Και πώς σε στοχεύουν στο μέτωπο, 2 μέτρα τύπο, τύπε;
Πως θα καταλαβω αν εχω κορονοιο?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Πως θα καταλαβω αν εχω κορονοιο?
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
κυκλοφορεί ένας αστικός μύθος ότι από το Γενάρη οι Κινέζοι σκοπίμως εξάγουν ελαττωματικό κορωνο-ιατρικό υλικό στυλ μάσκες, θερμόμετρα κλπ

Και με τις μαλακίες σου ,πέφτει συνεχώς το φόρουμ.
Κι εγώ έχω αποτύχει δύο φορές.
Προσπάθησε ξανά.
Σε μας παίρνουν μόνο αν έχεις, δεν γίνεται να τηλεφωνούν στους πάντες
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Πέστα γιατί κάποιοι ζουν στη νιρβάνα του εφησυχασμου. Δεν ξέρουν τι φρίκη τους περιμένει.Χουργιατς έγραψε: ↑20 Οκτ 2020, 15:21αυτό.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑19 Οκτ 2020, 20:16
Μπορεί να επωάζεται μέσα σου, όπως το αλιεν μέσα στα πνευμονια των αστροναυτων, και να εκδηλωθεί λίγο αργότερα.
οι τριχοθύλακες, οι ιδρωματοποιοί αδένες, οι μεμβράνες είναι επίσης σημεία πιθανής προσβολής,
από εκεί και μετά ο ιός εξελίσσεται ως ενδοθηλιακή νόσος
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ενας παπαρας έβηχε πάνω μου στα τσίπουρα προχτές του λέω τι κανεις ρε, τσιγαροβηχας λέει
Με πήρε τώρα και μου λέει η γκομενα μου βγήκε σήμερα θετική να ξέρεις
Τον μπουφο
Με πήρε τώρα και μου λέει η γκομενα μου βγήκε σήμερα θετική να ξέρεις
Τον μπουφο
Αξίζει να γυριστεί ως διαφημιστικό.
Αν λένε αλήθεια οι ειδικοί έχεις κι εσύ

Ή την κόλλησε χωρίς να έχει ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Αυτή η μαλακία με την δικαιολογία του τσιγαρόβηχα πρέπει να τελειώνει.
Λες και με τον τσιγαρόβηχα βγάζουν ευχές και ροζ μονόκερους.
Dein Herz, meine Gier
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Να παντρευτεί θέλει μωρέ η λούγκρα!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Eθνικοκοινωνιστης

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Κορονοϊός: Νέοι αυστηροί κανόνες για τα rapid test σε τροπολογία – Ποιοι μπορούν να τα κάνουν
https://www.healthreport.gr/koronoios-n ... ta-kanoyn/
επιτέλους κινήθηκαν να βάλουν κανόνες.
Δυστυχώς, έχω στο γραφείο μου της ελβετικής roche, πάρα πολύ αξιόπιστα (99.6%). Θα τα επιστρέψουμε λογικά στο διαγνωστικό κέντρο απ'.οπου τα πήραμε.
Δεν πρόλαβε να κάνει κανείς.
Εμεινα με τα λιγότερα αξιόπιστα 80%, γερμανικά nadal.
Εν αναμονή λοιπόν για τα οικιακής χρήσης διαγνωστικά, που τώρα φτιάχνονται στο εξωτερικό κ θα αργήσουν. Εάν ποτέ φθάσουν. Μόνο αυτά θα τα αγοράζεις νόμιμα από φαρμακείο.
https://www.healthreport.gr/koronoios-n ... ta-kanoyn/
Εν αναμονή του νέου νομοθετικού πλαισίου για τα ραπιντ.Με βάση τη σχετική απόφαση του υπουργείου Υγείας rapid test για τον κορονοϊό μπορούν να πραγματοποιούν νομίμως λειτουργούντα «ιδιωτικά διαγνωστικά εργαστήρια και δημόσιες δομές υγείας, όπως νοσοκομεία, δομές πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και ο ΕΟΔΥ»
Μεταξύ των γρήγορων τεστ που απαγορεύεται η διακίνησή τους από φυσικά πρόσωπα είναι αυτά για τη μέτρηση ή εντοπισμό των αντισωμάτων όπως είναι τα IgG, IgM και IgA. Μάλιστα τις επόμενες ημέρες με απόφαση του υπουργού Υγείας θα εξειδικευτούν τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα που απαγορεύεται η χρήση και διακίνησή τους από φυσικά πρόσωπα.
.
επιτέλους κινήθηκαν να βάλουν κανόνες.
Δυστυχώς, έχω στο γραφείο μου της ελβετικής roche, πάρα πολύ αξιόπιστα (99.6%). Θα τα επιστρέψουμε λογικά στο διαγνωστικό κέντρο απ'.οπου τα πήραμε.
Δεν πρόλαβε να κάνει κανείς.
Εμεινα με τα λιγότερα αξιόπιστα 80%, γερμανικά nadal.
Εν αναμονή λοιπόν για τα οικιακής χρήσης διαγνωστικά, που τώρα φτιάχνονται στο εξωτερικό κ θα αργήσουν. Εάν ποτέ φθάσουν. Μόνο αυτά θα τα αγοράζεις νόμιμα από φαρμακείο.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θέλω να καταλάβω κάτι μπορείτε να μου το εξηγήσετε;
από Niki » 25 Μάιος 2024, 12:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 17 Απαντήσεις
- 657 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
26 Μάιος 2024, 10:19
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 198 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
18 Ιαν 2025, 12:42
-
-
Νέα δημοσίευση "Το USAID ξόδεψε 50 εκατομύρια δολάρια στο εργαστηριο που δημιούργησε τον κορονοϊό"
από Kauldron » 11 Φεβ 2025, 09:53 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 16 Απαντήσεις
- 467 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
11 Φεβ 2025, 13:16
-