Παρατηρητηριο τσαρλατανων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Παρατηρητηριο τσαρλατανων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos291 την 09 Σεπ 2021, 17:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Παρατηρητηριο τσαρλατανων
20k κρούσματα τη μέρα έλεγε ο άλλος
ήμαρτον
ήμαρτον
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ενταξει ειπε "μπορει". Επεσε λιγο εξω τι να κανουμε.
- hellegennes
Οι «επιστήμονες» του κράτους. Με αυτούς λένε οι φορουμίτες ότι έχουν συνταχθεί. Με χαρτορίχτρες που κάνουν ράντομ προβλέψεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- EKPLIKTIKOS
Στηριζω (κριτικά) το άνοιγμα αυτού του νήματος. Οι τηλεμαϊντανοι ειδικοί έχουν γίνει ξεφτιλα κ ξεφτιλιζουν κ την επιστήμη τους
διορθωθηκεhellegennes έγραψε: ↑09 Σεπ 2021, 16:05Οι «επιστήμονες» του κράτους. Με αυτούς λένε οι φορουμίτες ότι έχουν συνταχθεί. Με χαρτορίχτρες τομαρια που κάνουν ράντομ προβλέψεις τρμοκρατουν.
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
- hellegennes
Το να γίνουν οι ίδιοι ξεφτίλα ποσώς με ενδιαφέρει. Αλλά το δεύτερο και συμβαίνει και είναι άκρως επικίνδυνο και δυστυχώς θα φάμε τα αποτελέσματά του πολύ σύντομα στην μάπα. Ίσως μάλιστα πάρουμε και την απάντηση στο παράδοξο του Φέρμι.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑09 Σεπ 2021, 16:09Στηριζω (κριτικά) το άνοιγμα αυτού του νήματος. Οι τηλεμαϊντανοι ειδικοί έχουν γίνει ξεφτιλα κ ξεφτιλιζουν κ την επιστήμη τους
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
1:11
"ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΕΡΑ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΜΑΣΚΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ"

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 770 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
08 Αύγ 2024, 14:13
-