Παρενέργειες τρεξίματος

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Λόρδος Ταντρίδης
Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης

Παρενέργειες τρεξίματος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λόρδος Ταντρίδης » 30 Απρ 2021, 11:13

Εχθές εργαζόμουν 10 ώρες , είχα καπνίσει από το πρωί ένα πακέτο τσιγάρα και είχα πιει τρεις καφέδες και το βράδυ άραξα με δύο φίλους μου σε ένα πάρκο , έφαγα ένα τοστ χωρίς κρέας λόγω νηστείας και ήπια τρεις πεντακοσάρες μπύρες . Όλα εντάξει . Ώσπου μας ήρθε η φαεινή ιδέα ( για πλάκα ) να κάνουμε διαγώνισμα αν περνάμε εποπ . Επειδή σε εκείνο το πάρκο κάνουν τεστ όσοι θέλουν να κάνουν ή έκαναν τα χαρτιά τους . 26 εγώ και ο ένας και 27 ο άλλος . Όλοι καπνιστές . Λοιπόν μετά από το τρέξιμο νόμιζα θα πάρω την καρδιά μου στο χέρι , λαχάνιασα εκατό φορές όσο μετά το γυμναστήριο και το τοστ το ένιωσα να επιστρέφει στον λαιμό μου .
Λέτε να είναι κανένα σωληνάκι βουλωμένο ή φταίνε οι μπύρες συν ότι έχω να τρέξω χρόνια ; Ενώ περπατάω σχεδόν κάθε μέρα εφτά χιλιόμετρα και κάνω βάρη και μπάρες .
Σημειωτέον μετά από μία ώρα περίπου συνήλθα , αφού είχα δει την πίεση μου η οποία ήταν 5 κάτι και έφαγα πορτοκάλι και πήγε 8 κάτι , ( συνήθως έχω 9 ) και επειδή μιλούσα σε μηνύματα με κοπέλα είχα φουλ στύση πριν κοιμηθώ και μόλις ηρέμησα ηρέμησε και η καρδιά που πήγαινε σαν κομπρεσέρ .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λόρδος Ταντρίδης την 30 Απρ 2021, 11:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Re: Παρενέργειες τρεξίματος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 30 Απρ 2021, 11:22

Rip o7
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John » 30 Απρ 2021, 11:25

Λόρδος Ταντρίδης έγραψε:
30 Απρ 2021, 11:13
Εχθές εργαζόμουν 10 ώρες , είχα καπνίσει από το πρωί ένα πακέτο τσιγάρα και είχα πιει τρεις καφέδες και το βράδυ άραξα με δύο φίλους μου σε ένα πάρκο , έφαγα ένα τοστ χωρίς κρέας λόγω νηστείας και ήπια τρεις πεντακοσάρες μπύρες . Όλα εντάξει . Ώσπου μας ήρθε η φαεινή ιδέα ( για πλάκα ) να κάνουμε διαγώνισμα αν περνάμε εποπ . Επειδή σε εκείνο το πάρκο κάνουν τεστ όσοι θέλουν να κάνουν ή έκαναν τα χαρτιά τους . 26 εγώ και ο ένας και 27 ο άλλος . Όλοι καπνιστές . Λοιπόν μετά από το τρέξιμο νόμιζα θα πάρω την καρδιά μου στο χέρι , λαχάνιασα εκατό φορές όσο μετά το γυμναστήριο και το τοστ το ένιωσα να επιστρέφει στον λαιμό μου .
Λέτε να είναι κανένα σωληνάκι βουλωμένο ή φταίνε οι μπύρες συν ότι έχω να τρέξω χρόνια ; Ενώ περπατάω σχεδόν κάθε μέρα εφτά χιλιόμετρα και κάνω βάρη και μπάρες .
Σημειωτέον από μία ώρα περίπου συνήλθα , αφού είχα δει την πίεση μου η οποία ήταν 5 κάτι και έφαγα πορτοκάλι και πήγε 8 κάτι , ( συνήθως έχω 9 ) και επειδή μιλούσα σε μηνύματα με κοπέλα είχα φουλ στύση πριν κοιμηθώ και μόλις ηρέμησα ηρέμησε και η καρδιά που πήγαινε σαν κομπρεσέρ .
Πάτε για γάμο με την κοπέλα ;

Άβαταρ μέλους
Λόρδος Ταντρίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λόρδος Ταντρίδης » 30 Απρ 2021, 11:40

Papa John έγραψε:
30 Απρ 2021, 11:25
Λόρδος Ταντρίδης έγραψε:
Σημειωτέον από μία ώρα περίπου συνήλθα , αφού είχα δει την πίεση μου η οποία ήταν 5 κάτι και έφαγα πορτοκάλι και πήγε 8 κάτι , ( συνήθως έχω 9 ) και επειδή μιλούσα σε μηνύματα με κοπέλα είχα φουλ στύση πριν κοιμηθώ και μόλις ηρέμησα ηρέμησε και η καρδιά που πήγαινε σαν κομπρεσέρ .
Πάτε για γάμο με την κοπέλα ;
Για γάμο όχι , ίσως για κάτι άλλο παράγωγο του γάμου όταν επιτραπούν οι μετακινήσεις .

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 30 Απρ 2021, 11:40

Πάντως το να τρέχεις νηστικός δεν το λες και ιδανικό.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Λόρδος Ταντρίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λόρδος Ταντρίδης » 30 Απρ 2021, 11:42

Cecily Anne έγραψε:
30 Απρ 2021, 11:40
Το θέμα είναι αν είναι φυσιολογικό για κάποιον που πλησιάζει τα τριάντα να παρουσιάσει τόση κόπωση μετά από τετρακόσια περίπου μέτρα έντονου τρεξίματος , έστω και μετά από κατανάλωση αλκοόλ φαγωμένος κλπ .

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 30 Απρ 2021, 11:43

Λόρδος Ταντρίδης έγραψε:
30 Απρ 2021, 11:42
Cecily Anne έγραψε:
Το θέμα είναι αν είναι φυσιολογικό για κάποιον που πλησιάζει τα τριάντα να παρουσιάσει τόση κόπωση μετά από τετρακόσια περίπου μέτρα έντονου τρεξίματος , έστω και μετά από κατανάλωση αλκοόλ φαγωμένος κλπ .
Ε αν είσαι ντολμας.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 30 Απρ 2021, 11:55

Cecily Anne έγραψε:
30 Απρ 2021, 11:43
Λόρδος Ταντρίδης έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:
Ε αν είσαι ντολμας.
:smt005::smt005::smt005::smt005:
Μ' αρέσει που το φέρνεις διπλωματικά.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 30 Απρ 2021, 12:01

Λόρδος Ταντρίδης έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:
Είναι
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Άβαταρ μέλους
Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης » 30 Απρ 2021, 12:01

"έχουμε χάσει πιο πολλούς στρατηγούς στο τζόγκινγκ, παρά στον πόλεμο"

Αμερικανός αξιωματούχος

Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi » 30 Απρ 2021, 12:15

Λόρδος Ταντρίδης έγραψε:
. 26 εγώ
Α ρε Λορδε
πως περνάν τα χρόνια, γαμω το μνι
FIGHT! FIGHT! FIGHT!

Citroenakias
Phorum.gr user: Citroenakias

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Citroenakias » 30 Απρ 2021, 12:23

Άμα δεν είσαι μαθημενος στο τρέξιμο το να λαχανιασεις μετά από 400αρι σπριντ δεν είναι καθόλου αφύσικο
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε:
21 Μαρ 2020, 18:31
Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.

Άβαταρ μέλους
Jack Shephard
Phorum.gr user: Jack Shephard

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jack Shephard » 30 Απρ 2021, 12:27

Τόσα πράγματα λάθος.

Το σώμα μας το ακούμε, δεν αγνοούμε τα σήματα που μας δίνει. Επιπλέον, δεν αγνοούμε την κατάσταση την οποία βρισκόμαστε. Άθληση ενώ κουρασμένος, πιωμένος και βαρύς καπνιστής ας πούμε ότι δε διεξάγεται κάτω από ιδανικές συνθήκες.

Ενώ και ένας από τους βασικούς λόγους που κάνουμε προθέρμανση είναι να ακούσουμε το σώμα μας σε τι όρια μπορεί να φτάσουμε την κάθε προπόνηση. Δε πέφτουμε με τα μούτρα.

Αν έχεις κάτι θα στο πει μόνο γιατρός. Την εμπειρία αυτή δες τη σαν wake up call, σαν υπενθύμιση ότι όλοι έχουμε τα όρια μας. Μην αναπτύσσεις σωματική δραστηριότητα ενώ είσαι σε ανάλογη κατάσταση.

Και ίσως σα κίνητρο να κάνεις θετικές αλλαγές στη ζωή σου.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 30 Απρ 2021, 12:29

Λόρδος Ταντρίδης έγραψε:
Σημειωτέον μετά από μία ώρα περίπου συνήλθα , αφού είχα δει την πίεση μου η οποία ήταν 5 κάτι και έφαγα πορτοκάλι και πήγε 8 κάτι , ( συνήθως έχω 9 ) και επειδή μιλούσα σε μηνύματα με κοπέλα είχα φουλ στύση πριν κοιμηθώ και μόλις ηρέμησα ηρέμησε και η καρδιά που πήγαινε σαν κομπρεσέρ .
Τύπε, έχεις καμμιά καλή συνταγή για μπάρες πρωτεΐνης, χωρίς whey;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 30 Απρ 2021, 12:30

Citroenakias έγραψε:
30 Απρ 2021, 12:23
Άμα δεν είσαι μαθημενος στο τρέξιμο το να λαχανιασεις μετά από 400αρι σπριντ δεν είναι καθόλου αφύσικο
Σιγά μην έβγαλε 400αρι σπριντ.

Για 50 με 70 μέτρα το κόβω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών