Φοβάστε ρε;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Φοβάστε ρε;
ΝΑΙ
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ναι αλλά όχι για μένα...για αγαπημένα μου πρόσωπα, ειδικά όσα ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες.
Πχ αυτή τη στιγμή ο πατέρας μου (81) είναι "εγκλωβισμένος" στη Ζάκυνθο.
Πχ αυτή τη στιγμή ο πατέρας μου (81) είναι "εγκλωβισμένος" στη Ζάκυνθο.
Οχι, καθόλου. Σιγά να μην φοβηθω μια γρίπη. Και στην Ουχαν θα πήγαινα.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- dna replication
ταξίδεψα την περασμένη εβδομάδα με το αεροπλάνο, ψιλοάδεια τα αεροδρόμια και μια διάχυτη ανησυχία...
στην επιστροφή έβαλα μάσκα και είδα τον τρόμο στο βλέμμα των άλλων. Στο satelite bus είχα 1 μέτρο χώρο γύρω μου, στο αεροπλάνο δεν κάθησε δίπλα μου αυτή που είχε τη θέση
εννοείται πως φοβάμαι..
στην επιστροφή έβαλα μάσκα και είδα τον τρόμο στο βλέμμα των άλλων. Στο satelite bus είχα 1 μέτρο χώρο γύρω μου, στο αεροπλάνο δεν κάθησε δίπλα μου αυτή που είχε τη θέση

εννοείται πως φοβάμαι..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 09 Μαρ 2020, 12:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οχι. Κανεναν δεν της ριχνω.
Αν θελει, να με κοιταει απο αποστοση 2 μετρων και να αυνανιζεται.
Μονο αυτη την υποχωρηση μπορω να κανω (στην παρουσα φαση).
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
- dna replication
η κοινωνιολογία της μάσκας: αυτοί που έχουν τις προϊλικες τις FP3 θεωρούνται σικ και οτι παίρνουν μέτρα προστασίας
οι απλές χειρουργικές προκαλούν τρόμο
- Dwarven Blacksmith
Βλέμμα καθαρό, καρδιά γεμάτη, δε φοβόμαστε.
Let the boomers hit the floor.

- Otto Weininger
Οι απλές χειρουργικές είναι μόνο για να προστατεύεις τους άλλους αν έχεις εσύ τον ιό.dna replication έγραψε: ↑09 Μαρ 2020, 12:45η κοινωνιολογία της μάσκας: αυτοί που έχουν τις προϊλικες τις FP3 θεωρούνται σικ και οτι παίρνουν μέτρα προστασίας
Σαν προστασία δεν κάνουν τίποτα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- dna replication
οι μελένιαλς θα τη γλυτώσετε με στειρότητα και μόνιμη βλάβη στους πνεύμονεςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Μαρ 2020, 12:55Βλέμμα καθαρό, καρδιά γεμάτη, δε φοβόμαστε.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Καθόλου. Ενώ θα έπρεπε.
Με φοβιζει για τους δικους μου ανθρωπους ανω των 60 αλλα και οι οικονομικες συνεπειες
πχ προσωπικα, μετα τον αντικαπνιστικο, αυτο πιθανως να ειναι η οριστικη ταφοπλακα
πχ προσωπικα, μετα τον αντικαπνιστικο, αυτο πιθανως να ειναι η οριστικη ταφοπλακα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση