Οι ισχυροί του χρήματος προφήτευσαν την επιδημία κορονοϊού ένα μήνα πριν εμφανιστεί;

Θέματα υγείας, συμβουλές και συζητήσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Δημοσιεύσεις: 8179
Εγγραφή: 13 Ιαν 2019, 16:44

Οι ισχυροί του χρήματος προφήτευσαν την επιδημία κορονοϊού ένα μήνα πριν εμφανιστεί;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 25 Μαρ 2020, 06:32

Δημοσιευθηκε τελικα το αρθρο μου που σας υποσχεθηκα, αργα χθες το βραδυ στην ιστοσελιδα του καθηγητη Κωνσταντινου Βεργου...

και ηδη γινεται χαμος απο αναγνωσεις.Οι ισχυροί του χρήματος προφήτευσαν την επιδημία κορονοϊού ένα μήνα πριν εμφανιστεί;

Του Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου

Στις 18 Οκτωβριου του 2019 τρεις μεγάλοι οργανισμοί διοργάνωσαν μια άσκηση προσομοίωσης για επιδημία κορονοϊού που θα έχει δεκάδες εκατομμύρια θύματα παγκοσμίως και θα αναταράξει τις οικονομίες.
α) Το Johns Hopkins Center for Health Security.
β) Το World Economic Forum (ο διεθνής οργανισμός που συγκεντρώνει κάθε χρόνο τον Ιανουάριο, την Ελίτ του χρήματος και σημαντικούς πολιτικούς ηγέτες στο καταφύγιο των Ελβετικών Άλπεων που λέγεται Νταβός).
γ) Το ίδρυμα Bill and Melinda Gates Foundation.
Πληροφορίες από την ίδια τη σελίδα του Johns Hopkins Center θα βρείτε εδώ.
http://www.centerforhealthsecurity.org/event201/

Η άσκηση Event 201

Η άσκηση προσομοίωσης που ονομάστηκε Event 201 είχε σαν βασικό σενάριο πως ένας νέου τύπου κορονοϊός θα μεταδοθεί από τις νυχτερίδες στους χοίρους και από εκεί στους ανθρώπους. Το μέρος που θα ξεκινούσε η παγκόσμια πανδημία θα ήταν η Βραζιλία. Το μοντέλο του κορονοϊού που πρότειναν οι ειδικοί της άσκησης είχε πολλές ομοιότητες με τον SARS, μεταδιδόταν όμως πολύ ευκολότερα μέσα στην κοινωνική δομή από άτομα που δεν τα υποψιαζόταν κανείς γιατί παρουσίαζαν ήπια συμπτώματα.

Οι θάνατοι εξαιτίας αυτού του νέου κορονοϊού θα μπορούσαν να φτάσουν τους 65.000.000 παγκοσμίως…

Συνοψίζω τα ερωτηματικά που θα σας κατέκλυσαν διαβάζοντας αυτές τις πληροφορίες.

α) Πως προέβλεψαν οι διοργανωτές της άσκησης ότι η επόμενη επιδημία θα προέλθει από ένα νέου τύπου κορονοϊό;
β) Πόσο μεγάλη σύμπτωση ήταν η άσκηση προσομοίωσης να γίνει μόλις δυο μήνες πριν το πρώτο κρούσμα στην Κίνα;
γ) Πως υπέθεσαν ότι ο νέος κορονοϊός θα έχει πολύ μεγαλύτερη μεταδοτικότητα του SARS και θα διασκορπιζόταν μέσω ασθενών με πολύ ήπια συμπτώματα που δεν θα τους υποψιαζόταν κανείς;
δ) Πως γνώριζαν ότι θα ξεκινήσει από τις νυχτερίδες;
ε) Γιατί στην προσομοίωση ασχολήθηκαν και με την αναταραχή στις αγορές;

