H Ισπανία από Δευτέρα ανοίγει τις επιχειρήσεις, Δανία και Αυστρία ακολουθούν.

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Re: H Ισπανία από Δευτέρα ανοίγει τις επιχειρήσεις, Δανία και Αυστρία ακολουθούν.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 22 Απρ 2020, 07:41

Αρίστος έγραψε:
22 Απρ 2020, 07:38
Niki μου πως να παω για ψαρεμα;

Στο εξοχικο μου και βαρκα εχω και ειδη ψαρικης αλλα δεν με αφησε η κυβερνηση να παω σε εξοχικο που ειναι 30 χιλιομετρα εξω απο την Αθηνα.

.
Εντάξει άμα πέσει πείνα θα βρείς τον τρόπο.
Έγραψα αυτά για μάζεμα γιατί είναι εκλεκτά.
Αυτοί όλοι που έρχονται μετανάστες πρώτα τρώνε αυτά μετά τα φύλλα φραγκοσυκιάς ,ακολουθούν οι φλούδες από τα δέντρα και στο τέλος βγάζουν ότι μείνει και τρώνε και τις ρίζες αφού τα ξεπαστρέψουν όλα έρχονται σαν μετανάστες πείνας.
Εμείς έχουμε ακόμα να φάμε ολόκληρα βουνά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.

Άβαταρ μέλους
Niki

Re: H Ισπανία από Δευτέρα ανοίγει τις επιχειρήσεις, Δανία και Αυστρία ακολουθούν.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 22 Απρ 2020, 07:44

Kostaras έγραψε:
22 Απρ 2020, 07:39
Niki έγραψε:
22 Απρ 2020, 07:33
Αρίστος έγραψε:
22 Απρ 2020, 07:20

Μειοψηφια ειμασταν οσοι υποστηριζαμε οτι η πεινα θα φερει περισσοτερους νεκρους απο τον κορονοιο. Σε λιγο καιρο ομως θα το πιπιλανε ολοι.

.
Περπάτα και μάζεψε , σπαράγγια , σαλιγκάρια ,σταμναγκάθι , άγρια χόρτα , μολόχες από τα βουνά, πήγαινε για ψάρεμα ζούμε σε μια ευλογημένη χώρα όποιος πεινάει στην Ελλάδα είναι για μένα απλά τεμπέλης.
Πώς δεν το σκέφτηκε κάποιος;Θα πληρώνουμε την ΔΕΗ με σαλιγκάρια.
Εδώ γράφετε ότι θα πεθαίνει ο κόσμος από την πείνα όταν πιστεύετε κάτι τέτοιο δεν μιλάμε για ρεύμα ,ίντερνετ και τηλεόραση το έχετε πάει σε άλλη πίστα.
Σε αυτήν την πίστα ισχύουν αυτά που γράφω εγώ.
Αν μιλάμε για ρεύμα και λοιπά επιστρέφουμε σε άλλη πίστα.
Αποφασίστε.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 22 Απρ 2020, 07:57

Niki έγραψε:
Αρίστος έγραψε:
Nandros έγραψε:
22 Απρ 2020, 07:17
Σώπααα! :o
Είσαι ο πρώτος που το σκέφτηκε, πρώτη φορά το ακούτω! Μεγάλε! :blm:
Μειοψηφια ειμασταν οσοι υποστηριζαμε οτι η πεινα θα φερει περισσοτερους νεκρους απο τον κορονοιο. Σε λιγο καιρο ομως θα το πιπιλανε ολοι.
Περπάτα και μάζεψε , σπαράγγια , σαλιγκάρια ,σταμναγκάθι , άγρια χόρτα , μολόχες από τα βουνά, πήγαινε για ψάρεμα ζούμε σε μια ευλογημένη χώρα όποιος πεινάει στην Ελλάδα είναι για μένα απλά τεμπέλης.
Άχρηστες λουλούδες της πόλης κορίτσι μου!
Έχουν ένα κοντυλοφόρο και το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να ζπρώχνουν χαρτιά οι χαρτογιακάδες!
Άχθος αρούρης.
Στην Κατοχή θα πέθαιναν πρώτοι απ' όλους! :c040:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 22 Απρ 2020, 08:04

Nandros έγραψε:
22 Απρ 2020, 07:57
Niki έγραψε:
Αρίστος έγραψε:
Έχουν ένα κοντυλοφόρο και το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να ζπρώχνουν χαρτιά οι χαρτογιακάδες!
Άχθος αρούρης.
.
Τα κατσίκια τρώνε τα πάντα στο βουνό.
Φυσικά έχουν καλύτερο πεπτικό από μας.
Εμείς μπορούμε να φάμε το 75-80 % από ότι υπάρχει στα βουνά, φτάνει να ξέρουμε πώς.
Οι πευκοβελόνες και οι φλούδες από τους κορμούς είναι τα πιο δύσκολα.

