Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
Nero
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Nero » 12 Μαρ 2020, 21:32
Otto Weininger Γαληνός μου είπαν ότι υπάρχει έλλειψη και πρέπει να περιμένω οπότε υποχρεώνομαι να το κόψω μαχαίρι για απροσδιόριστο διάστημα. Αυτή τη στιγμή είμαι στη 2η μέρα, που είναι και το ρεκορ μου και έχω τα κλασικά- νοιώθω σαν να πιέζουν το κεφάλι μου με πρέσα αλλά ξέρω ότι θα γίνει χειρότερο. Πείτε μου την αλήθεια χωρίς φόβο: πόσο άσχημα θα με πηδήξει;

ξέρω ξέρω, δευτερεύον και τριτεύον μπροστά στον ιό αλλά υπάρχουν κι αυτά, sorry

-
Gherschaagk
- Συντονίστρια
από Gherschaagk » 12 Μαρ 2020, 21:41
Εύχομαι σύντομα να το έχεις.
Καλή δύναμη.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
- Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 12 Μαρ 2020, 21:48
Nero έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 21:32
Otto Weininger Γαληνός μου είπαν ότι υπάρχει έλλειψη και πρέπει να περιμένω οπότε υποχρεώνομαι να το κόψω μαχαίρι για απροσδιόριστο διάστημα. Αυτή τη στιγμή είμαι στη 2η μέρα, που είναι και το ρεκορ μου και έχω τα κλασικά- νοιώθω σαν να πιέζουν το κεφάλι μου με πρέσα αλλά ξέρω ότι θα γίνει χειρότερο. Πείτε μου την αλήθεια χωρίς φόβο: πόσο άσχημα θα με πηδήξει;

ξέρω ξέρω, δευτερεύον και τριτεύον μπροστά στον ιό αλλά υπάρχουν κι αυτά, sorry

.
Τι έχεις Γέροντα ;;;
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 12 Μαρ 2020, 21:48
Έλα ρε Nero πόσα χρόνια πίσω με γύρισες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Null
- Συντονιστής
από Null » 12 Μαρ 2020, 21:53
Εγώ έπαιρνα ladose για 2 χρόνια και το έκοψα μαχαίρι το καλοκαίρι μόνος μου χωρίς συμβουλή γιατρού.
Από ότι βλέπω στον γαληνό ανήκουν στην ίδια κατηγορία τα δύο φάρμακα αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.
Εγώ είχα πονοκεφάλους, ζαλάδες, ναυτία και εμετό τις πρώτες πέντε μέρες και μετά κανένα πρόβλημα. Αν είναι όντως
ίδια φάση τα φάρμακα λογικά σε καμιά βδομάδα θα είσαι καλά.
-
Custom_F
από Custom_F » 12 Μαρ 2020, 21:54
Null έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 21:53
Εγώ έπαιρνα ladose για 2 χρόνια και το έκοψα μαχαίρι το καλοκαίρι μόνος μου χωρίς συμβουλή γιατρού.
Από ότι βλέπω στον γαληνό ανήκουν στην ίδια κατηγορία τα δύο φάρμακα αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.
Εγώ είχα πονοκεφάλους, ζαλάδες, ναυτία και εμετό τις πρώτες πέντε μέρες και μετά κανένα πρόβλημα. Αν είναι όντως
ίδια φάση τα φάρμακα λογικά σε καμιά βδομάδα θα είσαι καλά.
Πόσο λαντοζ; το λαντοζ ειναι ηπιο.
HaTeRs GoNnA hAtE... 
νύχτα έγραψε: ↑23 Δεκ 2019, 09:51
...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
-
Ανδρέας
από Ανδρέας » 12 Μαρ 2020, 21:59
Nero έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 21:32
νοιώθω σαν να πιέζουν το κεφάλι μου με πρέσα αλλά ξέρω ότι θα γίνει χειρότερο. Πείτε μου την αλήθεια χωρίς φόβο: πόσο άσχημα θα με πηδήξει;

4-6 μέρες
Αν νοιώθεις να σε καίνε τα αρχίδια σου (αλήθεια το λέω) κάνε κρύο ντουζ.
Στις ζαλάδες απλά μη κλείνεις τα μάτια...συγκέντρωσε το βλέμμα σου σε ένα σημείο και λέγε από μέσα σου "θα περάσει ρε πούστη σε 30 δεύτερα"
Και θα περάσει!
Ένα ποτήρι αλκοόλ βοηθάει...πρόσεχε...δεν είμαι γιατρός...μην αρχίσουν και βρίζουν "ορισμένοι".
-
Null
- Συντονιστής
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 12 Μαρ 2020, 22:04
Τα λαντοζ τα 'παιρνα, δεν τα' παιρνα καμία διαφορά. Μπορεί να ξέχναγα να τα πάρω 3-4 μέρες και ούτε καταλάβαινα τίποτα

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Custom_F
από Custom_F » 12 Μαρ 2020, 22:08
Naida έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 22:04
Τα λαντοζ τα 'παιρνα, δεν τα' παιρνα καμία διαφορά. Μπορεί να ξέχναγα να τα πάρω 3-4 μέρες και ούτε καταλάβαινα τίποτα

Το λαντοζ θέλει 3-4 μήνες να το παίρνεις καθημερινά για να δεις κάποια διαφορά.
HaTeRs GoNnA hAtE... 
-
Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
από Κόκκορας » 12 Μαρ 2020, 22:10
περαστικά
καθε ευκολια ευχομαι
ΥΣ με συγχωρεις ισως για το ασκοπο του μηνυματος

-
Custom_F
από Custom_F » 12 Μαρ 2020, 22:11
Φλουοξετινη που λέει ο Γαληνός πάντως, είναι το λαντοζ που αναφέρθηκε.
HaTeRs GoNnA hAtE... 
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 122 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mitharadir
31 Μαρ 2025, 14:22
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 120 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
11 Ιαν 2025, 18:55
-
-
- 33 Απαντήσεις
- 1579 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antipnevma
22 Μάιος 2024, 18:36
-
-
- 244 Απαντήσεις
- 5961 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
15 Μαρ 2025, 00:54
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.