Το πρώτο κρούσμα, 17 Νοεμβρίου

Να προσθέσω εδώ πως το πρώτο κρούσμα στην Κίνα δεν εμφανίστηκε στις 31 Δεκεμβρίου του 2019 όπως πιστευόταν αρχικά αλλά παραπάνω από ένα μήνα νωρίτερα. Σύμφωνα με το South Morning China Post το πρώτο κρούσμα ήταν ένας 55χρονος από την επαρχία Χουμπέϊ που κόλλησε τον ιό στις 17 Νοεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι η άσκηση προσομοίωσης έγινε μόλις ένα μήνα πριν το πρώτο κρούσμα. Να επισημάνω επίσης ότι σύμφωνα με τη νεότερη εκδοχή ο ιός μεταδόθηκε από τις νυχτερίδες στους μυρμηγκοφάγους και από εκεί στους ανθρώπους. Θυμίζω ότι η άσκηση προσομοίωσης έλεγε στο σενάριο της πως ο κορονοϊός μεταδόθηκε από τις νυχτερίδες στους χοίρους και από εκεί στους ανθρώπους.

Οι αξιότιμοι καλεσμένοι

Ποιοι ήταν οι προσκεκλημένοι στην άσκηση; Εκπρόσωποι μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών, παράγοντες της χρηματοπιστωτικής αγοράς, εκπρόσωποι πολυεθνικών, ακαδημαικοί Οργανισμών Υγείας, εκπρόσωποι του ΟΗΕ και μια πρώην αναπληρώτρια διευθύντρια της CIA. Κανένας εκπρόσωπος από την κυβέρνηση Τραμπ δεν προσκλήθηκε αλλά η πρώην αναπληρώτρια διευθύντρια της CIA υπήρξε και μέλος της κυβέρνησης Ομπάμα. Αυτό σε συνδυασμό με την εκπροσώπηση του ΟΗΕ και των μεγάλων χρηματοπιστωτικών αγορών μας δείχνει ότι η άσκηση είχε έντονο παγκοσμιοποιητικό άρωμα.

Εξάλλου ο Μπιλ Γκέιτς, ο σημαντικότερος ίσως διοργανωτής του Event 201, είναι γνωστός για τις θέσεις του υπέρ της παγκοσμιοποίησης ενώ έχει εκφραστεί αρνητικά για την απομονωτική πολιτική που σηματοδοτεί το America First του Τραμπ. Το ίδιο φυσικά και το World Economic Forum που πέρσι μετέδωσε το παρακάτω μήνυμα από την ετήσια σύνοδο του. “Η παγκοσμιοποίηση είναι μια ιδεολογία που τοποθετεί σε προτεραιότητα τη νεοφιλελεύθερη παγκόσμια τάξη υπεράνω των εθνικών συμφερόντων…Για να συναντήσουμε τις προκλήσεις της Παγκοσμιοποίησης 4.0 (έτσι ονομάζουν αυτή που θα προέλθει από την 4η βιομηχανική επανάσταση), οι παγκόσμιοι πρωταγωνιστές πρέπει να ξεκινήσουν και να εντείνουν ένα διάλογο που οδηγεί στην ενδυνάμωση μιας παγκόσμιας κυβερνητικής αρχιτεκτονικής”.

Βιολογικός πόλεμος

Θα μπορούσε ο κορονοϊός να είναι ένας τεχνητός ιός που κατασκευάστηκε στα πλαίσια βιολογικού πολέμου;

Προσέξτε ένα ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε στις 13 Νοεμβρίου του 2015. “Συνδυάζοντας έναν ιό των νυχτερίδων με τον φονικό ιό του SARS, διεθνής ερευνητική ομάδα δημιούργησε έναν υβριδικό ιό που μπορεί να μολύνει τους ανθρώπους και ενδεχομένως να προκαλέσει επιδημίες. Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι η μελέτη βοήθησε στο να αναγνωριστεί ένας δυνητικός κίνδυνος, άλλοι όμως πιστεύουν ότι τα πειράματα αυτού του είδους είναι υπερβολικά ριψοκίνδυνα. Ερευνητές στις ΗΠΑ, την Ελβετία και την Κίνα αναφέρουν στην επιθεώρηση Nature Medicine ότι δημιούργησαν τον νέο ιό συνδυάζοντας τμήματα του ιού του SARS και ενός συγγενικού κορονοϊού των νυχτερίδων με την ονομασία SHC014″.