Kostaras

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kostaras » 22 Απρ 2020, 08:07

Niki έγραψε:
22 Απρ 2020, 08:04
Nandros έγραψε:
Niki έγραψε:
Άχθος αρούρης.
.
Εμείς μπορούμε να φάμε το 75-80 % από ότι υπάρχει στα βουνά, φτάνει να ξέρουμε πώς.
Όπως σου έγραψε και ο προηγούμενος η κυβέρνηση μας απαγορεύει να φεύγουμε από τα στενά όρια του Δήμου μας.

Άβαταρ μέλους
Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 22 Απρ 2020, 08:12

Βάλτε τα πράγματα στην σωστή βάση.
Ο κόσμος θα δυσκολευτεί για να ζει όπως πρώτα.
Όχι ότι θα πεθαίνουν από την πείνα ορδές όπως γράφετε.
Πήγανε οι μετανάστες στις Καστανιές στον Έβρο στην Αλεξανδρούπολη και είδαν το δάσος σαν τραπέζι στρωμένο.
Μέσα σε ένα μήνα έκοψαν και έκαψαν δέντρα , έφαγαν χόρτα, μανιτάρια, μέχρι και ρίζες στο τέλος άφησαν σκουπίδια και ξεραΐλα.
Είχαν συμπλήρωμα μερίδες φαγητού από τους Τούρκους αλλά οι μεζέδες μεζέδες.
Όσοι έρχονται από χώρες της πείνας βλέπουν τα δάση σαν τραπέζι στρωμένο έτοιμο.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 22 Απρ 2020, 08:19

Kostaras έγραψε:
22 Απρ 2020, 08:07
Niki έγραψε:
22 Απρ 2020, 08:04
Nandros έγραψε:

Άχθος αρούρης.
.
Όπως σου έγραψε και ο προηγούμενος η κυβέρνηση μας απαγορεύει να φεύγουμε από τα στενά όρια του Δήμου μας.
Όταν θα πέσει πείνα, ποιος θα δίνει σημασία στο κράτος ή την κυβέρνηση; :e040:
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 22 Απρ 2020, 17:46

Εντωμεταξύ εδώ τα πρώτα που ανοίγουν είναι υποθηκοφυλακεια, ειρηνοδικεια, και πρωτοδικεία, για να ξεκινήσουν οι κατασχέσεις, ενώ μέσω καραντίνας και εκτίναξη της ανεργίας. Η πιο ξεφτιλισμενη κυβερνηση στην ιστορία.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla » 22 Απρ 2020, 20:42

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
22 Απρ 2020, 17:46
Εντωμεταξύ εδώ τα πρώτα που ανοίγουν είναι υποθηκοφυλακεια, ειρηνοδικεια, και πρωτοδικεία, για να ξεκινήσουν οι κατασχέσεις, ενώ μέσω καραντίνας και εκτίναξη της ανεργίας. Η πιο ξεφτιλισμενη κυβερνηση στην ιστορία.
Τα γράφω και στο άλλο τόπικ με τον Βάτραχο. Επειδή είναι του επαγγέλματος μου είναι εντελώς απαράδεκτο αυτό που έκαναν και ήδη υπάρχουν αντιδράσεις από τους δικηγόρους. Κατά τα άλλα το μοντέλο που πάμε να ακολουθήσουμε ολοένα και περισσότερο μου μοιάζει πια με μοντέλο Σουηδίας ειδικά αν ανοίξουν καφέ και σχολεία.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 22 Απρ 2020, 20:46

