Παρενέργειες τρεξίματος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Παρενέργειες τρεξίματος
Εχθές εργαζόμουν 10 ώρες , είχα καπνίσει από το πρωί ένα πακέτο τσιγάρα και είχα πιει τρεις καφέδες και το βράδυ άραξα με δύο φίλους μου σε ένα πάρκο , έφαγα ένα τοστ χωρίς κρέας λόγω νηστείας και ήπια τρεις πεντακοσάρες μπύρες . Όλα εντάξει . Ώσπου μας ήρθε η φαεινή ιδέα ( για πλάκα ) να κάνουμε διαγώνισμα αν περνάμε εποπ . Επειδή σε εκείνο το πάρκο κάνουν τεστ όσοι θέλουν να κάνουν ή έκαναν τα χαρτιά τους . 26 εγώ και ο ένας και 27 ο άλλος . Όλοι καπνιστές . Λοιπόν μετά από το τρέξιμο νόμιζα θα πάρω την καρδιά μου στο χέρι , λαχάνιασα εκατό φορές όσο μετά το γυμναστήριο και το τοστ το ένιωσα να επιστρέφει στον λαιμό μου .
Λέτε να είναι κανένα σωληνάκι βουλωμένο ή φταίνε οι μπύρες συν ότι έχω να τρέξω χρόνια ; Ενώ περπατάω σχεδόν κάθε μέρα εφτά χιλιόμετρα και κάνω βάρη και μπάρες .
Σημειωτέον μετά από μία ώρα περίπου συνήλθα , αφού είχα δει την πίεση μου η οποία ήταν 5 κάτι και έφαγα πορτοκάλι και πήγε 8 κάτι , ( συνήθως έχω 9 ) και επειδή μιλούσα σε μηνύματα με κοπέλα είχα φουλ στύση πριν κοιμηθώ και μόλις ηρέμησα ηρέμησε και η καρδιά που πήγαινε σαν κομπρεσέρ .
Λέτε να είναι κανένα σωληνάκι βουλωμένο ή φταίνε οι μπύρες συν ότι έχω να τρέξω χρόνια ; Ενώ περπατάω σχεδόν κάθε μέρα εφτά χιλιόμετρα και κάνω βάρη και μπάρες .
Σημειωτέον μετά από μία ώρα περίπου συνήλθα , αφού είχα δει την πίεση μου η οποία ήταν 5 κάτι και έφαγα πορτοκάλι και πήγε 8 κάτι , ( συνήθως έχω 9 ) και επειδή μιλούσα σε μηνύματα με κοπέλα είχα φουλ στύση πριν κοιμηθώ και μόλις ηρέμησα ηρέμησε και η καρδιά που πήγαινε σαν κομπρεσέρ .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λόρδος Ταντρίδης την 30 Απρ 2021, 11:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Παρενέργειες τρεξίματος
Rip o7
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Πάτε για γάμο με την κοπέλα ;Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑30 Απρ 2021, 11:13Εχθές εργαζόμουν 10 ώρες , είχα καπνίσει από το πρωί ένα πακέτο τσιγάρα και είχα πιει τρεις καφέδες και το βράδυ άραξα με δύο φίλους μου σε ένα πάρκο , έφαγα ένα τοστ χωρίς κρέας λόγω νηστείας και ήπια τρεις πεντακοσάρες μπύρες . Όλα εντάξει . Ώσπου μας ήρθε η φαεινή ιδέα ( για πλάκα ) να κάνουμε διαγώνισμα αν περνάμε εποπ . Επειδή σε εκείνο το πάρκο κάνουν τεστ όσοι θέλουν να κάνουν ή έκαναν τα χαρτιά τους . 26 εγώ και ο ένας και 27 ο άλλος . Όλοι καπνιστές . Λοιπόν μετά από το τρέξιμο νόμιζα θα πάρω την καρδιά μου στο χέρι , λαχάνιασα εκατό φορές όσο μετά το γυμναστήριο και το τοστ το ένιωσα να επιστρέφει στον λαιμό μου .
Σημειωτέον από μία ώρα περίπου συνήλθα , αφού είχα δει την πίεση μου η οποία ήταν 5 κάτι και έφαγα πορτοκάλι και πήγε 8 κάτι , ( συνήθως έχω 9 ) και επειδή μιλούσα σε μηνύματα με κοπέλα είχα φουλ στύση πριν κοιμηθώ και μόλις ηρέμησα ηρέμησε και η καρδιά που πήγαινε σαν κομπρεσέρ .
