Το πιό επικίνδυνο απ'όλα είναι εσύ ο ίδιος να έχεις τον ιό και να μη το ξέρεις.ST48410 έγραψε: ↑14 Μαρ 2020, 00:25Κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Έχω βάλει απαγορευτικό και σκέφτομαι όταν βαρεθεί μετά από πολλές μέρες να την πάω μια βολτούλα με το αυτοκίνητο. Δεν ξέρω αν και αυτό εγκυμονεί κινδύνους. Για την ώρα μάλλον κινδυνεύει αν της το μεταφέρω εγώ ή αν έρθει κάποιος σπίτι για επίσκεψη όταν λείπω. Επίσης δεν ξέρω πόσο ασφαλείς είναι συσκευασίες των πραγμάτων που έχω ψωνίσει. Δεν καθαρίζονται τα πάντα.stergiosbik έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 11:40Γενικα ειναι δυσκολο να καταλαβουν οι μεγαλοι οτι πρεπει να προσεχουν σε ολα τα θεματα.
Δεν τους κατηγορω ομως.Δεν εχω βρεθει στη θεση τους και δεν γινεται να τους καταλαβω.Μπορει κι εμεις να ειμαστε υπερβολικοι πανω στο αγχος μας να τους προστατεψουμε
Ισως να κανω και χειροτερα αν με αξιωσει ο Θεος να φτασω σε μεγαλη ηλικια.
Παντως σε γενικες γραμμες δεν εχω παραπονο.Συνεννοουμαστε μια χαρα με ελαχιστες φορες να εχουμε προβλημα.
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Τρίτος νεκρός στη Ζάκυνθο. Αρχίζει...
-
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Επειδή εχω χάσει τα δρώμενα λίγο, ο 90χρονος από που το κόλλησε ξέρουμε;
Στο ηλικιακο προφιλ των πρωτων κρουσματων υπαρχουν 47 πανω απο 65. Μεχρι στιγμης 3 εξ αυτων πεθαναν. Δηλαδη περιπου 6% θνησιμοτητα σε αυτες τις ηλικιες. Απλα το δειγμα μεχρι στιγμης δεν ειναι μεγαλο.
Μάλλον από συγγενή του.
Νωρίτερα, έγινε γνωστό πως ασθενής ηλικίας 90 ετών είναι ο δεύτερος νεκρός από τον κορωνοϊό στη χώρα μας. Ο ηλικιωμένος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας και κατέληξε μετά από σοβαρές επιπλοκές πνευμονίας, που προκάλεσε ο κορωνοϊός.
Εκτός από τον 90χρονο, δύο νέα θετικά κρούσματα επιβεβαιώθηκαν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο στις 11 Μαρτίου, τα οποία μεταφέρθηκαν από την Καστοριά στην Πτολεμαΐδα. Πρόκειται για ένα ζευγάρι από τη Δαμασκηνιά Βοϊου, οι οποίοι είναι συγγενείς του 90χρονου που είχε μεταφερθεί στο Μποδοσάκειο επίσης από την Καστοριά.
http://mpetskas.com/?p=63426
-
Και οι τρεις αντρες
Οι παντρεμενοι αντρες ειναι η κατηγορια που κινδυνευει πιο πολυ.
Ειναι ισως μια αμυνα του οργανισμου να γλυτωσει
Δεν ξέρεις ποιανού πατέρας είσαι ; Τόσο μουρντάρης ;

-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
- hellegennes
Φιου.Gouerino 4 έγραψε: ↑14 Μαρ 2020, 11:34Οι παντρεμενοι αντρες ειναι η κατηγορια που κινδυνευει πιο πολυ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
3 νεκροί σε 228 επιβεβαιωμένα κρούσματα. 1,3% το ποσοστό θνησιμότητας.
Για τα ελληνικά δεδομένα, 67 δεν είναι μεγάλος.
- EKPLIKTIKOS
Είναι πολύ νωρίς. Απλά τα καταγράφω μέχρι να δούμε που θα φτάσουμε.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑14 Μαρ 2020, 18:34Νωρις ειναι ακομα νομίζω. Σιγουρα τα κρούσματα ειναι περισσότερα αλλα ακομα λιγοι απο τα confirmed εχουν αναρρώσει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στη Θεσσαλία πρώτος ο Αγοραστός
από Golden Age » 08 Οκτ 2023, 21:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 684 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
08 Οκτ 2023, 21:31
-
-
- 118 Απαντήσεις
- 5455 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
10 Απρ 2024, 18:51
-
- 35 Απαντήσεις
- 1129 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
22 Ιαν 2025, 16:39
-
-
Νέα δημοσίευση Ο πρώτος καθαρά θεολογικής προέλευσης θεός.
από Άθεος » 20 Απρ 2024, 22:11 » σε Θρησκειολογία - 6 Απαντήσεις
- 608 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
23 Απρ 2024, 14:53
-