Βοήθεια σε μια καπνίστρια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
- Phorum.gr user: venetiaxrys
Βοήθεια σε μια καπνίστρια
Καλησπέρα παιδιά, ελπίζω να είστε όλοι καλά μετά το σεισμό!
Χρειάζομαι τη βοήθειά σας σχετικά με ένα θέμα που με απασχολεί.
Είμαι χρόνια καπνίστρια και στην καραντίνα αποφάσισα να μειώσω το κάπνισμα. Τώρα πιστεύω ήρθε πια η ώρα να το κόψω.
Επειδή όμως θα μου είναι πολύ δύσκολο, λέω να στραφώ για αρχή σε ηλεκτρονικό θέρμανσης καπνού.
Τι λέτε; Μου το προτείνετε;
Ευχαριστώ πολύ!
Είμαι χρόνια καπνίστρια και στην καραντίνα αποφάσισα να μειώσω το κάπνισμα. Τώρα πιστεύω ήρθε πια η ώρα να το κόψω.
Επειδή όμως θα μου είναι πολύ δύσκολο, λέω να στραφώ για αρχή σε ηλεκτρονικό θέρμανσης καπνού.
Ευχαριστώ πολύ!
Re: Βοήθεια σε μια καπνίστρια
Όχι δεν θα πρότεινα κάτι τέτοιο.
Η απόφαση να κόψεις το κάπνισμα είναι δύσκολη και θα πρέπει να επιβληθείς στο εαυτό σου και όχι να τον ξεγελάσεις.
Η απόφαση να κόψεις το κάπνισμα είναι δύσκολη και θα πρέπει να επιβληθείς στο εαυτό σου και όχι να τον ξεγελάσεις.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Γω το είχα κόψει μια φορά με το πχώρουμ.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Τι εννοείς με το πχώρουμ; Επίσης δεν το έκοψες, έκανες προσπάθεια να ξεγελάσεις τον εαυτό σου για να λες μια φορά, πράγμα που σημαίνει ότι το ξανάρχισες.
- Γενιά της Αμαρτίας
Το έκιψα και ασχολήθηκα με το πχώρουμ. Τι δεν καταλαβαίνεις;
Το να αντικαταατήσεις έναν εθισμό με έναν άλλον εθισμό νομίζω δεν είναι λύση. Για μένα αυτά τα πράγματα μόνο μαχαίρι μπορούν να κοπούν...
- Γενιά της Αμαρτίας
Σε μένα πάει αυτό;- Casper - έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 22:42Το να αντικαταατήσεις έναν εθισμό με έναν άλλον εθισμό νομίζω δεν είναι λύση. Για μένα αυτά τα πράγματα μόνο μαχαίρι μπορούν να κοπούν...
Όχι βρε.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 22:43Σε μένα πάει αυτό;- Casper - έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 22:42Το να αντικαταατήσεις έναν εθισμό με έναν άλλον εθισμό νομίζω δεν είναι λύση. Για μένα αυτά τα πράγματα μόνο μαχαίρι μπορούν να κοπούν...
Αλλά τώρα που το λες και το φόρουμ εθισμός είναι.
- Γενιά της Αμαρτίας
Τι να κάνουμε να μονάσουμε;- Casper - έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 22:44Όχι βρε.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 22:43Σε μένα πάει αυτό;- Casper - έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 22:42Το να αντικαταατήσεις έναν εθισμό με έναν άλλον εθισμό νομίζω δεν είναι λύση. Για μένα αυτά τα πράγματα μόνο μαχαίρι μπορούν να κοπούν...
Αλλά τώρα που το λες και το φόρουμ εθισμός είναι.

Καταρχήν προσευχήσου.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 22:44Τι να κάνουμε να μονάσουμε;
Ο καλυτερος τροπος για να το κοψεις οριστικα ειναι μια κ εξω χωρις υποκαταστατα.Εγω ειχα και ενα κλειστο πακετο μαζι μου που ηξερα οτι δεν θα το ανοιξω ποτε.Ελεγα θα το κρατησω για ενθυμιο,τελικα μου το εκαναν τρακα.Venetia Xrysaropoulou έγραψε: ↑30 Οκτ 2020, 18:20Καλησπέρα παιδιά, ελπίζω να είστε όλοι καλά μετά το σεισμό!
Ευχαριστώ πολύ!
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
ναι. και αυτο και το ατμισμα ειναι καλα για αρχη γιατι ναι μεν ειναι μια απολαυση αλλα δεν ειναι τοσο ευχαριστα οσο το ιδιο το τσιγαρο. ετσι θα τα κοψεις πιο ευκολα μετα. επισης τσιχλες νικορετ κλπ.Venetia Xrysaropoulou έγραψε: ↑30 Οκτ 2020, 18:20Καλησπέρα παιδιά, ελπίζω να είστε όλοι καλά μετά το σεισμό!
Ευχαριστώ πολύ!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Αν με τον καφέ θες οπωσδήποτε να καπνίσεις, λογικά θα πρέπει να κόψεις και τον καφέ.
- Γενιά της Αμαρτίας
Θα προσευχηθώ- Casper - έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 22:46Καταρχήν προσευχήσου.
Είναι ρίσκο. Κάποιοι ατμίζουν μια ζωή και συνεχώς.Yochanan έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 22:46ναι. και αυτο και το ατμισμα ειναι καλα για αρχη γιατι ναι μεν ειναι μια απολαυση αλλα δεν ειναι τοσο ευχαριστα οσο το ιδιο το τσιγαρο. ετσι θα τα κοψεις πιο ευκολα μετα. επισης τσιχλες νικορετ κλπ.Venetia Xrysaropoulou έγραψε: ↑30 Οκτ 2020, 18:20Καλησπέρα παιδιά, ελπίζω να είστε όλοι καλά μετά το σεισμό!
Ευχαριστώ πολύ!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 943 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kappa
02 Μάιος 2024, 01:28
-
- 30 Απαντήσεις
- 1001 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kappa
07 Ιούλ 2024, 09:41
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
26 Ιουν 2024, 18:18
-
-
Νέα δημοσίευση Κ Α Τ Σ Α Ρ Ι Δ Ε Σ - βοήθεια!!!
από Libre arbitre » 02 Σεπ 2023, 15:30 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 81 Απαντήσεις
- 3305 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
02 Σεπ 2023, 18:50
-