Διάσημοι ιολόγοι και ειδικοί σε θέματα βιοασφαλείας είχαν εκφράσει ανησυχίες τότε. Για παράδειγμα ο Σάιμον Γουέιν-Χόμπσον, ιολόγος του Ινστιτούτου Παστέρ στο Παρίσι. «Αν ο ιός κατάφερνε να αποδράσει, κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει τις εξελίξεις» προειδοποίησε στο δικτυακό τόπο του Nature.

Αν λοιπόν κάποιοι συνθέτουν επικίνδυνους ιούς στα φανερά, φαντασθείτε τι γίνεται στα κρυφά. Ενδεχομένως τέτοια επικίνδυνα βιολογικά πειράματα χρηματοδοτούν οι μυστικές υπηρεσίες των μεγάλων υπερδυνάμεων αλλά πιθανόν και κάποιοι μεγιστάνες του χρήματος.

Στόχος του πολέμου

Θα μπορούσε ο κορονοϊός που δοκιμάζει τώρα την ανθρωπότητα να είναι ένας ιός-Φρανκεστάιν που παράχθηκε τεχνητά και ελευθερώθηκε στη Γουχάν και στην ευρύτερη επικράτεια της για να πλήξει μια Κίνα που φιλοδοξεί το πολύ μέχρι το 2030 να έχει καταστεί η πρώτη παγκόσμια υπερδύναμη;

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν οι Κινέζοι. «Άντρες του αμερικανικού στρατού έφεραν την επιδημία του κορονοϊού στη Γουχάν» υποστήριξε στις 12 Μαρτίου ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών, Zhao Lijian. Οι Κινέζοι υποψιάζονται πως η αμερικανική στρατιωτική ομάδα των 300 ανδρών, που συμμετείχε στους διεθνείς στρατιωτικούς αγώνες του CISM που έγιναν στη Γουχάν, μετέδωσε σκόπιμα στη χώρα τους τον ιό.

Εικόνα
Η αμερικανική ομάδα παρελαύνει στη Γουχάν.

Σημειωτέον ότι η αμερικανική ομάδα παρέλασε στη Γουχάν στις 18 Οκτωβρίου του 2019. Δηλαδή ακριβώς την ίδια μέρα που ξεκίνησε η άσκηση προσομοίωσης για πιθανή επιδημία στις ΗΠΑ.

Θα μπορούσε η κυβέρνηση Τραμπ να εξαπολύσει ελεύθερο τον κορονοϊό στη Γουχάν για να τιμωρήσει την Κίνα που είναι ο βασικός γεωπολιτικός του αντίπαλος; Παρότι αυτό ισχυρίζονται οι Κινέζοι υπάρχει ο αντίλογος πως αν ξεκινούσε η επιδημία στη Γουχάν θα μεταδιδόταν παγκόσμια. Από τη Γουχάν ξεκινούν 60 αερογραμμές για τις μεγαλύτερες πόλεις του πλανήτη. Άρα ο ιός θα έπληττε και τις ΗΠΑ του Τραμπ.

Αν θέλετε απαραίτητα να δούμε ποια ομάδα συμφερόντων θα είχε πραγματικό συμφέρον από μια παγκόσμια μετάδοση του κορονοϊού (που θα περιλάμβανε και τις ΗΠΑ) πρέπει να κοιτάξουμε μάλλον προς την ομάδα των ισχυρών του χρήματος που προωθούν την ατζέντα μιας παγκόσμιας κυβέρνησης σαν δικτατορία των αγορών.

Οι άνθρωποι της παγκοσμιοποίησης

Οι Παγκοσμιοποιητές βρίσκονται σε μεγάλη ανησυχία εξαιτίας του Brexit, της ανόδου των ευρωσκεπτικιστικών κομμάτων στην ΕΕ και της πιθανότατης επανεκλογής του Τραμπ. Ανησυχούν πολύ όταν βλέπουν μαχητικά κινήματα όπως τα Κίτρινα Γιλέκα στη Γαλλία και τους 1.500.000 διαδηλωτές της Χιλής που εξεγέρθηκαν απέναντι στην εξουσία του αυταρχικού προέδρου. Βλέπουν ένα ολόκληρο πλανήτη σε επανάσταση εναντίον των νεοφίλ ιδεών τους. Πως θα καταφέρουν να επιβάλουν στους ήδη εξεγερμένους λαούς την 4η βιομηχανική επανάσταση που θα δημιουργήσει στρατιές εκατομμυρίων ανέργων; Πως θα δημιουργηθούν οι διεθνείς υπερσυγκεντρωτικές δομές για να επιβάλουν μια τέτοια μεγάλη οικονομική και κοινωνικοπολιτική αλλαγή;

Η επιδημία του κορονοϊού θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύ χρήσιμη, ειδικά αν είχε εκατομμύρια θύματα παγκοσμίως και προκαλούσε την καταστροφή των οικονομιών. Αντιπαγκοσμιοποιητικές κυβερνήσεις σαν του Τραμπ και του Τζόνσον θα έπεφταν από την κατακραυγή των λαών επειδή δεν διαχειρίστηκαν σωστά την αντιμετώπιση της επιδημίας. Οι λαοί μετά τη μεγάλη δοκιμασία που πέρασαν θα ήταν έτοιμοι να θυσιάσουν την ελευθερία τους αν τα μεγάλα συμφέροντα τους εξασφάλιζαν τη βιοασφάλεια από νέα μελλοντική επιδημία. Και επειδή δεν θα εμπιστευόντουσαν πλέον τα κράτη που απέτυχαν στην αντιμετώπιση της επιδημίας θα μπορούσαν να δεχτούν διεθνείς υπερσυγκεντρωτικές δομές που σε συνεργασία με τον ΠΟΥ θα πρότειναν σκληρά πρωτόκολλα για τη βιοασφάλεια.

Η κουλτούρα του φόβου και του εγκλεισμού που θα αναπτυχθεί αυτό το διάστημα εξυπηρετεί πολύ τους ισχυρούς του χρήματος. Στο εξής αντί για διαδηλώσεις θα μένουμε σπίτι όποτε το κρίνουν σκόπιμο οι διεθνείς οργανισμοί. Αλλά και η καταστροφή των εθνικών οικονομιών θα μπορούσε να γίνει αφορμή για επανεκκίνηση της παγκόσμιας οικονομίας. Μέσω ενός νέου Μπρέτον Γουντς στο οποίο οι Μπάνκστερς θα επέβαλαν νέους όρους στους φτωχοποιημένους λόγω της ύφεσης λαούς. Το καρότο θα ήταν ένα μεγάλο κούρεμα του παγκοσμίου χρέους, τόσο των κρατών, όσο και του ιδιωτικού χρέους. Καθώς και ένα παγκόσμιο Σχέδιο Μάρσαλ που θα χρηματοδοτούνταν από το ΔΝΤ, την Παγκόσμια Τράπεζα και πλήθος αεροπλανικού χρήματος. Το μαστίγιο όμως θα ήταν η απώλεια κρίσιμων ελευθεριών από τους λαούς και η απώλεια της εθνικής κυριαρχίας των κρατών τους. Οι κυβερνήσεις των κατεστραμμένων κρατών θα προσκυνούσαν τους ισχυρούς του χρήματος για να μη μείνουν έξω από το πακέτο της παγκόσμιας οικονομικής διάσωσης.

Συμπέρασμα

Διευκρινίζω πως όλο το παραπάνω δυστοπικό σενάριο που περιγράφω, είναι ένα σενάριο και τίποτα παραπάνω. Στην πράξη μπορεί ο ιός στη Γουχάν να ξέσπασε φυσικά από τις κακές διατροφικές συνήθειες των Κινέζων και να μην είναι ιός-Φρανκεστάιν. Τίποτα δεν αποκλείει εξάλλου ότι το σενάριο του Event 201, που έθεσαν σαν υπόθεση εργασίας οι Παγκοσμιοποιητές του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου και των πολυεθνικών, απλά να έπεσε διάνα στις προβλέψεις του λόγω των ειδικών γνώσεων των επιστημονικών συνεργατών του.

