Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
Kauldron
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Kauldron » 02 Μάιος 2020, 17:11
Μια εικόνα χίλιες λέξεις.
Τελικά κάτι ήξερε ο Τόλκιν...

SeaHawk έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Cavaliere
- Μέλη που αποχώρησαν
από Cavaliere » 02 Μάιος 2020, 17:22
Στο Ισλάμ επιτρέπεται ο γάμος μεταξύ πρώτων ξαδέλφων, αυτό είναι όλο.
Ordem e Progresso.
-
Kauldron
από Kauldron » 02 Μάιος 2020, 17:25
Cavaliere έγραψε: ↑02 Μάιος 2020, 17:22
Στο Ισλάμ επιτρέπεται ο γάμος μεταξύ πρώτων ξαδέλφων, αυτό είναι όλο.
Εχμ, αυτό είναι αρκετό, θα έλεγα.

"Μέρος της κουλτούρας τους". Συνεπώς η κουλτούρα τους δεν είναι συμβατή μ' αυτή της Δύσης, και συνεπώς δεν έχουν καμία απολύτως θέση στη Δύση.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Cavaliere
- Μέλη που αποχώρησαν
από Cavaliere » 02 Μάιος 2020, 17:27
Όσο ξέρω, σχεδόν σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες επιτρέπεται ο γάμος με α΄ξάδελφο, όπως ακριβώς στο ισλάμ, μόνο η Ορθόδοξη και η καθολική Εκκλησία δεν τους κάνει, η προτεσταντική, τους κάνει. Και τα Κράτη όλων, συμπεριλαμβανομένου του ελληνικού τους κάνουν αυτούς τους Γάμους.
Ordem e Progresso.
-
Kauldron
από Kauldron » 02 Μάιος 2020, 17:30
Cavaliere έγραψε: ↑02 Μάιος 2020, 17:27
Όσο ξέρω, σχεδόν σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες επιτρέπεται ο γάμος με α΄ξάδελφο, όπως ακριβώς στο ισλάμ, μόνο η Ορθόδοξη και η καθολική Εκκλησία δεν τους κάνει, η προτεσταντική, τους κάνει. Και τα Κράτη όλων, συμπεριλαμβανομένου του ελληνικού τους κάνουν αυτούς τους Γάμους.
Εγώ θυμάμαι ένας φίλος μου που ήταν να παντρευτεί, έπρεπε να πάμε μάρτυρες στην εκκλησία προκειμένου να πιστοποιήσουμε οτι αυτός και η νύφη δεν έχουν συγγένεια.
Όπως και να 'χει, νομίζω συμφωνούμε οτι συμβάλλει σε πολύ σοβαρες παθήσεις.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Cavaliere
- Μέλη που αποχώρησαν
από Cavaliere » 02 Μάιος 2020, 18:15
Kauldron έγραψε: ↑02 Μάιος 2020, 17:30
Εγώ θυμάμαι ένας φίλος μου που ήταν να παντρευτεί, έπρεπε να πάμε μάρτυρες στην εκκλησία προκειμένου να πιστοποιήσουμε οτι αυτός και η νύφη δεν έχουν συγγένεια.
Έγραψα σε απλά ελληνικά:
Καθολικός-Ορθόδοξος Γάμος, δεν τελείται. Προτεσταντικός και πολιτικός, ναι. Ψάξε το. Και ξέρω πολλές περιπτώσεις γνωστών μου, όλα τα παιδιά βγήκαν υγιέστατα.

Με μπλε όπου επιτρέπεται.
Διαβάστε, διαβάστε, κάνει καλό.
Ordem e Progresso.
-
Kauldron
από Kauldron » 02 Μάιος 2020, 18:20
Cavaliere έγραψε: ↑02 Μάιος 2020, 18:15
Kauldron έγραψε: ↑02 Μάιος 2020, 17:30
Έγραψα σε απλά ελληνικά:
Καθολικός-Ορθόδοξος Γάμος, δεν τελείται. Προτεσταντικός και πολιτικός, ναι. Ψάξε το. Και ξέρω πολλές περιπτώσεις γνωστών μου, όλα τα παιδιά βγήκαν υγιέστατα.

