Το μέλλον της μάσκας στην Ελλάδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Το μέλλον της μάσκας στην Ελλάδα
Έχω δει ανθρώπους με 38 βαθμούς να περπατούν στον δρόμο με μάσκα. Έχω δει να βγαίνουν με τα παιδιά τους βόλτα και να τα βάζουν να φορούν μάσκα. Έχω δει (και έχω λυπηθεί) οδηγούς λεωφορείων και ταξί να βγάζουν βάρδια με μάσκα
Έχω δει σερβιτόρους να στενάζουν και να έχουν γίνει μούσκεμα από το πέρα δώθε φορώντας και τη μάσκα. Έχω δει σε λεωφορείο να μην φοράει κανείς μάσκα (κατ΄ εμέ πολύ καλά κάνουν, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Τι πιστεύετε ότι θα γίνει στο μέλλον; Όλη αυτή η μαζική υστερία (με τη συμβολή του κράτους) θα ατονήσει και θα επανέλθει η κανονικότητα ή θα ζήσουμε σε ένα ενδεχόμενο δεύτερο κύμα του ιού σκηνές Ασίας; Απορώ πάντως πώς αντέχουν όλοι αυτοί που την φοράνε, εγώ πάνω δέκα λεπτά δεν αντέχω με αυτό το πράγμα επάνω μου.

Re: Το μέλλον της μάσκας στην Ελλάδα
Tι λέει ο Αγγελάκας στην Κινέζα ;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ
- Ὁ ἴδιος ἀρνεῖται κάθε τίτλο
Re: Τὸ μέλλον τῆς μάσκας ἀποκλειστικῶς καὶ μόνον στὴν Ἀλλοδαπ'-Ἑλλάδα
Πολύτιμο δωράκι.
Μοῦ τὄστειλε ὁ παιδικὸς φίλος μου καὶ γείτωνας Βαγγέλης Ξανθόπουλος.
Κλασμένους σᾶς ἔχω, ὅσοι μ' ἐχθρεύεστε.

Μοῦ τὄστειλε ὁ παιδικὸς φίλος μου καὶ γείτωνας Βαγγέλης Ξανθόπουλος.
Κλασμένους σᾶς ἔχω, ὅσοι μ' ἐχθρεύεστε.

* images/smilies/old-valid-code/klinoi.gif
Ὁ ἴδιος ἀρνοῦμαι κάθε τίτλο.
Ὁ ἴδιος ἀρνοῦμαι κάθε τίτλο.
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Όλη η ιστορία γίνεται για την περίπτωση που κάποιος έχει τον ιό και φταρνιστεί. Γεννάται λοιπόν το ερώτημα γιατί δεν εφαρμόζει η κυβέρνηση κάποιο μέτρο κατά του φτερνίσματος. Για παράδειγμα να περνάνε υποχρεωτικά όλοι καθημερινά από τον δημαρχείο όπου θα τους υποχρεώνουν να καταπιούν αντιισταμινικό.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το μέλλον της κεντροαριστεράς στην Ελλάδα.
από έργο_μακέτο » 29 Ιουν 2023, 11:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 461 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sol
29 Ιουν 2023, 12:37
-
-
- 26 Απαντήσεις
- 1083 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jimmy81
15 Οκτ 2023, 12:13
-
-
Νέα δημοσίευση Η «πανδημία» των εγκεφαλικών στην Ελλάδα Στην επικίνδυνη ζώνη και νεότερες ηλικίες
από Ίακχος » 16 Νοέμ 2023, 08:47 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 3 Απαντήσεις
- 1123 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
28 Δεκ 2024, 20:46
-
-
- 157 Απαντήσεις
- 3592 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Urzaring13
27 Μαρ 2025, 14:38