Σε κάθε περίπτωση όμως, ακόμη και αν η επιδημία του κορονοϊού δεν είχε σπόνσορες, να μην έχετε αμφιβολίες πως οι ομάδες των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων συνεδριάζουν σχεδόν καθημερινά αυτή τη στιγμή στον πλανήτη. Με θέμα το πως θα επιβάλουν την ατζέντα τους στη ΜΚ (μετά κορονοϊό) εποχή. Τρεις μεγάλες ομάδες θα συγκρουστούν, οι Παγκοσμιοποιητές, οι αντιπαγκοσμιοποιητικές κυβερνήσεις σαν αυτές του Τραμπ και του Τζόνσον και η Κίνα.

Αν επικρατήσουν οι πρώτοι θα έχουμε μεγάλες αλλαγές που θα διευκολύνουν νέες διεθνείς δομές για την Globalization 4.0 που θέλει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Αν επιβιώσουν της κρίσης οι Αντιπαγκοσμιοποιητές θα έχουμε ανάσχεση της παγκοσμιοποίησης και ισχυρά εθνικά κράτη στη Δύση που θα αντιμετωπίσουν την Κίνα και την ΕΕ. Και αν επιβιώσει η Κίνα, που κατάφερε σε βάρος των προβλέψεων να βγει απρόσμενα νικήτρια στη μάχη με τον κορονοϊό, θα έχουμε μια άλλου τύπου παγκοσμιοποίηση. Αυτή που θα καθοδηγείται από το κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα μέσω του υπέρ-πρότζεκτ Μια Ζώνη Ενας Δρόμος. Όσο για τους λαούς ας φροντίσουν σε αυτή την πονηρή περίοδο να μην παραιτηθούν εύκολα των δημοκρατικών δικαιωμάτων τους. Κανένας εξουσιαστής δεν μπορεί να επιβάλει ατζέντες ερήμην τους αν αποφασίσουν να διεκδικήσουν το μέλλον τους.

http://new-economy.gr/2020/03/24/korono ... HTygmADi_I

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Δημοσιεύσεις: 8179
Εγγραφή: 13 Ιαν 2019, 16:44

Re: Οι ισχυροί του χρήματος προφήτευσαν την επιδημία κορονοϊού ένα μήνα πριν εμφανιστεί;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 25 Μαρ 2020, 06:41

Βγηκε μεγαλουτσικο αλλα δεν εθιξα παρα μονο την κορυφη του παγοβουνου.

Υπαρχουν πολυ περισσοτερα στοιχεια γι' αυτο λεω να το συνεχισω το θεμα την ερχομενη εβδομαδα και με νεο αρθρο.

.

Άβαταρ μέλους
Niki
Δημοσιεύσεις: 1805
Εγγραφή: 04 Μαρ 2020, 08:33
Phorum.gr user: Niki

Re: Οι ισχυροί του χρήματος προφήτευσαν την επιδημία κορονοϊού ένα μήνα πριν εμφανιστεί;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 25 Μαρ 2020, 08:08

Μπήκα στην σελίδα και το διάβασα και βρήκα και πολλά άλλα άρθρα σου.
Ενδιαφέρον.
Καλημέρα καλή επιτυχία.
Σε όσους προσπαθούν να βρούνε το λάθος σε εμάς για τον Έβρο δεν τους απαντώ.
Niki @ Κορονοϊός από την κινα


Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Δημοσιεύσεις: 8179
Εγγραφή: 13 Ιαν 2019, 16:44

Re: Οι ισχυροί του χρήματος προφήτευσαν την επιδημία κορονοϊού ένα μήνα πριν εμφανιστεί;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 25 Μαρ 2020, 09:15

Δεστε και κατι αλλο.

Το netflix ειναι το βασικοτερο οργανο των Παγκοσμιοποιητων αυτη τη στιγμη.

Στις 22 Ιανουαριου ξεκινησε η νεα του σειρα που κανει ρεκορ τηλεθεασης σε ολο τον πλανητη.

