Για κανένα τρίμηνο πάλεψα με αϋπνίες, μια κατάσταση που δημιουργήθηκε από την έλλειψη ζάχαρης , από γεύση κανένα πρόβλημα το έχω συνηθήσει και μου αρέσει, μου έφεραν κατά λάθος ένα καφέ μέτριο σε ένα μαγαζί και νόμιζα ότι με δηλητηρίασαν. Πολύ μπλιάχ ήταν, πως τον έπινα έτσι τόσα χρόνια; .
Αυτοφαγία: η ασιτία κάνει καλό στην υγεία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Αυτοφαγία: η ασιτία κάνει καλό στην υγεία
the end
Τρώω αλλά σπάνια, φαντάσου καμιά 20αριά κουταλιές τον χρόνο, με τίποτα λουκουμάδες...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 08 Φεβ 2019, 01:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
οτι μπορείς να τρώς όλη μέρα με σωληνάκι, σαν τα φυτά. Το άρθρο λέει για τα άγρια ζώα, τους ανθρώπους

Εμένα αυτοί που πίνουν καφέ πικρό μου μοιάζουν εξωγήινοι..

"Άχρι καιρού..."
Και η θρησκεία με την νηστεία αυτό προωθεί.. την αυτοφαγία. Τρεις φορές τον χρόνο.
Αλλά πρέπει να τους φοβίσει για το καλό της υγείας τους. Άνθρωποι. ΄Ετσι είναι.
Αλλά πρέπει να τους φοβίσει για το καλό της υγείας τους. Άνθρωποι. ΄Ετσι είναι.
the end
- Otto Weininger
1) Φάνηκε οτι κρασαρει όταν της είπε ο άλλος πως όταν κάπνιζε μπορούσε να μείνει νηστικός περισσότερο. Και εκείνη τον ρώτησε "γιατί". Κι όταν ο έρημος της απάντησε "τι γιατί; γιατί κάπνιζα" εκεινη του απαντάει "αποκλείεται, τότε όσοι δεν καπνίζουν θα πρέπει να είναι χοντροί. Οπότε εκεί την ρώτησα για την ηλικία της. Οι 360 μέρες ήταν απλά το κερασακι που με επιβεβαίωσε λογο μετά.enaon έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 01:23που πρόλαβες και το είδες ρε παιδί μου; Και αν βγάλεις το 360 και τον φίλο, πάλι οκ τα λέει για σχόλια σχετικά με το άρθρο. Πες λίγο σοβαρά αν θες, κάθε 24 κάθε 12 ώρες ή κάθε 3 είναι καλύτερο να τρώμε, έχεις διδαχθεί αρκετά για να ξέρεις με σιγουριά να απαντήσεις;Otto Weininger έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 01:17Νομίζεις ότι δεν είπε τίποτα περίεργο. Τα καμπανάκια ακούστηκαν νωρίς νωρίς.
2) Εχω διδαχθεί αρκετά, για να ξέρω ότι δεν υπάρχει απάντηση σε αυτό που ρωτας διότι ζητάς κάτι φιξαρισμενο για όλους.
Το ποσό και το ποτέ θα τρως καθώς και το τι, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ναι, αλλά είπαμε, νηστεία θα πει ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΤΙΠΟΤΑ! Απο το νη και το εσθίω. Ο Χριστός στην έρημο τίποτα δεν έτρωγε. Τα υπολοιπα μάλλον τα θέσπισαν κατ οικονομίαν επειδή δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε πιστά το πρότυπο.
"Άχρι καιρού..."
Γιατί σου φανηκε περίεργο αυτό με το κάπνισμα;;;; Καταρχάς ποτέ μου δεν κάπνισα και δεν ξέρω!!!Otto Weininger έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 01:451) Φάνηκε οτι κρασαρει όταν της είπε ο άλλος πως όταν κάπνιζε μπορούσε να μείνει νηστικός περισσότερο. Και εκείνη τον ρώτησε "γιατί". Κι όταν ο έρημος της απάντησε "τι γιατί; γιατί κάπνιζα" εκεινη του απαντάει "αποκλείεται, τότε όσοι δεν καπνίζουν θα πρέπει να είναι χοντροί. Οπότε εκεί την ρώτησα για την ηλικία της. Οι 360 μέρες ήταν απλά το κερασακι που με επιβεβαίωσε λογο μετά.enaon έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 01:23που πρόλαβες και το είδες ρε παιδί μου; Και αν βγάλεις το 360 και τον φίλο, πάλι οκ τα λέει για σχόλια σχετικά με το άρθρο. Πες λίγο σοβαρά αν θες, κάθε 24 κάθε 12 ώρες ή κάθε 3 είναι καλύτερο να τρώμε, έχεις διδαχθεί αρκετά για να ξέρεις με σιγουριά να απαντήσεις;Otto Weininger έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 01:17Νομίζεις ότι δεν είπε τίποτα περίεργο. Τα καμπανάκια ακούστηκαν νωρίς νωρίς.
