Ένα χάλι και μισο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Ένα χάλι και μισο
Ή βιταμίνη μου D 5,80... λίγο ηψηλο το ζάχαρο νηστείας μία κληρονομιά διαβητη από τον πατέρα, εε η χοληστερίνη τσιμπημενη ελάχιστα. Και έφτασα στο γραφείο του οικογενειακού πια διαβητολογου.
Σε τρεις μήνες βλέπουμε τι γίνεται μου ειπε . Έχω να ακολουθησω συγκεκριμένο πλάνο διατροφής,μου χορηγήθηκαν σκευάσματα για D και β12 αα και ένα χάπι για την χοληστερίνη. Ζαλίζομαι σαν το κοτόπουλο
Σε τρεις μήνες βλέπουμε τι γίνεται μου ειπε . Έχω να ακολουθησω συγκεκριμένο πλάνο διατροφής,μου χορηγήθηκαν σκευάσματα για D και β12 αα και ένα χάπι για την χοληστερίνη. Ζαλίζομαι σαν το κοτόπουλο
Re: Ένα χάλι και μισο
Για ανεβασε την διατροφη του διαβητολογου να γελασομε.
Κλείσε από τώρα ένα γραφείο κηδειών - δεν ξέρεις...Kiki mat έγραψε: ↑06 Απρ 2021, 09:23Ή βιταμίνη μου D 5,80... λίγο ηψηλο το ζάχαρο νηστείας μία κληρονομιά διαβητη από τον πατέρα, εε η χοληστερίνη τσιμπημενη ελάχιστα. Και έφτασα στο γραφείο του οικογενειακού πια διαβητολογου.
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
- Cecily Anne
Οταν λες κληρονομιά ο διαβήτης έχεις τύπου 1;Kiki mat έγραψε: ↑06 Απρ 2021, 09:23Ή βιταμίνη μου D 5,80... λίγο ηψηλο το ζάχαρο νηστείας μία κληρονομιά διαβητη από τον πατέρα, εε η χοληστερίνη τσιμπημενη ελάχιστα. Και έφτασα στο γραφείο του οικογενειακού πια διαβητολογου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
OANNHSEA έγραψε: ↑06 Απρ 2021, 09:50Κλείσε από τώρα ένα γραφείο κηδειών - δεν ξέρεις...Kiki mat έγραψε: ↑06 Απρ 2021, 09:23Ή βιταμίνη μου D 5,80... λίγο ηψηλο το ζάχαρο νηστείας μία κληρονομιά διαβητη από τον πατέρα, εε η χοληστερίνη τσιμπημενη ελάχιστα. Και έφτασα στο γραφείο του οικογενειακού πια διαβητολογου.
.
.

Τι εννοεί ο τύπος πάντως

Γιά πάρε ένα τηλέφωνο να μάθουμε.....