Με μπλε όπου επιτρέπεται.
Διαβάστε, διαβάστε, κάνει καλό.
Προσπαθείς να πείς τί, όμως? Οτι στη Γερμανία (αφού εκεί είναι Προτεστάντες), έχει πολλούς που προέρχονται από τέτοιους γάμους? Και αν ναι, τότε είναι εντάξει να γεμίσουμε την Ευρώπη με περισσότερους? Και οι Καθολικές και Ορθόδοξες χώρες τί φταίνε?
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
NKVD_SMERSH
από NKVD_SMERSH » 02 Μάιος 2020, 18:22
Εγώ δεύτερη ξαδέλφη ήθελα να πηδήξω, να ξεκωλιάσω για την ακρίβεια, αλλά έκανα πίσω.
Μόνο στο cyber μείναμε.
Λυπήθηκα τον γκόμενο της που κάναμε ανά διαστήματα παρέα.
“He who controls the spice controls the universe.”
-
Lord Brum
- Phorum.gr user: coriander
από Lord Brum » 02 Μάιος 2020, 18:24
άλλο επιτρέπεται κάτι και το κάνει το 0.1% του πληθυσμού και άλλο να το κάνει το 30-50% και να βγαίνουν καθυστερημένα παιδιά.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
Cavaliere
- Μέλη που αποχώρησαν
από Cavaliere » 02 Μάιος 2020, 18:24
Kauldron έγραψε: ↑02 Μάιος 2020, 18:20
Προσπαθείς να πείς τί, όμως? Οτι στη Γερμανία (αφού εκεί είναι Προτεστάντες), έχει πολλούς που προέρχονται από τέτοιους γάμους? Και αν ναι, τότε είναι εντάξει να γεμίσουμε την Ευρώπη με περισσότερους? Και οι Καθολικές και Ορθόδοξες χώρες τί φταίνε?
Προσπαθώ να πω, ότι στον σύγχρονο δυτικό κόσμο δεν σημαίνει σχεδόν τίποτα. Δεν ξέρω, κάποιες φορές έχω πρόβλημα συνεννόησης, μάλλον η ελληνική επαρχία εν μέρει ζει σε απομόνωση. Ψάχνεις να βρεις επιχειρηματολογία για ένα θέμα που σε ενδιαφέρει (εποικισμός Ασιατών κλπ) με επιχειρήματα που προδίδουν άγνοια των κοινωνιών, και αυτό τελικά δεν είναι αποτελεσματικό. Βιάζεσαι να ποστάρεις κάτι που είδες, και δεν κοιτάς πριν οργανωθείς, να μάθεις και την πραγματικότητα έξω από τις άμεσες εμπειρίες σου.
Ordem e Progresso.
-
Cavaliere
- Μέλη που αποχώρησαν
από Cavaliere » 02 Μάιος 2020, 18:25
Lord Brum έγραψε: ↑02 Μάιος 2020, 18:24
άλλο επιτρέπεται κάτι και το κάνει το 0.1% του πληθυσμού και άλλο να το κάνει το 30-50% και να βγαίνουν καθυστερημένα παιδιά.
Όπως πού;
Ordem e Progresso.
-
Cavaliere
- Μέλη που αποχώρησαν
από Cavaliere » 02 Μάιος 2020, 18:26
NKVD_SMERSH έγραψε: ↑02 Μάιος 2020, 18:22
Εγώ δεύτερη ξαδέλφη ήθελα να πηδήξω, να ξεκωλιάσω για την ακρίβεια, αλλά έκανα πίσω.
Μόνο στο cyber μείναμε.
Λυπήθηκα τον γκόμενο της που κάναμε ανά διαστήματα παρέα.
Β΄ξαδέλφια
παντρεύει και η Εκκλησία της Ελλάδος, ζείτε ΟΛΟΙ σε άλλον πλανήτη;
Ordem e Progresso.
-
Lord Brum
- Phorum.gr user: coriander
από Lord Brum » 02 Μάιος 2020, 18:26
Cavaliere έγραψε: ↑02 Μάιος 2020, 18:25
Lord Brum έγραψε: ↑02 Μάιος 2020, 18:24
Όπως πού;
Ιραν, τουρκία, πακισταν αφγανιστάν
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 359 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Armageddon
03 Ιούλ 2023, 08:13
-
-
- 25 Απαντήσεις
- 587 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
29 Φεβ 2024, 12:15
-
-
- 15 Απαντήσεις
- 921 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
10 Ιουν 2024, 13:13
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 151 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Άθεος
25 Οκτ 2024, 23:39
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.