Βραχνιασμα ενα μηνα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Βραχνιασμα ενα μηνα
Γιατι μπορει να ειμαι συνεχεια βραχνιασμενος; Ξεκινησε πριν ενα μηνα με πονολαιμο. Ο πονολαιμος περασε σε λιγες μερες, αλλα εμεινε το βραχνιασμα.
Re: Βραχνιασμα ενα μηνα
Σε πολλές γκόμενές αρέσει. Το βραχνιασμα στην αντρική φωνή, όχι ο πονόλαιμος.
Δεν εχει σημασια.Von Mackensen έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 06:10Σε πολλές γκόμενές αρέσει. Το βραχνιασμα στην αντρική φωνή, όχι ο πονόλαιμος.
Πιθανότατα σου άφησε φλεγμονή στο φάρυγγα, κοινώς φαρυγγίτιδα. Πήγαινε σε κάποιον ΟΡΛ να σου γράψει θεραπεία με αντιβίωση.Ορέστης 35 έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 05:33Γιατι μπορει να ειμαι συνεχεια βραχνιασμενος; Ξεκινησε πριν ενα μηνα με πονολαιμο. Ο πονολαιμος περασε σε λιγες μερες, αλλα εμεινε το βραχνιασμα.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Σε εμένα κράτησε δύο μήνες μετρώντας από τον Αύγουστο. Πήρα την άδεια μου αρχές Αυγούστου και έπεσαν οι αμυντικοί μου μηχανισμοί. Αυτό σε συνδυασμό με τον κλιματισμό στο πλοίο από Πειραιά μέχρι Κρήτη (γιατί με έβαλαν να κοιμηθώ στο επάνω κρεβάτι εκεί που χτυπάει ο κλιματισμός) είχαν αποτέλεσμα μια φαρυγγίτιδα που δεν έχει περάσει ακόμα. Προχθές πριν κάνω έρωτα σε μια ωραία κοπέλα στα προκαταρκτικά κάναμε τη στάση 69. Μου ήταν πολύ δύσκολο να αναπνεύσω κατά την αιδοιολειχία και η κοπέλα όταν ήρθε σε οργασμό επειδή ήμουν ανάποδα τα υγρά της τα ρούφηξα από την μύτη. Στην αρχή νόμιζα ότι θα πνιγώ μετά όμως ανακάλυψα ότι η φαρυγγίτιδα μου είχε περάσει. Επίσης έτρεξα στο βουνό 9 χλμ με 5,17 στο χιλιόμετρο που είναι ρεκόρ για εμένα.
Υπαρχει πιθανοτητα να ειναι στρεπτοκοκκος; Θελω να παρει δειγμα για καλλιεργεια. Θα με δουν στα επειγοντα λες;aLiCat έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 07:36Πιθανότατα σου άφησε φλεγμονή στο φάρυγγα, κοινώς φαρυγγίτιδα. Πήγαινε σε κάποιον ΟΡΛ να σου γράψει θεραπεία με αντιβίωση.Ορέστης 35 έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 05:33Γιατι μπορει να ειμαι συνεχεια βραχνιασμενος; Ξεκινησε πριν ενα μηνα με πονολαιμο. Ο πονολαιμος περασε σε λιγες μερες, αλλα εμεινε το βραχνιασμα.
Για στρεπτόκοκκο δεν ξέρω, θα πρέπει να γίνουν εργαστηριακές..Ορέστης 35 έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 07:48Υπαρχει πιθανοτητα να ειναι στρεπτοκοκκος; Θελω να παρει δειγμα για καλλιεργεια. Θα με δουν στα επειγοντα λες;aLiCat έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 07:36Πιθανότατα σου άφησε φλεγμονή στο φάρυγγα, κοινώς φαρυγγίτιδα. Πήγαινε σε κάποιον ΟΡΛ να σου γράψει θεραπεία με αντιβίωση.Ορέστης 35 έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 05:33Γιατι μπορει να ειμαι συνεχεια βραχνιασμενος; Ξεκινησε πριν ενα μηνα με πονολαιμο. Ο πονολαιμος περασε σε λιγες μερες, αλλα εμεινε το βραχνιασμα.

Αν έχεις υπομονή, θα σε δουν και τα επείγοντα.
Αν έχεις τη δυνατότητα, πήγαινε σε ιδιώτη.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Ορέστης 35 έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 05:33Γιατι μπορει να ειμαι συνεχεια βραχνιασμενος; Ξεκινησε πριν ενα μηνα με πονολαιμο. Ο πονολαιμος περασε σε λιγες μερες, αλλα εμεινε το βραχνιασμα.
.
Καπνίζεις ή κάπνιζες παλαιότερα ;;;
Έχεις καί βηχάκια η φλέγματα ;;;
Αν ναί κοιτάξου καί γιά βρόγχο-......
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Ορέστη μη δίνεις σημασία τι σου λένε και στους γιατρούς. Άμα πας σε κανα δημόσιο νοσοκομείο πιθανότερο είναι να φύγεις πιο άρρωστος. Τράβα κάνε αυτό που έγραψα παραπάνω με ένα ωραίο γκομενάκι αλλά κανόνισε να την φέρεις σε οργασμό. Τα οργασμικά υγρά είναι αυτά που βοηθάνε και στον λαιμό αλλά γενικά και στην ιγμορίτιδα.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 16:02Ορέστη μη δίνεις σημασία τι σου λένε και στους γιατρούς. Άμα πας σε κανα δημόσιο νοσοκομείο πιθανότερο είναι να φύγεις πιο άρρωστος. Τράβα κάνε αυτό που έγραψα παραπάνω με ένα ωραίο γκομενάκι αλλά κανόνισε να την φέρεις σε οργασμό. Τα οργασμικά υγρά είναι αυτά που βοηθάνε και στον λαιμό αλλά γενικά και στην ιγμορίτιδα.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Δεν το ξέρουν πολλοί αυτό αλλά το να γλύφεις το αιδοίο και μετά να πίνεις τα υγρά του βοηθά και στην μακροζωία.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Πας καλά ρε; Μικρό παιδί ρωτάς τέτοια πράματα. Βγες έξω να δεις τι γίνεται. Να τα μουνιά στον δρόμο. Γαμώ το φελέκι μου να ήμουν 40 χρόνια νεότερος ρε μαλάκες θα σας έδειχνα.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Μπήκες εφηβεία, έτσι θα είναι από δω και πέρα 

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Α στο δρομο...Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 18:47Πας καλά ρε; Μικρό παιδί ρωτάς τέτοια πράματα. Βγες έξω να δεις τι γίνεται. Να τα μουνιά στον δρόμο. Γαμώ το φελέκι μου να ήμουν 40 χρόνια νεότερος ρε μαλάκες θα σας έδειχνα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση 10 εκατομμύρια Xanax καταναλώνουν το μήνα οι Ελ
από Μαδουραίος » 30 Ιουν 2024, 15:24 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 94 Απαντήσεις
- 2724 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
01 Ιούλ 2024, 19:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση 16.000€/μήνα τον πληρώναμε τον Γκρινμπεργκ για να σας κοροϊδεύει ο Κουλης
από Μαδουραίος » 24 Σεπ 2024, 17:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 165 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
24 Σεπ 2024, 18:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΪΟ!
από Kauldron » 26 Ιουν 2023, 10:46 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 247 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
26 Ιουν 2023, 10:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έλληνας νοσηλευτής στην Ιρλανδία: «Έχω μισθό 3.500€ τον μήνα»
από Parrot » 18 Ιαν 2024, 13:43 » σε Κοινωνικά θέματα - 69 Απαντήσεις
- 2133 Προβολές
-