2) Εχω διδαχθεί αρκετά, για να ξέρω ότι δεν υπάρχει απάντηση σε αυτό που ρωτας διότι ζητάς κάτι φιξαρισμενο για όλους.
Το ποσό και το ποτέ θα τρως καθώς και το τι, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο.
Μήπως είσαι βρωμοξερόλας και μιλάς έτσι μ αυτό το υφος;;;;
"Άχρι καιρού..."
Αυτό ακριβώς. Και ίσως είναι και λάθος να ζορίζουμε και τα παιδιά τόσο πολύ με το φαγητό.Otto Weininger έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 01:45Το ποσό και το ποτέ θα τρως καθώς και το τι, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο.
the end
Μα γιατί έχουμε βάλει στη μέση το "τίποτα", εγώ το είπα χάριν αστειότητας στον εναον. Για κύκλους διατροφής μιλάμε και είδος διατροφής, η νηστεία ανήκει σε αυτούς τους κύκλους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 08 Φεβ 2019, 01:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
Όσον αφορά το αν πρέπει να τρώμε κρέας προτείνω να μην εμπιστευόμαστε γνώμες, σκέψεις, επιστημονικά συμπεράσματα (που τον άλλο μήνα αναθεωρούνται) και λοιπές κουταμάρες των ανθρώπων και να εμπιστευόμαστε τα ίδια τα ζώα.
Μας φοβούνται --------> Τα τρώμε
Σωστό, τα λιποκύτταρα δημιουργούνται στην μικρή ηλικία και όσο περισσότερο τα ταίζεις, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουν να βγουν χοντρά και έτσι πολύ δύσκολα να χάσουν τα κιλά που πήραν.
"Άχρι καιρού..."
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
δεν είναι το ίδιο αυτοι που δεν καπνίζουν και αυτοί που καπνίζουν και το κόβουν.Natasha έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 01:48Γιατί σου φανηκε περίεργο αυτό με το κάπνισμα;;;; Καταρχάς ποτέ μου δεν κάπνισα και δεν ξέρω!!!Otto Weininger έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 01:451) Φάνηκε οτι κρασαρει όταν της είπε ο άλλος πως όταν κάπνιζε μπορούσε να μείνει νηστικός περισσότερο. Και εκείνη τον ρώτησε "γιατί". Κι όταν ο έρημος της απάντησε "τι γιατί; γιατί κάπνιζα" εκεινη του απαντάει "αποκλείεται, τότε όσοι δεν καπνίζουν θα πρέπει να είναι χοντροί. Οπότε εκεί την ρώτησα για την ηλικία της. Οι 360 μέρες ήταν απλά το κερασακι που με επιβεβαίωσε λογο μετά.
Μήπως είσαι βρωμοξερόλας και μιλάς έτσι μ αυτό το υφος;;;;
το φαγητό αντικαθιστά το τσιγάρο.
στους μη καπνιστές δεν υπάρχει τέτοια σύνδεση.
οκ ναι βρε, αλλά ξέρεις τί ρωτάω. Ρωτάω αν έχεις διδαχθεί αρκετά, για να μπορείς σήμερα να κρίνεις αν το άρθρο αυτό μιλάει για κάτι που ήρθε και έφυγε, ή κάτι που θα αλλάξει λίγο την πραγματικότητά μας στο μέλλον.Otto Weininger έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 01:452) Εχω διδαχθεί αρκετά, για να ξέρω ότι δεν υπάρχει απάντηση σε αυτό που ρωτας διότι ζητάς κάτι φιξαρισμενο για όλους.
στο άρθρο στην γιούκι έχει και μερικά πειράματα με ποντίκια, σχετίζει την διαδικασία με τον μυικό ιστό, με διάφορα. Η δική μου αίσθηση της πραγματικότητας είναι οτι πράγματι κάτι συμβαίνει όταν ασκείσαι χωρίς τροφή για λίγες μέρες. Έχεις εμπειρία;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 1225 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
Χθες, 17:56
-