω από ήπιο πονοκέφαλο με κρύωμα ή γρίππη και μάλιστα συνήθως καθόλου)
Πυρετός μέχρι 38
Πολύ έντονος πονόλαιμος
Σχετικά ήπια καταρροή
Μερική αγευσία και ανοσμία
Μπόλικα ρίγη
Οι μύες μου ήταν σαν πιασμένοι αλλά δεν το αντιλαμβανόμουν με ήπια δραστηριότητα. Αν όμως πήγαινα πχ να σηκώσω κάτι, όχι ιδιαίτερα βαρύ - 5 κιλά για παράδειγμα, ένιωθα τους μύες μου περίεργα, σα να ήταν εξαντλημένοι. Κόπωση δεν είχα πάντως.

Κράτησε 8 ημέρες και δεν είχα όλα τα συμπτώματα για όλη την διάρκεια. Τότε δεν πήγε το μυαλό μου στον κορωνοϊό γιατί είχαμε μόνο 5 κρούσματα ανακοινωμένα. Ο πυρετός έκανε ότι φεύγει μετά τις πρώτες 3 μέρες και μετά επανήλθε για άλλες δύο. Σε γενικές γραμμές ήταν ήπιο, αν εξαιρέσεις τον πονόλαιμο που με εκνευρίζει όσο δεν φαντάζεσαι.

Δεν ξέρω.

Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron » 03 Μάιος 2020, 17:05

Green Dragon έγραψε:
03 Μάιος 2020, 16:55
Στα μέσα περίπου Φεβρουαρίου είχα κάτι που σίγουρα δεν ήταν κρύωμα, άρα ή γρίππη (το πιο πιθανό) ή κορωνοϊός. Συγκεκριμένα:

Έντονος πονοκέφαλος (με παραξένεψε γιατί δεν θυμάμαι ποτέ να είχα παραπάνω από ήπιο πονοκέφαλο με κρύωμα ή γρίππη και μάλιστα συνήθως καθόλου)
Πυρετός μέχρι 38
Πολύ έντονος πονόλαιμος
Σχετικά ήπια καταρροή
Μπόλικα ρίγη
Οι μύες μου ήταν σαν πιασμένοι αλλά δεν το αντιλαμβανόμουν με ήπια δραστηριότητα. Αν όμως πήγαινα πχ να σηκώσω κάτι, όχι ιδιαίτερα βαρύ - 5 κιλά για παράδειγμα, ένιωθα τους μύες μου περίεργα, σα να ήταν εξαντλημένοι. Κόπωση δεν είχα πάντως.

Κράτησε 8 ημέρες και δεν είχα όλα τα συμπτώματα για όλη την διάρκεια. Τότε δεν πήγε το μυαλό μου στον κορωνοϊό γιατί είχαμε μόνο 5 κρούσματα ανακοινωμένα. Ο πυρετός έκανε ότι φεύγει μετά τις πρώτες 3 μέρες και μετά επανήλθε για άλλες δύο. Σε γενικές γραμμές ήταν ήπιο, αν εξαιρέσεις τον πονόλαιμο που με εκνευρίζει όσο δεν φαντάζεσαι.

Δεν ξέρω.
Κάνε το τεστ αντισωμάτων μόλις κυκλοφορήσει.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 03 Μάιος 2020, 17:09

Το έχω υπόψιν μου από την πρώτη στιγμή αλλά περιμένω να κυκλοφορήσει κάποιο με υψηλό βαθμό αξιοπιστίας. Δεν θέλω να έχω λάθος εντύπωση ανοσίας σε περίπτωση που βγει ψευδώς θετικό αλλά ούτε και να συνεχίσω να συμπεριφέρομαι σαν τον Κατακουζηνό στο Κων/νου & Ελένης αν βγει ψευδώς αρνητικό.

Άβαταρ μέλους
Albrecht
Phorum.gr user: Albrecht

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Albrecht » 03 Μάιος 2020, 17:09

Πριν μια βδομάδα πονόδοντο
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 03 Μάιος 2020, 17:55

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
28 Μαρ 2020, 01:50
Ποια;
Εγω ξεκινησα με επιπεφυκίτιδα η οποια εχει πλεον υποχωρησει σχεδον τελειως
Και χτες ειχα κανει αναγουλες πονους στο στομαχι οι οποιες μετριαστηκαν σημερα αλλα ακομη υπαρχουν,και ταυτοχρονα κρυωνα
Μπάφο κανονικό δοκίμασες;
Όχι αυτά τα νόμιμα τα ξεπλύματα, κανονικό λέμε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης » 03 Μάιος 2020, 18:01

Πάντως όποιος θέλει βα ξεφορτωθεί τίποτα μπάφους ή κοκαίνη ας στείλει πμ.

Von Mackensen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen » 03 Μάιος 2020, 18:05

Green Dragon έγραψε:
03 Μάιος 2020, 16:55

Πυρετός μέχρι 38
Πολύ έντονος πονόλαιμος
Σχετικά ήπια καταρροή
Μπόλικα ρίγη

Δεν ξέρω.
Αγευσια και ανοσμια;Έχεις πολύ καλές πιθανότητες να ήταν κορωνοϊός. Επίσης μια ασθενής του πνευμονολογου μου η οποία τελικά είχε κολλήσει τον ιό είχε σαν μοναδικό σύμπτωμα καταρροη.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 03 Μάιος 2020, 19:18

Μπα, δεν δίνω τόση βάση στο συγκεκριμένο σύμπτωμα γιατί στα κρυολογήματα συνήθως χάνω εντελώς όσφρηση και γεύση. Αυτήν την φορά ήταν μόνο για 1-2 ημέρες και κατά το ήμισυ.

Πιο πολύ μου έκανε εντύπωση ο πονοκέφαλος. Πάντως δεν είχα καθόλου βήχα και φυσικά καθόλου δύσπνοια (που με τα κρυώματα κάνω συνήθως βήχα, πολλές φορές άσχημο). Αλλά ούτε και αυτό είναι ασφαλές κριτήριο, εδώ το 50% τουλάχιστον δεν εμφανίζει κανένα σύμπτωμα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών