Εξαιρετική η ΓΓΠΠ! Ειδοποίηση στα κινητά μας!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Εξαιρετική η ΓΓΠΠ! Ειδοποίηση στα κινητά μας!
Την ειδοποίηση στο κινητό, τη θεωρώ μια πολύ καλή πρωτοβουλία της ΓΓ Πολιτικής Προστασίας
Ας μάθουμε, επιτέλους, να επαινούμε!
Πριν από λίγο, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας μέσω του 112, έστειλε επείγουσα ειδοποίηση σε όλα τα κινητά, η οποία ενημερώνει τους πολίτες με οδηγίες αντιμετώπισης του κορωνοϊού.
https://www.star.gr/eidiseis/ellada/492 ... prostasias
Πριν από λίγο, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας μέσω του 112, έστειλε επείγουσα ειδοποίηση σε όλα τα κινητά, η οποία ενημερώνει τους πολίτες με οδηγίες αντιμετώπισης του κορωνοϊού.
Re: Εξαιρετική η ΓΓΠΠ! Ειδοποίηση στα κινητά μας!
ντροπη τους που την εστειλαν και στα αγγλικα. στην γερμανια της εστειλαν και αγλιστι;
ποια ειναι η επισημη γλωσσα του κωλοκρατους;
ποια ειναι η επισημη γλωσσα του κωλοκρατους;
- NKVD_SMERSH
Πόσοι πέθαναν από καρδιά να μας πεις, μετά το μήνυμα.
Εγώ έτυχε να έχω δύο κινητά σε απόσταση αναπνοής και κόντεψα να πάθω καρδιά.
Νόμιζα χτυπούσε ο συναγερμός.
Εγώ έτυχε να έχω δύο κινητά σε απόσταση αναπνοής και κόντεψα να πάθω καρδιά.
Νόμιζα χτυπούσε ο συναγερμός.
“He who controls the spice controls the universe.”

Πάντως η κόρη μου αναφώνησε:
"Ο Ξενοφών (το αγόρι της) είναι;"

Το "ντας" δεν υπάρχει στην σημερινή καθομιλουμένη μάλλον.
- Dwarven Blacksmith
- phorumitis
Τα παππουδια που δεν έχουν κινητά θα συνεχίσουν να πηγαίνουν στις εκκλησίες που δεν κλείνει το ζαβό το Κουλι. Πηξε!Ανδρέας έγραψε: ↑11 Μαρ 2020, 22:23Την ειδοποίηση στο κινητό, τη θεωρώ μια πολύ καλή πρωτοβουλία της ΓΓ Πολιτικής Προστασίας
Στοιχηματάκι για το επόμενο νήμα που θα ανοίξει ο Ανδρέας:
1) Πολύ ανθρώπινος ο Κυριάκος: βοήθησε μια γριά να περάσει τον δρόμο.
2) Άνδρας με οικολογική συνείδηση: Ο Κυριάκος πλένει εξονυχιστικά τις συσκευασίες
3) Άλλο
1) Πολύ ανθρώπινος ο Κυριάκος: βοήθησε μια γριά να περάσει τον δρόμο.
2) Άνδρας με οικολογική συνείδηση: Ο Κυριάκος πλένει εξονυχιστικά τις συσκευασίες
3) Άλλο
- ΜπλεΜπουμπυς
Εμένα γιατί δε μου στειλε η ΓΓΠΠ;; Να μη σωθώ εγώ δηλ;;;
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Μου ήρθε και εμένα. Δεν του έδωσα σημασία. Ο,τι είναι να μας βρει μας βρηκε
- ΜπλεΜπουμπυς
Δεν εισαι σωστος δεξιος για αυτο.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Ούτε εμένα μου έστειλαν. Μόνο στους δικούς της στέλνει, προσπαθεί να ξαποστείλει τους υπόλοιπους. Είναι ο μόνος τρόπος να δούνε δεύτερη τετραετία.
ετσι και αλλιως εσυ θα κανεις οτι σου πει το κομμα!

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στείλε ειδοποίηση εδώ για να διαγράψει ο συμφορουμιτης καποια πμ του και να μπορείς
από Libre arbitre » 09 Φεβ 2025, 11:08 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 184 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
14 Φεβ 2025, 12:57
-
-
- 17 Απαντήσεις
- 535 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
30 Δεκ 2024, 14:07
-
-
Νέα δημοσίευση Ο τρόπος ζωής της 'μπλε ζώνης' παράγει εξαιρετική μακροζωία
από Antipnevma » 01 Ιουν 2023, 14:47 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 3 Απαντήσεις
- 518 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antipnevma
02 Ιουν 2023, 09:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί τα νέα κινητά βγαίνουν κάθε χρόνο μεγαλύτερα;
από Golden Age » 02 Δεκ 2023, 11:47 » σε Χόμπυ • Κατασκευές • Μοντελισμός - 25 Απαντήσεις
- 2102 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
09 Δεκ 2023, 14:44
-