- Λόρδος Ταντρίδης
Για γάμο όχι , ίσως για κάτι άλλο παράγωγο του γάμου όταν επιτραπούν οι μετακινήσεις .Papa John έγραψε: ↑30 Απρ 2021, 11:25Πάτε για γάμο με την κοπέλα ;Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑30 Απρ 2021, 11:13Εχθές εργαζόμουν 10 ώρες , είχα καπνίσει από το πρωί ένα πακέτο τσιγάρα και είχα πιει τρεις καφέδες και το βράδυ άραξα με δύο φίλους μου σε ένα πάρκο , έφαγα ένα τοστ χωρίς κρέας λόγω νηστείας και ήπια τρεις πεντακοσάρες μπύρες . Όλα εντάξει . Ώσπου μας ήρθε η φαεινή ιδέα ( για πλάκα ) να κάνουμε διαγώνισμα αν περνάμε εποπ . Επειδή σε εκείνο το πάρκο κάνουν τεστ όσοι θέλουν να κάνουν ή έκαναν τα χαρτιά τους . 26 εγώ και ο ένας και 27 ο άλλος . Όλοι καπνιστές . Λοιπόν μετά από το τρέξιμο νόμιζα θα πάρω την καρδιά μου στο χέρι , λαχάνιασα εκατό φορές όσο μετά το γυμναστήριο και το τοστ το ένιωσα να επιστρέφει στον λαιμό μου .
Σημειωτέον από μία ώρα περίπου συνήλθα , αφού είχα δει την πίεση μου η οποία ήταν 5 κάτι και έφαγα πορτοκάλι και πήγε 8 κάτι , ( συνήθως έχω 9 ) και επειδή μιλούσα σε μηνύματα με κοπέλα είχα φουλ στύση πριν κοιμηθώ και μόλις ηρέμησα ηρέμησε και η καρδιά που πήγαινε σαν κομπρεσέρ .
- Cecily Anne
Πάντως το να τρέχεις νηστικός δεν το λες και ιδανικό.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Λόρδος Ταντρίδης
Το θέμα είναι αν είναι φυσιολογικό για κάποιον που πλησιάζει τα τριάντα να παρουσιάσει τόση κόπωση μετά από τετρακόσια περίπου μέτρα έντονου τρεξίματος , έστω και μετά από κατανάλωση αλκοόλ φαγωμένος κλπ .
- Cecily Anne
Ε αν είσαι ντολμας.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑30 Απρ 2021, 11:42Το θέμα είναι αν είναι φυσιολογικό για κάποιον που πλησιάζει τα τριάντα να παρουσιάσει τόση κόπωση μετά από τετρακόσια περίπου μέτρα έντονου τρεξίματος , έστω και μετά από κατανάλωση αλκοόλ φαγωμένος κλπ .
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Cecily Anne έγραψε: ↑30 Απρ 2021, 11:43Ε αν είσαι ντολμας.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑30 Απρ 2021, 11:42Το θέμα είναι αν είναι φυσιολογικό για κάποιον που πλησιάζει τα τριάντα να παρουσιάσει τόση κόπωση μετά από τετρακόσια περίπου μέτρα έντονου τρεξίματος , έστω και μετά από κατανάλωση αλκοόλ φαγωμένος κλπ .

Μ' αρέσει που το φέρνεις διπλωματικά.
ΕίναιΛόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑30 Απρ 2021, 11:42Το θέμα είναι αν είναι φυσιολογικό για κάποιον που πλησιάζει τα τριάντα να παρουσιάσει τόση κόπωση μετά από τετρακόσια περίπου μέτρα έντονου τρεξίματος , έστω και μετά από κατανάλωση αλκοόλ φαγωμένος κλπ .
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
- Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης
"έχουμε χάσει πιο πολλούς στρατηγούς στο τζόγκινγκ, παρά στον πόλεμο"
Αμερικανός αξιωματούχος
Αμερικανός αξιωματούχος
-
- Phorum.gr user: Citroenakias
Άμα δεν είσαι μαθημενος στο τρέξιμο το να λαχανιασεις μετά από 400αρι σπριντ δεν είναι καθόλου αφύσικο
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Τόσα πράγματα λάθος.
Το σώμα μας το ακούμε, δεν αγνοούμε τα σήματα που μας δίνει. Επιπλέον, δεν αγνοούμε την κατάσταση την οποία βρισκόμαστε. Άθληση ενώ κουρασμένος, πιωμένος και βαρύς καπνιστής ας πούμε ότι δε διεξάγεται κάτω από ιδανικές συνθήκες.
Ενώ και ένας από τους βασικούς λόγους που κάνουμε προθέρμανση είναι να ακούσουμε το σώμα μας σε τι όρια μπορεί να φτάσουμε την κάθε προπόνηση. Δε πέφτουμε με τα μούτρα.
Αν έχεις κάτι θα στο πει μόνο γιατρός. Την εμπειρία αυτή δες τη σαν wake up call, σαν υπενθύμιση ότι όλοι έχουμε τα όρια μας. Μην αναπτύσσεις σωματική δραστηριότητα ενώ είσαι σε ανάλογη κατάσταση.
Και ίσως σα κίνητρο να κάνεις θετικές αλλαγές στη ζωή σου.
Το σώμα μας το ακούμε, δεν αγνοούμε τα σήματα που μας δίνει. Επιπλέον, δεν αγνοούμε την κατάσταση την οποία βρισκόμαστε. Άθληση ενώ κουρασμένος, πιωμένος και βαρύς καπνιστής ας πούμε ότι δε διεξάγεται κάτω από ιδανικές συνθήκες.
Ενώ και ένας από τους βασικούς λόγους που κάνουμε προθέρμανση είναι να ακούσουμε το σώμα μας σε τι όρια μπορεί να φτάσουμε την κάθε προπόνηση. Δε πέφτουμε με τα μούτρα.
Αν έχεις κάτι θα στο πει μόνο γιατρός. Την εμπειρία αυτή δες τη σαν wake up call, σαν υπενθύμιση ότι όλοι έχουμε τα όρια μας. Μην αναπτύσσεις σωματική δραστηριότητα ενώ είσαι σε ανάλογη κατάσταση.
Και ίσως σα κίνητρο να κάνεις θετικές αλλαγές στη ζωή σου.
Τύπε, έχεις καμμιά καλή συνταγή για μπάρες πρωτεΐνης, χωρίς whey;Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑30 Απρ 2021, 11:13Εχθές εργαζόμουν 10 ώρες , είχα καπνίσει από το πρωί ένα πακέτο τσιγάρα και είχα πιει τρεις καφέδες και το βράδυ άραξα με δύο φίλους μου σε ένα πάρκο , έφαγα ένα τοστ χωρίς κρέας λόγω νηστείας και ήπια τρεις πεντακοσάρες μπύρες . Όλα εντάξει . Ώσπου μας ήρθε η φαεινή ιδέα ( για πλάκα ) να κάνουμε διαγώνισμα αν περνάμε εποπ . Επειδή σε εκείνο το πάρκο κάνουν τεστ όσοι θέλουν να κάνουν ή έκαναν τα χαρτιά τους . 26 εγώ και ο ένας και 27 ο άλλος . Όλοι καπνιστές . Λοιπόν μετά από το τρέξιμο νόμιζα θα πάρω την καρδιά μου στο χέρι , λαχάνιασα εκατό φορές όσο μετά το γυμναστήριο και το τοστ το ένιωσα να επιστρέφει στον λαιμό μου .
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Σιγά μην έβγαλε 400αρι σπριντ.Citroenakias έγραψε: ↑30 Απρ 2021, 12:23Άμα δεν είσαι μαθημενος στο τρέξιμο το να λαχανιασεις μετά από 400αρι σπριντ δεν είναι καθόλου αφύσικο
Για 50 με 70 μέτρα το κόβω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παρενέργειες αντιβιωσεων
από Ίακχος » 25 Μάιος 2024, 11:23 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 10 Απαντήσεις
- 397 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από decadent
11 Ιουν 2024, 21:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παρενέργειες φαρμάκων
από Ourania-Rania » 14 Φεβ 2024, 22:22 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 0 Απαντήσεις
- 171 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ourania-Rania
14 Φεβ 2024, 22:22
-