Arisvilla έγραψε:
22 Απρ 2020, 20:42
Τα γράφω και στο άλλο τόπικ με τον Βάτραχο. Επειδή είναι του επαγγέλματος μου είναι εντελώς απαράδεκτο αυτό που έκαναν και ήδη υπάρχουν αντιδράσεις από τους δικηγόρους. Κατά τα άλλα το μοντέλο που πάμε να ακολουθήσουμε ολοένα και περισσότερο μου μοιάζει πια με μοντέλο Σουηδίας ειδικά αν ανοίξουν καφέ και σχολεία.
Νταξει. Παντού αρχίζουν να χαλαρώνουν. Πρέπει να αρχίσουμε να μάθουμε να ζούμε με τον ιό. Δεν γίνεται να καθόμαστε καραντίνα κάνα χρόνο. Αφού αντιστάθηκα στο πρώτο σοκ, αργά αργα χρειάζεται να καταργούμε μέτρα, με πρώτο τα μηνύματα, για να μην φοβόμαστε τους μπάτσους λες και είμαστε κατοχή. Μετά σιγά σιγά και τα υπόλοιπα, γιατί υπάρχουν άνθρωποι χωρίς εισόδημα απελπισμένοι, και επίσης χλωμό να μας δίνει το κράτος χρήματα να ζούμε μέχρι τα γεραματα.

Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla » 22 Απρ 2020, 20:52

22 Απρ 2020, 20:46
Arisvilla έγραψε:
Νταξει. Παντού αρχίζουν να χαλαρώνουν. Πρέπει να αρχίσουμε να μάθουμε να ζούμε με τον ιό. Δεν γίνεται να καθόμαστε καραντίνα κάνα χρόνο. Αφού αντιστάθηκα στο πρώτο σοκ, αργά αργα χρειάζεται να καταργούμε μέτρα, με πρώτο τα μηνύματα, για να μην φοβόμαστε τους μπάτσους λες και είμαστε κατοχή. Μετά σιγά σιγά και τα υπόλοιπα, γιατί υπάρχουν άνθρωποι χωρίς εισόδημα απελπισμένοι, και επίσης χλωμό να μας δίνει το κράτος χρήματα να ζούμε μέχρι τα γεραματα.
Εγώ νομίζω ότι αυτοσχεδιάζουν παντού στον κόσμο. Αυτό το χαλαρώνουμε τώρα και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει μου φαίνεται λίγο ότι να ναι τακτική. Τουλάχιστον οι Σουηδοί ήταν πιο ξεκάθαροι από την αρχή. Και να ανοίξουν τώρα επιχειρήσεις, σχολεία, καφέ κτλ δεν πρόκειται να υπάρχει καμιά ιδιαιτερη κίνηση εκεί πέραν από κάποιους πιτσιρικάδες που θα βγουν για καφεδάκο. Αυτοί αρκούν για να ξαναυπάρχουν κρούσματα και μετά θα έχουμε ξανά λοκ ντάουν και πάει λέγοντας. Δεν μου φαίνεται νορμάλ αυτή τη τακτική. Θα μου πεις τι μπορεί να γίνει? Αφού δεν μπορούμε να κυκλοφορούμε όλοι με μάσκα και να κάνουμε τεστ για να δούμε ποιοι είναι οι φορείς καταφεύγουμε σε αυτές τις "λύσεις"

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 22 Απρ 2020, 20:58

Arisvilla έγραψε:
22 Απρ 2020, 20:52
22 Απρ 2020, 20:46
Arisvilla έγραψε:

Εγώ νομίζω ότι αυτοσχεδιάζουν παντού στον κόσμο. Αυτό το χαλαρώνουμε τώρα και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει μου φαίνεται λίγο ότι να ναι τακτική. Τουλάχιστον οι Σουηδοί ήταν πιο ξεκάθαροι από την αρχή. Και να ανοίξουν τώρα επιχειρήσεις, σχολεία, καφέ κτλ δεν πρόκειται να υπάρχει καμιά ιδιαιτερη κίνηση εκεί πέραν από κάποιους πιτσιρικάδες που θα βγουν για καφεδάκο. Αυτοί αρκούν για να ξαναυπάρχουν κρούσματα και μετά θα έχουμε ξανά λοκ ντάουν και πάει λέγοντας. Δεν μου φαίνεται νορμάλ αυτή τη τακτική. Θα μου πεις τι μπορεί να γίνει? Αφού δεν μπορούμε να κυκλοφορούμε όλοι με μάσκα και να κάνουμε τεστ για να δούμε ποιοι είναι οι φορείς καταφεύγουμε σε αυτές τις "λύσεις"
Αν γίνει αυτό, απλά θα δικαιωθεί η Σουηδία. Το να έχεις κλειστή την οικονομία ένα χρόνο, συγνώμη δε γίνεται. Αφού έφαγες την πρωτη φάση χαλαρά, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις σιγά σιγά και ο κόσμος υποψιασμένος να είναι προσεκτικός.

Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron » 23 Απρ 2020, 20:23

Και η Γαλλία ανοίγει τα πάντα από μέσα Μαϊου, εκτός από την εστίαση.

Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian » 24 Απρ 2020, 00:16

ΓΑΛΗ έγραψε:
12 Απρ 2020, 13:29
Dorian έγραψε:
12 Απρ 2020, 13:15

Σταδιακά από Τέλη Απριλίου πρέπει να ξανααρχίσουν όλα να λειτουργούν και τα σχολεία από αρχές Μαίου, επέκταση σχολικού έτους σε όλο το καλοκαίρι όπου λογικά δεν θα έχουμε ιώσεις. Πρέπει να δουλεύει ο κοσμος.
Σαφώς και πρέπει να δουλεύει ο κόσμος. Αλλά δυστυχώς, υπάρχει ένας παράγων που προφανέστατα δεν είναι ορατός.
Το άνοιγμα μιας επιχείρησης δεν συνεπάγεται κερδοφόρο τζίρο, σ' αυτήν την περίοδο. Γιατί το θέμα δεν αφορά μόνον στο ποιοι και πόσοι θα ανοίξουν αλλά στο ποιοι και πόσοι θα αγοράσουν το χ προϊόν ή υπηρεσία. Εκτός αν λειτουργήσει αντίστροφα και παίξουν νέα μέτρα όπου ο καθένας να πρέπει να πηγαίνει υποχρεωτικά σε καφέ, εστιατόρια, ξενοδοχεία και κομμωτήρια για ένα τρίμηνο και να αγοράζει ένα ζευγάρι παπούτσια, ένα παντελόνι και ένα μαγιώ κάθε 15 μέρες.
όλοι αναμένουν συνδυασμό με δημοσιονομική επέκταση και μέτρα τύπου new deal . Μάθαμε 5 τετριμμένες ατάκες από τον σκάι τα χρόνια της κρίσης για την γαμάτη ελεύθερη αγορά, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τις πιστέψουμε κιόλας.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 24 Απρ 2020, 14:26

Dorian έγραψε:
24 Απρ 2020, 00:16
ΓΑΛΗ έγραψε:
12 Απρ 2020, 13:29
Dorian έγραψε:
12 Απρ 2020, 13:15

Σταδιακά από Τέλη Απριλίου πρέπει να ξανααρχίσουν όλα να λειτουργούν και τα σχολεία από αρχές Μαίου, επέκταση σχολικού έτους σε όλο το καλοκαίρι όπου λογικά δεν θα έχουμε ιώσεις. Πρέπει να δουλεύει ο κοσμος.
Σαφώς και πρέπει να δουλεύει ο κόσμος. Αλλά δυστυχώς, υπάρχει ένας παράγων που προφανέστατα δεν είναι ορατός.
Το άνοιγμα μιας επιχείρησης δεν συνεπάγεται κερδοφόρο τζίρο, σ' αυτήν την περίοδο. Γιατί το θέμα δεν αφορά μόνον στο ποιοι και πόσοι θα ανοίξουν αλλά στο ποιοι και πόσοι θα αγοράσουν το χ προϊόν ή υπηρεσία. Εκτός αν λειτουργήσει αντίστροφα και παίξουν νέα μέτρα όπου ο καθένας να πρέπει να πηγαίνει υποχρεωτικά σε καφέ, εστιατόρια, ξενοδοχεία και κομμωτήρια για ένα τρίμηνο και να αγοράζει ένα ζευγάρι παπούτσια, ένα παντελόνι και ένα μαγιώ κάθε 15 μέρες.
όλοι αναμένουν συνδυασμό με δημοσιονομική επέκταση και μέτρα τύπου new deal . Μάθαμε 5 τετριμμένες ατάκες από τον σκάι τα χρόνια της κρίσης για την γαμάτη ελεύθερη αγορά, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τις πιστέψουμε κιόλας.
Οκ, τότε γράψε εσύ σε ποιες επιχειρήσεις θεωρείς ότι θα δουλέψει ο κόσμος, αν σταματήσουν στις 2 Μαΐου όλα τα μέτρα.

Η 1η δεν πιάνεται γιατί είναι απεργία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών