Κάηκα help
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κάηκα help
Σε γλώσσα, ουρανίσκο, ούλα από καφέ. Δεν κατάπια, έκανα έναν μεγάλο χαμό αλλά δεν γινόταν και πιστεύω καλύτερα.
Το θέμα είναι τι κάνω τώρα γιατί πονάω.
Όττο πού είσαι;
Το θέμα είναι τι κάνω τώρα γιατί πονάω.
Όττο πού είσαι;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Re: Κάηκα help
Για αυτό να πίνεις μόνο freddo espresso ή φραπέ από εδώ και πέρα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν βοηθάς.
-
Παγωμενο γιαούρτι στραγγιστό
Βαλε ενα παγακι στο στομα και παρε το δρομο για το νοσοκομειο
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Πιες παγωμένο νερό και μετά πλύση με αλατόνερο. Και μετά κάτι δροσερό, όπως γιαούρτι. Περαστικά.
- Καραμελίτσα
Εννοείς έπαθες έγκαυμα; ή απλά κάηκες. Λογικά θα περάσει μόνο του.
Γιαούρτια, γάλατα και υπομονή.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Καραμελίτσα
Πολλά κρύα συνέχεια να σου παίρνουν και τον πόνο μέχρι να πας στο φαρμακείο/νοσοκομείο-εαν είναι τόσο σοβαρό που με τον καφέ δεν νομίζω να γίνεται κανένα σοβαρό έγκαυμα- να σου δώσουν κάποια αλοιφή κτλ
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν είμαι για νοσοκομείο. Παγάκι, γιαούρτι βοηθάνε. Γάλα δεν πίνω.
Ευχαριστώ άπαντες.
Ευχαριστώ άπαντες.
H αλόη ξέρω ότι βοηθάει. Βγαίνει και πόσιμη σε χυμούς. Δοκίμασε ίσως;;
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