Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 15 Απρ 2021, 01:13

Ξέρει κανείς πως πάμε απο διαθεσιμότητα των m-rna εμβολίων; Επίσης θα φέρουν οι δικοί μας το sputnik;
Ζούμε σε ένα σύστημα.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 15 Απρ 2021, 01:20

AlienWay έγραψε:
15 Απρ 2021, 01:13
Ξέρει κανείς πως πάμε απο διαθεσιμότητα των m-rna εμβολίων; Επίσης θα φέρουν οι δικοί μας το sputnik;
https://www.liberal.gr/news/anamenoume- ... nio/370871

Το Sputnik βέβαια είναι τεχνολογίας Astra Zeneca. :D Δεν ξέρω εάν και πότε θα έλθει αλλά σε δύο μήνες θα υπάρχει αφθονία εμβολίων.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 15 Απρ 2021, 01:26

πατησιωτης έγραψε:
15 Απρ 2021, 01:20
AlienWay έγραψε:
15 Απρ 2021, 01:13
https://www.liberal.gr/news/anamenoume- ... nio/370871

Το Sputnik βέβαια είναι τεχνολογίας Astra Zeneca. :D Δεν ξέρω εάν και πότε θα έλθει αλλά σε δύο μήνες θα υπάρχει αφθονία εμβολίων.
Είναι, αλλά διάβασα ένα άρθρο που λέει ότι δοκιμάστηκε στην Αργεντινή και δεν παρατηρήθηκαν θρομβώσεις. Επομένως υπερτερεί.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση. :smt023
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 15 Απρ 2021, 01:28

ΓΑΛΗ έγραψε:
14 Απρ 2021, 23:48
Ζενίθεδρος έγραψε:
14 Απρ 2021, 23:45
Papa John έγραψε:
14 Απρ 2021, 23:20

Σε λίγο θα μας αποκαλούν Untermenschen.
Κάπως έτσι ξεκίνησε και ο Αδόλφος :lol:
Κάτσε, γιατί το γυρισε στην έλλειψη συλλογικοτητας.

Είμαστε εχθροί του λαού. :a040:
Όχι βρε.

Εσείς είστε ο ατίθασος λαός που ζυγό δεν υποφέρει κλπ
Για ασθένεια που έχω περάσει δεν θα έκανα εμβολιο, κι ας είχε 100 χρονια επιτυχημένων δοκιμών πίσω του. Ζήστε, οσοι θέλετε, το απόλυτο τρομολαγνικο σας όνειρο με ζητιανιά για εμβολια, 10 σελφ-τεστ την ημέρα, μάσκα και στο χεσιμο και εθελοντική απομόνωση περισσότερη και την καθορισμένη. Δεν γουσταρω και δεν χρειάζεται.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 15 Απρ 2021, 01:36

Who is The 4th man έγραψε:
15 Απρ 2021, 01:00
πατησιωτης έγραψε:
15 Απρ 2021, 00:47
Who is The 4th man έγραψε:
15 Απρ 2021, 00:37
βάζοντας τώρα στον οργανισμο το κρίσιμο μέρος τού ιού(mRNA) πού είναι υπεύθυνο για τη
παραγωγή τής τοξικής πρωτείνης-s εφ'όσον το mRNA μιμείται τόν φυσικό ιό,τό ίδιο αποτελεσμα
δεν θα έχουμε;.......θρομβόσεις
εφ'όσον τό mRNA εμβόλιο είναι μεταλαγμένο τμημα τού ιού καί μιμείται τόν ιό"
Ούτε το εμβόλιο της Astra Zeneca ούτε αυτό της Johnson Johnson πάντως είναι mRNA εμβόλια.Είναι κλασικά εμβόλια με εξασθενημένο αδενοιό.
MRNA εμβόλια είναι της Phizer και της Moderna.
δεν είναι νεκρό τμήμα ιού, είναι ζωντανός ιός καί είναι τό τμήμα εκείνο πού συνεργάζεται με μιτοχόνδρια,
γκόλτζι,ριβοσωματα για τη παραγωγή τής τοξικής πρωτείνης-s δηλ είναι μεταλαγμενος κορωνοιός γρίπης
δηλ δουλεύει σαν mRNA.....στην αρχη μας έλεγαν εδώ ότι δεν πρόκειται για ζωντανο ιό

https://www.naftemporiki.gr/story/17123 ... bolio-mrna

https://www.uoa.gr/fileadmin/user_uploa ... lio_Ox.pdf

Εικόνα
για το εμβολιο αστραζενεκα,δηλ μεταλαγμένος ιός γρίπης χιμπατζή με τόν sars-cov-2 προκειμένου να παραξει
τη πρωτείνη ς για να παραχθούν αντισώματα,αυτα πολυ γενικά γιατί ή πλήρης τεχνολογία ακομα δεν έχει κατατεθεί.

