Πως θα καταλαβω αν εχω κορονοιο?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
Πως θα καταλαβω αν εχω κορονοιο?
υπαρει τεστ που μπορω να κανω μονος στο σπιτι?
Re: Πως θα καταλαβω αν εχω κορονοιο?
Τι εννοείς να καταλάβεις, αν είσαι φορέας ή ασθενής;
Για το πρώτο δεν ξέρω αν διατίθενται τέτοιου είδους τεστ ,μα για ασθενείς υπάρχουν συμπτώματα που διαφοροποιούν τον κορωνοϊό από το κρυολόγημα(ίωση) καθώς και από την κοινή γρίπη.
Για μια πρόχειρη διάγνωση, ο παρακάτω πίνακας του Π.Ο.Υ. , ίσως βοηθήσει:

Για το πρώτο δεν ξέρω αν διατίθενται τέτοιου είδους τεστ ,μα για ασθενείς υπάρχουν συμπτώματα που διαφοροποιούν τον κορωνοϊό από το κρυολόγημα(ίωση) καθώς και από την κοινή γρίπη.
Για μια πρόχειρη διάγνωση, ο παρακάτω πίνακας του Π.Ο.Υ. , ίσως βοηθήσει:

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
τεστ θελω για να ειμαι σιγουρος
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Υπάρχει Τεστ Γρήγορης Ανίχνευσης Αντισωμάτων IgM/IgG Κορωνοϊού Covid-19, που το έχουν σε φαρμακεία, αλλά αν είναι αξιόπιστο δεν ξέρω.
Μύρισε τα νύχια σου. Χωρίς πλάκα
-
don't speak έγραψε: ↑07 Οκτ 2020, 18:30Υπάρχει Τεστ Γρήγορης Ανίχνευσης Αντισωμάτων IgM/IgG Κορωνοϊού Covid-19, που το έχουν σε φαρμακεία, αλλά αν είναι αξιόπιστο δεν ξέρω.
αυτο εδω?
https://www.youpharmacy.gr/farmaka-ygei ... u-covid-19
ευχαριστω
Πόσων ετών είσαι, πάσχεις από κάτι, παίρνεις κάποια φάρμακα 

Γιατί παίζει ρόλο αυτό αν θα κολλήσεις ή όχι; οχι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Tornado έγραψε: ↑07 Οκτ 2020, 18:31don't speak έγραψε: ↑07 Οκτ 2020, 18:30Υπάρχει Τεστ Γρήγορης Ανίχνευσης Αντισωμάτων IgM/IgG Κορωνοϊού Covid-19, που το έχουν σε φαρμακεία, αλλά αν είναι αξιόπιστο δεν ξέρω.
αυτο εδω?
https://www.youpharmacy.gr/farmaka-ygei ... u-covid-19
ευχαριστω
Σε μια συζήτηση που είχαμε στο άλλο νήμα, πιο σίγουρη μέθοδος είναι το μοριακό λένε.
Σε εργαστήριο. Μετά είναι τα τεστ αντισωμάτων αλλά από ψάξιμο που είχα κάνει και εγώ αυτά δείχνουν αν τον έχεις περάσει (νομίζω) και πρέπει να το κάνεις οταν το δεν έχεις συμπτώματα. Ή 15 μέρες μετά αφού είχες εμφανίσει συμπτώματα. Δεν ξέρω αν είσαι Αθήνα, υπάρχουν σε διάφορα κεντρικά σημεία κλιμάκια από τον Εοδυ για rapid τεστ. Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι και αν είναι αξιόπιστα αλλά είναι ενας έλεγχος. Χθες ήταν στην Καλλιθέα στην πλατεία Δαβάκη. Επίσης αν έχεις συμπτώματα υπάρχουν κέντρα αναφοράς κοβιντ που σε εξετάζουν και αν χρειαστεί σου κάνουν το τεστ.
Εχεις συμπτώματα;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σιγά την χρησιμότητα

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Θέλεις να κολλήσεις ώστε να ξεμπερδεύεις ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Προσπάθησε να κλάσεις και να δεις άμα μυρίζουν διαφορετικά από τις άλλες φορές οι κλανιές σου. Άμα δεν σου μυρίζουν καθόλου, έχεις σίγουρα ανοσμια.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- MiGiSukhoI
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Παροσμία.
Φαση αποκατάστασης της ανοσμιας απο νευροτροπους ιούς , μηδε κορόνα εξαιρουμενου ή κροταφικη επιληψία.
Ψαξου μην έχεις κανένα πορτοκάλι στον εγκέφαλο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θέλω να καταλάβω κάτι μπορείτε να μου το εξηγήσετε;
από Niki » 25 Μάιος 2024, 12:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 17 Απαντήσεις
- 657 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
26 Μάιος 2024, 10:19
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 198 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
18 Ιαν 2025, 12:42
-
-
Νέα δημοσίευση "Το USAID ξόδεψε 50 εκατομύρια δολάρια στο εργαστηριο που δημιούργησε τον κορονοϊό"
από Kauldron » 11 Φεβ 2025, 09:53 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 16 Απαντήσεις
- 467 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
11 Φεβ 2025, 13:16
-