..
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Είμαι 41 χρόνωνCecily Anne έγραψε: ↑06 Απρ 2021, 09:57Οταν λες κληρονομιά ο διαβήτης έχεις τύπου 1;Kiki mat έγραψε: ↑06 Απρ 2021, 09:23Ή βιταμίνη μου D 5,80... λίγο ηψηλο το ζάχαρο νηστείας μία κληρονομιά διαβητη από τον πατέρα, εε η χοληστερίνη τσιμπημενη ελάχιστα. Και έφτασα στο γραφείο του οικογενειακού πια διαβητολογου.
Ο διαβήτης τύπου 2 είναι κληρονομικός ο πατέρας μου είχε παρουσιάσει περίπου στην ηλικία μου. Τον κατασπάραξε ζωντανό ,νεφρά , εγκεφαλικά πληγές ...
- Cecily Anne
Κική τρως.Kiki mat έγραψε: ↑06 Απρ 2021, 10:04Είμαι 41 χρόνωνCecily Anne έγραψε: ↑06 Απρ 2021, 09:57Οταν λες κληρονομιά ο διαβήτης έχεις τύπου 1;Kiki mat έγραψε: ↑06 Απρ 2021, 09:23Ή βιταμίνη μου D 5,80... λίγο ηψηλο το ζάχαρο νηστείας μία κληρονομιά διαβητη από τον πατέρα, εε η χοληστερίνη τσιμπημενη ελάχιστα. Και έφτασα στο γραφείο του οικογενειακού πια διαβητολογου.
Ο διαβήτης τύπου 2 είναι κληρονομικός ο πατέρας μου είχε παρουσιάσει περίπου στην ηλικία μου. Τον κατασπάραξε ζωντανό ,νεφρά , εγκεφαλικά πληγές ...
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Πήρα 20 κιλά σε δύο μήνες. Πήγα σε διαιτολόγο γιατί ή πρόσληψη θερμίδων μου δεν ήταν τέτοια που να δικαιολογεί την αύξηση βάρους.. Έχω και άλλα προβλήματα υγείας.. αυτό το διάστημα μου σταμάτησαν φάρμακα για την υγεία των νεύρων μου χορηγήθηκαν παράλληλα ηρεμιστηκα και μου μειώθηκαν τα αντιψυχωτικα
Η διαιτολόγος είπε ότι έχω προδιάθεση έχω από παιδί προβλήματα με το κυκλοφοριακό....
Έχω επίσης και υπέρευλυγισια και υπερκινητικότητα των αρθρώσεων με εξαρθρηματα στο παρελθόν..
-
- Μέλη που αποχώρησαν
ελα ρε σείς OANNHSEA k' ΣΚΕΠΤΙΚΕ.....σας είχα για ψυχοπονιάρηδες γαμω τη πτν μουΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑06 Απρ 2021, 09:58OANNHSEA έγραψε: ↑06 Απρ 2021, 09:50Κλείσε από τώρα ένα γραφείο κηδειών - δεν ξέρεις...Kiki mat έγραψε: ↑06 Απρ 2021, 09:23Ή βιταμίνη μου D 5,80... λίγο ηψηλο το ζάχαρο νηστείας μία κληρονομιά διαβητη από τον πατέρα, εε η χοληστερίνη τσιμπημενη ελάχιστα. Και έφτασα στο γραφείο του οικογενειακού πια διαβητολογου.
.
.
Τι εννοεί ο τύπος πάντως
Γιά πάρε ένα τηλέφωνο να μάθουμε.....
..

Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Who is The 4th man έγραψε: ↑11 Απρ 2021, 16:02ελα ρε σείς OANNHSEA k' ΣΚΕΠΤΙΚΕ.....σας είχα για ψυχοπονιάρηδες γαμω τη πτν μου
.
Δέν μπορείς νά βρείς τό χιούμορ καί την απορία πού έχει η πινακίξ ρε γεροπαράξενε ;;; ...

Ιούνιο Ιούλιο θά είμαι μεταξί Βουλιαγμένης Σουνίου ψαρεύοντας καθημερινά..... κοινώνησε άν.....

.
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 55 Απαντήσεις
- 2577 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
Χθες, 21:03
-
-
Νέα δημοσίευση Πως έγινε έτσι ο Περίδης ;;; Μαύρο χάλι ... γεράματα !
από tanipteros » 07 Μαρ 2024, 21:04 » σε Μουσική - 2 Απαντήσεις
- 392 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
08 Μαρ 2024, 11:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση 25e μισο κομμάτι μουσακά στην ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ. PSOFOS RE!
από Κοιτάσματα » 05 Φεβ 2025, 15:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 40 Απαντήσεις
- 796 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από axilmar
07 Φεβ 2025, 11:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στο μισό μειώθηκαν οι βροχές στην Ελλάδα. Ο υδροφορος ορίζοντας στεγνώνει
από Ίακχος » 23 Μάιος 2024, 15:25 » σε Οικολογία & Φύση - 4 Απαντήσεις
- 713 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
14 Ιουν 2024, 10:47
-