εμένα άμα με εκβιάσουν απ'τη δουλειά(εκπαιδευτικός) να κανω εμβόλιο θα πάρω λίγα λεπτα πρίν
μιά αναβραζων ασπιρίνη των 1000mg, άλλη μία 6ώρες μετα τό εμβόλιο καί επίσης θα χρειαστώ και ένα
βαμπίρ απ'δώ(..άς πούμε ό λεγεών :lol: ) να μού τραβάει 50ml αίμα κάθε πρωί για 20 μερες :102:
Και η ειρωνεία είναι ότι δεν είναι ο ιός καθαυτό που όταν και εαν σκοτώνει, αλλα η υπερπαραγωγή αντισωματων του οργανισμού.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 15 Απρ 2021, 01:46

hellegennes έγραψε:
15 Απρ 2021, 01:02
GoBack έγραψε:
15 Απρ 2021, 00:07
Papa John έγραψε:
14 Απρ 2021, 23:46

Κάτσε γιατί τα έχω πάρει τώρα με τον Χέλλη και τους χαρακτηρισμούς γενικότερα.
Ειρωνικο προς τη ΓΑΛΗ ηταν το ποστ του χελη.Εξαλλου ειναι μεγαλος αντιεμβολιαστης.Υπαρχηγος θα ελεγα στο πχορουμ μετα τον Αριστο.
Ψευδές. Ουδέποτε έχω καταφερθεί εναντίον εμβολιασμών. Τουναντίον, όταν εγώ μιλούσα για εμβολιασμούς, εσείς μιλούσατε για μπάλα. Οπότε δείξε λίγο ταπεινότητα.

Ούτε καν για το εμβόλια του κορωνοϊού έχω δηλώσει ποτέ αντίθεση. Από την αρχή δήλωσα ότι θα κάνω εμβόλιο αν συνεχίζει να υφίσταται ως απειλή ο κορωνοϊός σε 2-3 χρόνια που θα έχουν ολοκληρωθεί οι κλινικές δοκιμές. Το ότι αποφάσισαν να κάνουν μαζικές κλινικές δοκιμές στο σύνολο του πληθυσμού δεν αλλάζει κάτι.
Συγνωμη,παρεξηγησα.Ανακαλω το παραπανω ποστ.Papa John σε ειπε οντως σιχαμενο.
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 15 Απρ 2021, 03:19

Ψεκασμένοι οι Δανοί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 15 Απρ 2021, 08:48

Στύγιος έγραψε:
14 Απρ 2021, 19:39
Τη ζωή μας μπορεί να την πάρετε, την ψυχή και την πίστη μας ΠΟΤΕ ! ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ!!
δεν υπαρχει ψυχη.

ο θανατος ειναι δεδομενος, με ορθοδοξια η οχι. ψευροδιλλημα.

θα προτιμησω ελευθερη ζωη για οσο ζησω, μακρια απο τα δεσμα της οποιας θρησκειας.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser » 15 Απρ 2021, 08:51

Ασέβαστος έγραψε:
15 Απρ 2021, 08:48
Στύγιος έγραψε:
Τη ζωή μας μπορεί να την πάρετε, την ψυχή και την πίστη μας ΠΟΤΕ ! ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ!!
δεν υπαρχει ψυχη.

θα προτιμησω ελευθερη ζωη για οσο ζησω, μακρια απο τα δεσμα της οποιας θρησκειας.
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είσαι πιο ελεύθερος από τον οποιονδήποτε πιστό; :smt017
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 15 Απρ 2021, 08:55

Δημοκρατικός έγραψε:
10 Απρ 2021, 21:10
Φυσικά και βοηθούν τα εμβόλια. Αν σημαίνουν το τέλος των μη-φαρμακευτικών παρεμβάσεων, είναι άλλο θέμα, που αναμένεται να αποδειχθεί μεσοπρόθεσμα.

Σε κάθε περίπτωση, όποιος δεν θέλει lockdowns και τον τσούζει ο κώλος του με αυτά, να τρέξει ΑΜΕΣΩΣ να εμβολιαστεί και να πείσει να εμβολιαστούν όσους ψεκ ξέρει.
Μερικοί δεν πείθονται με τίποτα, ένας δε με έλεγε κάτι για αλατόνερα αντί για μπόλιο.
:102:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 15 Απρ 2021, 09:12

Scouser έγραψε:
15 Απρ 2021, 08:51
Ασέβαστος έγραψε:
Στύγιος έγραψε:
δεν υπαρχει ψυχη.

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είσαι πιο ελεύθερος από τον οποιονδήποτε πιστό; :smt017
δεν εχω τους περιορισμους που βαζουν οι θρησκειες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 15 Απρ 2021, 09:14

hellegennes έγραψε:
GoBack έγραψε:
Papa John έγραψε:

Ειρωνικο προς τη ΓΑΛΗ ηταν το ποστ του χελη.Εξαλλου ειναι μεγαλος αντιεμβολιαστης.Υπαρχηγος θα ελεγα στο πχορουμ μετα τον Αριστο.
Ψευδές. Ουδέποτε έχω καταφερθεί εναντίον εμβολιασμών. Τουναντίον, όταν εγώ μιλούσα για εμβολιασμούς, εσείς μιλούσατε για μπάλα. Οπότε δείξε λίγο ταπεινότητα.

Ούτε καν για το εμβόλια του κορωνοϊού έχω δηλώσει ποτέ αντίθεση. Από την αρχή δήλωσα ότι θα κάνω εμβόλιο αν συνεχίζει να υφίσταται ως απειλή ο κορωνοϊός σε 2-3 χρόνια που θα έχουν ολοκληρωθεί οι κλινικές δοκιμές. Το ότι αποφάσισαν να κάνουν μαζικές κλινικές δοκιμές στο σύνολο του πληθυσμού δεν αλλάζει κάτι.
Nαι, είναι ο πιο σίγουρος δρόμος. Ευφυής επιλογή, δεν αντιλέγω.

Αυτό που σας διαφεύγει είναι ότι αν όλοι είχαν το δικό σας σκεπτικό και 15 χρόνια να περιμένατε, το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο. Προφανώς θεωρείτε, ότι μόνον οι άλλοι πρέπει να γίνονται πειραματόζωα, για να διαφυλαχθεί ο ανθός της ανθρωπότης. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser » 15 Απρ 2021, 09:20

Ασέβαστος έγραψε:
15 Απρ 2021, 09:12
Scouser έγραψε:
15 Απρ 2021, 08:51
Ασέβαστος έγραψε:

δεν υπαρχει ψυχη.

δεν εχω τους περιορισμους που βαζουν οι θρησκειες.
Περιορισμούς τους νιώθεις εσύ που δεν πιστεύεις. Αρκετοί πιστοί είναι πολύ ευτυχισμένοι με τους ''περιορισμούς'' αυτούς και επιπλέον ελπίζουν σε μια ανταμοιβή μετά θάνατον, ενώ εσύ στην καλύτερη ελπίζεις στην εξαφάνιση και στη χειρότερη...άστο. Την αλήθεια θα την μάθουν όλοι μετά την τελευταία καληνύχτα, αλλά αν αυτό που μετράει στο ενδιάμεσο είναι το ψυχικό well being, υπάρχουν πάρα πολλοί πιστοί εκεί έξω που είναι πολύ καλύτερα από εσένα. Οπότε ζήσε την ζωή σου όπως εσύ θεωρείς καλύτερα, αλλά άσε τα περί ''ελευθερίας''.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance

Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser » 15 Απρ 2021, 09:22

hellegennes έγραψε:
GoBack έγραψε:
Papa John έγραψε:

Και για να επιστρέψουμε στο θέμα, ωραία τοποθέτηση, νομίζω καλύπτει και εμένα.
JD Vance

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών