Παρόμοια ποσοστά θα βρείτε επίσης και σε όσες δεν πηδιόνται με όλη την πυροβολαρχία δεξιά και αριστερά και τηρούν βασικότατους κανόνες υγιεινής (δεν χρησιμοποιούμε δημόσιες τουαλέτες, στο ντουζ δεν σκουπιζόμαστε με την πετσέτα της συναθλήτριας, αυτό το έχω δει μικρή, θα ξεράσω).
Εμβολιο εξαφανισε το καρκινο τραχηλου της μητρας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εμβολιο εξαφανισε το καρκινο τραχηλου της μητρας
Παρόμοια ποσοστά θα βρείτε επίσης και σε όσες δεν πηδιόνται με όλη την πυροβολαρχία δεξιά και αριστερά και τηρούν βασικότατους κανόνες υγιεινής (δεν χρησιμοποιούμε δημόσιες τουαλέτες, στο ντουζ δεν σκουπιζόμαστε με την πετσέτα της συναθλήτριας, αυτό το έχω δει μικρή, θα ξεράσω).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 24 Ιαν 2024, 16:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν πειράζει παιδιά,πεταχτείτε να στηρίξετε-χώσετε σε άλλο νήμα
Ναι.panos291 έγραψε: ↑23 Ιαν 2024, 20:47hpv ειναι τα κονδυλωματα?πατησιωτης έγραψε: ↑23 Ιαν 2024, 20:45Ο καρκίνος δεν είναι μεταδοτικός οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Όποια δεν θέλει ας μην το κάνει,δεν πρόκειται να βλάψει κανέναν άλλο.
- hellegennes
Αν όταν λες «πέτυχε τον σκοπό του» εννοείς ότι τον ξεφωνίσαμε για ψευδή είδηση, δεν βλέπω πώς είναι κατόρθωμα αυτό.Isildur έγραψε: ↑24 Ιαν 2024, 16:07Βρε, σχεδόν μια χαρά το μετέφερε. Απλά, ακόμα και η υπερβολή στον τίτλο (φαντάζομαι σκόπιμη, για να ιντριγκάρει κάποιους σαν κι εσένα ή τον Χέλη -btw πέτυχε τον σκοπό του), είναι πολύυυυυυ μικρότερο λάθος από αυτά που κάνεις εσύ συνήθως όταν μεταφέρεις ειδήσεις...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Dwarven Blacksmith
Που κατουράτε εσείς που δεν χρησιμοποιείτε δημόσιες τουαλέτες, έχετε μπουκάλι μαζί σας;Juno έγραψε: ↑24 Ιαν 2024, 16:48

Τι να σου απαντήσω ρε ηλίθιο τρολάκι?
Ξέρεις τί σημαίνει "εξαφάνισε"? Εξαφανίζεις κάτι που υπάρχει. Το δημοσίευμα λέει οτι ΔΕΝ εμφάνισαν, οχι οτι είχαν και το εξαφάνισε.
- Bill Hicks
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Ιαν 2024, 16:55Που κατουράτε εσείς που δεν χρησιμοποιείτε δημόσιες τουαλέτες, έχετε μπουκάλι μαζί σας;SpoilerShowJuno έγραψε: ↑24 Ιαν 2024, 16:48

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

οι διάνοιες της φορουμάρας πιστεύουν πως όταν λέμε "νικήθηκε η πολιομυελίτιδα" σημαίνει ότι πάει κάποιος που έχει μείνει παράλυτος του κάνουν το εμβόλιο και πετάγεται πάνω και χορεύει κλακέτες
- Dwarven Blacksmith
Αυτό απαντάει πιο πολύ στο "πως" παρά στο "που".Bill Hicks έγραψε: ↑24 Ιαν 2024, 17:12Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Ιαν 2024, 16:55Που κατουράτε εσείς που δεν χρησιμοποιείτε δημόσιες τουαλέτες, έχετε μπουκάλι μαζί σας;SpoilerShowJuno έγραψε: ↑24 Ιαν 2024, 16:48

Α, πάλι καλά που το κατάλαβες. Ο "γιατρός" όμως, το παρουσιάζει ως θεραπεία.
Κρετίνε.
Η πλάκα είναι πως όλα τα καθίκια που αν έγραφα εγώ κάτι αντίστοιχο θα πέφτανε να με φάνε, τώρα χειροκροτάνε. Γαμώ τη Νέα Δημοκρατία σας μέσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σε ασθενή στη Θεσσαλονίκη το πρώτο πειραματικό εμβόλιο για τον καρκίνο του πνεύμονα
από Ίακχος » 27 Ιουν 2024, 21:44 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 4 Απαντήσεις
- 369 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
27 Ιουν 2024, 21:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση LGBTQI+ - Πραγματικότητα οι μεταμοσχεύσεις μήτρας - Θα μπορέσουν να γίνουν σε τρανς γυναίκες;
από O I » 18 Νοέμ 2023, 00:23 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 16 Απαντήσεις
- 803 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από O I
25 Ιαν 2024, 17:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στο εδώλιο πρώην εισαγγελέας που εξαφάνισε πάνω από 1.000 δικογραφίες..!!
από Parrot » 19 Μαρ 2024, 11:11 » σε Εγκληματικότητα - 8 Απαντήσεις
- 2263 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
25 Απρ 2024, 18:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Κιρ Στάρμερ «εξαφάνισε» το πορτρέτο της Μάργκαρετ Θάτσερ από την Ντάουνινγκ Στριτ
από ΓΑΛΗ » 03 Σεπ 2024, 12:32 » σε Διεθνής πολιτική - 27 Απαντήσεις
- 647 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
24 Νοέμ 2024, 12:17
-