Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Ξέρει κανείς πως πάμε απο διαθεσιμότητα των m-rna εμβολίων; Επίσης θα φέρουν οι δικοί μας το sputnik;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
https://www.liberal.gr/news/anamenoume- ... nio/370871
Το Sputnik βέβαια είναι τεχνολογίας Astra Zeneca.

Είναι, αλλά διάβασα ένα άρθρο που λέει ότι δοκιμάστηκε στην Αργεντινή και δεν παρατηρήθηκαν θρομβώσεις. Επομένως υπερτερεί.πατησιωτης έγραψε: ↑15 Απρ 2021, 01:20https://www.liberal.gr/news/anamenoume- ... nio/370871
Το Sputnik βέβαια είναι τεχνολογίας Astra Zeneca.Δεν ξέρω εάν και πότε θα έλθει αλλά σε δύο μήνες θα υπάρχει αφθονία εμβολίων.
Ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Για ασθένεια που έχω περάσει δεν θα έκανα εμβολιο, κι ας είχε 100 χρονια επιτυχημένων δοκιμών πίσω του. Ζήστε, οσοι θέλετε, το απόλυτο τρομολαγνικο σας όνειρο με ζητιανιά για εμβολια, 10 σελφ-τεστ την ημέρα, μάσκα και στο χεσιμο και εθελοντική απομόνωση περισσότερη και την καθορισμένη. Δεν γουσταρω και δεν χρειάζεται.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑14 Απρ 2021, 23:48Όχι βρε.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑14 Απρ 2021, 23:45Κάτσε, γιατί το γυρισε στην έλλειψη συλλογικοτητας.
Είμαστε εχθροί του λαού.
Εσείς είστε ο ατίθασος λαός που ζυγό δεν υποφέρει κλπ
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Και η ειρωνεία είναι ότι δεν είναι ο ιός καθαυτό που όταν και εαν σκοτώνει, αλλα η υπερπαραγωγή αντισωματων του οργανισμού.Who is The 4th man έγραψε: ↑15 Απρ 2021, 01:00δεν είναι νεκρό τμήμα ιού, είναι ζωντανός ιός καί είναι τό τμήμα εκείνο πού συνεργάζεται με μιτοχόνδρια,πατησιωτης έγραψε: ↑15 Απρ 2021, 00:47Ούτε το εμβόλιο της Astra Zeneca ούτε αυτό της Johnson Johnson πάντως είναι mRNA εμβόλια.Είναι κλασικά εμβόλια με εξασθενημένο αδενοιό.Who is The 4th man έγραψε: ↑15 Απρ 2021, 00:37βάζοντας τώρα στον οργανισμο το κρίσιμο μέρος τού ιού(mRNA) πού είναι υπεύθυνο για τη
παραγωγή τής τοξικής πρωτείνης-s εφ'όσον το mRNA μιμείται τόν φυσικό ιό,τό ίδιο αποτελεσμα
δεν θα έχουμε;.......θρομβόσεις
εφ'όσον τό mRNA εμβόλιο είναι μεταλαγμένο τμημα τού ιού καί μιμείται τόν ιό"
MRNA εμβόλια είναι της Phizer και της Moderna.
γκόλτζι,ριβοσωματα για τη παραγωγή τής τοξικής πρωτείνης-s δηλ είναι μεταλαγμενος κορωνοιός γρίπης
δηλ δουλεύει σαν mRNA.....στην αρχη μας έλεγαν εδώ ότι δεν πρόκειται για ζωντανο ιό
https://www.naftemporiki.gr/story/17123 ... bolio-mrna
https://www.uoa.gr/fileadmin/user_uploa ... lio_Ox.pdf
για το εμβολιο αστραζενεκα,δηλ μεταλαγμένος ιός γρίπης χιμπατζή με τόν sars-cov-2 προκειμένου να παραξει
τη πρωτείνη ς για να παραχθούν αντισώματα,αυτα πολυ γενικά γιατί ή πλήρης τεχνολογία ακομα δεν έχει κατατεθεί.
εμένα άμα με εκβιάσουν απ'τη δουλειά(εκπαιδευτικός) να κανω εμβόλιο θα πάρω λίγα λεπτα πρίν
μιά αναβραζων ασπιρίνη των 1000mg, άλλη μία 6ώρες μετα τό εμβόλιο καί επίσης θα χρειαστώ και ένα
βαμπίρ απ'δώ(..άς πούμε ό λεγεών) να μού τραβάει 50ml αίμα κάθε πρωί για 20 μερες
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Συγνωμη,παρεξηγησα.Ανακαλω το παραπανω ποστ.Papa John σε ειπε οντως σιχαμενο.hellegennes έγραψε: ↑15 Απρ 2021, 01:02Ψευδές. Ουδέποτε έχω καταφερθεί εναντίον εμβολιασμών. Τουναντίον, όταν εγώ μιλούσα για εμβολιασμούς, εσείς μιλούσατε για μπάλα. Οπότε δείξε λίγο ταπεινότητα.
Ούτε καν για το εμβόλια του κορωνοϊού έχω δηλώσει ποτέ αντίθεση. Από την αρχή δήλωσα ότι θα κάνω εμβόλιο αν συνεχίζει να υφίσταται ως απειλή ο κορωνοϊός σε 2-3 χρόνια που θα έχουν ολοκληρωθεί οι κλινικές δοκιμές. Το ότι αποφάσισαν να κάνουν μαζικές κλινικές δοκιμές στο σύνολο του πληθυσμού δεν αλλάζει κάτι.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- hellegennes
Ψεκασμένοι οι Δανοί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
δεν υπαρχει ψυχη.
ο θανατος ειναι δεδομενος, με ορθοδοξια η οχι. ψευροδιλλημα.
θα προτιμησω ελευθερη ζωη για οσο ζησω, μακρια απο τα δεσμα της οποιας θρησκειας.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είσαι πιο ελεύθερος από τον οποιονδήποτε πιστό;

In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Μερικοί δεν πείθονται με τίποτα, ένας δε με έλεγε κάτι για αλατόνερα αντί για μπόλιο.Δημοκρατικός έγραψε: ↑10 Απρ 2021, 21:10Φυσικά και βοηθούν τα εμβόλια. Αν σημαίνουν το τέλος των μη-φαρμακευτικών παρεμβάσεων, είναι άλλο θέμα, που αναμένεται να αποδειχθεί μεσοπρόθεσμα.
Σε κάθε περίπτωση, όποιος δεν θέλει lockdowns και τον τσούζει ο κώλος του με αυτά, να τρέξει ΑΜΕΣΩΣ να εμβολιαστεί και να πείσει να εμβολιαστούν όσους ψεκ ξέρει.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
δεν εχω τους περιορισμους που βαζουν οι θρησκειες.Scouser έγραψε: ↑15 Απρ 2021, 08:51Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είσαι πιο ελεύθερος από τον οποιονδήποτε πιστό;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Nαι, είναι ο πιο σίγουρος δρόμος. Ευφυής επιλογή, δεν αντιλέγω.hellegennes έγραψε: ↑15 Απρ 2021, 01:02Ψευδές. Ουδέποτε έχω καταφερθεί εναντίον εμβολιασμών. Τουναντίον, όταν εγώ μιλούσα για εμβολιασμούς, εσείς μιλούσατε για μπάλα. Οπότε δείξε λίγο ταπεινότητα.
Ούτε καν για το εμβόλια του κορωνοϊού έχω δηλώσει ποτέ αντίθεση. Από την αρχή δήλωσα ότι θα κάνω εμβόλιο αν συνεχίζει να υφίσταται ως απειλή ο κορωνοϊός σε 2-3 χρόνια που θα έχουν ολοκληρωθεί οι κλινικές δοκιμές. Το ότι αποφάσισαν να κάνουν μαζικές κλινικές δοκιμές στο σύνολο του πληθυσμού δεν αλλάζει κάτι.
Αυτό που σας διαφεύγει είναι ότι αν όλοι είχαν το δικό σας σκεπτικό και 15 χρόνια να περιμένατε, το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο. Προφανώς θεωρείτε, ότι μόνον οι άλλοι πρέπει να γίνονται πειραματόζωα, για να διαφυλαχθεί ο ανθός της ανθρωπότης.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Περιορισμούς τους νιώθεις εσύ που δεν πιστεύεις. Αρκετοί πιστοί είναι πολύ ευτυχισμένοι με τους ''περιορισμούς'' αυτούς και επιπλέον ελπίζουν σε μια ανταμοιβή μετά θάνατον, ενώ εσύ στην καλύτερη ελπίζεις στην εξαφάνιση και στη χειρότερη...άστο. Την αλήθεια θα την μάθουν όλοι μετά την τελευταία καληνύχτα, αλλά αν αυτό που μετράει στο ενδιάμεσο είναι το ψυχικό well being, υπάρχουν πάρα πολλοί πιστοί εκεί έξω που είναι πολύ καλύτερα από εσένα. Οπότε ζήσε την ζωή σου όπως εσύ θεωρείς καλύτερα, αλλά άσε τα περί ''ελευθερίας''.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Και για να επιστρέψουμε στο θέμα, ωραία τοποθέτηση, νομίζω καλύπτει και εμένα.hellegennes έγραψε: ↑15 Απρ 2021, 01:02Ψευδές. Ουδέποτε έχω καταφερθεί εναντίον εμβολιασμών. Τουναντίον, όταν εγώ μιλούσα για εμβολιασμούς, εσείς μιλούσατε για μπάλα. Οπότε δείξε λίγο ταπεινότητα.
JD Vance
JD Vance
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο Covid, μετά την παραδοχή σπάνιας παρενέργεια
από Μαδουραίος » 08 Μάιος 2024, 05:28 » σε Κοινωνικά θέματα - 73 Απαντήσεις
- 2317 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
10 Νοέμ 2024, 18:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μα πώς κάνετε έτσι για λίγα σκουλικάκια?
από Kauldron » 27 Νοέμ 2023, 15:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
27 Νοέμ 2023, 15:18
-
-
- 113 Απαντήσεις
- 2072 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από giotis2005
02 Μάιος 2025, 15:36
-
-
Νέα δημοσίευση Υγιής επιχειρηματικότητα στο Ελλαδισταν - Πώς να γίνετε εκατομμυριούχος με λίγα κλίκ
από Unique » 30 Ιουν 2024, 12:30 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 197 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
30 Ιουν 2024, 13:02
-