Και ειναι βασισμενο σε επιδημια ενος θανατηφορου ιου γριπης!

https://www.iefimerida.gr/kosmos/netfli ... a-pandimia

Που το ξεραν οι πουστηδοι τους μηνες που ετοιμαζαν τη σειρα οτι θα ξεκινουσε παραλληλα με μια πραγματικη επιδημια κορονοιού;

ΠΟΛΛΕΣ συμπτωσεις μαζευονται.

Εικόνα

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Δημοσιεύσεις: 8179
Εγγραφή: 13 Ιαν 2019, 16:44

Re: Οι ισχυροί του χρήματος προφήτευσαν την επιδημία κορονοϊού ένα μήνα πριν εμφανιστεί;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 25 Μαρ 2020, 09:21

Aλλά απο το Νοεμβριο το netflix επαιξε κατι απιστευτο.

In November 2019, a Netflix ‘Explained’ series episode titled “The Next Pandemic” described how a virus like the coronavirus spreads in live animal markets like the one in Wuhan. In the episode, Bill Gates warned that it takes years to find a cure for a new form of virus outbreak.

https://www.ccn.com/bill-gates-predicte ... cumentary/

.


Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ
Δημοσιεύσεις: 22497
Εγγραφή: 05 Απρ 2018, 12:19

Re: Οι ισχυροί του χρήματος προφήτευσαν την επιδημία κορονοϊού ένα μήνα πριν εμφανιστεί;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 25 Μαρ 2020, 09:23

:lol:

Ρε συ Αρίστο, οι ταινίες και οι σειρές καταστροφής, είναι μία παγιωμένη κατάσταση εδώ και μία δεκαετία, τώρα τις ανακάλυψες;
Οι εχθροί είναι οι καλύτεροι μας φίλοι.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δημοσιεύσεις: 14579
Εγγραφή: 30 Μαρ 2018, 21:47

Re: Οι ισχυροί του χρήματος προφήτευσαν την επιδημία κορονοϊού ένα μήνα πριν εμφανιστεί;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 25 Μαρ 2020, 09:47

Αρίστος έγραψε:
25 Μαρ 2020, 09:15
Το netflix ειναι το βασικοτερο οργανο των Παγκοσμιοποιητων αυτη τη στιγμη.
:blm::blm::blm::smt005:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Δημοσιεύσεις: 8179
Εγγραφή: 13 Ιαν 2019, 16:44

Re: Οι ισχυροί του χρήματος προφήτευσαν την επιδημία κορονοϊού ένα μήνα πριν εμφανιστεί;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 25 Μαρ 2020, 09:48

ΓΑΛΗ έγραψε:
25 Μαρ 2020, 09:23
:lol:

Ρε συ Αρίστο, οι ταινίες και οι σειρές καταστροφής, είναι μία παγιωμένη κατάσταση εδώ και μία δεκαετία, τώρα τις ανακάλυψες;


Το Netflix που ειναι το μεγαλυτερο συνδρομητικο καναλι παγκοσμιως εβγαλε στον αερα το Pandemics ακριβως μια βδομαδα πριν ο ΠΟΥ κηρυξει για τον κορονοϊό κατασταση εκτακτης αναγκης.

Τελειος συγχρονισμος.

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Δημοσιεύσεις: 8179
Εγγραφή: 13 Ιαν 2019, 16:44

Re: Οι ισχυροί του χρήματος προφήτευσαν την επιδημία κορονοϊού ένα μήνα πριν εμφανιστεί;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 25 Μαρ 2020, 09:54

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
25 Μαρ 2020, 09:47
Αρίστος έγραψε:
25 Μαρ 2020, 09:15
Το netflix ειναι το βασικοτερο οργανο των Παγκοσμιοποιητων αυτη τη στιγμη.
:blm::blm::blm::smt005:


Οχι μονο ειναι αλλα παιζει την προπαγανδα του Bill Gates καθε λιγο και λιγακι.

