ήρθε, ξανάφυγε όμως

Κάποιοι π.χ. δεν περνάν από τα ζώα στον άνθρωπο?Ασέβαστος έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 17:47σε αντιθεση με ολους τους υπολοιπους που φτιαχτηκαν απο;lonelyrider έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 15:06Θερμοκρασία σώματος μου: 36.6. Κανένα απολύτως σύμπτωμα.
ΥΓ αυτή η μαλακία-ιός εκτιμώ ότι φτιάχτηκε από ανθρώπινα ανθρωποκτόνα χέρια.
οχι, δυστυχως, κανενα επιδομα. αν και δεν ειμαι περισσοτερο εριστικος απο οποιονδηποτε αλλο. δεν ξερω τι εριστικο βλεπεις σε αυτο το ποστ.lonelyrider έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 19:57Κάποιοι π.χ. δεν περνάν από τα ζώα στον άνθρωπο?Ασέβαστος έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 17:47σε αντιθεση με ολους τους υπολοιπους που φτιαχτηκαν απο;lonelyrider έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 15:06Θερμοκρασία σώματος μου: 36.6. Κανένα απολύτως σύμπτωμα.
ΥΓ αυτή η μαλακία-ιός εκτιμώ ότι φτιάχτηκε από ανθρώπινα ανθρωποκτόνα χέρια.
ΥΓ παίρνεις κάποιο επίδομα για να είσαι επιθετικός/ εριστικός?
Άσε το μέλλον ρε κωλόγερε (χιούμορ)...στο μέλλον δεν θα είναι κανείς μας καλά...εκτός αν εννοείς το "απώτερο" μέλλον, όπου θα είμαστε ΑΠΟΛΥΤΩΣ καλά!
Ο Θεός είναι αγαθός. Δεν φτιάχνει τίποτα το βλαπτικό. Οι ανθρώπινες συμφορές είναι αποτελέσματα μεταπτωτικά.Ασέβαστος έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 20:07οχι, δυστυχως, κανενα επιδομα. αν και δεν ειμαι περισσοτερο εριστικος απο οποιονδηποτε αλλο. δεν ξερω τι εριστικο βλεπεις σε αυτο το ποστ.lonelyrider έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 19:57Κάποιοι π.χ. δεν περνάν από τα ζώα στον άνθρωπο?
ΥΓ παίρνεις κάποιο επίδομα για να είσαι επιθετικός/ εριστικός?
τελοσπαντων, στην κουβεντα μας, ναι, οκ, περνανε απο τα ζωα, αλλα ποιος τους εφτιαξε, αρχικα; εγω αληθινα, δεν ξερω, εχω την αισθηση οτι οι περισσοτεροι υπαρχουν απο την απαρχη του κοσμου, εξελισσονται κλπ.
εσυ παλι, το εννοουσες αραγε; εγω καταλαβα οτι αυτος ειναι ανθρωπινη κατασκευη, και ολοι οι υπολοιποι ειναι φτιαγμενοι απο το θεο, που εφτιαξε τον κοσμο. κανω λαθος;
Και ο κατακλυσμός;
Αυτά ήταν απόδοση δικαιοσύνης.
Α μάλιστα...όταν ο θεός καταστρέφει και σκοτώνει είναι επειδή ως αγαθός απονέμει δικαιοσύνη.lonelyrider έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 20:28Αυτά ήταν απόδοση δικαιοσύνης.
Ο άνθρωπος δε φτιάχτηκε βλαπτικός από το Θεό. Εξ ιδίας κακής του προαιρέσεως κατέστη βλαπτικός.
ισως.lonelyrider έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 20:23Ο Θεός είναι αγαθός. Δεν φτιάχνει τίποτα το βλαπτικό. Οι ανθρώπινες συμφορές είναι αποτελέσματα μεταπτωτικά.
Ο Covid-19 ίσως παρήχθη σε κάποιο βιολογικό εργαστήριο με σκοπό εξόντωση ανθρώπινων ζωών από τίποτα διαβολανθρώπους.
με τι να κρινει, με θεικα;