11/01 καταστρέφουμε το refresh button!(;)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Dwarven Blacksmith
11/01 καταστρέφουμε το refresh button!(;)
Η ερώτηση είναι πολύ απλή. Όχι αν, θα, μα, μου ίσως.
Όταν έρθει η 11/01 θα είστε από αυτούς που θα κατακλύσουν την πλατφόρμα για το εμβόλιο;
Όταν έρθει η 11/01 θα είστε από αυτούς που θα κατακλύσουν την πλατφόρμα για το εμβόλιο;

- Dwarven Blacksmith
Re: 11/01 καταστρέφουμε το refresh button!(;)
Εγώ ναι, ελπίζω σε FIFO, μιας και δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες.

Ακόμα δεν το έκανες;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Dwarven Blacksmith
Εννοείς επειδή εμπίπτω στην κατηγορία "άτομα με ιδιαίτερο βάρος στην κοινή γνώμη";

Τελικά θα έχει μέσα στο τσιπάκι του αντιχρίστου ή θα μας μπολιάζει με dna ζώου;
να μη σε πω καλλίτερα, είμαι σε εορταστικό μουντ έτσι κι αλλιώς, happy new gear παρεμπιπτόντως με υγεία, να ξες πάντως καλού κακού όταν έρθει η ώρα η καλή ζήτα να στο βαρέσουν στο αριστερό, την επομένη ενδέχεται να "βαρύνει" κάπως γι' αυτό, πιο πολύ ψυχολογικό είναι.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 18:23Εννοείς επειδή εμπίπτω στην κατηγορία "άτομα με ιδιαίτερο βάρος στην κοινή γνώμη";
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Λειπει η επιλογη θα περιμενω 2 μερες να σταματησουν οι ddos του Αλεξη
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Dwarven Blacksmith
Είναι σίγουρο ότι θα πέσει, το θέμα είναι αν θα προσπαθήσεις. Αν περιμένεις ψήφισε μα/μου. Ότι δεν είναι σίγουρα ναι είναι όχι, θέλω σκληρά νούμερα.
Έλα να βλέπω κίνηση στην ψηφοφορία.

- Dwarven Blacksmith
- Dwarven Blacksmith
Μόνο για τους 85+ δε θα ανοίξει;
- Dwarven Blacksmith
Δεν είναι και πολύ ξεκάθαρο, δες ας πούμε εδώ τι λέει η πρώτη παράγραφος και τι η τελευταία.
https://www.skai.gr/news/greece/koronoi ... on-85-eton
Αλλά ακόμα κι έτσι, η πρόθεση μετράει.

Δε βρίσκω ιδιαίτερη αντίφαση παρά το χαζό wording.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑08 Ιαν 2021, 15:04Δεν είναι και πολύ ξεκάθαρο, δες ας πούμε εδώ τι λέει η πρώτη παράγραφος και τι η τελευταία.
https://www.skai.gr/news/greece/koronoi ... on-85-eton
Αλλά ακόμα κι έτσι, η πρόθεση μετράει.
Με τον όρο γενικό πληθυσμό εννοούν τους μη - υγειονομικούς.
Αρχίζει λοιπόν ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού και πιο συγκεκριμένα του υποσύνολου που είναι 85+.
Σε κάθε περίπτωση έχω κάνει την εγγραφή στην Αύλη.
Θα πατήσω το κουμπί του ραντεβού όταν ανακοινωθεί επίσημα για την ηλικιακή μου ομάδα.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Όποιος έχει συνδεθεί με την άυλη συνταγολόγηση δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 18:05Η ερώτηση είναι πολύ απλή. Όχι αν, θα, μα, μου ίσως.
.
- Dwarven Blacksmith
Έχω συνδεθεί. Αλλά αν είναι μόνο αυτό, τότε τι σημαίνει "θα ανοίξει η πλατφόρμα";Nandros έγραψε: ↑08 Ιαν 2021, 15:51Όποιος έχει συνδεθεί με την άυλη συνταγολόγηση δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑06 Ιαν 2021, 18:05Η ερώτηση είναι πολύ απλή. Όχι αν, θα, μα, μου ίσως.
.