Τι πιστεύετε πως θα γίνει στη Νέα Υόρκη;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Veni Vidi Vici
Τι πιστεύετε πως θα γίνει στη Νέα Υόρκη;
Νέα Υόρκη κορωνοϊός: Στους 385 ανήλθαν οι νεκροί (100 σε μία μέρα) – 37.000 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα (Το 50% όλων των ΗΠΑ).
https://www.pagenews.gr/2020/03/26/kosm ... krousmata/
https://www.pagenews.gr/2020/03/26/kosm ... krousmata/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Veni Vidi Vici την 26 Μαρ 2020, 21:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αlea jacta est
- Μαυροβασίλης
Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει στη Νέα Υόρκη;
Αποκάλυψη 17:1, 2.Και ήρθε ένας από τους εφτά αγγέλους που είχαν τις εφτά κούπες και μίλησε μαζί μου, λέγοντας: “Έλα, θα σου δείξω την κρίση εναντίον της μεγάλης πόρνης που κάθεται πάνω σε πολλά νερά, με την οποία πόρνευσαν οι βασιλιάδες της γης, ενώ εκείνοι που κατοικούν στη γη μέθυσαν από το κρασί της πορνείας της."
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
bluerose ΣουβλίτσαΜαυροβασίλης έγραψε: ↑26 Μαρ 2020, 21:04Αποκάλυψη 17:1, 2.Και ήρθε ένας από τους εφτά αγγέλους που είχαν τις εφτά κούπες και μίλησε μαζί μου, λέγοντας: “Έλα, θα σου δείξω την κρίση εναντίον της μεγάλης πόρνης που κάθεται πάνω σε πολλά νερά, με την οποία πόρνευσαν οι βασιλιάδες της γης, ενώ εκείνοι που κατοικούν στη γη μέθυσαν από το κρασί της πορνείας της."
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Μαυροβασίλης
Αγις έγραψε: ↑26 Μαρ 2020, 21:07bluerose ΣουβλίτσαΜαυροβασίλης έγραψε: ↑26 Μαρ 2020, 21:04Αποκάλυψη 17:1, 2.Και ήρθε ένας από τους εφτά αγγέλους που είχαν τις εφτά κούπες και μίλησε μαζί μου, λέγοντας: “Έλα, θα σου δείξω την κρίση εναντίον της μεγάλης πόρνης που κάθεται πάνω σε πολλά νερά, με την οποία πόρνευσαν οι βασιλιάδες της γης, ενώ εκείνοι που κατοικούν στη γη μέθυσαν από το κρασί της πορνείας της."
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
-
- EKPLIKTIKOS
Ό,τι γινεται κ στον υπόλοιπο κόσμο. Θα πεθάνουν πολλοι, αλλα αυτοι που θα μεινουν πίσω θα ζητανε εκδίκηση απο τους Κινέζους
Μαυροβασίλης έγραψε: ↑26 Μαρ 2020, 21:04Αποκάλυψη 17:1, 2.Και ήρθε ένας από τους εφτά αγγέλους που είχαν τις εφτά κούπες και μίλησε μαζί μου, λέγοντας: “Έλα, θα σου δείξω την κρίση εναντίον της μεγάλης πόρνης που κάθεται πάνω σε πολλά νερά, με την οποία πόρνευσαν οι βασιλιάδες της γης, ενώ εκείνοι που κατοικούν στη γη μέθυσαν από το κρασί της πορνείας της."
Της πτάνας πιστεύω ότι θα γίνει.Πιο πτάνα πεθαίνεις. 

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
3000 απώλειες είχαν την 911. Τί γλέπουν τα μυσταμπίλια του φόρουμ;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
911 θα λέμε και θα κλαίμε.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑26 Μαρ 2020, 21:233000 απώλειες είχαν την 911. Τί γλέπουν τα μυσταμπίλια του φόρουμ;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Οι Πατέρες λένε ότι θα γίνει μια απέραντη λιμνηΑγις έγραψε: ↑26 Μαρ 2020, 21:07bluerose ΣουβλίτσαΜαυροβασίλης έγραψε: ↑26 Μαρ 2020, 21:04Αποκάλυψη 17:1, 2.Και ήρθε ένας από τους εφτά αγγέλους που είχαν τις εφτά κούπες και μίλησε μαζί μου, λέγοντας: “Έλα, θα σου δείξω την κρίση εναντίον της μεγάλης πόρνης που κάθεται πάνω σε πολλά νερά, με την οποία πόρνευσαν οι βασιλιάδες της γης, ενώ εκείνοι που κατοικούν στη γη μέθυσαν από το κρασί της πορνείας της."
- hellegennes
Ε, μέχρι την 20η επέτειο της 911, θα έχουν δεκαπλασιάσει τον αριθμό.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑26 Μαρ 2020, 21:233000 απώλειες είχαν την 911. Τί γλέπουν τα μυσταμπίλια του φόρουμ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Veni Vidi Vici
9/11?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑26 Μαρ 2020, 21:233000 απώλειες είχαν την 911. Τί γλέπουν τα μυσταμπίλια του φόρουμ;
Walk in the park
Αlea jacta est
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι εννοούν οι πατέρες;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δε τα λέω εγώ αυτά
Και κανείς δε γνωρίζει πότε
https://www.pentapostagma.gr/2016/10/%C ... CE%BD.html
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πιστεύετε ότι πρέπει να γίνει αργία η Πρωταπριλιά;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 27 Μαρ 2025, 10:20 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 7 Απαντήσεις
- 227 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
27 Μαρ 2025, 15:38
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
26 Οκτ 2023, 21:58
-
-
Νέα δημοσίευση Πιστεύετε ότι πρέπει να γίνει αργία η Παρασκευή μετά την Τσικνοπέμπτη;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 19 Φεβ 2025, 12:45 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 18 Απαντήσεις
- 365 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
20 Φεβ 2025, 21:54
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πιστεύετε ότι πρέπει κάθε πρώτη του μηνός να γίνει αργία;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 06 Απρ 2025, 11:56 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 110 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γυφτάκι
06 Απρ 2025, 16:16
-