In November 2019, a Netflix ‘Explained’ series episode titled “The Next Pandemic” described how a virus like the coronavirus spreads in live animal markets like the one in Wuhan. In the episode, Bill Gates warned that it takes years to find a cure for a new form of virus outbreak.

https://www.ccn.com/bill-gates-predicte ... cumentary/


Εδω οταν εκανε αφιερωμα ακομη και στον τροπο που σκεφτεται ο Bill Gates.

https://www.theverge.com/2019/9/18/2087 ... ary-series

.

talaipwros
Δημοσιεύσεις: 6992
Εγγραφή: 30 Μαρ 2018, 18:54

Re: Οι ισχυροί του χρήματος προφήτευσαν την επιδημία κορονοϊού ένα μήνα πριν εμφανιστεί;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 25 Μαρ 2020, 09:59

Δηλαδη ο Bill Gates ειναι ο νεος Σωρος στα μυαλά των ψυχασθενων;

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Δημοσιεύσεις: 8179
Εγγραφή: 13 Ιαν 2019, 16:44

Re: Οι ισχυροί του χρήματος προφήτευσαν την επιδημία κορονοϊού ένα μήνα πριν εμφανιστεί;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 25 Μαρ 2020, 10:05

Να διαβασετε απο το αρθρο τις προτασεις του World Economic Forum υπερ της νεοφιλελευθερης παγκοσμιοποιησης και της ατζεντας Globalization 4.0 για να καταλαβετε ποιοι παιχτες προμοταραν το Event 201.

.


Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ
Δημοσιεύσεις: 22497
Εγγραφή: 05 Απρ 2018, 12:19

Re: Οι ισχυροί του χρήματος προφήτευσαν την επιδημία κορονοϊού ένα μήνα πριν εμφανιστεί;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 25 Μαρ 2020, 10:51

Αρίστος έγραψε:
25 Μαρ 2020, 09:48
ΓΑΛΗ έγραψε:
25 Μαρ 2020, 09:23
:lol:

Ρε συ Αρίστο, οι ταινίες και οι σειρές καταστροφής, είναι μία παγιωμένη κατάσταση εδώ και μία δεκαετία, τώρα τις ανακάλυψες;
Το Netflix που ειναι το μεγαλυτερο συνδρομητικο καναλι παγκοσμιως εβγαλε στον αερα το Pandemics ακριβως μια βδομαδα πριν ο ΠΟΥ κηρυξει για τον κορονοϊό κατασταση εκτακτης αναγκης.

Τελειος συγχρονισμος.

.
Θα επαναλάβω ότι οι ταινίες και σειρές καταστροφής (ο όρος που χρησιμοποιείται γι' αυτά τα θέματα είναι "αποκάλυψη") είναι μια παγιωμένη κατάσταση εδώ και μία δεκαετία και το μοτίβο είναι σχεδόν πάντα το ίδιο. Ιός που ξεφεύγει από εργαστήριο, ιός που χρησιμοποιείται ως όπλο για κατάληψη εξουσίας, αντίδοτο, εμβόλιο κλπ

Και έχουν δημοσιευθεί εκατοντάδες άρθρα για τις επιδημίες που ξεσπούν κατά διαστήματα σε κάποιες περιοχές για το ρόλο των φαρμακευτικών εταιριών, των κυβερνήσεων κλπ σχετικώς με τους κινδύνους του βιοχημικού πόλεμου τόσο από επιστήμονες όσο και από αναλυτές όλων των κατηγοριών.

Το να ψάχνεσαι λοιπόν με τις σειρές ή ταινίες που ανακάλυψες προσφάτως, είναι απολύτως απολύτως αφελές, γιατί ο κίνδυνος από πανδημίες είναι ένα υπαρκτό και αναγνωρισμένο πρόβλημα.Σε κάθε περίπτωση, επειδή απευθύνεσαι σε συγκεκριμένο κοινό, προτείνω να ρίξεις και μια ματιά στην τουρκική σειρά "Protector" που αφορά σε μια επιδημία που κτυπά την Κωνσταντινούπολη από ιό που έχουν δημιουργήσει οι αθάνατοι οθωμανοί ιλλουμινάτι. Κι αυτή πρόσφατη είναι. Θα τους ενθουσιάσεις. :D
Οι εχθροί είναι οι καλύτεροι μας φίλοι.

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών