Φοβιες δεν εχω (ειχα μικρος μην παρει ο παοκ το πρωταθλημα αλλα βοηθησε ο ιδιος ο παοκ να το ξεπερασω

αλλα εχω ασχημο βερτιγκο.Μπορει να ζαλιστω και μονο περπατωντας σε λασπωμενο εδαφος.
Δυστυχως οσο περνανε τα χρονια το βερτιγκο χειροτερευει.
Πρωτη κριση πανικου στην ζωη μου επαθα πριν μερικους μηνες στο Γιβραλταρ.
Το Γιβραλταρ ειναι βραχος.Μεγααααλος βραχος.Επισης στο γιβραλταρ ζουν μαιμουδες οι οποιες ειναι αρκετα επιθετικες λογω τουριστων που τις ταιζουν.
Ειχαμε δυο δυνατοτητες να παμε πανω στην κορυφη.Η μια ηταν με τελεφερικ και η αλλη με αυτοκινητο.Λεω παιδια εγω ζαλιζομαι ας παμε με εκδρομικο αυτοκινητο πανω.Αν θελετε με τελεφερικ μπορειτε εσεις να πατε και γω να σας περιμενω κατω τους ειπα ελπιζοντας οτι θα πανε.Οχι θα παμε με αυτοκινητο για να μην χασεις το θεαμα.

Πηραμε το εκδρομικο και αυτο αρχιζει και ανεβαινει και να ανεβαινει και να βλεπω εγω την χαραδρα κατω.Ε λεω που θα παει φτανουμε κορυφη θα τελειωσει το μαρτυριο.
Και φτανουμε στην κορυφη που χωραει εναμισι αυτοκινητο και μας λεει ο ξεναγος βγειτε να απολαυσετε την θεα.
Ποια θεα ανθρωπε μου και απο τις δυο μεριες χαραδρες εχει.

Και μενω μεσα μονος και και να βλεπω αριστερα και να βλεπω δεξια και να νομιζω οτι το αυτοκινητο πεφτει και απο τις πλευρες του γκρεμου ταυτοχρονα.Και εκει που εχει αρχισει ο πανικος ακουω κατι γκουπα γκουπα στην οροφη του αυτοκινητου σαν να πεφτουν βραχια.Ηταν οι κωλομαιμουδες που ειχαν ανεβει στην οροφη και χοροπηδουσαν.
Πεθαινωωωωω.
Και τοτε τον βλεπω.
Ο αρχηγος πιθηκος μπηκε απο το παραθυρο στην θεση του οδηγου και αρχισα να εχω παραισθησεις οτι παει να τραβηξει το χειροφρενο.
Ηταν τετοια η κριση πανικου που επαθα που ουτε να μιλησω ουτε να κουνηθω προς την μαιμου μπορουσα.Απλα περιμενα να πεθανω.Το ειχα σιγουρο.Ηταν πραγματικα απιστευτο και πρωτογνωρο συναισθημα.Ιχνος λογικης.Απλα τρομος.
Ευτυχως το ειδε ο ξεναγος και την εδιωξε γελωντας.
Με το που εδιωξε την μαιμου ηρεμησα.Ουτε οι χαραδρες δεν με ενοχλουσαν.Καλα δεν βγηκα εξω αλλα χαζευα ηρεμος απο το παραθυρο.
Ξερω οτι δεν πρεπει κανεις να ντρεπεται για κριση πανικου αλλα ενιωσα ασχημα γιατι δεν εχω συνηθισει να σκεφτομαι ετσι.Να φανατιζομαι και να παθιαζομαι ναι το εχω αλλα εκει το ελεγχω οποτε θελω και το αφηνω μονο σε κανενα φορουμ, αλλα σε αυτην την περιπτωση ενιωσα και αδυναμος και χαζος.